Stop de uitrol van 5G, de straling is 15.000 keer hoger dan die van 4G en Zwitserland wordt er ziek van

Screenshot_2

(Door: “Elise Nijmegen”)

Dit te ambitieuze en dictatoriale kabinet, dat al heel vaak beslissingen heeft genomen zonder te letten op de veiligheid en gezondheid van de Nederlandse bevolking, wil ten koste van uw gezondheid en die van uw kinderen meewerken aan het door de VN uitgerolde plan aangaande 5G. Zonder met de provincies, natuurbeheer en de gemeentes te overleggen, moet iedereen de orders aangaande 5G opvolgen al komen er dit najaar nog wel “praattafels” tussen de gemeentes en de overheid. Maar wat staat erin die beschrijving op de website van de directie van Digitale Economie, een afdeling binnen het ministerie van Economische Zaken?

Het is haar rol om de wetgeving die vanuit Brussel komt te implementeren in de nationale wetgeving. Gemeentes kunnen zich opgeven voor deze praattafels stadsbeheer, ruimte en economie, en ik hoop dat velen dat ook doen om de discussie over de gevaren aan te gaan en de uitrol te stoppen.  De gesprekken zouden dan gaan over de komst van nieuwe digitale infrastructuur en de vraag hoe de gemeentes zich daarop moeten voorbereiden.

Na afloop weten de deelnemers dan wat het oplevert voor de gemeente (behalve zieke burgers), welke maatschappelijke toepassingen er mogelijk zijn, hoe de uitrol eruit ziet, en welk antennebeleid de gemeente gaat hanteren en de tarieven daarvan. Ook weten de deelnemers dan hoe ze om moeten gaan met de vragen van terecht bezorgde burgers… De vraag of 5G er überhaupt moet komen, is niet aan de orde bij de praattafels…
www.overalsnelinternet.nl/

In Zwitserland zijn de gevolgen van 5G, die een stralingsintensiteit heeft die 15.000 keer groter is dan die van 4G, al zichtbaar en worden de burgers al massaal ziek van 5G. De symptomen van 5G die de burgers van Zwitserland ervaren, zijn; luid oorsuizen, intense hoofdpijn, ondragelijke oorpijn, slapeloosheid, pijn op de borst, vermoeidheid en zich niet goed voelen in hun eigen huis. Duizenden mensen gingen in protest de straat op, vele petities zijn opgezet en sommige steden in Zwitserland hebben heel wijs de uitrol stopgezet.
https://jdreport.com

We zijn allemaal voorgelogen door “onze” regering, het ging nooit over vluchtelingen, zo is gebleken uit een EU-document, maar om het hervestigen van miljoenen mensen en de volledige verandering van het Europese continent. Geen soevereine landen meer, een nieuw (minder intelligent) ras, één geloof en uiteindelijk één wereldregering.
https://indignatie.nl

Het uitknijpen van de Europese bevolking is iets dat we in elk “open grenzen” land zien gebeuren, we moeten nu eenmaal van de EU allemaal naar hetzelfde financiële en sociale niveau. In Duitsland worden in de auto-industrie fabrieken gesloten, gaan veel banen verloren, en worden nieuwe fabrieken gebouwd in andere landen. Klimaatmaatregelen zouden duurder moeten worden, zei Ottmar Edenhofer van het Potsdam Instituut voor Klimaatonderzoek en ja, Edenhofer heeft al eens bekend; we herdefiniëren de wereldrijkdom door klimaatbeleid.

CO2-certificaten in Duitsland worden als hefboom gebruikt voor huizenbezitters, zodat huiseigenaren deelnemen aan de “klimaat-redding”. Verwarmingsfabrikanten maken gouden tijden door, er moeten nieuwe gasverwarmingssystemen komen, en bouwvakkers hebben ook veel werk in de toekomst, aangezien de ramen in huizen kleiner moeten worden met luchtuitwisseling via ademhalingsbuizen en ventilatie.

Vanaf 2021 kunnen nieuwe auto’s slechts 95 gram CO2 per 100 km uitstoten, momenteel is dat 118,5 gram CO2 per kilometer, zo laat onderstaand artikel weten. In 2030, zo zijn de plannen, wordt dat nog eens verlaagd met 37,5%, wat betekent; de verbrandingsmotor moet verdwijnen, maar je kunt (moet) natuurlijk ook elektrisch rijden, wat net zo goed emissies bij de productie en bij de productie van elektriciteit uitstoot, maar die, heel conveniënt, wordt meegeteld in de zogenaamde koolstof-voetafdruk met “nul” CO2-emissies…
https://jungefreiheit.de

Het houdt niet vanzelf op. Dit omvolkingsplan is lang geleden al bedacht en wordt nu door de VN in samenwerking met de EU uitgevoerd. En het politieke kartel, blijkbaar in dienst van diegenen die dit plan willen uitvoeren, werken daar gewillig, zonder de toestemming van de Nederlandse bevolking, aan mee. Ze zijn de naam “volksvertegenwoordigers” niet waardig, aangezien ze al heel lang niet meer de belangen en behoeftes van de Nederlandse bevolking behartigen en verdedigen.
www.worldunity.me

