De geplande hype van Greta Thunberg blijft uit, flopt volledig in Nederland: zelfs linkse partijen sceptisch

Screenshot_87

(Door: Teunis Dokter)

Greta Thunberg lijkt in alle opzichten op een flop uit te lopen. Naar aanleiding van een opiniepeiling blijkt dat Nederland negatief is over Thunbergs toespraak tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Kiezers van de partijen VVD, CDA, SP, FVD, PVV en 50Plus vinden het fenomeen-Thunberg maar niets, terwijl de kiezers van GroenLinks, PvdA, en PvdD positief zijn. 

Lees verder>>>
DDS
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op De geplande hype van Greta Thunberg blijft uit, flopt volledig in Nederland: zelfs linkse partijen sceptisch

 1. Claudia Millenaar zegt:

  Ik snap niet dat deze bakvis zo’n groot podium krijgt en ben alle leugens intussen ook goed zat!

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Het groene bastion wordt gekraakt en de ratten (of nertsen) verlaten het kasteel. De voormalige Greenpeace baas vertelt ons dat Greenpeace niet groen is. Maar zoals zo vaak: eerst het pensioen, dan de waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 3. henk verhoef zegt:

  als iets niets is is het toch al een flop

  het rare is dat er zoveelmensen, die zeggen hoogopgeleid dan wel expert/wetenschapper te zijn er achteraan hollen
  die zijn van het soort “draadje” los
  maar de flop zijn die meelopers
  als je haar een flop noemt– te veel eer
  is gewoon een asperge en meer niet
  en gewoonlijk laat je die lullen

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  “Kiezers van GroenLinks, PvdA, en PvdD zijn wel positief “, wel te merken dus waar de minste hersens zitten ! Vreemd dat D66 er niet bij staat !

  Geliked door 1 persoon

 5. S D zegt:

  “Geef een reactie”,internet vervuiling.

  Like

 6. Klaas zegt:

  https://edition.cnn.com/2019/09/29/us/september-snow-rockies-sunday-wxc/index.html

  If the forecast pans out, this would rival or surpass the 1934 winter storm which was for many areas the top early-season snowfall event on record,” Cabrera said.

  Like

 7. Ton Ruygrok zegt:

  In het AD las ik iets over … , oude .. ” witte ” mannen .., die maar een .. ” nare ” .. mening hebben over de Zweedse Deerne.., dat kan.., veroorzaakt ze toch echt zelf.., mmw van haar exploitanten.., maar waarom zo denigrerend iedere X over de oude Witteman.., het Westen is door ..Deze..” Witte “.. Mannen best wel welvarend geworden .. en plukt men de vruchten van Hun noeste arbeid..,
  Pas las ik ..meen ook in het AD…dat in WO2 de Amerikanen Zwarte Soldaten inzette voor aan en afvoer materieel/materiaal e.d. was ook niet goed … en een uiting van racisme…, maar ik denk dan., als al die Oorlogs graven gevuld waren met Zwarte Soldaten dan had de linkse kerk kliek nu ook gejankt dat dit racisme was.., ik bezoek deze Cementery’s wel eens .. denk dan ook wel eens aan de hysterie van feminisme / emancipatie … maar ik heb nog nooit talloze Hectares Graven gezien met alleen maar Vrouwen namen…. Maar… wel van Mannen.., Mannen en nog eens Mannen … ,veelal nog Jonge Jongens…, die hele linkse kerk kliek staat net zo stijf van de Hypocrisie als 1X de sekte van de Farizeeërs waartegen… JC al waarschuwde en zei ..; dat zij gelijkwaren aan witgepleisterde graven .. , schone schijn van buiten .. maar stank en verrotting van binnen…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  Ex-climate change gelover legt de linkse leugens bloot

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Hebben jullie deze ongelofelijk naïeve goedmensjes-review onder Greetjes boekje gelezen?

  https://www.bol.com/nl/p/ons-huis-staat-in-brand/9200000108319728/?suggestionType=suggestedsearch&bltgh=t7A7MA6RA7K-ahCRuQlMLg.1.2.ProductTitle

  Dit boek beschrijft in 108 “scènes” de “opkomst” van Greta Thunberg, de kleine, ongelooflijk indrukwekkende klimaatactivist.
  Het bevestigt de indruk die een buitenstaander (die geen hater is) van haar heeft: een ongelooflijk briljant en diepzinnig, schuchter meisje dat het aandurft, ondanks haar Asperger, selectief mutisme en een zeker obsessioneel-compulsief gedrag, wereldleiders zwaar tegen de schenen te schoppen door hen ronduit de waarheid te vertellen. Een waarheid die niemand wil horen, maar die Greta Thunberg met haar ontzaglijke moed (voor haar publieke toespraken voor duizenden mensen en voor de invloedrijkste personen ter wereld voelde ze zich zelfs slecht in haar vel om een klein klasje toe te spreken) recht in de ogen kijkt.
  Meer inspirerende (en nog piepjonge) leiders als Greta Thunberg zijn er niet. Dit boek zet haar niet op een voetstuk, maar probeert zo gewoontjes en bescheiden als mogelijk haar opgang als een meteoor te schetsen.
  Een must. Al leest u maar 1 boek, dit moet het zijn.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Stikstofprobleem…

  Like

 11. Republikein zegt:

  “De interesse van mensen met Asperger is opvallend beperkt. Vaak beperkt zich dat tot maar een of twee onderwerpen. Soms kunnen zij voortdurend hetzelfde blijven doen; alleen maar kunnen praten over één specifiek onderwerp of luisteren naar hetzelfde liedje”.
  Ga roken!

  Like

 12. vangie1206j zegt:

  Volgens mij staat die meid stijf van de coke en begrijpt wel.niet wat ze uitbralt.
  En dan dat de wereld(lijers) zo,lichtpunt nog uitnodigen en zelfs aanhoren.
  Daar moeten we de oorlog mee winnen.
  Dat wordt echt lagguh.

  Like

 13. Straks is het weer Kerstfeest en neem ik een echte levend groene boom van twee meter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s