Boerenopstand . . . geweldig!

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Boerenopstand . . . geweldig!

 1. Hovawart zegt:

  Ja lieve mensen, ook boeren hebben liefde nodig…..maar na dit protest zal de Linksche Looney Brigade hun agenda versneld uitrollen, even een pas op de plaats om de emoties te laten bedaren om vervolgens de boeren, net als de burgers en de middenstanders te demoniseren, onder het bedrog van het klimaat…….de linksche heilstaat komt naar je toe deze winter.
  De Pays-bah kan zoveel meer zijn, maar niet met dit Groen-Linksche kabinet, de stekker moet eruit, het schuurtje moet bij het huisje blijven, en de Brusselse klauwen uit de Hollandse portemonnee en politiek.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Het meest ergerlijke is dat het politieke tuig van de kartelpartijen het gruwelijke lef hebben zichzelf volksvertegenwoordigers durven te noemen, maar ze vertegenwoordigen alleen hub waandenkbeelden en de Europese Unie, maar ze hebben schijt aan de bevolking !!

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Een woordvoerder van de boeren hoorde ik zeggen: dat op een andere plaats dan het Malieveld het niet helemaal goed ging tussen politie en de boeren. Hij probeerde de verantwoordelijke aan de lijn te krijgen en dat was praktisch onmogelijk. En dat laat dus duidelijk zien dat politie zo ontzettend slecht expres georganiseerd is dat het een chaosboeltje is. Doet me weer sterk denken aan de tijd van Mao Zedong. Die was bewust bezig alles zo te regelen dat eigenlijk niemand verantwoordelijk was. Op die manier kon hij en zn makkers hun gang gaan. En dan die boer die de media spuugzat is met hun indoctrinaties wat betreft stikstof. (de indoctrinatie beperkt zich overigens niet alleen wat stikstof betreft)

  Like

 3. Cathja zegt:

  Laten we massaal steun geven aan onze boeren, want dat verdienen ze! Wat moet er van ons voedsel terecht komen als veel van onze boeren weggesaneerd zouden worden? Als onze veestapel gehalveerd zou worden, zoals D66 wil?
  Dan krijgen we dat slecht gecontroleerde vlees uit Brazilië en Roemenië, waar van alles in zit wat ik niet graag in mijn lichaam wil hebben,
  Niet dat wij grote vleeseters zijn, want we eten vaak vegetarisch, maar het vlees dat we wél eten moet van een betrouwbare kwaliteit zijn!
  We kennen zo langzamerhand de Nederlandse ‘controleurs’ wel. Die zien nog wel eens wat over het hoofd en door de vingers.
  En verder vind ik het onbegrijpelijk dat we straks veel van ons voedsel van ver weg moeten halen, terwijl we in ons land een deel van onze boeren dwingen om te stoppen. Hoe gek wil je het hebben?

  Ze zijn hier compleet de weg kwijt!

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Die spreker die zei dat Carola Schouten er een chaos van gemaakt heeft. Carola Schouten is niet de enige die chaos schept daar in Den Haag. Ik ga er niet vanuit dat er veel veranderen gaat voor de boeren. De veestapel zullen ze nu niet durven te verminderen, maar er komen zeker weer andere regels vanuit de EU. De Media is een monsterlijk instituut geworden.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Wat de boeren kunnen, dat kan de bevolking van Nederland als geheel !!!
  Grote delen van de bevolking (met name ambtenaren) zijn bestolen en bedrogen door regering en volksvertegenwoordiging.
  De vrijheid en veiligheid van bevolking vallen ten prooi aan islamitische cultuurbarbaren.
  Economisch en sociaal wordt de bevolking uitgekleed. 0-rente of zelfs negatieve rente is gekkewerk opgelegd door een EU-dictator gesteund door de regeringsleiders en ministers van Financiën, die niet de belangen van de bevolking dienen maar uit zijn op geldverschuiving naar de landen aan de Middellandse Zee.
  Hoog tijd voor grootschalig VERZET en REVOLUTIE.