De EU en de VN zullen alles doen om aan de macht te blijven, dat zien we aan het Brexit-verhaal. De Engelse regering heeft er alles aan gedaan om een Brexit te voorkomen, maar gelukkig houdt Boris Johnson voet bij stuk en doet wat het merendeel van Engeland, ik denk dat hetzelfde geldt voor het merendeel van Nederland, wil en dat is uit de EU stappen. Ze kost miljarden en je krijgt er niets positiefs voor terug.
www.politicalite.com

Wij, de bevolking van Nederland, zullen aan de regering duidelijk moeten maken dat we niet willen dat de EU beslist over hoe we leven, hoe de boeren moeten boeren, hoe de vissers moeten vissen, hoeveel de gepensioneerden gekort moeten worden, omdat de Europese Centrale Bank (ECB) een negatieve rente heeft ingevoerd.

De minister-president zegt geen garanties te kunnen geven aan de 3 miljoen gepensioneerden, die naar alle waarschijnlijkheid weer gekort worden. Schande is het gewoon, en dat terwijl er miljarden aan immigranten wordt uitgegeven, hun zorgkosten worden betaald, gratis openbaar vervoer, zelfs een eigen buslijn omdat ze zich niet kunnen gedragen, en onze ouderen kunnen verrekken. Ziek is het wat dit politieke kartel doet met onze ouderen en de rest van de Nederlanders.
www.nu.nl

Het is te gek voor woorden dat Nederland wordt bestuurd door een dictatoriaal politiek kartel dat zonder uw toestemming de islam laat groeien en daarmee de meisjes en vrouwen in gevaar brengt (zie Zweden) en ook de christenen, de Joden en de LHTB-groep. Daarbij zeer dictatoriaal 5G, oorspronkelijk een militair wapen, wil uitrollen, terwijl er stapels rapporten van onderzoekers en wetenschappers liggen die zeggen dat het levensgevaarlijk is en dat zien we nu ook gebeuren in Zwitserland.

Ik hoop dat iedereen die zich benadeeld, gediscrimineerd of uitgebuit voelt door dit anti-Nederlandse kabinet dinsdag 1 oktober in Den Haag staat om de boeren te steunen in hun terechte protest. Zonder boeren geen eten! Zonder gezond eten geen leven!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Stop de uitrol van 5G, de straling is 15.000 keer hoger dan die van 4G en Zwitserland wordt er ziek van

 1. Daan Kranenburg zegt:

  Klinkt allemaal aardig en leuk, maar het klootjesvolk stemt elke keer weer op de partijen die dit voorstaan en voor u realiseren. Houdt op met dat hypocriete gehuil en gejammer, je krijgt toch waar je om vraagt. Ja toch niet dan!

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Daan Kranenburg.Ooit gehoord van stemfraude,manipulatie,cordon sanitair.Politici zijn “marionetpoppen” ze voeren het beleid en de opdrachten uit van de schaduwregering,zoals de nazi bilderberg groep en de illuminatie.Dus stemmen is een farce en heeft totaal geen zin.

   Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  Eerst behoorlijk ziek, ( niet aan te duiden,waardoor? ) Dan. : vanzelfsprekend . overlijden, ( enfin, HET. begin van de. GROTE. VERVANGINGSOPRUIMING soms??!! ( maar ( nog ) niet. te. bewijzen?!) …….als men de berichten leest, hoe men de’gewone burger is ( probeert) te vernaggelen, gaan de gedachten vanzelf die richting uit😢

  Geliked door 2 people

 3. henk verhoef zegt:

  en toen deden we wel zoveel pret echo;s bij onze babyetjes voor de geboorte want dan weten we jongen of meisje– en dan oh wacht even geen rozxe en bnlauw meer
  en dan ook nog wel tegen de kop/lijf\
  Die zenders staan wel altijd een 250 meter weg
  radio/gel;uijstralen zijn niet helemaal zelfde maar ook weer niet zo verscghillenmd
  en sommige m,ensen worden ziek van vliegtiuig lawaai — maar echo baby– gratis
  AUtos/fietsen en noem maar op– was ook vreselijhk gevaarlijk
  De mens lijd t het meest vanm wat hij vreest en moet wat te zeiken hebben en dus maart in de disco zonder olorbeschermers o

  Like

 4. Qvic zegt:

  De meeste zijn onwetend wat ons te wachten staat. De frequenties lopen op tot meer dan 10x de magnetron (2,45 GHz.) frequentie. Dat houdt in dat alle levende wezens, planten en bomen letterlijk zullen verdampen. De een sneller dan de andere. Maar toch geloven de meeste mensen dat het geen kwaad kan, totdat zij er zelf mee geconfronteerd mee worden. Met die mensen heb ik geen enkel medelijden mee. Want door hun onwetendheid over de gevolgen van 5G, zorgen zij er mede door dat het uitgerold wordt. Want zij zullen niet protesteren tegen deze uitrol. Wat zeer catastrofaal is voor alles op de aarde leeft, dit zal uiteindelijk hongersnoden laten uitbreken. Want niets zal meer willen groeien. Want al het benodigde water zal dan verdampen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob Fleumer zegt:

  Denken de mensen die dit beleid uitvoeren dat zij immuun zijn voor die straling? Zij lopen er toch ook in?

