Seehofer: We kunnen niet verhinderen dat de andere 75% ook komt

Screenshot_78.png

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Ongelooflijke uitspraken van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU, foto), tijdens hoorzitting van commissie Binnenlandse Zaken

Een zichtbaar geschokte Beatrix von Storch (AfD) neemt direct na het einde van de zitting van de commissie Binnenlandse Zaken van de Duitse Bondsdag met haar mobiele telefoon een videoboodschap op, die ze daarna via Twitter verbreidt.

PI News (2)

Allemaal naar Duitsland!

De vicevoorzitter van de AfD-fractie in de Bondsdag bericht verontwaardigd over hetgeen Horst Seehofer in de hoorzitting m.b.t. de toezegging aan Italië om in het vervolg 25% van alle “bootvluchtelingen” op te nemen zojuist heeft gezegd:

“Ja, we kunnen niet verhinderen dat de andere 75% ook nog komt via binnenmigratie. Hoe kan het ook anders? We hebben immers geen nationale grenscontroles.”

Wat dat betekent, is duidelijk: allemaal op naar Duitsland! Met deze uitspraak van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken is de volgende vluchtelingenstroom over de Middellandse Zee gegarandeerd.

En deze uitspraak komt uitgerekend van diegene die ooit in een helder moment van een “heerschappij van het onrecht” heeft gesproken. En nu is hij plotseling gemuteerd tot haar speerpunt. Wat heeft men in Berlijn met Seehofer gedaan? We zijn in dit opzicht immers het nodige van hem gewend, maar deze ommekeer slaat alles wat hij tot nu toe op dit gebied heeft gepresteerd.

En het wordt nog beter:

“De basis voor de veiligheidscontrole ter plaatse vormt de informatie van de bootvluchtelingen”, krijgen de verbaasde leden van de commissie Binnenlandse Zaken te horen van de minister.

“Die hebben immers meestal hun paspoorten verloren”, aldus Seehofer verder. “En dan beslissen wij of ze een ISIS-terrorist zijn of niet. En als ze ontkennend op deze vraag antwoorden, dan komen ze binnen.”

Met het oog op deze uitspraken zou je tot de overtuiging kunnen komen dat het nu definitief het doel is van de Duitse regering om de autochtone bevolking te verraden. Onlangs nog werd bekend dat zich onder de “bootvluchtelingen” ook vermeende moordenaars, verkrachters en martelknechten bevinden. Je kunt je helemaal niet voorstellen hoeveel “rotte eieren” we als gevolg van zulke “controles”, die deze naam in beginsel niet eens verdienen, binnen zullen krijgen. De bloedige tol daarvoor zal, zoals gebruikelijk, betaald worden door de autochtone bevolking.

In delen van Duitsland al ondraaglijke toestanden

Zijn de ondraaglijke toestanden, waaronder delen van de Duitsers nu al moeten leven, nog niet voldoende? De gebeurtenissen in het Rheinbad in Düsseldorf eind juni en ook de omstandigheden in de NO-Go-Areas laten zien dat immigranten binnen een mum van tijd in staat zijn om te ageren als gesloten eenheid. Wat zal er nog op ons afkomen wanneer er in het kader van een recessie en de daarmee gepaard gaande onvermijdelijke verlaging van de uitkeringen onder de immigranten ontevredenheid en woede heersen? Dat er met het oog op de onopgeloste integratieproblematiek en het gedrag van veel immigranten nog steeds ongebreideld overwegend jonge mannen uit cultuurkringen met een affiniteit tot geweld het land worden binnengelaten, grens al aan medeplichtigheid aan de delicten, die de ene of de andere van hen hier vroeger of later zal begaan.

