Oeps! Niet-radicale moskee drie jaar later tóch radicaal

Screenshot_51

Het Verwey-Jonker instituut dat meerdere opdrachten kreeg om school- en lesmateriaal te beoordelen, blijkt keihard te hebben gefaald. De AlFitrah-moskee, die drie jaar geleden nog een democratisch pareltje en toonbeeld van integratie leek, blijkt toch een radicale moskee te zijn. Oeps!

Hoe dan?!

Dat was ook mijn eerste vraag. Nou, heel simpel: het Verwey-Jonker instituut heeft hetzelfde niveau onderzoekvaardigheden als op de UvA. De AlFitrah-moskee was al een paar jaar onderwerp van gesprek omdat er geruchten rondgingen dat kinderen radicale ideeën werden voorgeschoteld. Overheid maakt zich zorgen; overheid huurt gerenommeerd instituut in voor onderzoek; gerenommeerd instituut formuleert conclusies op basis van wat het door de moskee voorgeschoteld krijgt.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Utrecht, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Oeps! Niet-radicale moskee drie jaar later tóch radicaal

 1. Precies wat je zelf wilt, bedonderd worden door de islam.

  Geliked door 2 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Omdat de koran onveranderlijk radicaal is in alles, is ook elke moskee en elke imam radicaal. Ook dat is onveranderlijk. Met moslims valt dus niet samen te leven. Laten we daar dan ook mee ophouden.

  Geliked door 3 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Ze begrijpen het nog steeds niet. Of niet willen begrijpen kan natuurlijk ook. Zodra ze het begrijpen moeten ze hun politiek correcte veren laten vallen en kunnen ze die veren onder elkaar niet meer in hun deugdzame achterste steken.

  Nog een keer dan maar.

  Elke moslim elke islamitische organisatie kan zich gematigd doen voorkomen of sterker zich geheel niet islamitisch gedragen. Plotseling zomaar als donderslag bij heldere hemel komen ze voor de dag als radicaal.

  Waarom dat kan?

  Omdat het radicalisme opgesloten ligt in de leerstellingen van de islam. Niet meer en niet minder. Aan die radicale leerstellingen mag niet gesleuteld worden en de sociale druk is dermate dat niemand het waagt hieraan te sleutelen.

  Het radicale hoeft alleen nog maar omhoog te springen als de gelegenheid zich voordoet. Die gelegenheid doet zich altijd voor omdat de geboden van de islam elk facet van het menselijk bestaan beslaat. Je kunt het zo gek niet denken of de islam heeft er een voorschrift voor.

  Dit geeft de moslim continu een gevoel van onbehagen en angst. Het is de permanent diffuus aanwezige angst die de moslim van vandaag op morgen doet veranderen in een radikalinski.

  Hoe radikaler je bent hoe minder je de toorn van Allah hoeft te vrezen want het islamitische Paradijs staat altijd open voor de radikalen die de verzen van Medina omzetten in daden.

  Geliked door 3 people

 4. jack black zegt:

  Die moslims zijn alle radicaal ! Ze hebben een handboek de koran als aanleiding !
  Ergo ! Eruit flikkeren die hele moslimhap uit Europa ! Predikt Geert Wilders al 10 Jaar !

  Geliked door 4 people

 5. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  De leer is zo dat volgers NIET mogen integreren. De medina koran (oftewel totale oorlog tegen “ongelovigen”) overstijgt de mekka koran (boek van de 1e 13 jaar die slechts resulteerde in hooguit 150 volgers, daarna kwam de politieke ideologie resultaat: onophoudelijke ellende voor iedereen die er niets van wil weten). Dit betekent dat er altijd problemen met deze veroveringsideologie zijn. Strekking van koran 2 vers 193: het gaat door totdat er 100% consensus is (lees: totdat WIJ “ongelovigen” er niet meer zijn of dhimmi zijn geworden: volkomen onacceptabel). Iedereen die dit niet weet moet zich eens verdiepen in de materie. Kijk bijvoorbeeld naar Dr. Bill Warner- The doctrine of islamic migration. Bijna 1400 jaar vertellen een schokkend verhaal…

  Geliked door 1 persoon

 6. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  De leer is ook taqiyya oftewel liegen tegen “ongelovigen” is toegestaan. Verder heel veel dualisme: oftewel de “ongelovigen” op het verkeerde been zetten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  I wil er niet naar zoeken maar Ik ben ervan overtuigd dat ze zwaar aan de subsidie tiet hangen de dames en heren van het Verwey-Jonker instituut.
  Wat eigenlijk wil zeggen kom met een positief rapport en anders zoeken we iemand anders voor jullie.
  Echt moeilijk is het niet om de ware aard van dit soort rapportages uit te vinden.
  Maar zoals Ik zeg Ik wil niet meer zoeken naar dit soort ongein.

