“Links” stuurt aan op oorlog!

Screenshot_75

(Door: “bozeoudeman”)

Een in mijn ogen linkse fascist met sterke collaboratieneigingen krijgt in een krant om de zoveel tijd de gelegenheid om weer eens duidelijk te maken door wie hij vermoedelijk wordt betaald: de koning van Marokko, of de olieboer uit Mekka. De man lijkt het schoolvoorbeeld van Nederlander-haat en verdediger van alles wat ook maar iets met zijn lievelingen, de Marokkanen, van doen heeft. Een groep die iedere dag veel ellende veroorzaakt binnen de Nederlandse maatschappij, wat door dit politiek stuk links ‘correctheid’ wordt gebagatelliseerd. Nog meer dan dat, de waarheid spreken over deze groep richt ‘enorme schade aan’, zo stelt hij.

Fout, leugens verkondigen over deze groep, zoals dit soort bijna landverraders te noemen types als deze man al decennia doet, hebben die door hem gestelde enorme schade al in veelvoud veroorzaakt. Een steeds groter wordende groep islamieten, met name Marokkanen, wordt met de dag vijandiger, agressiever en intoleranter ten aanzien van de groep waar deze man duidelijk een astronomisch groot te noemen hekel aan heeft, autochtonen ofwel oorspronkelijke Nederlanders en Europeanen.

In een poging tot het vergelijken van wat Marokkanen ‘wordt aangedaan’ komt de man weer (indirect) met de genocide op Joden op de proppen, en met wat Joden in een nog verder verleden is aangedaan, ook al gaat dit volledig mank. Je kunt niet klakkeloos gebeurtenissen vergelijken met en van een groep van op het hoogtepunt ongeveer een half miljoen mensen uit ook nog eens een andere tijdsperiode, met die van een groep van nu al bijna een half miljoen, die ook nog altijd groeiende is. Zeker ook gezien het Pact van Marrakesh, waardoor de komst van nog meer Marokkanen eerder de realiteit zal zijn en die groep versneld nog groter laat groeien en iedere verdere soortgelijke door hem gedane vergelijking appels met peren vergelijken is.

Verder is het voor zover mij bekend niet zo dat in het verleden, noch in het heden, grote groepen met name Joodse jongeren de rest van de maatschappij liepen/lopen te terroriseren, inbraken plegen, geweld plegen, verkrachten, aanranden, moorden, zoals helaas de statistieken toch echt lijken aan te geven over die vooral jongeren uit Marokkaanse hoek. Marokkanen die volgens deze man allemaal heel zielig zijn. Sommigen zijn dat ook, zoals het relatief kleine groepje dat zich probeert te bevrijden van de sterke hand uit Rabat. Maar helaas is dit nog altijd een bijna te verwaarlozen groep binnen de totale groep.

Men houdt niet op om met slinkse linkse trucjes burgers angst aan te praten. Door constant die naziperiode overal bij te slepen, ook al doet men dit soms suggestief, om hiermee andere mensen hun geest en zo dus hun gedrag te beïnvloeden, wat kenmerkend is voor dit fascistisch links dat erop uit is om andere mensen te overheersen en te domineren. Om zijn vergelijkend praatje te bevestigen, komt de man aanzetten met historische gegevens over Joodse bendes uit de 16 en 17 de eeuw. Want het Jodendom werd toen, net als de islam nu, gezien als een bedreiging voor het christendom en de maatschappij, zo stelt hij.

Nou kan ik het mis hebben, maar ik dacht toch dat een vergelijking tussen de grootte aan aanhang van het Joodse geloof en de islam een heel klein beetje verschillend is. Het aantal Joden op de wereld is ongeveer 14 miljoen, waarbij de aantekening op z’n plaats is dat die 14 miljoen echt niet allemaal radicaal in het geloof zijn. En zelfs al zouden alle 14 miljoen Joden zwaar gelovig zijn, dan nog zouden zij niet als religieuze groep als bedreiging kunnen worden gezien afgezet tegen een wereldbevolking van pakweg 7 miljard.