Seehofer deelt inmiddels samen met Thomas de Maizière de twijfelachtige naam van slechtste minister van Binnenlandse Zaken die dit land ooit had. Erger nog, zulke ministers van Binnenlandse Zaken vormen een gevaar voor het land en bespotten het woord van “grondwet-minister”.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Seehofer: We kunnen niet verhinderen dat de andere 75% ook komt

 1. henk verhoef zegt:

  n toen keek ik even naar de verkiezingsuitslagen van de laatste
  en wat blijkt
  Het merendeel van de bevolking is het met het beleid eens( net als toendertijd met hitler het geval was)
  ja wat moet je dan als met meerdereeid gekozene minister– de wil van volk uitvoeren en meer kansparels importeren
  zo werkt democratie nu eenmaal
  niet de hoeveelheid hersens tellen maar de hoeveelheid stemmen
  De meerderheid vanb de ( misschien wel halve duitser/kozak) mof kan het geen bal schelen wat er met zijn land gebeurt– hiji heeft ook geen nagels om aan zijn reet te krabben en moet de statiegeld flessen welke de oetkeringsgerechtede kansloze illegale migranten weggooien in tezamelen om een biertje te kunnen kopen wnat ja bier houd je in leven
  zo ziet europa van de eu er wel in 2020 uit he
  OOK in nederland steeds meer blanke dakloze mannen vrouwen en jongeren

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   henk verhoef.Stemfraude,manipuleren,cordon sanitair.Dit is decennia geleden al besloten,resolutie van straatsburg 1975 islamisering voor olie,open grenzen begin jaren 90,defensie kapotbezuinigd in vele europeese landen,en de soldaten van allah met miljoenen tegelijk binnenhalen en binnenkort ook miljoenen barbaarse afrikanen.Dit is een garantie voor een genocide/oorlog.Daar kunnen de stemmers niets aan doen.

   Like

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het einde van het land van de Duitsers lijk nu echt in zicht.
  Wat moet er in Duitsland in godsnaam gebeuren, eer de autochtone Duitsers massaal de staat op gaan ???

  Geliked door 4 people

  • Monalisa zegt:

   Oeps dat word een krieg no 3

   Geliked door 4 people

  • Eric zegt:

   Als het zo doorgaat zullen de Oost-Duitsers zich opnieuw van West-Duitsland afsplitsen. In het Oosten heerst nog evenveel armoede als voor de zogenaamde vereniging, alleen hebben ze er van West-Duitsland nog gratis honderdduizenden criminelen bijgekregen. Aan die vereniging van Duitsland hebben ze niks gewonnen, alleen maar verloren.

   Geliked door 2 people

  • henk verhoef zegt:

   wat is dat ” een autochtone “mof

   er is namelijk in 1944-45 aardig verkracht door de overwinnaars
   en dat waren natuurlijk ook niet de hoge IQ kansparels zoals de kozakken en de afro amerikaan om over texasboy en aussie maar te zwijgen
   Waren ook vele lage iq-ers bij of is-ers

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   En denk maar niet dat het einde van het land van de Duitsers bij de grens ophoudt. Het is als een kanker die het lichaam van binnen uit opvreet. Als Duitsland eenmaal op z’n kont ligt, de auto-industrie om zeep geholpen is, breidt het zich als een olievlek uit. Het zal zijn effect hebben op de Nederlandse, Belgische, Franse, Zwitserse, Oostenrijkse, Poolse en Tsjechische grensstreken. Vandaaruit vreet het verder tot heel Europa vergeven is van de Afrikaanse en Midden-Oosterse invasielegers. Die vervolgens net zo weinig productief zijn in Europa als ze waren in Afrika en het Midden-Oosten. De failliete economie van Europa heeft z’n invloed op de economie van de hele wereld. Als dat allemaal naar de Filistijnen is, heeft Soros zijn zin. Kan de Nieuwe Wereld Orde vestigen zonder al te veel inspanning. Eind goed, al goed.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   In andere landen gebeurt dat ook niet. De kikker met koud water opzetten, en langzaam maar zeker de temperatuur verhogen, hij of zij blijft zitten waar hij zit tot de dood intreedt.

