Dat zou Duitsland ook voor “gasten” moeten invoeren: gedragscatalogus voor toeristen in Saoedi-Arabië

Screenshot_12

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Wie als toerist uitgerekend zijn vakantie in Saoedi-Arabië wil doorbrengen en niemand op zijn tenen wil trappen, zou de gedragsregels in het strenggelovige land in acht moeten nemen, want anders zouden er wel eens boetes kunnen vallen. De reishandleiding bevat 19 potentiële overtredingen. Verboden zijn o.a. het romantisch samenzijn, aanstootgevende kleding en uiteraard alcohol.

politikstube

Niemand wordt ertoe gedwongen zijn vakantie in het land van de zedenwachters door te brengen, maar ook in Duitsland zou men een catalogus met fatsoensregels moeten invoeren, zodat bepaalde “gasten” de zeden en gebruiken accepteren en niet hun middeleeuwse ideeën uitleven, die begint bij de kleding.

Welt.de” bericht:

Toeristen moeten bij een bezoek aan Saoedi-Arabië rekening houden met hoge boetes wanneer zij zich niet houden aan de gedragsregels in het openbaar. Na de start van een nieuw visumsysteem voor vakantiegangers uit 49 landen stelde het ministerie van Binnenlandse Zaken van het streng conservatieve islamitische koninkrijk zaterdag een catalogus op met 19 potentiële overtredingen.

Daartoe behoren ongepaste kleding net zo goed als het tentoonspreiden van wederzijdse affectie. Ook spugen, voordringen of vuil op straat gooien zijn verboden.

Er mogen geen foto´s of video´s gemaakt worden van mensen zonder toestemming, en er mag ook geen muziek gedraaid worden tijdens de gebedstijden. Alcohol blijft illegaal. Het is onduidelijk of ongetrouwde mannen en vrouwen samen in een hotelkamer mogen.

Wie zich niet aan de gedragsregels houdt, moet rekening houden met boetes van omgerekend € 12,- tot € 1500,-

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

13 reacties op Dat zou Duitsland ook voor “gasten” moeten invoeren: gedragscatalogus voor toeristen in Saoedi-Arabië

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Boetes……..? Ik denk dat je eerder je hoofd kwijtraakt in dat land !

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Je moet toch wel diep gestort zijn wil je een vakantie boeken in zo’n door-en-door ACHTERLIJK land.
  Continue in de gaten gehouden worden
  door de Zeden-politie, deMutaween [for the promotion of virtue and prevention of vice”] HUICHELAARS
  , elk verkeerd woord ? je moet er niet aan denken en zeker Nederlanders niet die “nogal” direct zijn.
  Om al die luxe Shopping Centra te zien ? ?,
  natuur, een grote uitgestrekte woestenij/woestijn’.
  Ga er met de jeep doorheen en je ziet de dorpelingen in hun armoedige onderkomens ( de vrouwen worden onmiddellijk naar binnen gejaagd bij de aanblik van blanke, westerse mannen. )
  Er zijn genoeg leukere landen………

  Geliked door 3 people

  • Lucky zegt:

   Perfecte plek als je levensmoe of masochist bent…

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Inderdaad Delamontagne maar wil ze geen vreten geven zij die naar die landen trekken op vakantie “want het is zo goedkoop” of weet ik veel welke andere zeik ze uit hun bek rammen om toch maar zichzelf te kunnen overtuigen dat ze goed bezig zijn.
   Het schijt dat er één of ander sportgedoe aan de gang is in één va, die achterlijke landen, op radio1 van de openbare omroep in Vlaanderen is er al over geneuzeld “dat het er extreem warm is” en nog meer gezeik.
   Ze neuzelen ook dat de vrouwen geen blote benen mogen tonen als ze iets moeten doen op het veld…waar zijn de feministen ?
   Voor mijn part mogen ze rotten in die landen en daar blijven, hoe is het mogelijk dat je jezelf voor een paar centen gaat verkopen bij die haatbaarden in vrouwenjurken
   LAF TUIG dat onder welk voorwendsel naar islamieten landen trekt echt smerig volk mijn aandacht niet waard maar mijn misprijzen nee haat meer dan waard is.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Om daar vrijwillig heen te gaan heb je gelijk, maar het kan ook voor je beroep zijn dat je er niet aan onkomt.
    Waar je nu al die reklames/promoties voor die golfstaten Dubai, Abu Dabi etc ziet en leest en je mensen erover hoort hoe geweldig al die luxe is etc, heb ik vroeger gezien zo arm als Moskeet-ratten.
    Er was NIETS.
    En om nu naar die landen te gaan waar ze van gekkigheid niet weten wat te doen met hun overtollig geld, Overdekte Ski-banen, paardenstallen met marmeren vloeren, over-de-luxe Shopping Malls, die zo duur zijn je er als gewoon mens toch niets kunt kopen, etc,etc.
    Er zijn zoveel mooiere landen.
    Maar Saoudie Barbarije is nog erger.

    Like

 3. Trucker zegt:

  Zal het uiterst simpel uitleggen wie naar dat land gaat (of eender welk islamitisch land) zou daar MOETEN blijven, NIEMAND als Westerling heeft wat te zoeken in islamietenlanden, werken sport of toerist ZOU MOETEN VERBODEN WORDEN.
  Heb in mijn beroep de mogelijkheid gehad op islamitische landen te rijden dubbele préé NOOIT VAN MIJN LEVEN.
  Maar ik weet er zijn er meer zonder als met principes in deze klote wereld.
  Dus eindconclusie totaal overbodige topic.

  Geliked door 3 people

 4. Rensk. zegt:

  Er wordt daar ook enorm gehoereerd op een hypocriete wijze. Trouwen is makkelijk en scheiden is ook makkelijk zolang je een hoer bent. Ze trouwen dus voor een dag of zelfs een paar uur en op die manier houden ze zichzelf voortdurend voor de gek. Ik krijg steeds meer de indruk dat groot deel van dat volk psychopatische trekken heeft. Man hoeft enkel 3 keer ik verstoot je te roepen en het is klaar. Officieel vrouw zijn met tussenkomst familie dan word het zeer lastig. Zeg maar praktisch onmogelijk. Althans voor de vrouw. Niet voor de man. Hoe meer je over dat land te weten komt hoe lelijker je die mannen begint te vinden. Die vieze zwarte baarden en die vieze vaak dikke lippen. Brrrr En dan zitten ze hier te schreeuwen dat er meer vrouwen in de top moeten. Stomme geiten als Halsema en van Engelshoven etc alsof die zo intelligent zijn. Not. Laat ze eerst maar eens vrouwen, die gemolesteerd worden in hun kut en gedwongen huwelijken en de verkrachtingen etc etc aanpakken. Dat is pas emancipatie. En dan pas verder praten. Suffe dozen. Vrouwen als Halsema en van Engelshoven overschatten zichzelf enorm. Daardoor onderschatten ze alles wat wel belangrijk is en zelfs gevaarlijk door er geen aandacht aan te willen besteden.

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Geachte lezers, mijn reactie is niet ontopic merk ik nou pas. Nou ja, bij mij gaat het altijd over GroenLinks. Waarom? Omdat ik enorm de pest heb aan die terroristenclub

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Die € 12 Euro boete wil ik graag betalen voor het drinken van een fris pintje “Stella Artois” op een gezellig terras in Saoedi Arabie

  Like

 7. boorzalf zegt:

  Lijkt me een leuk vakantie land voor groenxliks, d666 pvdarab, en dat ze een bezoek mogen brengen aan mekka. Met als hoogte punt een paar rondjes lopen om die zwerfkei. En als ze dan zo aan het wandelen zijn met Rob Jette voorop, dan roepen in het arabisch “kijk daar lopen homo,s en lesbo,s”. Lol, die zien we nooit meer terug.
  https://s.olj.me/storage/attachments/1070/83202_431188.jpeg/r/800

  Like

 8. Voor Duitsland alleen?
  VOOR HEEL EUROPA!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s