Daar staat tegenover dat het aantal Marokkanen een fors deel hoger ligt dan het aantal Joden, namelijk ruim 36 miljoen. Maar het probleem met Marokkanen ligt ook bij hen niet bij het wel of niet Marokkaan, zijn maar bij het wel of niet en in welke mate islamitisch zijn. Als we de cijfers over islam erbij halen, dan zien we daar toch echt wel een directe en zeker indirecte dreiging van uitgaan. Er zijn meer dan anderhalf miljard islamieten nu en via een aannemelijke stijging in de toekomst zullen dit er snel twee miljard zijn.

Parallel aan die stijging zal de islam, door een eveneens groeiende groep extreem tot radicaal gelovigen binnen de islam met een sterk toenemende drang tot islamisering van de wereldbevolking, dus wél degelijk direct en zeker indirect een gevaar vormen voor de rest van die wereldbevolking. Eenieder die dit ontkent, is niet goed in zijn/haar bovenkamer of te laf om de werkelijkheid onder ogen te zien.

Stop toch eens met vergelijkingen met het Jodendom en verwijzingen naar de Holocaust enkel om via onder andere angst zaaien het gelijk te willen krijgen door anderen in een positie te duwen dat die niets meer durven tegen te werpen. Deze moordpartij van toen had bovendien niet direct perse iets met religie te maken, maar eerder en meer met opgeroepen haat door veroorzaakte woede vanwege de wijze waarop deels een kleine Joodse elite van bankiers en industriëlen in de periode tussen de twee wereldoorlogen in het Duitse volk, in samenwerking met Engelse en Franse overwinnaars, hadden uitgemergeld.

De basis van woede bij de bevolking van het toenmalig Duitsland ten aanzien van Joden lag eerder in de omstandigheden waaronder het Duitse volk was gedreven door de geallieerden en sommige, deels Joodse, bankiers en industriëlen, wat uitmondde in dus volkomen ten onrechte haat ten aanzien van Joden in het algemeen. Iets waardoor dus eigenlijk niet enkel de Duitsers verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor de Holocaust, maar zeker ook de toenmalige politici bij de geallieerden. Doordat dit laatste nooit echt is erkend, dreigt nu vandaag antisemitisme bij bijvoorbeeld Labour weer naar boven te komen.

Haat die deels dus door handelen van de toen geallieerden is opgeroepen en die door de toen nationaalsocialisten is gebruikt om hun krankzinnigheid te botvieren, iets dat bijna weer het geval dreigt te worden bij de nieuwe linkse fascisten. Opnieuw steekt het linkse fascisme de kop op, nu niet als het nationaalsocialisme, maar als zogenaamd politieke correctheid van onder andere het enkel in naam antifascisme, in combinatie met een wereld bedreigende islamisering via de multiculturele samenleving, die door precies diezelfde groep bankiers en industriëlen als ooit de wereld opnieuw door de strot wordt geduwd.

Een fascistoïde groep van waaruit opnieuw ten aanzien van critici en realisten die de democratie wensen te beschermen wordt gebruld dat die ‘hun smoelen moeten houden of anders in speciaal daarvoor op te richten kampementen moeten worden heropgevoed!’ Ieder tegengeluid mag niet worden gehoord, kritiek op de fascistische denkwijze van een totaal ontspoord links wordt niet getolereerd. Het zich links noemend fascisme dreigt de wereld opnieuw in een rampgebied te veranderen.

En net als toen ziet de pers het weer gebeuren, maar houdt zich grotendeels opnieuw muisstil. Waar blijven protesten vanuit een objectieve pers als de regels van een aanklacht in de VS om Trump af te zetten zo worden gewijzigd dat zelfs verklaringen uit tweede hand (ofwel wellicht gewoon roddel) gewettigd zijn? Hoelang denkt dit soort links op deze manier door te kunnen gaan voordat de door Timmeraar gewenste oorlog uitbreekt omdat mensen het niet meer nemen. Wat wil dit links toch: Burgeroorlog? Totale vernietiging? Wat mankeert deze idioten toch?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Links” stuurt aan op oorlog!

 1. Monalisa zegt:

  Dat schrijf ik al meer dan 10 jaar, velen komen hier te laat achter.

