Het “salafisme”/de islam moet verboden worden, anders krijgen we ook hier Zweedse toestanden

Screenshot_57

(Door: “Elise Nijmegen”)

Een vernietigend rapport bevestigt hetgeen veel realisten, door de media vaak extreemrechtse mensen genoemd, al heel lange weten over de islam en/of het salafisme. De alFitrah-moskee in Utrecht belemmert de deelname aan de Nederlandse samenleving en heeft kenmerken van een sekte.

Ze ontmoedigt de aansluiting van bezoekers bij de Nederlandse samenleving. Dat staat in een vernietigend rapport van het Verweij Jonker Instituut (VJI). Aangezien deze moskee geen vergunning nodig schijnt te hebben en ook geen subsidie krijgt (misschien wel inkomstenbronnen uit het buitenland?), kan burgemeester van Zanen nog weinig doen, maar de enige juiste oplossing in mijn ogen is om deze moskee, die structureel de integratie van mensen in onze samenleving tegenwerkt en gedachtegoed uitdraagt dat niet past in Nederland, te sluiten.
www.ad.nl

In Duitsland worden politieagenten bedreigd door Arabische clans. Essen wordt beschouwd als het Mekka voor grote Arabische gezinnen en hun criminele structuren en vijf politieagenten zijn aangesteld om zich specifiek met hen bezig te houden. De politie wordt door de clans achtervolgd en bedreigd, maar ook ambtenaren rapporteren over relevante ervaringen en bedreigingen die gedaan worden door de criminele Arabische clans.
https://politikstube.com

In Zweden, het zogenaamde voorbeeldland van de dictatoriale EU, gaat het helemaal niet goed door de overlast die de immigranten veroorzaken, en het loopt serieus uit de hand.

Vorig jaar vonden er 306 schietpartijen plaats en werden 45 mensen doodgeschoten. Het aantal gedode mensen is volgens de politie sinds 2014 verdubbeld. Het aantal mensen dat is blootgesteld aan seksueel misbruik is verdrievoudigd. Van begin 2019 tot eind juli waren er 120 bomaanslagen in Zweden, een stijging van 45% ten opzichte van vorig jaar. Overvallen op jongeren zijn ook aanzienlijk toegenomen, tussen 2015 en 2018 was er een toename van 75%.

Volgens het Zweedse Civil Contingencies Agency (MSB) is terrorisme nu overal in Zweden een bedreiging en daarom worden nu, net zoals de grote steden, ook kleine gemeentes voorbereid op terroristische aanslagen.

Voor het derde jaar op rij is het aantal gerapporteerde verkrachtingen in 2018 gestegen tot 20 gerapporteerde verkrachtingen per dag, en de vrijheid van vrouwen in Zweden neemt af. Dat vrouwen zich niet meer vrij over straat kunnen begeven zonder zich zorgen te hoeven maken, is een ernstige beperking van de vrijheid en de zelfbeschikking van vrouwen.

Als er geen verandering komt in het beleid van dit Nederlandse kabinet, de grenzen openblijven, de immigranten binnen blijven stromen, er niet gehandhaafd wordt zoals het zou moeten, dan gebeurt er mijns inziens hetzelfde met Nederland als er nu in Zweden gebeurt en kunnen Nederlandse vrouwen en meisjes ook niet meer veilig over straat.

Als dat niet de toekomst is die u wilt, kom dan in verzet en sluit u aan bij één van de vele protesten (boerenprotest 1 oktober Den Haag) in ons land die allemaal neerkomen op hetzelfde. Dit kabinet is incapabel, komt niet op voor de belangen van Nederland en de Nederlanders en mag naar huis.
www.zerohedge.com

De door de mens veroorzaakte klimaatverandering bestaat niet volgens Piers Corbyn en hij daagt iedereen uit voor een eerlijk debat over de “Global Warming scam” versus op feiten gebaseerd bewijs. Niet alleen is het aarde opwarmingsverhaal vals, ook het controle- en belastingbeleid dat hierdoor gevoerd wordt is enorm schadelijk voor de mensen. Het idee dat CO2 magische verwarmende krachten heeft, is nergens op gebaseerd.
https://readingunidebating.wordpress.com

De voormalige Canadese president van Microsoft waarschuwt voor de gevaren van 5G. Het wordt door de VN mondiaal uitgerold, terwijl er wereldwijd geen enkel rapport is dat zegt dat het niet schadelijk is, dat terwijl er stapels onderzoeken zijn van wetenschappers en stralingsexperts waaruit blijkt dat 5G zeer schadelijk is voor mens, flora en fauna.
https://youtu.be