   Geliked door 3 people

  • flrckie zegt:

   Houd men dan de Duitsers niet altijd het schuldbewustzijnscomplex voor ogen, ( ‘Einschuchteren’ ( intimideren, met het verleden noemt men dat) DE. HUIDIGE generatie. heeft absoluut GEEN. SCHULD aan het verleden, wat hun grootouders hvoor misdaden hebben begaan,!’. WEL eigenaardig dat DE. ORGANISATIES die MEER. dan 400.00 Nazi’s hielpen ( tegen betaling uiteraard, ‘vanuit ‘geconfiskeerde kapitalen’!! ). met vluchten, maar. NIET. ALLEEN. NAAR. ZUID- AMERIKAANSE
   LANDEN, ( van waaruit voornamelijk de. COCAÏNE. ONZE. landen. OVERSPOELT),
   geheel en al, ‘BUITEN HET. GEZICHTSVELD’. gehouden. worden!! !zoals bijv. Het bericht uit de Telegraaf, 23.7.’97 ‘VATICAAN. BETROKKEN. IN. REL. OM. NAZI – MILJOENEN’.Het Vaticaan ontkent dat het ooit een goudschat van. KROATISCHE fascisten uit de 2e Wereldoorlog heeft bewaard .Het reageerde daarmee op de onthullingen dat de Heilige Stoel ongeveer 200 miljoen Zwitserse franken aan NSI- goud zou hebben verborgen. TOCH. blijkt uit een intern memo. van. het. Amerikaanse ministerie van Fibpnancien— dat Amerikaanse televisiejournaliste onlangs bij toeval ontdekten— dat het Vaticaan zich heeft ‘ontfermd’ over dit bedrag, in voornamelijk gouden munten, dat de fascistische Ustasja’s van Kroatië in de oorlog. BUIT. MAAKTEN. HANDLANGERS : In het memo, gedateerdop 21 oktober 1946, schrijft ambtenaar Emerson Bigelow van een Amerikaanse spion in Italië gehoord te hebben dat de Ustasja’s — HANDLANGERS van de nazi’s— hebben geprobeerd 350 miljoen Zwitserse franken veilig te stellen. Dat geld hadden zij geroofd van. de. honderdduizenden , Serviërs, ,,Joden, en zigeuners. die ze in de Tweede Wereldoorlog hebben vermoord. Volgens dit memo, dat 50 jaar lang geheim gehouden is, is een bedrag van ongeveer 150 miljoenfranken onderschept en in beslag genomen door de Britten. De resterende 200 miljoen zouden het Vaticaan wel hebben bereikt.
   De spion zegt verder geruchten te hebben vernomen dat een groot deel van dit geld naar. SPANJE. en. ARGENTINIE. is doorgesluisd, via DE. PIJPLIJN. Van HET. VATICAAN.
   Maar Bigolow was er van overtuigd dat het meeste goud in het Vaticaan is achtergebleven.. de ambtenaar hield er rekening mee dat deze verhalen opzettelijk de wereld zijn ingestuurd. om. te. verdoezelen dat al het geld in de kas van het. Vaticaant
   terecht was gekomen. Het Vaticaan ontkende gisteren de beschuldigingen en zegt dat de informatie afkomstig is van een bronwiens betrouwbaarheid. “ zeer. dubieus”. is, “ Deze beschuldiging slaat nergens op” aldus woordvoerder Joaquin NAVARRO- VALLS.
   Het Vaticaan heeft gisteren in de archieven gezocht naar sporen van de omstreden transactie, maar tot dusver zonder resultaat. Vast staat dat het Vaticaan tijdens en na de Tweede Wereldoorlog nauwe banden met de Ustasja’s heeft onderhouden en de leiders van deze fascistische organisatie herhaaldelijk de hand boven het hoofd heeft gehouden. De 200 miljoen Zwitserse franken zouden thans ruim 125 miljoen gulden waard zijn, zonder daarbij nog de rente mee te tellen…….<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 2 people

   • fleckie zegt:

    NOCH even een ‘. ‘ verheugend’. nieuws’ over. een bepaalde. ‘GROOT- international’……. reeds eerder ook al eens vermeld::: Uit de Antifascist 19852, 40 jaar later,……….VON. PAPEN. ,HITLER. en. de. PAUS…….:’ Ik heb indertijd. eens. een. artikel. beschreven over het in. het. begin. van. Hitlers. macht. gesloten. concordaat. tussen. Hitler en. De. PAUS……..Het was. Von. Papen. Van. het. Katholiek centrum. In. DLD, dier hiervoor had gezorgd. Thans lees ik in. Vrij. Nederland dat dit concordaat. ook nog een andere betekenis had. Hitler moest. jaarlijks. een. MILJARD. mark. aan. het. Vaticaan. betxalen. voor. de. hulp. aan. zijn. regime. Dit bedrag werd tot het einde van de oorlog betaald. ……….Is het dan een wonder. dat. het. Vaticaan. voor. alle. misdaden. van. het. Hitler- regime volslagen blind was?
    Voor. zoveel. geld. moet. Je. een. oogje. dichtknijpen……………Sch.>>>>>>>>>>>>>>
    Het Jehova- blad. ‘ Ontwaakt’ bracht op 22,10,1985: GEEN VERZET. TEGEN. HET. NAZI-REGIME”,,,,,,, Vertegenwoordigers v.d. katholieke kerk die in Düsseldorf bijeenkwamen voor een forumdiscussie over het onderwerp. van verzet tegen de nazi’s tijdens het Hitlerregime, stonden versteld over hetgeen zij uit de mond van de ‘ 83- jarige prelaat van Düsseldorf, Dr. Carl Klinkhammer vernamen. Hij zei, volgens het verslag in de. RHEINISCHE. POST. dat hij precies wist wie in de Kerk gefaald hadden. verzet te bieden. Zonder iemand te sparen. noemde hij de vooraanstaande leden van het destijdsse. Duitse episcopaat, de kardinalen FAULHABER. van , UN HEN,… BERTRAM. van”,: RESLAU… en SCHULTE. en. FRINGS. van. KEULEN., als personen die zich in geen enkel opzicht leden van het verzet hadden betoond”.
    Het kranteverslag over de discussie vervolgde:” Met behulp van talloze aanhalingen. uit preken, herderlijke brieven, telegrafische groeten aan Hitler. alsmede andere bulletins van Duitse. bisschoppen slaagde hij erin aan te tonen dat deze leiders in strijd met de wensen van vele priesters en enkele leken, er niet alleen tegen waren enig verzet tegen de ( nazi’s) te bieden wanneer die eenmaal aan de macht waren gekomen, maar in hen ook de enige hoop op bevrijding van het socialisme en het communisme zagen”……..>~<~<~<~<~<~<

    Like

   • fleckie zegt:

    Aanvulling van; CIDI- Israël Nieuwsbrief . 17.12.1997::: Zwitsers sloegen mu ten uit OORLOGSGOUD’.
    De Zwitsers hebben opvallend veel gouden 20 franc- stukken in omloop gebracht vlak na de Tweede Wereldoorlog. Dat schrijft het belangrijkste Franse tijdschrift voor penningkunde. NUMISMATIQUE. et. CHANGE deze maand. André Milhotat legt daarin een verband tussen de onthullingen over de herkomst van het Zwitserse goud en de 20 franc- stukken. In de catalogi staan enorme hoeveelheden goudstukken van 20 franc die sinds. 1945. werden geslagen. Milhorst stelt dat deze munten zijn vervaardigd van goud dat door de nazi’s waren gestolen( ook van Joden) en aan de Zwitsers geleverd. Om het gemakkelijker op de internationale markt te spuien , heeft men het in munten omgezet. …De cijfers zijn veelzeggend. Van 1897 tot 1935 ( het laatste vooroorlogse jaar waarin deze munt werd geslagen ) werden er 19.379.764 exemplaren gemunt. Plotseling werd de aanmaak in. 1945 hervat en tot in 1947 voortgezet. Van deze munten , die het jaartal 1935 kregen, werden er in totaal van 20.008 .813 gemaakt .Bovendien. werden er nog eeens 19.200.000 vervaardigd met de jaartallen 1947-1949. Het totaal van de sinds 1945 geslagen munten bedroeg dus. 39.208.813 ; dat is bijna 20 miljoen MEER. dan in de periode van 38 jaar voor WOll( met 26 erschillende jaartallen!} ..Voor zulke hoeveelheden moest men over heel wat goud beschikken, in het bijzonder vlak na de oorlog, zelfs als het om een “neutraal “. land ging,aldus. de. penningdeskundige???????<~<~<~<~<~<~<