  Geliked door 2 people

 2. Jules Vismale zegt:

  Links heeft, na WO I, zowel in Duitsland als in Rusland de macht willen grijpen of gegrepen waarbij vooral de links-extremisten zich ontpopten als gewetenloze massamoordenaars! Ze hebben daarginder de dood van 40 miljoen Russen, niet-Russen en zelfs moslims op hun geweten gehad en zij wilden hierna het gehate linkse communisme via een oorlog over Europa verspreiden!
  In 1920 wisten de Polen dit zelfs nog te verhinderen door het Rode Leger bij Warschau te verslaan maar toen maakten de communisten daar de kapitale fout door de nazi’s, die hun doodsvijanden waren, opeens te gaan steunen met miljoenen tonnen geld, grondstoffen en het opleiden van de Wehrmacht in Rusland!
  Want links maakt nog steeds altijd de fout om hun echte vijanden als vrienden te willen en hun ware vrienden maken ze tot hun vijanden waardoor uiteindelijk in 1989 het gehate communisme in Oost-Europa voorgoed, en godzijdank, tem onder is gegaan, iets wat ook gaat gebeuren met de even gehate EU!

  Geliked door 1 persoon

 3. Blaffertje zegt:

  Roep ik al jaren.
  De verwachte crisis past precies in het hele plaatje.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  LInks ofwel socialist, nationaal socialist, communist het zijn allemaal leugenaars, onderdrukkers, opruiers, spelen mensen tegen elkaar uit en uiteindelijk moordenaars !!

  Geliked door 2 people

 5. wauso zegt:

  Boze oude man: De Marokkanen of hun voorop lopende idioot (de Koning) kun je niks kwalijk nemen. Veel van dit Krapai komt hier naartoe om te teren en profiteren. Dat is de aard van de Moslim. Daar kunnen wij maar ook zij niks aan doen. Door jarenlange islam indoctrinatie is dat er ingeslopen. Heropvoeding zoals in China, eliminatie of opzouten zijn oplossingen. Maar de door ons GEKOZEN boven ons gestelden denken hier anders over. Je vind hun E-mail adressen onder 2e kamer en schrijf hun aan. En zeg gerust dat ze ACHTERLIJK of MONGOLEN zijn. Je hoeft niet bang te zijn voor represailles. Je krijgt wel brieven van advocaten (o.a. van burgemeesters van Utrecht en Den Haag) en men heeft het erover op congressen (CDA/Buma). Dat was mijn deel (maar dat is voorbij). Als je echt BOOS (oude man) bent dan moet je dat ook uiten. Niet met overredingskracht, dat heeft geen zin bij zoveel achterlijkheid. Pak de daadwerkelijke moordenaars (onze autochtone hoerenzonen) aan !

  Geliked door 2 people

 6. henk verhoef zegt:

  dat dit allemaal kan gebeuren is onder andere het gevolg van afgebroken onderwijs systeem
  op schoopl leert men dat mauro of lil moet blijven en dan zie ik ook dat de amsterstanse politie een kleine 100 tal Groningers arresteert omdat die hele maal uit het schud groningen kwamen om een ri=ond een spelletje( vaak buitenlandse balletje trappers) met elkaar willen gaan vechten
  Dan zijn toch niet alleen de huizen/gebouwen beschadigd maar is die grijze massa in die harde koppen toch ook door elkaar gemend( en groningers waren al niet zo van het hoge iq)
  hadden ze niet met elkaar opgesloten kunnen worden en eerst in een kistje er weer uitgehaald moeten worden
  maar nog een mooi verhaal van sterkte van volk
  een 15 pct vanb de zwangere hoogopgel;eide blanke vrouwen ( eerst geboorte rond de 31 jaar) heeft geestelijke probleempjes met/door de zwanger schap– zij moetenm dan werken( hallo zwangerschap verlof) en moeten familie en moeten sociaal doen en noem mar op en vooral veel zwammen m en beppen met deskundige

  Hoe deden mijn oma,s en de moeders van mijn vriendjes ( iik enigst kind en mijn moeder had MAAAR vtwee meiden )dat dan met 5-8 kinderen -= armoede en heel kleine behuizing met 4 kinderen in een bed en een kaplaan en een vent die geen reet deed anders dan bezwangeren en eertse keer zwanger toen ze zelf nog kind waren en de poep luiers met de hand wassen want automaat wasmqachine en droger waren er niet noch de pampers

  Als de geestelijke sterkte van je volk zover afgezakt i – dan ben je rijp voor overname dooor andere vandalen
  en dat is REEDS gebeurd– zeg niet gaat gebeuren — is gebeurd
  Het is niet anders helaas- en we stonden er biji en keken er na en stemden weer het zelfde– vandaag de dag nog ern dan — oke vooruit dan maar weer een pilletje = tegen /voor poepen of slapen, tegen stress dan wel opbeuren en energie
  man oh man wat heeft onze generatie er een puinhoop van gemaakt