Diegenen die regeren, bezitten volgens mij geen gezond verstand meer, er is geen open en eerlijke discussie meer mogelijk, want de door de politiek opgelegde politieke correctheid, aangestuurd vanuit de VN en de EU, moet overheersen en plaats maken voor de waarheid. Een beetje realisme kan geen kwaad en Jensen legt de vinger weer heel mooi op de zere plek.
https://youtu.be

Het behoud van onze normaliteit, onze normen en waarden, cultuur, onze eigen Nederlandse identiteit, de vrijheid van meningsuiting, de gelijke rechten van vrouwen en de vrijheid van geloof staan allemaal onder grote druk. De EU en de VN streven naar een nieuwe wereld, een wereld zonder grenzen, zonder soevereiniteit en waar één wereldregering (de VN) bepaalt hoe de wereldbevolking moet leven, denken, eten en geloven.

Bent u het niet eens met het beleid van deze regering? Wilt u liever dat Nederland weer soeverein wordt? Dat we zelf kunnen beslissen over onze pensioenen, het puls vissen, de quota, vergunningen, handelsverdragen, en vele andere dingen? Sta op, kom in verzet, groepeer, organiseer, werk samen en geef onze (klein)kinderen een veilige toekomst vol vrijheid en Nederlandse tradities zoals Kerstmis en Sinterklaas en Zwarte Piet. Want Zwarte Piet hoort bij het Nederlandse sinterklaasfeest en dat zal altijd zo blijven!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het “salafisme”/de islam moet verboden worden, anders krijgen we ook hier Zweedse toestanden

 1. henk verhoef zegt:

  zweedse toestanden– wat zijn die anders dan nedelandse toestanden (
  hebben die zweden dan wel gebruik van hersens en de nedelranders niet of anders om
  Ierderkeer heeft men het over dan KRIJGEN we deze of die toestanden hier ook
  en men vergeet dan dat die toestanden er allang zijn
  \weet u als u op een mestfaalt leeft dan stinkt het echt niet meer– je bent er aan gewend
  net als met de islam en sharia
  een macro joch wat een gristen meisje verkracht wordt volgens de nedelrandse wet toch ook behandeld alsof het sharia wet is maw schuld meisje en arme kansloze zielige macro
  die toch al hgeen wertk kan vinden omdat hij te bedonderd is om te werken maar wel oetkering met behulp bvan een hulpverlenende linkse rattensnuffelaarster==
  en vervolgens — wie stemt en pvv== niemand

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Er gaat niets verboden worden, begrijp dat nu eens. Salafisme is verweven met de islam en het standpunt van de overheid (regeringspartijen) is altijd geweest : ‘Zo lang ze zich maar aan de wet houden en de rechtstaat respecteren’. Deze ongrijpbare formulering doet Nederland de das om.
  Er zal wel eens quasi worden opgetreden tegen een boekje met foute mededelingen voor kinderen in het onderwijs en andere bijzaakjes, grosso modo blijft alles hetzelfde en kan de islam zich vrijelijk nestelen en de boel overnemen.
  Zo ‘Elise Nijmegen’, nu weet u hopelijk precies waar u aan toe bent.

  Alleen als Geert en Thierry Baudet een kabinet vormen kunnen we wat gaan doen tegen de pest die islam heet.

  Geliked door 1 persoon

 3. Blaffertje zegt:

  Salafisme is onverenigbaar met onze cultuur en moet zo snel mogelijk verdwijnen.
  Het doet zich voor als tolerant en meelevend naar ons toe, maar dat is allemaal taqiyya.
  Ze zien ons als nuttige idioten en verneuken ons waar we bij staan omdat ze van ons kunnen profiteren en dat doen ze met veel plezieren succes.
  Wij trappen er met ons allen op enkelen na, met open ogen in.
  Het gaat al fout als men denkt “ach ze zijn niet allemaal slecht, want hij/zij is best aardig”.
  Juist als ze aardig doen moeten alle alarmbellen afgaan en moet je gaan denken “wat schuilt hier achter, wat is het addertje”.
  Het is zelfs zo dat als jij iets van ze koopt, ondersteun jij de islam, dat noemt men jihad.
  Jihad betekend eigenlijk veel meer da oorlog voeren, een beter vertaling is ‘alle middelen zijn geoorloofd om je doel (verspreiding van de islam) te bereiken’ en dat is ook geld vergaren wat gedoneerd word aan de moskee door jou dingen te verkopen, met christenen huwen (terwijl de christen eigenlijk haram is) voor verdunning van onze cultuur om tenslotte de islam te kunnen laten overheersen, het verkrachten van onze vrouwen is vooral bedoeld om onze moraal te breken en angst te zaaien enz.enz.