    Like

   • fleckie zegt:

    ‘HET. GOUD. UIT. DE. VERNIETIGINGSKAMPEN’, op ejbron 31.8.2014, onder ‘Video geef de Joden de schuld”……..<~<~<~<~<~<~<

    Like

   • fleckie zegt:

    Vanavond donderdag 11 juni 2020, was er op History, een uitzending over de vlucht van meer dan 700.000 nazi’s vooral richting ARGENTINIE!! ………….wat men er ( nog) niet bij vertelde ? was dat ARGENTINIE. EEN. KERNBOM. KON:: “HULP. NAZIS. En. BONN”. Argentinie KAN KERNBOM MAKEN”. Correspondent Peter Brusse.
    Volkskrant ma. 19.4.1982…….. .Londen —Argentinie zou met behulp van vroegere nszi geleerden en de West-Duitse regering volgend jaar zijn eigen kernbom kunnen maken, aldus een documentaire die de BBC vanavond laat zal uitzenden. In een interview met de BBC zegt. de. nai- geleerden. Walter Schnurr dat hij in 1958: op uitnodigingen van de toenmalige minister van kernenergie, Franz. Josef. Strauss, terug naar DLD. ging om zich te bekwamen in de kennis van kernenergie. Schnurr, die tijdens de oorlog in Polen als explosie deskundige had gewerkt, wist in 1046 naar. ARGENTINIE te ontkomen. Hij wilde zijn kennis ter beschikking stellen van Argentinie, “ omdat het mijn tweede vaderland” werd.
    Schnurr woont nu in Argentinie als gepensioneerd burger. Volgens de documentaire zouden dev Duitse geleerden gedacht hebben aan de mogelijkheid om via Argentinie als achterdeur. toch Duitsland zijn eigen bom te geven, die. het. zelf. niet. mag. maken.
    Schnurr. bouwde in de. vijftiger. jaren, terug in Dld. een kernreactor. in. Karlsruhe. naar een. VOORMALIG. NAZI- ONTWERP. De centrale wekt. elektriciteit. op, weliswaar niet erg efficiënt, maar v ideaal om, aldus de BBC, plutonium te maken voor kernwapens.
    De administratieve directeur van de centrale, Rudolf Striefeld, eas ook een. voormalige. nazi. Even later bouwde Argentinie een zelfde soort reactor in Ezeiza. bij het vliegveld
    van. BUENOS. AiRES. DE Duitsers die hulp boden. Verzuimden. de. geallieerden. en het internationaal. Agentschap voor. Kernenergie (IAEA) in Zweden hiervan op de hoogte te stellen. Er werden geheime contracten afgesloten
    In 1976 wonnen de Duitsers na felle concurrentie. met. Canada en een ander contract om in ATUCHA, ten noorden. van. Buenos. Aires, een nog grotere. centrale te bouwen. De Duitsers kregen hetb contract omdat zij niet aandrongen op eayerdischte garanties dat dev kernenergie alleen voor vredelievender doeleinden zou worden gebruikt.
    Vanaf volgend jaar zal Argentinie. genoeg. plutonium. kunnen produceren om 10. bommen per jaar te maken. Argentinie weigert het non- proliferatie er drag te tekenen en behoudt zich het recht voor om p.utonium te leveren a@n wie het wil. De vrees bestaat dat Argentinie aan Libië en andere landen zal leveren die hun eigen bom zouden willen maken. Argentinie zegt het plutonium te willen gebruiken voor zijn snelle kweekreactoren. De BBC. was met het onderzoek v.d.documentaire al bezig voordat de crisis rond. de. Falklandeilanden uitbrak. Dat het programma num wordt uitgezonden berust op zuiver toeval. ( BBC 2, ma@nfagavpnd, 22.35 uur Nederlandse. Tijd…….<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Der. Spiegel no. 17, 1987: Der. “Greif”: WARNUNG vor. Der. deutschen. BOMBE”. Op ejbron 29.9.2019., onder. Seehofer “ we kunnen niet verhinderen dat de and. …….<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Seehofer is gewoon een vleermuis die in tijd van oorlog constant van de ene partij naar de ander overloopt! Dadelijk breekt er inderdaad een Europese burgeroorlog uit die aan talloze mensen het leven gaat kosten en dat is allemaal de schuld van dat akelige links!

