Aan de herstelbetalingsactivisten

Screenshot_82

(Door: Jan Dijkgraaf)

Er bestaan nog ‘vrouwen van kleur’ die ze wel allemaal op een rijtje hebben

Beste Sylvana’s en Jerry’s,

Mij bereiken positieve geluiden. Zo heeft Selimah Agostien van de Kominshon San Nikolas, die voor de derde keer de officiële Sinterklaasintocht op Bonaire organiseert, ons duidelijk gemaakt dat Zwarte Piet gewoon zwart blijft.

“Op Bonaire zullen geen roetveegpieten te zien zijn”, vertelde ze aan de krant Èxtra. “Er zijn ook op Bonaire wel wat mensen die vinden dat de Pieter er anders uit moeten gaan zien, maar wij gaan daar niet in mee. Het is een volksfeest en een traditie, waarmee we allemaal zijn opgegroeid.”

Hallelujah, praise the Lord. Er bestaan nog ‘vrouwen van kleur’ die ze wel allemaal op een rijtje hebben.

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aan de herstelbetalingsactivisten

 1. Monalisa zegt:

  In u Nederland wonen een hoop gekken die eigenlijk vast hadden moeten zitten, daar vallen deze twee ook onder, er lopen meer gekken vrij rond, dan dat ze vast zitten.

  Geliked door 3 people

 2. wauso zegt:

  Als ze een zak meeneemt om over haar kop te trekken dan kan ze van mij een rol Euro’s krijgen ! Met mayonaise !

  Geliked door 2 people

 3. Piet Snot zegt:

  Toen Sylvie nog video clips stond aan te kondigen vond ik het al een vervelend overdreven wijf.

  Geliked door 2 people

 4. henk verhoef zegt:

  het advies aan de lieden– zoek een baan- is nogal nutteloos
  ze kunnen namelijk niets en willen alles gratis enals je op niveau- dekoloniseren wiskunde zit dan kan je zelfs denken — gek als een deur MAAR misschien nog wel geschikt als burgemeester vanm amsterstan

  Like

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren

  Wat zou dat een feest zijn, als bij de officiële intocht van Sinterniclaas in Apeldoorn, de stad vergeven zou zijn van een hele vele boel echte Zwarte Pieten die strooigoed aan kinderen ronddelen. Misschien lukt het de echte Zwarte Pieten zelfs, om een valse Piet in de zak te stoppen. Me dunkt, dat zo`n toneelstukje toch te regelen moet zijn !!!

  Geliked door 2 people

 6. Steven zegt:

  Weet je hoe het eigenlijk allemaal komt?
  Nederlanders zijn een jesus DOM volk die zich makkelijk laat manipuleren…goedgelovig zijn en vooral aardig gevonden wil worden.
  Kijk naar de misbruik van uitkeringen en andere sociale voorzieningen… de Nederlanders werken wel om het leven van een allochtoon aangenaam te maken… Nederlanders laten zich makkelijk geld afpakken, een schuldgevoel aanpraten (herstelbetalingen enzo) zonder enig verzet…..criminaliteit door allochtonen wordt weinig tot niets aan gedaan… we hebben tenslotte allemaal LINKSE programma’s waarin we denken deze criminelen weer op de rails te krijgen (wat natuurlijk niet zo is, maar dat laten die criminelen het LINKSE volk graag geloven)… we laten ons makkelijk tradities afschaffen en daar maken allochtonen gretig gebruik van. Zolang je de mogelijkheid creëert om overal aan toe te geven, gaat men steeds verder om dingen af te schaffen en af te pakken. De meeste slachtoffers van beroving en oplichterij aan de deur zijn ook bijna altijd BLANKEN. Te goed gelovig en dat weten de meeste allochtone criminelen.
  Kijk wat er inmiddels met Europa gebeurt… we laten ons met open ogen gewoon netjes naar de slachtbank afvoeren zonder enig verzet. (het handjevol mensen die dit wel doen worden simpelweg bedreigd, in elkaar geschopt of vervolgd)
  Neem een voorbeeld aan die Oostblokkers… we klagen er wel over wat ze hier uitvreten, maar ze hebben tenminste wel ballen.. die laten zich NIKS afpakken of dwingen!
  Maar ja… de kerels van Nederland zijn in de afgelopen 40 jaar door LINKS beleid halve wijven geworden…sommige weten tegenwoordig niet eens meer wat ze ZIJN…
  Maar …. we gaan graag met z’n allen op vakantie naar.. AFRIKA…maar wees gerust, AFRIKA komt nu naar U toe!!

  Like

 7. heksenhiel zegt:

  zal het nogmaals proberen kort te houden, daar ik dit verhaal al ergens anders als reactie heb geplaatst !! Sinterklaas is ontstaan in Myra in Turkije. Hij was een Bisschop die zag dat er veel armoede was en ging 1x per jaar cadeautjes uitdelen aan de arme mensen en op een gegeven moment kreeg een man uit NOORD AFRIKA dit te horen en ging erheen om te helpen. DUS ONZE GEITEN WOLLEN SOKKEN COMMUNISTISCHE halfbakken allesweters gingen er al 25 jaar geleden al van maken dat het rascistisch was. JA NIET DUS !! Degene die ermee begon was die Surinaamse vrouw van Sesamstraat. Al deze beterweters kunnen beter uit Nederland vertrekken want als je je les GOED had geleerd had je er niet druk over hoeven maken !! TOTAAL NIETS MET RACISME te maken. Wij vertellen onze kinderen en trouwens ook in SURINAME dat Piet door de schoorsteen komt, dus daarom is hij zwart. Hij heeft vegen als iedere Nederlander elk jaar zijn schoorsteen zou laten vegen (GEINTJE) Dus laten ze gewoon van ons volksfeest afblijven en anders opzouten. Ook demonstreren er Marokkanen mee die het potjandorie hier zelf ook altijd hebben gevierd. Dacht dat Nederlanders zeikerds waren, maar die allochtonen kunnen er nog VEEL MEER VAN !! Vooral ons geld kunnen ze gebruiken !! Maar nog even dit : Het werd te veel voor 1 Bisschop en gingen er meer meedoen en vertrokken ook naar de lage landen, zoals Nederland, Frankrijk enz. en zo zijn we HIER verder gegaan halve tamme demonstranten. Denk dat deze mensen alleen het OLO (ontzettend laag onderwijs) hebben gevolgd. EERST WETEN EN DAN SCHREEUWEN. Groeten.

  Like

 8. heksenhiel zegt:

  Jan Dijkgraaf denk dat jij wel weet waar ik het over heb toch. Groeten

  Like

 9. heksenhiel zegt:

  welke herstelbetalingen ?? We hebben hier NOOIT slaven gehad in Nederland. Wie zijn er begonnen met de slaven handel ?? Weten jullie het al ?? Nou ik wel en dat zijn de ARABISCHE EMIRATEN die hele dorpen leeghaalden in ja NOORD-AFRIKA en deze mensen liet vervoeren door de schepen van de VOC uit Nederland, want we hadden er heel veel. Weet natuurlijk niet wat die Arabieren tegen de Nederlanders hebben gezegd over het vervoer van deze mensen naar andere landen, maar nogmaals wij hebben in Nederland NOOIT slaven gehad, dus BETALEN WE OOK NOOIT !! Groeten.

  Like

 10. heksenhiel zegt:

  Sylvana en Jerry jullie weten waar Abraham de mosterd vandaan haalt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s