Activist van “SOS Méditerranée”: “Er zijn absoluut meer reddingsschepen nodig”

Screenshot_21

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De “zeenood redders” zijn opgelucht over het verdeelmechanisme voor bootvluchtelingen. Voor deze ingrijpende beslissing heeft ook de Duitse minister van Binnenlandse Zaken zich hard gemaakt, die zich uitsprak voor een opnamegarantie van 25%. Hij zei echter in de commissie Binnenlandse Zaken van de Duitse Bondsdag dat het niet verhinderd kan worden dat de andere 75% ook nog komt.   

politikstube

Wat betreft David Starke van “SOS Méditerranée” zou deze automatische overnamesleutel slechts een eerste stap zijn. Zoals gewoonlijk rechtvaardigt ook deze activist steeds opnieuw met twee argumenten de hulpacties in de Middellandse Zee: “Redding van drenkelingen” en “Foltering in Libië”. De trekfactor wordt weggelaten, omdat deze niet bewezen is. Volgens Starke zouden er meer reddingsschepen nodig zijn, zodat er niemand in de Middellandse Zee verdrinkt en de geredde personen naar een veilige plaats gebracht kunnen worden, waarbij Libië geen veilige plek zou zijn en niemand daar naartoe teruggebracht wordt.

Dus, het enige alternatief voor “zeenood redders” betekent de bootmigranten naar Europa te brengen, ze uit te laden en het publiek ermee op te zadelen. De zeenood redding dient, wat de naam eigenlijk al zegt, tot hulp uit acuut gevaar vanwege problemen op zee en dat de geredde personen in de volgende veilige haven weer van boord gaan. Zeenood redding betekent echter niet de veilige binnenkomst in Europa naar een land van keuze en levenslang verzekerd te zijn van verzorging. Noord-Afrika, in de meeste gevallen heel dicht in de buurt van de niet zeewaardige rubberboten en noten-dopjes, heeft enkele veilige havens te bieden.

David Starke van “SOS Méditerrannée” in het interview met de “Welt”. Hieronder enkele passages:

“Welt”: Meneer Starke, in Italië zien zeenood redders zich geconfronteerd met het verwijt drie mannen aan land gebracht te hebben die wellicht gemarteld hebben in Libië. Bent u bang dat er ook met de “Ocean Viking”mensen naar Europa gekomen zijn die geen slachtoffer, maar dader zijn?

David Starke: Bij humanitaire hulp en zeenood redding gaat het om leven en dood. Wij redden mensen die bedreigd worden door verdrinking en dragen deze mensen daarna op een veilige plaats over aan de staatsautoriteiten. Deze autoriteiten moeten dan controleren en beslissen wat er met de mensen gebeurt.

“Welt”: Beschouwt u alle mensen die van Libië naar Europa vluchten als bescherming behoevend?

Starke: Er zijn zoals bekend veel verschillende redenen waarom mensen vluchten. Wij redden ze uit zeenood, we verkeren echter niet in de positie om te beoordelen waarom de mensen oorspronkelijk zijn vertrokken. Wij zeggen heel duidelijk: de staatsautoriteiten bezitten procedures waarmee zij de behoefte aan bescherming controleren. Dat is niet onze taak.

Lees hier het complete interview op “Welt.de”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Activist van “SOS Méditerranée”: “Er zijn absoluut meer reddingsschepen nodig”

 1. Monalisa zegt:

  De grens van 25 miljoen vluchtelingen van de EU voor 2050 komt zeer snel dichter bij.

  Geliked door 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Jammer dat er nooit schepen zijn waar oud kanonniers voor gevraagd worden.

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Veel van al die “Vluchtelinge” zullen trouwens Europa toch nooit bereiken omdat ze bij duizenden zijn verdronken in de Middellandse Zee en dat is inderdaad de schuld van links en NIET van de autochtoonse Europeanen!

   Like

  • vangie1206j zegt:

   Deze gek moeten ze verzuipen in de Middellandse zee vlak bij Libië.
   Stuk ongedierte neem ze anders zelf op en bekostig deze monsters ook .

   Like

 3. Marc zegt:

  “de staatsautoriteiten bezitten procedures waarmee zij de behoefte aan bescherming controleren”

  In principe is dit maar al te waar. Maar dezelfde mentaliteit waarmee Starke Europa vergiftigd is gezeteld in Brussel, Parijs en Berlijn. Het zijn zijn maatjes die, in tandem met Starkes Ngo’s, moedwillig besloten tot opheffing van alle grenzen, met name de Europese buitengrenzen.

  Daarom zal niet alleen Starke en consorten in de aanstaande burgeroorlog geëlimineerd moeten worden, maar juist ook zijn vrienden in de Europese hoofdsteden!

  Geliked door 2 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Ik verdenk de eussr-autoriteiten ervan dat zij die zogenaamde reddingsschepen financieren. Het is voor particuliere organisaties onmogelijk om dergelijke dure operaties uit giften te kunnen financieren. Maar dat zullen wel weer geheime afspraken zijn om de belastingbetaler te besodemieteren. Rutte is er 1 van.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   @ Scherpschutter.
   Dat is allang bekend, want het zijn allemaal NGO’s die zwaar gesubsidieerd worden uit belasting geld dus om de dingen bij naam te noemen, die lul die elke morgen gaat werken en gekort wordt om de opvreters te betalen en daarna ook nog een belastingverhoging krijgen om de opvreters een uitkering te geven.
   Daar hoef je niet universitair voor te zijn om dat in te zien.

   Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:


  Een nieuwe lading asieligerts heeft zich Zaterdagavond/nacht en Zondagochtend aangemeld bij Lampedusa.
  9 kleine rubberboten die elk 10 à 25 mensen vervoerden werden onderschept door de patrouillerende “reddings”-boten.
  Ze werden naar de opvangcentra van het eiland gebracht.
  Met de [nog] kalme zee dezer dagen is het heel goed mogelijk dat er nog vele anderen zullen volgen.
  De meeste van die bootjes zijn totaal niet geschikt om op zee te varen en het is dus duidelijk dat ze door andere schepen erheen worden gebracht en dan onder de kusten van Lampedusa in de bootjes worden overgebracht.
  Tgcom24

  Like

 6. vangie1206j zegt:

  Deze gek moeten ze verzuipen in de Middellandse zee vlak bij Libië.
  Stuk ongedierte neem ze anders zelf op en bekostig deze monsters ook .

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen, GB
  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/01/farage-revolting-labour-would-gerrymander-uk-mass-migration/

  Farage: ‘Revolting’ Labour Party ‘Gerrymandering’ the Future of Britain with Mass Migration

  Farage: ‘Revolting’ Labour Party ‘manipuleren ’ de toekomst van Groot-Brittannië met massamigratie

  Brexit leader Nigel Farage has said the Labour Party has now betrayed its traditional, working-class support base twice: once by working against the Brexit many of their supporters want, and now a second time with an “appalling, revolting” immigration policy leaving an “open door” to Britain.
  The comments by the pro-freedom campaigner and long-term stalwart of the anti-European Union membership movement in the United Kingdom followed a series of policy platforms adopted by Jeremy Corbyn’s Labour party during its annual conference last week. Noting, in particular, the new policy on opening Britain’s borders, Mr Farage said the move represented the second great betrayal of Britain’s working-class by the metropolitan, hard-left elite that now controls the party which once served their interests

  Brexit-leider Nigel Farage heeft gezegd dat links Labour nu twee keer haar traditionele steun van de arbeidersklasse heeft verraden: eenmaal door tegen de Brexit te werken willen veel van hun aanhangers, en nu een tweede keer met een “afschuwelijk, opstandig” immigratiebeleid dat een “Open deur” naar Groot-Brittannië.
  De opmerkingen van de pro-vrijheid campagnevoerder en de langdurige voorstander van de anti-Europese lidmaatschapsbeweging in het Verenigd Koninkrijk volgden op een reeks beleidsplatforms die vorige week tijdens de jaarlijkse conferentie van Jeremy Corbyn’s Labour-partij waren aangenomen. Met name nota nemend van het nieuwe beleid om de grenzen van Groot-Brittannië te openen, zei de heer Farage dat de verhuizing het tweede grote verraad van de arbeidersklasse van Groot-Brittannië vertegenwoordigde door de grootstedelijke, linkse elite die nu de partij controleert die ooit hun belangen diende

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/01/smugglers-claim-french-police-helping-them-get-illegals-uk/

  Smugglers Claim French Police Helping Illegals Get to UK

  Smokkelaars beweren dat de Franse politie illegalen naar het VK helpt

  A people smuggler has claimed French police are helping illegals plan their trips to the UK by telling them which days not to cross the English Channel, suggesting they are telling them when to avoid British border patrols.
  Speaking from a tent in Dunkirk in France, people smuggler Farooq told an undercover reporter for LBC that his gang, which also operates out of London and Birmingham, charges £7,000 per person and has sent between 300 and 400 illegal aliens across the water.

  Een mensensmokkelaar heeft beweerd dat de Franse politie illegalen helpt bij het plannen van hun reizen naar het VK door hen te vertellen op welke dagen ze het Engelse Kanaal niet moeten oversteken, en suggereert dat ze hen vertellen wanneer ze Britse grenspatrouilles moeten vermijden.
  Sprekend vanuit een tent in Duinkerken in Frankrijk, vertelde mensensmokkelaar Farooq een undercover-verslaggever voor LBC dat zijn bende, die ook vanuit Londen en Birmingham opereert, £ 7.000 per persoon in rekening brengt en tussen de 300 en 400 illegale aliens over het water heeft gestuurd.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/01/marion-marechal-calls-resistance-great-replacement/

  Marion Marechal Calls for French to Resist ‘Great Replacement’

  Marion Marechal roept Frans op om zich te verzetten tegen ‘Great Replacement’

  French former populist MP Marion Maréchal has called on her supporters to fight the “Great Replacement” at a major French right-wing conference.
  Ms Maréchal made her comments on Saturday in Paris at the “Convention of the Right”, stating that massive demographic change, known as the Great Replacement, is a vital challenge for the right in France to overcome, Europe1 reports.

  “The first major challenge, the most vital, is the Great Replacement, this demographic countdown, which already makes us realise the possibility of becoming a minority on the land of our ancestors,” Maréchal said.

  De Franse voormalige populistische parlementslid Marion Maréchal heeft haar aanhangers opgeroepen om de ‘Grote Vervanging’ te bestrijden tijdens een grote Franse rechtse conferentie.
  Mevrouw Maréchal maakte haar opmerkingen op zaterdag in Parijs tijdens de ‘Conventie van het recht’, waarin zij stelt dat massale demografische veranderingen, bekend als de Grote Vervanging, een essentiële uitdaging is voor het recht in Frankrijk om te overwinnen, meldt Europa1.

  “De eerste grote uitdaging, de meest vitale, is de Grote Vervanging, deze demografische aftelling, waardoor we ons al de mogelijkheid realiseren om een ​​minderheid te worden op het land van onze voorouders,” zei Maréchal.

  Like

 10. Ik ga me niet meer boos maken. Er moeten vrijwillige snipers komen zonder opdracht, gewoon een oefening.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s