  Geliked door 3 people

 4. Lucky zegt:

  Kletspraat! Het heeft niks te maken met kunnen, maar met willen. Waar een wil is is een weg.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Onmiddellijk executeren, die Seehofer!

  Geliked door 1 persoon

 6. Eric zegt:

  Ach, Seehofer: die moest vlak voor verkiezingen de partij van Merkel redden en ging daarom met haar in ‘discussie’. Hij is een handpop van Merkel die de rechterflank van CDU/CSU moet afdekken. Hij noch een ander in die partij heeft ooit een helder moment gehad.

  Geliked door 3 people

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Alsof Nederland niet zal meeprofiteren van de aankomst van deze buitenkansjes. Maar ook hier zie ik nog geen massa’s Nederlanders de straat op gaan. Pas als het feest van halssnijden begint wordt Nederland wakker. Het zou dan best eens te laat kunnen zijn.

  Geliked door 3 people

 8. Piet Snot zegt:

  Kunnen ze gezellig asiel shoppen tussen Duitsland en Nederland voor een extra uitkering en een woning die je dan weer kan verhuren.
  Wij liggen er wel pal naast zonder gesloten grenzen, en ze blijven echt niet allemaal daar.
  Hoe meer er daar heen gaan, hoe meer last dat wij er ook van krijgen.

  Geliked door 2 people

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Had iemand toevallig het idee dat het er in Nederland anders aan toe gaat dan???
  Het is hier precies hetzelfde.
  Ook in Frankrijk en Belgie van hetzelfde laken een pak.
  Die ministers doen niet ander dan de Agenda van de Verenigde Nazie”s uitvoeren.
  Laat je toch geen zand in de ogen strooien dooer dat tuig uit den Haag.
  Zoals Ik zeg oook in Nederland gebeurd precies hetzelfde, maar dat vind je niet terug in verkiezing propagandan.
  Dat houden ze goed genoeg geheim.

  Geliked door 4 people

 10. droevige mof zegt:

  Jongens, kijk uit naar vanavond, zet maar een biertje koud.
  In Oostenrijk wordt vandaag gestemd en de oude coalitie ÖVP/FPÖ met hun kanselier Sebastian Kurz komt terug. Daar zijn ze weer, de BlokkeerÖsis. Welkom, vrienden.
  https://www.merkur.de/politik/oesterreich-wahl-sebastian-kurz-in-umfrage-favorit-auf-stimmzettel-auch-herzerln-erlaubt-zr-12902218.html

  Geliked door 1 persoon

 11. koosv8 zegt:

  In andere landen gebeurt dat ook niet. De kikker met koud water opzetten, en langzaam maar zeker de temperatuur verhogen, hij of zij blijft zitten waar hij zit tot de dood intreedt.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  ‘Zonder Wrijving geen glans’ roept men in Brussel, maar is een conflict een voorwaarde voor glans?
  Met het huidige GEO-politieke beleid, dat wij dagelijks langs ons huigje gedrukt krijgen en verplicht zijn om te slikken, staat ons zeker geen schitterende toekomst te verwachten……..de glans is er zelfs al vanaf, het blijkt een doffe ellende.
  ‘Zonder dwarsliggers geen recht spoor’ maar hoezeer men ook dwars blijft liggen, het EU-treintje snelt steeds sneller door,( De OpperTurk zei al eens “Democratie is als een trein. we stappen uit wanneer we aankomen op het station dat wij wensen.” einde citaat) zijn er al velen die willen stoppen en uitstappen op de EU-internationale route waar men het referendum al heeft afgeschaft, en de EU een miljoeneninjectie geeft aan de versnelde aanleg van snelle treinverbindingen, de Pan-Europese corridor 10 (wat wordt aangeduid met de Romeinse ‘X’) te verbeteren. verbindt Salzburg en Boedapest in Midden-Europa met Thessaloniki en Sofia in Zuidoost-Europa via onder andere Servië. om de huurlingenstoottroepen nog sneller naar Noordelijke Staten te kunnen krijgen, en het vluchtelingenleger te dirigeren als een EU-sanctie tegen ongehoorzame samenlevingen, de onvermijdelijke treinramp zal het Westen volledig laten ontsporen……….maar wel klimaatneutraal.

