West-Europa faciliteert de islamisering!

 

(Door: “Balkanske priče”)

De Derde Wereldoorlog is min of meer al aan de gang en gaat die tussen de islam en de westerse waarden.“De Europese waarden, vrijheid, vrede en democratie, worden bedreigd door groepen moslims en islamitische staten, die de vrijheid in Europa willen vernietigen”, zegt Seyran Ateş (advocaat en imam in Berlijn). Goedmenschen geloven dat onze cultuur en die van moslims naadloos samengaan, maar dat is pertinente en klinkklare onzin. De islam kan zich door de fundamenten van zijn leer niet aanpassen aan een democratie. In de westerse democratie is de overheid gericht naar de wil van het volk, terwijl bij de “moslimdemocratie” zowel de overheid als het volk zich richten op de wil van Allah. Alleen Allah decreteert en niet het volk. Het volk moet zich onderwerpen aan de ISLAM/SHARIA!…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op West-Europa faciliteert de islamisering!

 1. Jan zegt:

  Wie waarschuwt voor geimporteerde verkrachters vliegt de cel in, want ‘racisme’
  Zweden, een achterlijk derde wereld land

  Billy Charlton jailed for 21 months for stirring up racial hatred during Sunderland marches

  https://www.sunderlandecho.com/news/crime/billy-charlton-jailed-21-months-stirring-racial-hatred-during-sunderland-marches-637690

  Geliked door 1 persoon

 2. Frans Brassens zegt:

  “De Europese waarden, vrijheid, vrede en democratie, worden bedreigd door groepen moslims en islamitische staten, die de vrijheid in Europa willen vernietigen”…….
  Inderdaad.
  Maar laten wij vooral ook niet vergeten dat deze waarden evenzeer worden bedreigd door de E.U., terwijl diezelfde E.U., mét de trawanten in de nationale regeringen, de hoofdzakelijke hand heeft in die alsmaar toenemende dreiging en de reeds massaal aanwezige ellende van de islam.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  De term ‘Nederland(er)’ word steeds vaker een synoniem voor asociaal, zeker in de huidige opinie in andere landen, het is niets meer om trots op te zijn, het is, met een ‘aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid’ dat het zelfs in ons nadeel spreekt, overal in de wereld duiken er steeds vaker zware criminelen op die niet in Nederland geboren zijn, maar opvallend vaak, na te zijn gearresteerd, een Nederlands paspoort schijnen te bezitten.(en staatsburgerlijke bescherming eisen).
  Het heeft er alle schijn van dat de Nederlandse Geschiedenis, onze folklore, totaal overstemd is door de uitwassen van de politieke zelfmoord door de Linksche Looney Brigade, de sociale genocide door de massale invoer van mensen met een aangeboren afwijking, een bepaald gen, dat het crimineel gedrag kan verklaren. die een verklaring geeft voor het ontwikkelen van ‘afwijkend’ gedrag, zowel op macro, meso en micro niveau.
  Zolang er bepaalde bevolkingsgroepen uitblinken in crimineel gedrag, zijn er legio theorieën die het gedrag van deze criminelen verklaren, een bekende Linksche theorie is dat er over al deze mensen al een vooroordeel heerst, en als bevolkingsgroepen andere groepen blijven vooroordelen, gaan die mensen zich er uiteindelijk ook naar gedragen……maar waarom gedragen de domme Hollanders zich dan niet als domme…….?
  Ook al roept de PVV al decennia dat Marokkanen en Turken willens en wetens ons land en onze naam de vernieling in helpen….geholpen door de Linksche Lunatics.

  Like

  • Nederland, afgegleden ZOOI! SBS-baas, broertje van Linde de M., zet Lil Kleine in om de jeugd naar zijn YouTubekanaal te lokken. Volgens hem spreekt Lil Kleine een groot gedeelte van de jeugd aan. Geloof het zo, als ik om mij heenkijk. Bah, wat een afgegleden OrdiZooi!

   Like

 4. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Ben het helemaal eens met deze stelling. De (EU & VN (+ wat rijke immorele figuren)) globalisten, onze eigen regering en andere gezagsdragers leggen deze lieden geen strobreed in de weg. Zo investeren vooral Saoedi Arablië, Qatar & Turkije fors in nieuwe haathutten in de Westerse wereld en voorzien ze van sprekers met 7e Eeuws gedachtegoed: er is maar 1 islam. Dit betekent dat het HELAAS een kwestie van tijd (voor het eind van deze eeuw) is dat de veroveringsideologie van dood, verderf & totale vernietiging van andersdenkenden en hun cultuur meer dan 50% volgers heeft onder de totale bevolking van (West)-Europa. Daarbij zijn er geen/minder vrijheden voor onze kinderen, kleinkinderen, vrouw/man/partner, andere minderheden & dieren.

