Aan de Nederlandse boeren

Screenshot_19

(Door: Jan Dijkgraaf)

Jean-Pierre Geelen van de Volkskrant is eigenlijk een soort Volkert van der Graaf

Beste boeren,

Ik hoop dat jullie morgen met véél meer mensen naar Den Haag trekken om te protesteren tegen de sanering die er voor jullie sector aankomt dan de autoriteiten op dit moment verwachten.

Ik geloof dat burgemeester Krikke maximaal vijf tractoren op het Malieveld wil toestaan, zodat het in de beeldvorming allemaal wel meevalt met jullie boosheid en bezorgdheid. Maar als jullie maar met voldoende veewagens, tractoren en aanhangers op verschillende tijden via verschillende aanvoerwegen naar de Haagse binnenstad rijden, is er voor de politie geen houden meer aan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

50 reacties op Aan de Nederlandse boeren

 1. Kuu zegt:

  In Nederland hebben we altijd een mooie boeren traditie gehad. Dat zou nu kapot moeten volgens de milieu/stikstof fanaten. Ik wens de boeren dat ze met volle kracht de beuk er in gooien. Ik sta er volledig achter!!!

  P.S. Laten we eerst die drugstroep maar eens aanpakken.

  Geliked door 6 people

 2. ruud beijer zegt:

  Ach de boeren moeten niet zeuren. Ze stemmen op het cda christenen dienen alla. Allemaal eigen schuld.

  Geliked door 1 persoon

 3. Eigen volk eerst zegt:

  Dat is een hele goede raad en mooie tips. Laat ze een poepie ruiken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Monalisa zegt:

  Zo vanaf morgen mogen jullie op bepaalde wegen geen 130 km meer, het gaat gebeuren in u land wat zal er morgen een bonneregen vallen kassa.

  Like

 5. Piet Snot zegt:

  Ze mogen, na dat alle vergunningen keurig geregeld zijn, met 5 trekkers naar het malieveld.
  Als ze een statement willen maken, zetten ze het binnenhof onder een lag varkens mest.
  Zo is er weer niemand die zich er druk om maakt,
  Leuk voor de saamhorigheid en een gezellige dag met ze alle, maar meer niet.

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   Dat valt onder milieu vervuiling die varken mest 😂😂😂.

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ik zie het helemaal voor me. Zo’n zware Ferguson tractor met een immense giertank er achter die met 40 km per uur dwars door de afzettingen rijdt terwijl de giersproeier op maximaal staat waarna het hele binnenhof onder een dikke laag stront wordt gezet. Hoewel ze in de 2e kamer wel aan veel stront gewend zijn, zal dit ze wel te machtig worden. Ik zie in gedachten al die agenten en marechaussees ook al onder een dikke laag gier verdwijnen. Zo hoeven ze niet thuis te komen. We gaan het zien. Zet hem op farmers.

   Geliked door 6 people

 6. Trucker zegt:

  Die bekakte groene linkse (en rechtse verraders incluis) klimaat/milieu neuzelaars zouden eens bij ons moet passeren, ken minstens één boer (meerdere in feite 🙂 waar groen links tuig uit de administratie alleen binnen durft onder politie begeleiding,.

  Geliked door 1 persoon

 7. Monalisa zegt:

  Morgen de grote dag voor de boeren ze gaan de snelweg op een blokkade, ik denk dat deze uit elkaar word gehaald door de ME en de politie, net als 30 jaar geleden bij de grens blokkade bij Zevenaar.

  Geliked door 1 persoon

 8. BigLJohn zegt:

  De boeren zijn voor het kabinet een makkelijke weerloze doelgroep om aan te pakken. Dus gaan de boeren maar protesteren in den Haag. Het boerenprotest is gericht aan diegenen die de boeren minachten, het kabinet dus. Maar die hebben allemaal een hardhouten plank voor hun kop, dus ik snap niet wat die boeren daar in Den Haag willen bereiken. Vanaf de toetreding tot de E.U. en de invoering van de Euro is ieder verzet tegen de E.U. en het kabinet zinloos gebleken. De trein van Erdogan blijft maar voort denderen, en stopt pas bij het eindpunt. Er zal dus echt niet naar die boeren geluisterd worden door het kabinet.

  Geliked door 4 people

  • Tineke zegt:

   Je hebt gelijk BLJ
   Ze hebben alles zo dichtgetimmerd,dat alles zinloos lijkt.
   Maar niets doen is ook geen optie.
   We zitten met zijn allen gevangen,als een muis in een muizenklem.
   En ondertussen hebben ze het in Brussel over de lengte van een komkommer,hoe heet de Spaanse peper(steek die maar in hun reet) mag zijn om ons af te leiden,maar in de achterkamertjes brainstormen deze satanische zakken hooi,hoe ze ons stap … voor …. stap de afgrond in moeten donderen.