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Dit is net zoiets als die “chemtrails” .
   Daarbij zouden piloten een tank met chemicaliën over hun land uitstorten om mensen te besproeien met een vloeibare hersenspoeling .
   Alleen als zo’n piloot over de woonplaats van zijn ouders of zichzelf vliegt dan zet ie de kraan even dicht !
   Ze hebben ook een lijst aan boord waar de andere bemanningsleden wonen .
   Want die moet je ook sparen , natuurlijk .
   Technici op de luchthavens reppen ook niet over die tanks , want beroepsgeheim !
   Jezus , wat een bende labielen hebben we toch !
   Ik heb in het verleden heel veel gevlogen .
   Zelfs boven de Atlantische oceaan zie je die gevreesde strepen .
   Wie willen ze daar beïnvloeden ?
   De tonijnen ?
   Barracuda’ s ?

   Typisch dat voornamelijk gelovigen hierin geloven .
   Voor nuchtere logisch denkende mensen lijkt dit toch echt een hersenspinsel .
   Maar , als je gelooft is geloven in iets anders , of onzinnigs , niet zo’n overgang .
   Gewoon een beetje meer van hetzelfde .

   Like

 6. ruud 2 zegt:

  Lekker zeg heb je net die gevaarlijke oversteek over de Middellandse zee gemaakt, heb je nog maar een jaar te leven in het beloofde land.

  Like

 7. Robert Gorlee zegt:

  Rut’psje nooitgenoeg krijgt vanzelf het deksel op de neus

  Like

 8. har zegt:

  het zal wel loslopen met het gevaar van 3, 4 en 5g.
  alle financiële belanghebbenden lopen toch ook in deze straling, kan mij werkelijk niet voorstellen dat iemand of meerdere mensen een product op de markt brengen waar ze rijk van worden maar tevens ziek van worden ?
  leg mij nou eens uit wat je aan geld hebt als je dood of ernstig ziek wordt van je eigen uitvinding ?
  .
  ik snap best dat de lobby voor uitrol 5g wereldwijd enorm is, maar het gaat er bij mij niet in dat overheden overal ter wereld willens en wetens een gevaarlijk product gaan accepteren omwille van de lobby en centen.
  overheden hebben ook een gezin, dierbaren etc, die willen ze echt niet dood of ziek maken.

  Like

 9. Henk.V zegt:

  De straling die uitgaat van de G5 zendmasten (die onder meer razendsnelle internet communicatie mogelijk maken en bovendien overheden in staat stellen om letterlijk IEDEREEN in de gaten te houden, waar die zich ook bevindt..)zijn NIET ALLEEN perfecte instrumenten voor totale controle op ons leven, maar de krachtvelden die door deze masten worden gecreëerd zijn uitermate schadelijk voor ALLE levende wezens.
  En voor wat het laatste betreft: de G5 golven zijn vele malen sterker dan de energie golven in onze magnetrons… Alleen lieden met zeer onvriendelijke intenties willen G5 zendmasten plaatsen.

  Kunt u Engels verstaan bekijk dan deze video.De link stond eerder op deze site:

  Geliked door 3 people

 10. Skeptic zegt:

  Er wordt hier een ongelofelijke berg onzin verkondigd over 5G.
  De Frequentie is 3500 Mhz oftewel 3.5 Ghz waar voor de huidige 2G, 3G en 4G systemen 800, 900, 1800 en 1900 Mhz wordt gebruikt. Omdat de golflengte en bereik korter is moet de concentratie van zendmasten worden verhoogd. Het vermogen per cel is lager. Bovendien kan 5G selectief een verbinding maken met een device zoals een telefoon in tegenstelling tot de huidige zenders die altijd aan staan in alle richtingen. Een magnetron werkt op 2400Mhz evenals de inmiddels ouderwetse Dect telefoons en WiFi. De nieuwere AC Wifi accesspoints werken of 5000 Mhz oftwel 5Ghz. Qua frequentie is er niks nieuws onder de zon dus. Het primaire doel van 5G is niet direct telefonie maar vooral data intensieve toepassingen van “Dingen” en het mogelijk maken van streamen van UHD video. Of het noodzakelijk is valt over te discusseren maar het is wel onderdeel van technische evolutie. We kijken immers ook niet meer naar zwart wit tv.
  Er is voldoende zinnige wetenschappelijke informatie te vinden om al die spookverhalen te ontkrachten.

  Like

 11. Wil zegt:

  Allemaal een alu hoedje op? https://www.antennebureau.nl/straling-en-gezondheid/resultaten-metingen-straling-antennes Zie ook: https://www.antennebureau.nl/straling-en-gezondheid/documenten/rapporten/2019/september/24/rapport-5g-metingen Ik heb nog nooit zoveel onzin over 5G gehoord. Heb al langer dan 40 jaar een zendmachtiging uitgegeven door Agentschap Telecom en weet derhalve waar ik over praat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s