Brief van een vluchtelingenwerkster

Screenshot_18

(Door: “bozeoudeman”)

Hallo fascisten, neonazi’s, emotioneel beperkte, laaggeleerde minder ontwikkelde mensen en andere verkeerd denkende lieden. Hier een berichtje van mij als goed mens. Ik heb mij vanaf de Merkel goedheid jaren ingezet voor al die arme mensen die hier asiel kwamen zoeken. Al die arme, zielige mensen die op bijna kapot gelopen merkgympen en met enkel bijna verouderde smartphones in hun handen hierheen kwamen vanuit onveilige landen als Griekenland, Roemenië en andere landen waar sociale voorzieningen niet op dat peil waren zoals toen nog bij ons. Ik heb mij toen ook in het koor begeven om mijn stem te laten horen. Het koor van christelijke en socialistische goede mensen, die dagelijks in spreekkoren lieten horen hoe verkeerd jullie fascisten, neonazi’s, emotioneel beperkte laaggeleerde minder ontwikkelde mensen en andere verkeerd denkende lieden wel niet waren om al die zielige mensen hier niet te willen opvangen. 

Ik geef nu toe dat sommigen van hen ook mij wellicht een heel klein beetje hebben weten te bedriegen. Ik zie nu in dat problemen die ik voordien niet wenste te zien soms ook wel liggen bij de migranten zelf. De meeste mannen onder hen vertonen geen enkele tot verdomd weinig animo om te gaan werken. En vrouwen worden veelal door deze mannen gezien als hun persoonlijk eigendom en kinderfabrieken die niet naar buiten mogen en dus zeker niet mogen werken. Iets dat de meeste mannen zelf dus trouwens ook niet doen.

Verder ben ik gaan inzien dat bijna al de zielige mensen ook mij als hulpverlener een trap onder mijn achterwerk geven zodra ik hen aan een uitkering en aan een door gemeentelijke diensten betaalde sociale huurwoning heb geholpen en ook heb gezorgd dat hun gebit gratis is gesaneerd. En ook eventuele andere ziektes heb verholpen en tevens hun verdere hulpbehoefte via duizenden euro’s uit gemeenten en rijkssubsidiepotten, speciaal voor deze zielige mensen via uw belastinggelden gevuld, heb gelenigd. Vele duizenden euro’s aan inrichtingskosten moeten deze zielige mensen toch krijgen, iets wat toch ieder beginnend stel of gezinnetje in ons rijke land ook van de hen liefhebbende overheid krijgt, nietwaar. Denk maar aan dat briefje van duizend in ons aller achterzak, het afschaffen van de onroerend zaakbelasting en dat kwartje van Kok, dat is toch allemaal nagekomen, nietwaar? Zo zou ik dus bijna willen zeggen in Greta-taal: “How dare you to complain? How dare you!”

En wat is er verder fout aan dat ik zielige mensen help om met voorrang binnen enkele maanden woningen te krijgen. Dat Nederlanders dan ietsje langer moeten wachten, straks wellicht dertig jaar of voorgoed, omdat de stroom zielige asielzoekers en immigranten niet meer zal ophouden, nou ja dat moet dan maar. Bedenk ook, lieve verkeerde mensen, wij hebben het hier tientallen jaren heel erg goed gehad, dus dan moeten sommigen van ons daar nu maar een beetje voor bloeden. Het is voor het goede, om arme mensen ook wat te gunnen. Wat is daar fout aan. Bovendien bevordert het ons familiegevoel opnieuw door wat langer, misschien voorgoed, bij ouders, waar we het toch ook goed hebben, te blijven wonen en opa en oma op zolder erbij te nemen. Dat is toch een mooie warme liefdevolle bijkomstigheid bij onze groothartige goedheid.

Helaas moet ik toegeven dat de vormen van openheid en vriendelijkheid, die veel asielzoekers en migranten in het begin kenmerkten, in veel, zo niet de meeste gevallen niet oprecht, maar enkel gespeeld waren om ons een rad voor ogen te draaien met de bedoeling om binnen te worden gehaald en alles te krijgen wat zij van ons ongelovigen wilden hebben. Maar het probleem ligt vaak ook aan onze westerse cultuur. Het is begrijpelijk dat een gelovig islamitisch man de verwerpelijke vrije levenswijze die hier heerst niet voor zijn dochters en vaak vier vrouwen wenst te accepteren. Dit is niet te verenigen met zijn wereldbeeld. Het stoort gelovige mensen dat vrouwen zich hier in de zomer veel te luchtig kleden. Dat deze vrouwen het verdienen gestenigd te worden is vanuit een andere cultuur bezien wel een beetje te begrijpen. Ook kan een zeer gelovige islamitische man het niet accepteren om een vrouw als baas te hebben. Ook dat moet men vanuit die andere culturele belevenis en achtergrond zien. En wat is er fout aan dat gelovige mensen ons graag met een heel liefdevolle religie wensen te laten kennis maken.