  Donald Trump wees de globalisten afgelopen maandag terecht. Must see speech: https://www.youtube.com/watch?v=YNOODD0wxZg&t=1619s .

  merkel & co. hebben ons versneld VERRADEN! Gevolg: diefstal, toegebracht letsel zonder aanleiding, aanrandingen, verkrachtingen, doodslag, moord, terroristische aanslagen etc. zijn aan de orde van de dag en dat gaat niet minder worden. Het moet anders in Europa! Stem op politici die voor de eigen burgers opkomen (dan nog is het lastig gezien de vele linkse rechters, advocaten, media, sjw’s etc., maar dat is wel een begin om van het globalisme af te komen dat de Westerse wereld VERNIETIGD)!

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  En de man-vrouw verhoudingen zijn straks ook om zeep geholpen. We hebben straks 70% kerels en 30% vrouwen…. dat wordt massale verkracht partijen in Europa… het begin is er al…

  Geliked door 1 persoon

 6. BM Fidel zegt:

  Als we vervelend gaan doen tegen moslims worden de Arabieren boos. Dan krijgen we weer een olieboycot en een autoloze zondag. Daarom heeft Nederland de resolutie Olie voor Immigratie getekend zodat we zorgeloos auto kunnen blijven rijden. De Arabieren hebben ons bij de poot, en ipv onafhankelijk van olie te worden (elektrisch rijden) gaan we schande roepen als iemand een Tesla rijdt. Verslaving doet rare dingen met de mensen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Het zal Kaag haar REET roesten (of hoe zeg je dat) dat die BOELSJIT van haar ONS al 500 M I L J A R D gekost heeft en 1000en mensenlevens verkloot!! Ik hoop dat ze ook eens in volle hevigheid met de VERRIJKING te maken krijgt en niet, als zo vaak, Jan L. en Miep Krulspel!!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/kaag-zet-zich-in-speech-af-tegen-hoekstra/ar-AAHZdSb?ocid=spartandhp

  Like

 8. Roni zegt:

  Bosnië en Kosovo moesten islamitisch worden, atoombom-kennis doorgespeeld aan Pakistan, de protesten tegen Duivelsverzen van Rushdie, enz enz enz.
  En dan hoor ik nog steeds mensen het hebben over dat de ellende pas begon vanaf 2015.
  Je broek zakt er van af.
  Nederland de BANANENMONARCHIE….

  Like

 9. Lucky zegt:

  Ondertussen, eigen schuld in Italië
  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/29/italy-five-star-senator-and-judge-attacked-and-robbed-by-migrant-gang/

  Italy: Five Star Senator and Judge Attacked and Robbed By Migrant Gang

  Italië: vijfsterren senator en rechter aangevallen en beroofd door migrantenbende

  A gang of North African youths from Algeria robbed an Italian Senator of the Five Star Movement (M5S) along with a judge at Rome’s central Termini railway station.
  Senator Gabriele Lanzi and the judge were robbed by three Algerian men, with the judge having his briefcase stolen, shortly after finishing his lunch at a restaurant near the station, Il Giornale reports.

  The incident comes as the Five Star Movement, along with the left-establishment Democratic Party (PD), have formed a new coaliton government and made changes to open Italy’s ports to NGO migrant transport ships, with 182 migrants landing in Italy last weekend

  Een bende Noord-Afrikaanse jongeren uit Algerije beroofde een Italiaanse senator van de Five Star Movement (M5S) samen met een rechter in het centraal station Termini in Rome.
  Senator Gabriele Lanzi en de rechter werden beroofd door drie Algerijnse mannen, waarbij de rechter zijn aktetas had gestolen, kort na het beëindigen van zijn lunch in een restaurant in de buurt van het station, meldt Il Giornale.

  Het incident komt op het moment dat de Five Star Movement, samen met de Democratische Democratische Partij (PD) links, een nieuwe coalitonregering hebben gevormd en wijzigingen hebben aangebracht in de openstelling van de Italiaanse havens voor transportschepen van NGO-migranten, waarbij 182 migranten afgelopen weekend in Italië landden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s