  Like

 7. droevige mof zegt:

  Mocht de afzettingsprocedure van Trump daadwerkelijk succesvol zijn, dan is een scenario van financiële crash en burgeroorlog niet onwaarschijnlijk. En Europa zal niet onaangetast blijven.
  https://biflatie.nl/gerald-celente-de-markten-zullen-crashen-als-afzetting-trump-doorgaat/

  Geliked door 1 persoon

 8. Kuu zegt:

  Er komt een documentaire dat je ouders je “verkloten”. Laat D66 de kinderen dan maar opvoeden, kun je nog eens echt lachen. Klaar met het leven, en zo.

  Like

 9. Jean zegt:

  Links stuurt niet alleen richting oorlog, met links is er oorlog en het is onze godverdomde plicht onze rechtse strijdmakkers te beschermen en de linkse lafaards uit te schakelen, uiteraard de grenzen sluiten zodat er geen enkele islamitische barbaar nog binnen geraakt en starten met het verwijderen van de gewelddadige barbaarse overlast incl. de linkse ratten in dat EU gedrocht “de kweekvijver van alle ellende en geweld”.

  Geliked door 1 persoon

 10. van Colle zegt:

  U vergeet de rol van de christelijke kerken door de eeuwen heen te benoemen waardoor er gemakkelijk een shoa kon ontstaan natuurlijk waren de Rotchilds fout en sommig Joods industriëlen maar vergeet niet de grotere rol van niet Joods ind o.a. Krupp Simons en Ford de Europese vorstenhuizen Degene die roepen dat de moslim te vergelijken is met de Shoa roepen er achter dat de shoa een verzinsel van de zionisten is van

  Like

  • Kuu zegt:

   Degene die roepen dat de moslim te vergelijken is met de Shoa …

   Joodse mensen waren Europeanen (ook Duitsers). De vergelijking van Joden in het Duitsland van de jaren dertig in de vorige eeuw, met de situatie van de moslims nu, in Europa, is onzinnig. Dat is mij ook duidelijk.

   Like

  • fleckie zegt:

   Door HET. TOT. IN. DEN TREURE. . HERHALEN. , ophitsen , van de Jezus- dood,, ook door ……met de samengestelde toneelvoorstellingen!! Om zodoende het Joodse Volk, ALTIJD via pogroms te kunnen. LEEGPLUKKEN! verjagen, en te decimeren! …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/speculant-george-soros-nu-ook-attitude-programmeur-steunt-klimaatstakingen-met-miljoenen-dollars/

  Miljardair George Soros gaat door met politieke missie, steunt Global Climate Strike met miljoenen

  De wereldberoemde speculant George Soros, onder meer bekend van ‘het breken van de Bank van Engeland’ en het steunen van anti-Zwarte Pieten demonstranten in Nederland, steunt blijkbaar al jaren de groene politiek. Zo geeft zijn organisatie miljoenen dollars uit aan ondersteuning van de wereldwijde klimaatstakingen, zo blijkt uit onderzoek van Newsbusters

  Als je een beetje links-globalistisch bent, dan klop je gewoon aan bij George Soros, die op de achtergrond het publieke debat beïnvloedt. Via zijn publieke organisaties kun je dan op steun rekenen, mits je gecommiteerd bent aan de ideologie van Soros: globaal-liberalisme, dat eigenlijk haaks staat op het nationaal-liberalisme en conservatisme van bijvoorbeeld een partij als Forum voor Democratie

  Geliked door 1 persoon

 12. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte zijn “nuttige idioten” ze worden gebruikt door de satanische globalistische elite om landen van binnenuit te slopen.Als we aan de vooravond van een genocide/oorlog staan worden hun als eerste vermoord.

  Like

 13. Johan zegt:

  Beste ej bron, dat plaatje heb in nog nooit zo gezien. De hamer is hier vervangen door een bijl. Ik weet niet of de lezers hier bekend zijn met die bijl. Maar het is een bijl in een soort houder, een koker. Deze wordt ook wel fasces genoemd. Google dat maar eens. Heel interessant

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s