Wel ben ik door een en ander een klein beetje tot de slotsom gekomen dat veel asielzoekers zich niet wensen ofwel kunnen aanpassen en dat veel hulpverleners alles wat er gebeurt door een beetje te roze bril willen zien. Er zijn helpers die zich nog altijd aanbieden om als taxichauffeur te fungeren, hoewel er toch overal openbaar vervoer genoeg is, waarvoor migranten en vluchtelingen gratis maandabonnementen hebben ontvangen, zodat zij vrijelijk kunnen rondreizen om ons gastvrije land beter te leren kennen. Door omstandigheden heb ik besloten dus enkel die vluchtelingen te helpen die het waard te zijn. Dus niet meer die, die mij, nadat ik hen heb geholpen, een trap onder mijn achterwerk geven. Nee, dat doe ik niet meer. Vluchtelingenwerkers als ik zijn kritischer geworden. Ik help nu enkel nog arme zielige vluchtelingen die het waard zijn. Via dit schrijven wil ik laten weten dat wij vluchtelingenwerkers echt geen debielen zijn hoor,

Met hulpvolle groeten,

Truusje Liefdevol

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, sarcasme, Satire, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Brief van een vluchtelingenwerkster

 1. Jan zegt:

  Het uitschot krijgt een standbeeld

  Pope Francis Inaugurates Massive Migrant Sculpture in Saint Peter’s Square
  https://www.breitbart.com/faith/2019/09/29/pope-francis-inaugurates-massive-migrant-sculpture-in-saint-peters-square/

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  Schitterend. 5 sterren senator en rechter aangevallen en beroofd

  Five Star Senator and Judge Attacked and Robbed By Migrant Gang

  A gang of North African youths from Algeria robbed an Italian Senator of the Five Star Movement (M5S) along with a judge at Rome’s central Termini railway station.
  …..
  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/29/italy-five-star-senator-and-judge-attacked-and-robbed-by-migrant-gang/

  Geliked door 4 people

 3. Jan zegt:

  Intussen wordt gestaag Canada verwoest door een grotere gek dan Hussein Obama, Trudeau

  Geliked door 4 people

 4. delamontagne zegt:

  Ik heb de jaren ’50 als puber/adolescent meegemaakt.
  Kennissen, neef of nicht die wilden trouwen hadden/kregen geen huis.
  Moesten bij ouders of schoonouders, oom of tante op zolder hun huwelijk beginnen.
  Woningen………………, er waren nog die in oude afgekeerde spoorwagons woonden.
  Het z.g.n. Nooddorp, waar nu dat grote Winkelcentrum Zuid in R’dam Zuid is, was een grote verzameling nood[krotjes] woningen genoemd.
  De NL-ers die GEDWONGEN uit Indonesië terugkwamen en de spytoptanten en de ambonnezen……………als je daar aan terug denkt
  HOE DIE OPGEVANGEN EN BEHANDELD WERDEN !

  en ik lees nu hoe die ISLAM -profiteurs misbruik maken van de goedgelovigen…,…………..SORRY, domme Nederlanders

  Geliked door 6 people

 5. Jan zegt:

  De lieverds maken vreugdevuur

  Migrants In Greece Set Fires At Camp; At Least 1 Killed
  https://www.blazingcatfur.ca/2019/09/30/migrants-in-greece-set-fires-at-camp-at-least-1-killed/

  Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   Ja ze kennen wel iets van brandstichting in de ter beschikking gestelde facilitieten waar de islamieten huizen.
   Niet de eerste keer en zal ook niet de laatste keer zijn.
   Ik lig daar niet van wakker, wat ik erg vind is als ik hoor dat er een islamiet een peuter/kind/vrouw verkracht vermoord of een oud vrouwtje of gepensioneerde mishandeld.
   WEG ER MEE en laat ze maar veel hun boeltje in brand steken, kunnen ze in de goot slapen en s’morgens als de reingingsdienst rijd ze gelijk opruimen.

