Saarland: Moslims worden in legersterkte opgenomen – 400 christelijke Assyriërs niet

Screenshot_74

Charli Kanoun en Tobias Hans.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse deelstaat Saarland onder de opvolger van Annegret Kramp-Karrenbauer, Tobias Hans (CDU), heeft de opname van 400 christelijke Assyriërs uit Syrië afgewezen. De Assyrische cultuurvereniging Saarlouis had de CDU/SPD-regering van de deelstaat verzocht om de christenen de deelstaat binnen te laten. Ze zouden in Syrië enorm bedreigd worden, verklaarde de cultuurvereniging tegenover het evangelische persagentschap “Idea”.

journalistenwatch

De woordvoerster van de deelstaatregering, Anne Funk, verklaarde daarentegen tegenover de “Saarbrücker Zeitung” dat de opname van 400 extra – en in dit geval daadwerkelijke vluchtelingen – in het Saarland niet mogelijk zou zijn. De te verwachten kosten alleen al voor hun verzorging van ongeveer € 4 miljoen per jaar zouden de beperkte mogelijkheden van de kleine deelstaat overstijgen.

De minister-president van Saarland, Tobias Hans (CDU), mislukte voormalige student economie-informatica en studie-afbreker na 18 semesters rechtenstudie, zou zich in een brief hebben tot minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) gericht en voorgesteld hebben de 400 christenen over alle deelstaten te verdelen. Volgens de gebruikelijke verdeelsleutel zou het Saarland dan tot vijf van hen kunnen opnemen, aldus de opvolger van Annegret Kramp-Karrenbauer.

De Assyrische christenen behoren tot de oudste christelijke gemeenschappen en spreken de taal van Jezus – Aramees. In Syrië worden de Assyriërs meedogenloos vervolgd door de islamitische terreurmilitie “Islamitische Staat”. Ze worden uit hun dorpen verdreven, hun vrouwen worden weggevoerd, de velden worden in brand gestoken.

De Assyrische cultuurvereniging noemde de beslissing van de deelstaatregering in een standpuntbepaling “cynisch, mens-verachtend en laf”. Sinds 2015 zouden er 10.000 andere “vluchtelingen” naar het Saarland zijn gekomen. “Hier gaat het om 400 acuut bedreigde christenen, en de regering gooit ons een kalmeringspil toe”, aldus de voorzitter van de Assyrische cultuurvereniging Saarlouis, Charli Kanoun.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, Christendom, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Rotzakken, sociaaldemocraten, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

5 reacties op Saarland: Moslims worden in legersterkte opgenomen – 400 christelijke Assyriërs niet

 1. guusvelraeds zegt:

  De omvolkers willen geen christenen opnemen want met meer christenen import wordt ook het Europees christendom versterkt. Dat willen ze niet. Het Europees christendom moet verzwakt worden omdat ze een samenleving nastreven waarin nog maar een fractie aan cohesie is. Samenlevingen met weinig cohesie zijn gemakkelijker te manipuleren en tegen elkaar uit te spelen. Stabiele samenlevingen zijn een obstakel voor het Groot Europees Rijk waaraan driftig gebouwd wordt.

  Geliked door 6 people

  • Bastiaan2000 zegt:

   Dat moet er achter zitten, iets anders kan haast niet. Een zeer duister plan. Uliminatie, NWO. We gaan zeer duistere tijden krijgen door de huidige politiek. De domme, slechte en wat dan ook vernietigen Europa. Hoe denken ze zelf hier uit te komen.

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   guusvelraeds.De wereld wordt geregeerd door zeer rijke machtige figuren,dit zijn satanisten.Het christendom en christenen zijn een obstakel voor deze duivelaanbidders,daarom moeten de christenen en het christendom vernietigd worden voor hun satanische N.W.O.

   Like

 2. Lucky zegt:

  De verzwegen vervolging van Christenen

  Geliked door 1 persoon

 3. Jade zegt:

  Ik denk maar zo: Die Georgia-Guidestones
  staan er niet voor niks…
  Inmiddels zijn we bijna 50 jaar verder, en
  het moge duidelijk zijn, dat er keihard gewerkt
  wordt aan een nieuwe wereldbrand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s