De klimaatwaanzin moet gestopt worden: vrijheid i.p.v. klimaat-gelovig ecosocialisme!

Screenshot_68

(Door: Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Beste lezers, velen van u zijn waarschijnlijk verbaasd dat mijn column van vandaag opnieuw rondom het thema “klimaatpaniek” draait. De reden is heel simpel: de betekenis van dit thema is inmiddels erg belangrijk geworden, juist voor ons in Duitsland – onze vrijheid, onze welvaart, onze hele manier van leven worden bedreigd.

politikstube

Deze elementaire verworvenheden worden echter niet daarom bedreigd, omdat er een “massaal sterven” voor de deur zou staan, zoals dit aan ons allen door een overspannen, Zweedse teenager met een door tranen verstikte stem enkele dagen geleden voorspeld werd, of dat zelfs het einde van de wereld op handen zou zijn, zoals dit door de Gretanisten met hun angst aanwakkerende motto “We don´t have time!” constant hectisch op de muur geschilderd wordt.

Nee, de reden is er veel meer in gelegen dat dit thema door linkse kringen – en de hen ondersteunende mediavertegenwoordigers – ondertussen gebruikt wordt om hun sinds 1968 gekoesterde, links-radicale plannen betreffende de fundamentele reorganisatie van onze maatschappelijke en economische orde nu “eindelijk” werkelijkheid te laten worden.

Daartoe wakkeren deze links-rood-groene erfgenamen van de 68´ers zo goed als ze kunnen een volkomen irrationele klimaatpaniek onder de (traditioneel veeleer afwijzend staand tegenover iedere vorm van verandering) Duitsers aan.

Het eigenlijke doel van deze perfide angstzaaiers bestaat er namelijk in om de vrijheid af te pakken van ons burgers en dit enorm grote (en eeuwenlang zwaar bevochten!) goed door een gedicteerd (klopt dit, meneer Grönemeyer?) ecosocialisme te vervangen, waarin we allemaal alleen nog maar op de millimeter precies zo en ALLEEN MAAR ZO mogen leven zoals het de zelfbenoemde klimaatapostelen bevalt.

En daartoe behoort voor deze linkse angstzaaiers vanzelfsprekend ook het overmeesteren van het door hen gehate markteconomische systeem en dit door een (“eco”)-socialistische planeconomie te vervangen.

Dat zij dit op de prestatie van het individu gebaseerde systeem zo haten, is niet verbazingwekkend wanneer je de levenslopen van vooral vooraanstaande “Groenen” in Duitsland bekijkt – een afgebroken studie lijkt in de partij van de onwetende zwetsers voor menigeen juist als springplank voor de partijcarrière te dienen.

De door de opkomst van de links gerichte media en politici zonder ruggengraat van het slag Merkel gestimuleerde hype rondom de heel duidelijk hulp en rust behoevende Greta zien deze links-radicale maatschappij-loodgieters nu hun kans gekomen om alles kapot te slaan wat onze samenleving decennia lang materieel vooruit gebracht heeft en haar ook in de hele wereld aan hoog aanzien heeft geholpen.

De manier waarop dit inmiddels gebeurt, is bijna beangstigend. Daarover wil ik graag uit een treffend commentaar van Boris T. Kaiser uit de “Junge Freiheit” citeren:

———-

“Politiek links schijnt te weten of in ieder geval diep van binnen te voelen dat veel van haar thesen geen stand zouden houden in een rationeel gevoerd debat. Daarom zet ze in op emotionalisering, infantilisering en hyper-moralistisch gedoe om elke opkomende discussie in de kiem te smoren. Desnoods ook met geweld. […]

In hun eigen paniek, hun angst om de interpretatiemacht en uiteindelijk om de macht zelf draaien ze steeds opnieuw de paniekschroef aan. […]

De ondergangsscenario´s, die de linksgroene mening-makers schetsen en op de muur laten schilderen, kunnen alleen maar leiden tot totale radicalisering. Wie de panische woorden van Greta Thunberg en de alarmstemming, die door linksgroene activisten dagelijks verspreid wordt, werkelijk serieus neemt, die moet ze bijna automatisch als oproep tot zo brutaal mogelijk verzet beschouwen. […]

Net zoals de Antifa leeft in de waan om met haar activisme de terugkeer van Hitler en een nieuwe Holocaust te verhinderen, gelooft de Greta-jeugd er rotsvast in voor het overleven van de eigen generatie te strijden. Voor wie zichzelf ziet in zo´n strijd op leven of dood, bestaat er niets meer wat te extreem zou zijn om de eigen overwinning veilig te stellen.

Zo´n soort denken heeft altijd tot geweld geleid. Eerst tegen dingen, daarna tegen mensen.”

(https://jungefreiheit.de)

———-

Ware woorden. De protagonisten van het politiek-mediale complex zouden er goed aan doen om dit serieus te nemen, voordat de eerste slachtoffers van de klimaatwaan te beklagen zijn.

De linksgroen opgestookte en verblinde jonge mensen merken namelijk überhaupt niet hoe ze onder het voorwendsel van “klimaatbescherming” geïnstrumentaliseerd worden in een maatschappelijke strijd, die nu al tientallen jaren lang duurt – de strijd van liberaal-conservatieve-burgerlijke krachten tegen socialisten, communisten, maoïsten en hoe deze heil verkondigende, donker-roden nog meer mogen heten.

