FOTO: Probleem opgelost . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op FOTO: Probleem opgelost . . .

 1. Rensk. zegt:

  Laat men eerst maar eens minder consumeren. Maar dat moedigt de politiek dus niet aan. Want men met kopen kopen kopen, omdat de economie moet draaien.

  Goedkope kleren die na 1 keer wassen niet meer uitzien. etc etc etc. Ik zou zeggen ga eerst maar eens zelf kijken wat men bij draagt aan vervuiling en viezigheid en dan pas weer verder praten. Alles op zn tijd. Ophouden met dat hysterische gedrag. Men heeft al bijna een depressie te pakken als de afwasmachine het niet doet.

  Geliked door 1 persoon

  • Inderdaad, het is 1 Grote Doorgeschoten Gekte en amper iemand die durft in te grijpen! Energiebronnen die na miljoenen jaren voor de grijp liggen, worden er in een paar generaties doorheen gejast! Wat een misdadige bende is! Stik ‘dr maar in met bisoscoopformaatTV, voorverwarmde stoel!

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  HAHAHAHAHAHAAA!
  Die truttige vlechtjes!

  Geliked door 4 people

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Niet dat dat de oplossing zou zijn Sven want het is nou al zo ver dat er al hele bataljons opvolgers en volgsters klaar staan om het vlaggetje over te nemen.
  Van de week een paar vidiootjes zitten kijken van een stelletje sufkutjes die nog een beetje hysterischer stonden te gillen als Thunberg,
  En zowat elk land heeft ze in de aanbieding.
  Daarbij komt dat het IPCC het verbarst om met geleerden in debat te gaan die hun hele flauwe kul niet onderschrijven omdat ze nou eenmaal betaald worden door volk die het klimaatgebeuren alleen op de Thunberg manier hun vuilnis over de bevolking uitstorten met hulp van de media

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Kijk toch eens wat een verbeten kop:

  Geliked door 6 people

 5. droevige mof zegt:

  Nee, helemaal niet. Martelaar gemaakt met verwoestende gevolgen.
  Het meisje is een mentaal beschadigde spraakpop uit de Soros inventaris, waarmee pathologische angst en hoop verbonden zijn.
  Een gevaarlijke combinatie die tot nu toe in alle linkse en rechtse fascistische systemen is ingezet.

  Geliked door 4 people

 6. Wim zegt:

  Ha ha, doet me denken aan die reclameslogan vroeger van Esso, “stop een tijger in je tank”. Toen kreeg je bij tanken een “tijgerstaart” die je aan je tankdop kon bevestigen, net alsof er een echte tijger in je tank zat. De ouderen onder ons zullen zich dat nog wel herinneren. Misschien een idee voor een handige zakenman om Greta-vlechtjes voor aan de achterbak op de markt te gaan brengen. Met als reclameslogan: “ik heb een gek in mijn kofferbak!”

  Geliked door 4 people

 7. BigLJohn zegt:

  Waar is die goede ouwe tijd gebleven met Pippi Langkous. Zo onschuldig zal zij nooit worden. Als je die Duivelse blik in haar ogen ziet, die bezorgen je de rillingen over je rug. En dat voor een kind van 16. Volgens mij is zij bezeten van de Duivel. Exorcist gevraagd a.u.b. !

  Geliked door 3 people

 8. fleckie zegt:

  Wanneer is. die. AANMATIGING. van de hysterische jeugd. WEER. afgelopen ? en komen “ de jaren des verstands”, weer boven drijven?!

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Daar moeten we de opvoeders (alle soorten) eerst op aanspreken, die moeten tot verstand komen en snel ook, dan kunnen zij eindelijk de jeugd weer normen en waarden bij brengen.

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s