Knallende draai om de oren voor Kurz: FPÖ en SPÖ wijzen verbod op Identitaire verenigingen af

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Een evenzo knallende als onverwachte draai om de oren voor de Oostenrijkse ÖVP: zij wilde, zoals aangekondigd, nog voor de parlementsverkiezingen van vandaag een verbod op de Identitaire Beweging Oostenrijk en al haar onderafdelingen initiëren. Maar haar desbetreffende beslissingsverzoek haalde het niet in het parlement. De FPÖ en – heel verrassend – de SPÖ stemden tegen.

Duits - Zuerst

Concreet voorzag het verzoek, ingebracht door de voormalige chef van de Oostenrijkse Groenen, Peter Pilz, erin om de Identitaire verenigingen “Vereniging tot behoud en bevordering van de culturele identiteit”, “Vereniging voor duurzaam volksbegrip en jeugdwerk” en “Vereniging voor onafhankelijk media- en voorlichtingswerk” te ontbinden.

Het staat voor de ÖVP onder haar voorzitter Sebastian Kurz gelijk aan een knallende draai om de oren dat zelfs niet eens de SPÖ de door Pilz naar voren gebrachte redenen tot een verbod plausibel vond en in plaats daarvan met de FPÖ tegen het verbod stemde.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christendemocraten, demoniseren, gezond realisme, Hypocrisie, Identitaire Beweging, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, meningsdictatuur, Nationalisme, Oostenrijk, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

Een reactie op Knallende draai om de oren voor Kurz: FPÖ en SPÖ wijzen verbod op Identitaire verenigingen af

  1. Jan zegt:

    De nazis hebben elkaar gevonden
    Österreich: Linksfaschisten und Terrorgruppen Hand in Hand mit SPÖ und Grünen
    https://dokumentationsarchiv.com/2020/07/30/oesterreich-linksfaschisten-und-terrorgruppen-hand-in-hand-mit-spoe-und-gruenen/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s