Nigeriaanse politie redt meer dan 300 gefolterde en verkrachte leerlingen in koranschool

Screenshot_46

De politie van Kaduna, in het noorden van Nigeria, heeft meer dan driehonderd leerlingen gered uit een koranschool waar ze gefolterd en verkracht waren. Onder de leerlingen waren minderjarigen. Ze hadden verschillende nationaliteiten, zegt een woordvoerder van de politie.

De politie voerde gisteravond een raid uit op een huis in de wijk Rigasa. De leerlingen die daar werden aangetroffen leefden “in onmenselijke en mensonterende omstandigheden, onder het mom dat ze de koran leerden en heropgevoed werden”, zegt de politiewoordvoerder van de staat Kaduna, Yakubu Sabo. De eigenaar van de instelling en zijn zes assistenten zijn opgepakt.

Lees verder>>>
(h/t Marc)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Nigeria, Rotzakken, Slavernij. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nigeriaanse politie redt meer dan 300 gefolterde en verkrachte leerlingen in koranschool

 1. En dan te weten dat Nigeriaanse maffia de Duitse steden bezet, om de drugshandel en prostitutie over te nemen. Zij die ook deel uitmaken van de islam, zijn wreed en niets ontziend, tevens gewapend. Zij hebben de Turkse overheersing in beide handel al overgenomen.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  En wie brengt de criminelen naar Europa?
  Carola Rackete, de heldin van de zeeën, kapitein van Sea Watch, de schrik van de boze Salvini.
  https://www.epochtimes.de/politik/europa/moerder-vergewaltiger-folterer-carola-rackete-brachte-verbrecher-nach-europa-salvini-fordert-entschuldigung-bei-italien-a3014774.html

  Like

 3. Jean zegt:

  Zijn die perverse smeerlappen nog niet opgehangen?
  Bye the way, binnen het jaar zijn die 300 “kinderen” in Europa en dwingen ze via terrorisme de Europeanen zich te bekeren tot die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam zo niet worden ze afgeslacht op barbaarse wijze.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Heeft Sylvana Simons al een mening hierover gevormd? Dat zal niet gebeuren want de daders zijn niet blank maar zwart als roet en dat past niet in het raamwerk dat ze voor ogen heeft. Hadden de koran negers beter voor zwarte Piet gespeeld dan waren dit soort gruwelijkheden niet gebeurd.

  Overigens met schrijver onderstaand artikel ben ik het wel eens. Goed zwart maken de knecht van Sinterklaas. Eruit met de neger klinkt me als muziek in de oren. Tenminste als het de dram neger, de slachtoffer neger en de ¨we are here¨ negers betreft.

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/deskundige-sinterklaascomite-piet-moet-zwart-blijven-maar-de-neger-moet-eruit~be48fbd4/

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Imam Hannibal laat er geen gras over groeien, de zweep er over. Een goede school voor die kut marokkaantjes. Verrek imam Hambal, oftewel imam varkenskloot.

  Like

 6. benkok zegt:

  Dit treurige nieuws was net voor het NOS journaal, daar sprak men van “een martelhuis” en het woord “islam” of “olv een imam” werd niet genoemd.
  Als of er zomaar, zonder reden, ergens een martelhuis bestaat. Wat een zieke journalistiek,loosers, misselijk makend.
  Niettemin,
  shabbath shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Geliked door 1 persoon

 7. Marijke zegt:

  Dit is nepnieuws, aangezien alleen “witte”, Nederlandse mannen kinderen verkrachten (sarcasme uit)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s