  Geliked door 2 people

 6. henk verhoef zegt:

  vertel dat een halve maroccaan/indonesier als die gl baas maar eens – de leider van een doorgesnoven/geblowde partij( zegt hij zelf
  Toch het ergste is en blijfrt – de stemmer kiest dat zooitje onbenullen iedere keer weer
  feitelijk vraagt men er dus om armoe- ellende -verkrachting en overname islam

  \Wie kiestr die schouten– een handvol inteelt religekkies van de bijbelbelt

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Den Haag ziet onze boeren aan voor vieze vuile strontboeren, vieze vliegen op een hoop stront die zo hun kost verdienen. Die lastige vieze vliegen zullen die schoften uit Den Haag wel eens even met een vliegenmepper doodslaan. Het waren te wensen dat niet die arme boeren, maar die Haagse wittenboordcriminelen eens zelf goed te grazen werden genomen. Dat mensen nog steeds hun stem geven aan die notoire schoften, hoe ver moet je geestelijk dan al gezakt zijn. Ik zelf houd het erop dat stembusfraude een van de veroorzakers is. Het linkse systeem houd zichzelf in stand, onder meer ook door het cordon sanitair richting de PVV. Het FVD heeft daar (nog) geen last van, die sjachert nog steeds met die linkse schoften en mag dus (hoe lang nog ?) meebeslissen.

  Like

 8. Vincent Meijer zegt:

  De overtollige boeren moeten uiteindelijk allemaal naar de ‘Voltooid Leven Kliniek’. Want daar komt het dan op neer, als ze depressief zijn geworden. “We weten wel een oplossing voor u meneer” Voor hen tien asielzoekers ! Die bouw van opvangcentra gaat wel door. Dit is alles het door Sorros gesubsidieerde verdienmodel. Meer goen en meer Afrikanen, maar minder boeren. Alles D66 beleid. ‘Wilt u meer of minder D66?’

  Geliked door 1 persoon

 9. Kuu zegt:

  Ik ben die grote bek van Klaver4 goed zat!!!!!!!

  Wat begrijpt dat l*lletje van de boerenstand? NIETS!!!!!!

  Like

 10. Prima, nu nog 10 miljoen gele hesjes met grote harde bezems voor grote schoonmaak en Nederland is misschien nog gered.

  Like

 11. Rensk. zegt:

  Klaver met zn geschreeuw: u mag de middelvinger opsteken u mag me uitschelden etc etc.

  Wat ie niet zegt is: maar we doen lekker precies waar wij zin in hebben.
  bah strontjong.

  Like

 12. Jean zegt:

  Jammer dat het de boeren dat stort met die giftige struiken op het binnenhof niet hebben omgeploegd, jammer want die struiken zijn levensgevaarlijk.

  Like

 13. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/10/01/video-groenlinks-leider-jesse-klaver-en-tjeerd-de-groot-d66-die-veestapel-wil-halveren-uitgejouwd-door-boeren/

  Video – GroenLinks-leider Jesse Klaver en Tjeerd de Groot (D66) die veestapel wil halveren uitgejouwd door boeren
  Boeren keren massaal rug naar podium en steken middelvinger op

  Like

 14. fleckie zegt:

  Ze, de boeren, hadden. die. twee. helemaal. geen. kans. moeten. geven, IETS te. kunnen. ‘orakelen’, door. een. ‘behoorlijk. fluitconcert.’ ten. gehore. te brengen,, ( uitfluiten. dus, ) en “weg. met. jullie’ “!!!

  Like

 15. droevige mof zegt:

  Martin Luther over de opstandige boeren.
  »Drum soll hier zuschmeißen, würgen und stechen, heimlich oder öffentlich, wer da kann, und gedenken, dass nichts Giftigeres, Schädlicheres, Teuflischeres sein kann, denn ein aufrührerischer Mensch. Gleich als wenn man einen tollen Hund totschlagen muss; schlägst du nicht, so schlägt er dich, und ein ganzes Land mit dir. […] Solch wunderliche Zeiten sind jetzt, dass ein Fürst den Himmel mit Blutvergießen verdienen kann, bass, denn andre mit Beten […] Drum, liebe Herren, loset hier, rettet hier, helft hier, erbarmet euch der armen Leute, steche, schlage, würge hier, wer da kann. Bleibst du drüber tot, wohl dir, seliglichern Tod kannst du nimmermehr überkommen. Denn du stirbst in Gehorsam göttlichen Wortes und Befehls, Röm. 13,4, und im Dienst der Liebe, deinen Nächsten zu erretten aus der Hölle und Teufelsbanden.«

  (Martin Luther, Wider die mörderischen und räuberischen Rotten der Bauern, Mai 1525 o.O., zitiert nach Hans Heinrich Borcherdt (Hrsg.), Martin Luther, Ausgewählte Werke, Bd.4, München 1923, S. 294ff; WA18,357-361)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s