  Like

 13. Marijke zegt:

  Dan moet Seehofer maar eens met Orban gaan praten.

  Geliked door 1 persoon

 14. Pietersen zegt:

  Merkel wil de onderlinge verdeeldheid binnen de EU over de opname van bootje varende asieldwingers verdoezelen. Daarom neemt Duitsland ze maar op om de falende EU-eensgezindheid buiten schot te houden.
  Het Duitse volk wordt dus verder opgeofferd aan de perversie van de domineesdochter Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 15. Henk.V zegt:

  Het ontbreekt de CSU politicus Seehofer niet aan inzicht, maar wel aan ruggengraat, helaas. Een paar jaar geleden las ik in het Duitse magazine Focus zijn mening over de stelling ”Der Islam gehört zu Deutschland”.
  De man blijkt de risico’s van de ongevraagde, voortgaande islamisering heel goed te kunnen inschatten.
  Hij was ook van plan om de fatale invloed van bondskanselier Merkel op Duitsland (en de rest van Europa) tegen te gaan.
  Hij gaf openlijk blijk van dat andere inzicht en hoopte daarmee Frau Merkel politiek te neutraliseren.
  De man had geen schijn van kans.Hij kreeg te weinig steun van zijn eigen partij en.de CDU kiezers zijn in een typisch Duitse (??) politieke verstarring beland ( net als de bewonderaars van Rutte , godbetert) : wat Merkel ook zegt en doet: de aanhang van de Afd moge sterk stijgen, vooral in de voormalige D.D.R.gebieden, maar de fractie van de CDU in de Bondsdag vertoont een griezelige overeenkomst met de parlementen in de communistische landen. De leden ervan zijn samengesmeed tot een hersenloze applausmachine. en de haatcampagne tegen alles wat Afd heet gaat onverminderd voort. Veel kranten zijn -net als in ons land- onversneden politiek correct, dus zien wij alle hypes voorbij komen,die uit de zieke koker van het linkse denken ontspringen zich verspreidend via de politiek correcte berichtgeving als dampen uit een kapot riool.

  Tegen deze geestelijke mishandelingen van een op zich goedwillend en vriendelijk volk bleek ook Seehofer niet bestand en dus is hij -om zijn hachje te redden?- een slaafse uitvoerder van krankzinnige plannen geworden.

  Ik geloof direct dat de lachwekkende ”verantwoorde controle” op binnenstromende mensen massa’s zoals Seehofer die beschrijft in overeenstemming is met wat er feitelijk gebeurt, net als in Nederland trouwens.
  De migranten lachen zich rot over zoveel onbenul. Dat gebeurt ook aan het einde van het vluchtelingen reis-traject Arnhem-Emmen- Ter Apel. Ook daar kan men weggeworpen paspoorten vinden, of weggesmeten dagvaardingen voor nieuwkomers die zogenaamd nog kinderen zijn. Zij moeten kunnen aantonen dat zij werkelijk nog minderjarig zijn,maar ze komen gewoon NIET op de rechtszitting (!!). De (meestal buitenlandse) ordebewakers van de migranten maken er geen geheim van dat zij geen greintje respect meer hebben voor de Nederlandse overheid. In het Duitsland van Merkel en Seehofer zal dat niet beter zijn.,
  Ik vraag mij dagelijks af of ons land deze Augiasstal ooit eens GRONDIG gaat reinigen, maar eerlijk gezegd…….

  Geliked door 2 people

 16. Zijlstra zegt:

  Dat er een ruk naar rechts gaat komen in de politiek is vrijwel zeker.
  Links gaat dit verliezen, dat is ook bijna zeker. Gewoon afwachten.

  Geliked door 1 persoon

 17. Pingback: Activist van “SOS Méditerranée”: “Er zijn absoluut meer reddingsschepen nodig” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s