De prijs van politieke correctheid

Screenshot_63

(Door: Prof. Paul Cliteur)

De Social Justice Warrior en zijn taalcodes vormen een groter probleem voor de Marokkaanse gemeenschap dan Geert Wilders

De moord op de advocaat Derk Wiersum, naar alle waarschijnlijkheid door de Mocromaffia, maakte een oud debat weer actueel: mag men spreken van de nationale of etnische achtergrond van een groep daders wanneer deze oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteitsstatistieken? Voor Geert Wilders was het duidelijk tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. Natuurlijk moet je dat doen. Je kunt dan ook spreken van een ‘Marokkanenprobleem’. Volgens premier Rutte was dat niet zuiver, want daarmee zou men een hele groep stigmatiseren. Men moest spreken van een ‘Mocromaffiaprobleem’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marokkanen, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De prijs van politieke correctheid

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Laten we ook nog eens terug denken aan Pim Fortuyn die op 6 mei 2002 vermoord werd door milieumaffia.

  Geliked door 4 people

 2. rottenpikwick zegt:

  De Bendes van Het Binnenhof van de afgelopen decennia hebben meer bloed aan hun laffe hypocriete klauwen dan de hele mocromaffia bijelkaar! Lang Leve Geert Wilders, die de vrijheid van praten heeft waarvoor hij zijn vrijheid heeft opgeofferd!

  Geliked door 2 people

 3. De heer Geert Wilders is alle processen waard die gevoerd worden tegen hem, want vergeet niet dat hij daar voor ons staat. Het konden er ook duizenden individuele processen zijn die gevoerd moesten worden omdat net als hij heel veel mensen uitspraken doen die realistisch zijn, maar tegen het zere been van de gevestigde orde. Vandaar dat ze censuur toepassen op sociale media.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  In tegensteling tot NL ( denk ik !! ) zie je op Fr-TV wel vaak mensen met een niet P.C-mening……………….

  Eric Zemmour, de controversieële schrijver over o.a. de immgratie, de grote vervanging, islam etc, etc wordt dikwijls op TV uitgenodigd.
  Vooral kanaal C.News.
  EEN VIJANDIGE CARTOON VAN DE ANTI-ZEMMOURISTEN

  In een nogal “forse” caricature-cartoon, waarin men de trekken van de schrijver Eric Zemmour kan ontwaren, laat TÉLÉRAMA een Nazi-soldaat zien die op het info-kanaal “CNews” wordt uitgenodigd, binnengelaten.
  Er gaan al enkele weken geruchten rond dat Zemmour, de schrijver-polemiste terug komt op dit TV-kanaal.
  https://pbs.twimg.com/media/EFX098rWwAAfLIW?format=jpg&name=900×900

  Welkom, komt U voor het debat over de kunstmatige bevruchting, over Greta, de Hoofddoek of over de immigratie ? ?

  Like

 5. Republikein zegt:

  Nederland is idd zwaar ziek, was het ooit beter?
  Geld corrumpeert toch, en veel komt overwaaien vanuit Amerika want als ze daar hoesten is Europa verkouden en heeft Nederland longontsteking.

  De Aletta Jacobsprijs 2020 is toegekend aan Khadija Arib, de voorzitter van de Tweede Kamer.

  Arib krijgt de prijs van de Rijksuniversiteit Groningen vanwege “haar niet-aflatende strijd voor de positie van vooral Marokkaanse vrouwen in Nederland, haar inspirerende voorbeeldrol als eerste vrouwelijke Kamervoorzitter met een migratieachtergrond en voor de wijze waarop zij het vieren van 100 jaar kiesrecht in Nederland heeft weten te markeren als een viering van het algemeen kiesrecht, voor mannen én vrouwen”.

  Enz, volgens de NOS!
  Nou vroeg ik me af, hoe kan dat dan, want Arib komt uit een moslimfamilie en Jacobs is van joodse komaf.
  Zij, Arib, zwijgt over afkomst, zegt dat ze seculiere is, maar dat is wellicht gespeeld.Neelie Kroes, Hedy d’Ancona, Petra Stienen en Lilianne Ploumen gingen haar o.a. voor en ze bekomt naast de eer ook nog 5000 euro, die kan ze goed gebruiken, of gaat het naar een goed doel, emancipatie onderdrukte vrouwen in Marokko.
  Enfin, bekijk het maar, garnalenpellerij is daar gestopt, was te duur.

  Allemaal kunnende zwemmen, wat blij maakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s