Steekpartij op station van keurig Bloemendaal, politie pakt zes ‘tieners’ op, kregen ruzie om ‘sigaret’…

Screenshot_11

“De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag zes “tieners” opgepakt na een steekpartij op het station van Bloemendaal. Daarbij raakte een man van 21 gewond aan zijn hoofd en werd een man van 20 in zijn been gestoken.

De verdachten zijn vijf jongens van tussen de 14 en 18 jaar oud uit Haarlem en Amsterdam en een meisje van 18 uit de hoofdstad. Zij zouden de twee slachtoffers op het station zijn tegengekomen. De mannen vroegen het groepje om een sigaret. Toen die weigerden, ontstond een vechtpartij.”

www.hartvannederland.nl

www.noordhollandsdagblad.nl

Bron:
https://tpook.nl
Post online
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Steekpartij op station van keurig Bloemendaal, politie pakt zes ‘tieners’ op, kregen ruzie om ‘sigaret’…

 1. Ton Ruygrok zegt:

  Ga toch eens gewoon op tijd naar je bed.., is sws gezonder.., en kom je ook dat ongedierte niet tegen.., althans minder kans.
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Vreemd verhaal !

  Like

 3. Piet Snot zegt:

  Tsja, voor een rokertje steken ze je tegenwoordig dood.
  Al zou je wel iets te roken bij je hebben, dan steken ze je wel neer omdat het het verkeerde merk is.
  Ik kijk nergens meer van op, zo snel kan het gebeurt zijn.

  Geliked door 3 people

 4. Jade zegt:

  De verdachten vroegen de slachtoffers om
  een sigaret en niet andersom.
  Het staat er niet bijgeschreven, maar de daders
  zullen wel weer van die bruine rioolratten zijn.

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Dit zijn tieners. Wat mij de laatste tijd steeds meer op begint te vallen is dat ik ouders/moeders zie met kinderen, waar geen land mee te bezeilen is. Laatst in de Bibliotheek een moeder met een kind van een jaar of 4 dat gillend en brullend opgetild door de moeder door de bieb heen en weer liep. Ze bleef gewoon in de bieb en het ging ik schat zo ongeveer 10 minuten (10 minuten is best lang)door voordat ze eindelijk met haar kind naar buiten stapte. Ze sprak niet deed niks liep enkel heen en weer met het gillend kind. Ook bij het winkelcentrum hoor ik steeds vaker kinderen buiten proportioneel brullen en tieren. Onder mij woonde een stel die een tweeling kreeg. Ze zijn nu verhuisd, maar die twee baby´s huilden abnormaal veel. Zij was een type die een uur bezig was met make-up en opplakwimpers voordat ze naar buiten durft te stappen. Waren best leuke knulletjes (althans dat vind ik zelf, want het blijven afhankelijke mensjes), maar de reden dat ze zoveel huilen? Ik vraag het me af wat de reden is al die huilende kinderen.

  Like

  • Lucky zegt:

   Kleine kinderen kunnen zich nog niet goed uiten en bij bijv frustratie of vermoeidheid beginnen ze te huilen of jengelen. Vroeger kreeg je dan een mep of straf, tegenwoordig ben je dan een kindermishandelaar.

   Geliked door 2 people

   • Steven zegt:

    Zwarten slaan hun kinderen over het algemeen veel vaker.. maar daar hoor je niks over. Een blanke wordt direct beticht van ‘kindermishandeling’
    En zo zijn er nog wel meer zaken die ineens naam hebben gekregen waar vroeger niemand vanop keek.

    Like

 6. Hovawart zegt:

  Een Burgermilitie gewapend met hockeysticks, binnenkort de harde realiteit.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Hier is meer aan de hand. In Beverwijk is een AZC en hun ‘gasten’ zwerven uit in de regio. Ik heb ze zelf gezien op kleine stations daar.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Pietersen. Wij leven in een realiteit die steeds meer begint te lijken op een oorlogzone. Eerste hoort men dat de frontlijn is ergens ver weg, en de mensen trekken zich niets van aan …Het is ver weg. Daarna hoort men in de verte de BOEM gedruis van kannonen en mortiergranaten. Men weet dat de frontlijn komt dichterbij. Mensen zijn ongerust, maar hun levenstijl veranderd niet. Pas op het moment dat kogels vliegen overal door de lucht, weet men dat het is oorlog. Men moet vluchten of .. Vechten. Deze metafoor staat min of meer gelijk aan de realiteit in het land. Wij zijn de fase gepasseerd waarin aanvallen zijn zaak van toko’s zoals Bos & Lommer, de Bijlmeer, Spangen of de Haagse Schilderbuurt. Het interesseert de politie of College van B&W geen zier dat homo’s worden weggepest, Hindi tempels worden aangevallen, tieners worden in een park in elkaar geslagen door een groep met andere etniciteit enz. Voor de hoogachtende heren & dames van politie en B&W zijn dat zaken van het voetvolk onder elkaar. De autoriteiten staan onverschillig tegenover mensen die naast een AZC wonen en troetelbeestjes uit veilig of minder veilige landen terroriseren de bewoners eromheen. Men begint wat ongerust te worden op het moment dat handgranaten worden overal gelegd en de kogels vliegen in het ronde. Nu weet iedereen DAT DE FRONTLIJN is al hier en de oorlog is overal …Ook in goudkusten zoals Bloemendaal waar miljonairs en miljardairs wonen.

   Geliked door 1 persoon

   • Pietersen zegt:

    Inderdaad dit scenario wordt steeds waarschijnlijker. Nederland zal grondig ten nadele veranderen en het is gedaan met de veiligheid waarin sommige plaatsjes zich nog menen te koesteren.
    Roemeense steelbendes grazen het land nog steeds af, hierna de asielcriminelen en de onuitzetbaren. Op de politie wordt bezuinigd en die geeft nog valse informatie ook door niet te benoemen wat er aan de hand is.

    Like

 8. Eigen volk eerst zegt:

  Ach jee, zomaar teeners? Nederlandse teeners of die geimporteerde? Want van de laatsten verwacht ik het. Geen racisme maar realisme. Messen horen bij hun. 14 – 18? En dat is onze toekomst?
  Wat lijken onze eigen jongeren toch braaf vergeleken bij de geïmporteerde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s