   Geliked door 8 people

   • fleckie zegt:

    Niet alleen over een komkommer, ook over een. ‘Bladrandkever’, ontdekt ( ooit) in bloeiende erwten, door een ‘ inspekteur’, waarna. eventuee ertegen. l ‘gespoten’ moest worden,

    Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:

  Vergeet niet de gierkar mee te nemen!
  https://tpo.nl/2019/09/30/2200-boeren-willen-met-tractor-naar-malieveld-den-haag-geeft-toestemming-voor-75-landbouwvoertuigen/

  2200 boeren willen met tractor naar Malieveld, Den Haag geeft toestemming voor 75 voertuigen
  Ruim 10.000 boeren en sympathisanten verwacht

  De gemeente Den Haag staat toe dat 75 landbouwvoertuigen dinsdag naar het Malieveld rijden waar een demonstratie van boeren wordt gehouden. Dat heeft de gemeente besloten na overleg met betrokkenen en de organisator Agractie. Andere demonstranten moeten hun voertuigen bij het voetbalstadion van ADO Den Haag of op het strand van Scheveningen parkeren. Volgens Agractie hebben 2200 boeren aangegeven om vanuit allerlei hoeken van Nederland met hun tractor naar Den Haag te komen om te protesteren.

  Geliked door 2 people

 10. M. zegt:

  Men moet zich niet meer de wet laten voorschrijven die men ook nog eens misbruikt voor hun politieke doeleinden en andere smerigheid.
  Laat ze die tyfus krijgen die tering criminelen in een mooi pak.
  Stront er over, om te laten zien dat men zich niet aan stront laat helpen want dat is de bedoeling van die smeerlappen dat de boer aan stront gaat.
  Uit uw luie stoel burger als u straks nog eten wil !

  Geliked door 3 people

 11. Lucky zegt:

  Ik zal hem nog eens plaatsen, ter ere van de boeren!

  Geliked door 3 people

 12. BigLJohn zegt:

  Als de boeren dan gericht actie willen voeren, laat ze dan tonnen met gier en mest storten tegen de voordeuren waar de bewindslieden wonen. Laat ze die bewindslieden maar eens een poepje ruiken, eentje van minachting vanuit de boerenstand !

  Geliked door 4 people

 13. dolphin zegt:

  Je moet toch wel stekeblind zijn om niet in te zien dat men hier in Nederland af wil van zelfredzaamheid , zeker gezien voedselvoorraad.
  Alles gecontroleerd kopen is straks nog de enige optie en de overheid bepaalt wat u koopt en eet.

  de boeren wens ik veel succes toe en de steun van de rest van Nederland , en dan doel ik niet op die doorgeslagen types die zelfs koeien of eender welke dieren zien als milieuvervuilers en zo de elite recht in de kaart speelt , terwijl ze zelf het milieu al meer vervuilen wanneer ze nog geen uur wakker zijn.

  Geliked door 3 people

 14. fleckie zegt:

  De boeten uit ZEELAND zijn zeker nu al vanaf 6 uur ‘onderweg’, ( waaronder vermoedelijk mijn eigen kind,) ( bieten- rooi- tijd) hopenlijk worden ze begeleid. door o.a.verkeersagenten, want ze mogen. NIET op de grote autowegen , vandaar. via. normale ‘binnenwegen.’.

  Like

  • fleckie zegt:

   Aanvulling: MIJN kipjes, veelal krielen, liepen. VRIJ. over het erf rond,( ieder haantje met ‘ eigen harem,’. en oei, oei, als een haantje zijn harempje wilde ‘vermeerderen’,, dan. werd er geknokt op leven en dood, ( ook de kloeken met kuikens ) maar…….bij het uit elkaar halen van de’vechthaantjes’ …hoefde ik echt GEEN. eitjes meer te rapen uit. nestjes van vechthaantjes- – groep. ( DE. dierenwereld is echt fascinerend,, met hun communicatie,…….vooral als je wekker ‘s- morgens 4- 5 u bestaat uit haantjes die onder het slaapkamerraam. staan te ‘Kraaien/ kukelen’………kwamen er kuikens te laat uit het ei, werden ze onder een warmtelamp ‘opgevoed’, en kregen een naam, waarop zealtijd reageerden, ( ik. was. Immers. hun. kloek, want de eigen moederkloek ‘accepteerde’ ze niet meer!!). Ook stond a ALTIJD. een haantje‘ ‘op wacht,’. en waarschuwde als er gevaar dreigde, van roofvogels of iets dergelijks……. ( PLUS: dat ze wel degelijk. HUN. EIGEN. VOLK. KENNEN, kortom ..de. dierenwereld. is. fantastisch…..>~<~<~<~<~<~<

   Like

 15. Kuu zegt:

  Geen half werk:
  rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4867636/boerenprotest-veestapel-co2-uitstoot-tractor

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ze hadden de A4 (A’dam-Den Haag) geblokkeerd, jammer genoeg zijn ze de A44 vergeten dan had heel Wassenaar vastgestaan.
   Zonde dat ze zich vooraf niet beter geïnformeerd hebben, de Westlandse tuinders hadden daarbij kunnen helpen.
   Ze zijn nog veel te lief, ze hadden eens wat meer naar boerenprotesten in Frankrijk en België moeten kijken en de beuk erin moeten gooien.

   Geliked door 3 people

 16. Lucky zegt:

  Geliked door 1 persoon

 17. Kuu zegt:

  Gier en stront:

  Geliked door 5 people

 18. Piet Snot zegt:

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s