Een maatschappelijke strijd, die met de ineenstorting van het reëel bestaande socialisme in het jaar 1989 als beslist leek te zijn, en wel (tot diepe frustratie van alle linkse gelijkmakers!) ten gunste van een liberale en zodoende noodzakelijkerwijs ook markteconomische orde.

Deze linkse gelijkmakers is het nu echter via het Trojaanse paard van de “klimaatbescherming” gelukt om hun al bewezen catastrofaal mislukte, vreemde ideologie opnieuw aan te bieden als vermeend alternatief voor het beproefde maatschappijsysteem. Op dit moment zijn helaas veel te veel kiezers bereid om dit fatale aanbod te volgen, zoals niet in de laatste plaats bewezen wordt door de actuele peiling-resultaten van de zogenaamde “Groenen”.

Daarom is het aan ons, beste lezers, dus aan de burgerlijke sterke schouders van dit land, om aan onze medeburgers duidelijk te maken in welk onheil ons land gestort zal worden wanneer de “groene” ecosocialisten daadwerkelijk aan het roer komen te staan.

Het wordt tijd om de zelfbenoemde “klimaatbeschermers” als datgene te ontmaskeren wat zij in werkelijkheid zijn: enorm vrijheid-vijandige, links-rood-groene ecosocialisten. Het is tijd voor vrijheid in plaats van klimaat-gelovig ecosocialisme. Tijd voor de AfD.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Prof. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, gezond realisme, Globalisering, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op De klimaatwaanzin moet gestopt worden: vrijheid i.p.v. klimaat-gelovig ecosocialisme!

 1. henk verhoef zegt:

  klimaat is het probleem niet
  islam wel

  aan klimaat valt meer te verdienen dan aan islam want daar alleen maar verliezers
  Klimaat is namelijk een NATUURLIJKE zaak en werkt reeds een 8 miljard jaren
  islam is een hersen schim van idioten en redenering is er niet

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  De klimaatleugen heeft twee doelen: Afleiding van de tweede grote migratiegolf en het heffen van een CO2-belasting om de kosten van immigratie te betalen.
  Beide doelen zijn gedoemd te mislukken omdat de leugens niet langer worden geloofd. Niet in de laatste plaats omdat er ejbron en duizenden anderen zijn die een tegenonderzoek doen.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Ik geloof dit pas las er in NL door minstens 70% van de mensen op de PVV of het vD wordt gestemd en in /Duitsland op AFD..

   Ik zie het nog niet gebeuren. Bij ons is er nog een heilig geloof in wat de kranten voor ‘nieuws’ brengen.

   Geliked door 2 people

   • droevige mof zegt:

    Mijn perceptie is anders, misschien is het ook te Duits en te sterk beïnvloed door mijn woonplaats Keulen. Ik zie dat het vertrouwen in de regeerders en de eerlijkheid van de mainstream media verloren gaat. Veel mensen zijn verbijsterd, ze stemmen niet meer of blijven stemmen op een partij die ze niet vertrouwen. Uit angst of gebrek aan alternatieven. De AfD is voor velen geen Alternative, omdat er geen vertegenwoordigers op lokaal niveau zijn die als betrouwbaar worden beschouwd. Zo zal de verkiezingsuitslag er uitzien, in Keulen was het in 2017 slechts 7,9% voor de AfD. Kortom, het vertrouwen in het oude is ondermijnd, maar het vertrouwen in een alternatief is nog niet sterk genoeg.

    Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  het is zeer beroert gesteld in nederland, daar hoor je bijna niks er over 1 artikel in een krant op de tv hoor je er weinig over.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Ik heb de gemeente via mail gevraagd meer bomen te planten, Te beginnen in het park achter mijn huis. Er staan al wel wat bomen, maar niet genoeg. Met bloedhete dagen loop je pal in de zon. Als ze langs die paden bomen planten loop je heerlijk (ook fijn voor hondjes) in de schaduw. Ook in de straten kunnen veel meer bomen geplant worden. Er zijn heus bomen waarbij de wortels geen last geven voor de stoep en straten. Niets meer van gehoord. Ik ga ze maar eens bellen waarom ik helemaal geen antwoord krijg op mijn suggestie. De kosten kunnen lijkt mij ook geen punt zijn. Misschien dat meer mensen hun gemeente in die zin gaan ¨lastig¨ 😉 vallen.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De oude kartelpartijen verzieken Nederland en helpen ons land naar de ondergang en de Europese Unie gooit daar nog een paar scheppen bovenop.
  Voorlopig zijn we al een narco staat mede door de enorme import van moslims en een slap beleid.
  Boeren en vissers moeten naar de donder geholpen worden, maar de grootste vervuilers blijven buiten schot, de pensioen worden uitgehold , burgers worden leeggeschut door allerlei stijgende kosten zoals zorgpremie,WOZ, gemeentelijke belastingen, waterschap enz, enz.
  Tenslotte zal iemand de asielparasieten moeten onderhouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s