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Wat gaat er in die moslimwereld om ons heen ongelofelijk veel energie en geld zitten. Ik ben het moslimgebeuren totaal zat. Schijtzat. Schijt en schijtzat.

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Net op de buis: we gaan de islamitische scholen verbeteren. Gaat niet gebeuren. Je moet ze constant in de gaten houden. Vertrouwen kun je ze nimmer.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Er worden zakken met geld aan uitgegeven met dat constant proberen die lui te laten
   integreren en dat gebeurt al bijna zo’n 50 jaar lang, wanneer stopen ze is eindelijk met geld over de balk te smijten ?? Integreren zullen ze nooit doen nu niet en over 100 jaar niet, dus dondert al die onaangepaste er is eindelijk uit, het hebt al miljarden gekost !!

   Like

 10. Pistolen-Paultje zegt:

  Ik vind de hele discussie te gek voor woorden.

  Als je Nederland wilt leven dan volg je Nederlands onderwijs. Iedere kind moet onderwijs volgen bij een officiële school die Nederland onderwijs.geeft. Die school mag een paar afwijkende vakken hebben zoals Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, etc., maar moet in ieder geval binnen onze normen en waarden vallen. Voldoe je daar als school niet aan, mag je geen les geven. Als je ook nog haat predikt tegen keer gastland, dan zou ik de school classificeren als terroristische of criminele organisatie.

  Like

 11. vangie1206j zegt:

  Ik begrijp wérkelijk niet dat Europa en Nederland in het bijzonder de islam toelaat en nog erger al die moskeeën accepteerd.
  Haat is het enige wat de islam ons te bieden heeft.
  In moslim landen is deze waanzin ondenkbaar.

  Like

 12. henk verhoef zegt:

  het probleem is niet de islaam die bezodemietert
  maar het ZIJN die gristenen/nixjes die zich L A A T bezodemieten met de KENNIS vann de geschiedenis en de geloven

  Hoogopgeleid en verstandig– mijn zolen
  vooral linkse mensen droegen MAO en stalin op handen–(Ook ene jan marijnesen van de rode tomaat_ over die 100 miljoen doden /vermoorden– niet lullen die schuiven we onder tapijt( brandwerkend genmaakt dus lekker giftig en millieu vriendelij!!)
  NU willen de hkg jongerren niet bij china( zonder het moorden van vandaag de dag) maar in d4e jaren 60 steunde de nedelrandse linkse vakbeweiging de opstanden in Hkg want men wilde bij MSAO horen en staakte en vernielde( aan de lijve meegemaakt)– en mao zat wel op die 100 miljoen doden
  waarom die ommedraai– verstand en geheugen van de mens)
  dus nu worden we opgevreten door islaam en men heeft er vreden mee he
  Moet je even naar egypte kijken met de weer moslim broeder opstanden( ja niets anders dan die fijne broederrs weer) en de linmkse Nos van wat berg
  en overmorgen is de asielvloedgolf vanuitgegypte weer op weg maar europa/nederland want daar genoeg huizen en oetkering en tolerante begripvolle maar vooral domme bevolking met niet genoeg onderweijzers meer omdat de jeugd te laag iq is* vooral de nieuwe en omdat het niets uitmaak ogf hje 40 of 24 uur werkt in die job voor de zelfde koopkracht en als boinus voor minder werken ook een minder stress van het nieytop gevoede tuig( ouders en kinderen)
  DUs niet de moslim de schuld geven maar hand in eigen ( kunst) boezem

  volk vind het alemaal prima

  kijk maasr naar de peilingenm
  pvv zelfde als gl/cda/d66 pvdd/pvda
  enn als toper de vvd
  wie treurt er nu nog over de verdwenen dino’s

  Like

 13. Wachteres zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/05/31/denemarken-in-de-ban-van-moslimdocumentaire-a1406862

  Denemarken in de ban van moslimdocumentaire

  Een undercover documentaireserie over moslims zorgt voor veel ophef in Denemarken. Politici van links tot rechts zijn kwaad.

  In 2016 werden in Denemarken acht moskeeën undercover onderzocht; men ging ervan uit dat die zeer liberaal waren.

  Nou dat bleek tegen te vallen. De koran werd er in al zijn glorie gepredikt.

  Idem in GB, waar journalisten undercover gingen in een moskee, waarover de toen linkse regering juichte dat die zo liberaal was.

  Ook hier werd haat en nijd tegen het Westen gepredikt.

  Geef mij één reden waarom het in de rest van Europa anders zou zijn?

  Taqiyya tegen ongelovigen is geoorloofd. Vanaf de islamitische preekstoel mag je met een gerust hart liegen.en doen alsof je heel liberaal en democratisch bent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s