   Like

 6. ruud beijer zegt:

  Geen debielen maar wel landverraders.

  Geliked door 1 persoon

  • wauso zegt:

   Debiel en mongool zijn benoemingen van vroeger. Dit zijn tegenwoordig denigrerende scheldnamen ! Tegenwoordig hebben we het over geestelijk gehandicapte ! Dus even met de tijd meegaan !!

   Like

 7. Eigen volk eerst zegt:

  Prachtig dit!

  Geliked door 2 people

 8. wauso zegt:

  Alle Vluchtelingenmedewerkers zijn IMBECIELEN ! Als je gratis werkt dat houdt je iets instant. Je speelt dus voor hoer voor de Regering, het Regenten(-krapuul), overige uitzuigende ‘vluchtelingen’! De Domkop blijft dus een Domkop !

  Geliked door 5 people

 9. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  In aansluiting op het artikel. Deze voormalige vluchtelingen helpster is het helemaal eens met Truusje Liefdevol, oftewel “boze oude man” https://www.youtube.com/watch?v=7wztJNRnHeA

  Geliked door 1 persoon

 10. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  “Dat zijn GEEN vluchtelingen”, zegt voormalig helper in een vluchtelingen opvoedingskamp Martin Ringk https://www.youtube.com/watch?v=7wztJNRnHeA Kalergi plan gaat volop door, hoogste tijd dat deze ellende ophoudt. Donald Trump veegde de VN- en EU globalisten vorige week maandag op correcte wijze de mantel uit. Trump snapt het!

  Geliked door 5 people

 11. Trucker zegt:

  Ik heb voor dat islamieten invaders welkom tuig een gemakkelijke oplossing :
  allen wie pro islamieten invaders zijn nemen er op (minimum twee) kunnen ze dat niet of willen ze dat niet ook niet getreurd dan is het wat gemakkelijker: een kwart van hun inkomen recht naar hun favoriete islamiet(en), maw hun “gasten” en zeker niet de mijne.
  (eens goed rochelen want heb opeens last van de gal), peins dat dat opeens wel iets zou veranderen aan de domme mutsen en de watjes die zingen dansen of GOD weet wat (willen) uitvreten met islamieten invaders.

  Geliked door 4 people

 12. Astrid zegt:

  De oorzaak van de invasie zit hem niet in de geografische ligging van de landen waar de islamoorlogen woedden, maar in de innerlijke oorlog waarin de mensen afkomstig uit die landen reeds verkeren. Want wat valt er te verwachten van een aangekweekte islamcultuur van zelfverhevenheid, waarin niemand zichzelf kan zijn? Met al die gecultiveerde frustratie-parels uit de woestijn is het nu eenmaal slecht samenleven. Haal je de narcisten hier heen, dan volgt de oorlog. En dus is de oorlog nu overal gaande.

  Dat de mevrouw in het artikel tot nieuwe inzichten is gekomen, is ansich mooi, maar als ze zich wat meer van te voren had verdiept in de werkelijke islam-problematiek, dan had ze dat allemaal al vooraf kunnen concluderen. Nu is zij zo een trage geest die nu pas ontdekt wat anderen al decennia weten. Ik hoop dat de negers en rifapen haar flink vernederd hebben, zodat ze niet weer in slaap sukkelt.

  Like

 13. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/kijk-dan-antifa-naarlingen-blokkeren-zebrapad-voor-bejaard-echtpaar-schreeuwen-fascistische-leuzen/

  Kijk dan: Antifa-naarlingen blokkeren zebrapad voor bejaard echtpaar, schreeuwen fascistische leuzen

  De pseudo-terroristische extreem-linkse terreurbeweging Antifa heeft gisteren weer eens toegeslagen. Ditmaal in Canada, waar ze een lezing van een rechtspopulistische politicus probeerden te verstoren. Ook terroriseerden ze een ouder echtpaar dat alleen maar het zebrapad wilde oversteken. Videobeelden leggen vast hoe gemaskerde Antifa-hooligans zichzelf als beesten gedragen.

  Geliked door 2 people

 14. hslot4 zegt:

  Leest de dame in kwestie mee? heb een eye opener alleen die het waard zijn ? nou dan blijft er verdomd weinig over .
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-4442910/Less-3-migrants-reached-Italy-refugees.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s