  Maaaaar.
  Als ze ons niet meer nodig hebben, als ze voldoende macht hebben gekregen en in de meerderheid zijn, zullen we tot hun slaven worden en als we niet doen wat zij willen, maken ze ons simpelweg af.

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  Hear, hear! Helaas moeten we allemaal aan de islam, zie 1975 en daarvoor 1969. Keuzes? Geen!
  Anders: OORLOG, OORLOG,OORLOG aldus de ‘linkse” kabouter Timmeraar.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Daar lezen we nou nooit iets van in de “kwaliteitskranten” , ook het linkse nos/npo kartel houd zich wat dat betreft muisstil !

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik smeek al jaren voor een totaal verbod van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam en ook zijn kankertakken links en rechts want die zwijnerij staat en leeft van geweld, barbaars geweld en die zwijnerij kunnen we missen als kiespijn.
  Overal en altijd zal die zwijnerij bestreden worden en zullen de westerseburgers eisen dat die zwijnerij verboden wordt puur uit veiligheid voor onze kinderen, vrouwen, westerse gemeenschap aan, nergens zal die perverse zwijnerij getolereerd worden en wat die mosselketen betreft desnoods slopen we ze zelf maar dat ze weg moeten, wat het smerig links gespuis er ook mag over denken, staat als een paal boven water.
  Weg met die zwijnerij uit onze seculiere westerse samenleving en weg met de linkse lafaards die deze zwijnerij steunen.
  Elke dag staan te braken van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij is niet goed voor de gezondheid en het milieu….

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Uiteraard niet Koddebeier.
  Omdat het feitelijk toch al zo is dat we hier hetzelfde al hebben, zei het in iets mindere mate, maar buiten het zicht van de samenleving broeit hier in Nederland precies hetzelfde, het is alleen nog niet helemaal naar buiten gekomen.
  Ga maar na, Hebben wij hier niet dezelfde aanrandingen, verkrachtingen, berovingen, granaataanslagen, schietpartijen, berovingen van vrouwen en oudjes. mishadelingen door grote groepen getint tuig en dan nog het liefst tegen een op het eerste gezicht zwakker persoon en ga zo nog maar even door.
  Misschien nog even in mindere mate maar het wachten is op escalatie.
  Met andere woorden zo gauw het helemaal niet meer in de hand te houden is en het net zo de spuigaten uit loopt als in Zweden zullen ze er wel verontwaardigd over gaan bleren, zonder te willen weten dat ze er voor de volle 100% aan te hebben meegewerkt

  Like

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen in Italië
  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/28/migrants-set-favela-like-camp-steps-away-roman-colosseum/

  Migrants Set up Favela-Like Camp Steps Away from Roman Colosseum

  Migranten zetten Favela-achtig kamp op, op steenworp van het Romeinse Colosseum

  Around 50 illegal migrants have set up a makeshift camp in Rome’s Colle Oppio park, only steps away from the iconic Roman Colosseum.
  The camp, which is said to resemble a favela, contains illegal migrants primarily from Afghanistan, Pakistan, and Bangladesh, with some even staying in archaeological sites, such as the ruins of the Domus Aurea villa of the infamous Roman Emperor Nero, Il Giornale reports.

  The paper spoke to a migrant from Mali named Ibrahim, who claimed that around 50 migrants reside in the park in total and that he was angry and would prefer to return to his home country

  Ongeveer 50 illegale migranten hebben een geïmproviseerd kamp opgezet in het park Colle Oppio in Rome, op slechts een steenworp afstand van het iconische Romeinse Colosseum.
  Het kamp, ​​waarvan wordt gezegd dat het op een favela lijkt, bevat illegale migranten voornamelijk uit Afghanistan, Pakistan en Bangladesh, en sommige verblijven zelfs in archeologische vindplaatsen, zoals de ruïnes van de villa Domus Aurea van de beruchte Romeinse keizer Nero, meldt Il Giornale .

  De krant sprak met een migrant uit Mali genaamd Ibrahim, die beweerde dat in totaal ongeveer 50 migranten in het park verblijven en dat hij boos was en liever naar zijn thuisland zou terugkeren.

  Like

 9. Misschien is het hele klimaat nog niet zo erg dan voorspeld wordt. Wat wel erg is en juist dat zou misschien voor Greta en de wereld beter zijn, van thema veranderen. Wereld wijd tegen moslims gaan schreeuwen en zeggen dat jullie ons verkrachten en onze jeugd afpakken. Dat is pas waarheid.
  Ach, het is zaterdag, en soms laat ik nog even wat gedachten de vrije loop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s