Het verzet tegen de EUSSR-dictatuur en haar marxisten

Screenshot_38

(Door: “Balkanske priče”)

Het socialistisch-globalistische plan is een Europese superstaat door heel Europa in één land te verenigen, dat geregeerd zal worden door ongekozen technocraten, wat heel veel lijkt op Adolf Hitlers heerschappij over Europa in het vroege stadium van de Tweede Wereldoorlog. Adolf Hitler plaatste, net als de EU, ongekozen technocraten op de machtigste posities. De technocratische Europese politici, waaronder ook premier Mark Rutte, zullen na de Brexit extra haast maken met het vernietigen van de laatste resten soevereiniteit van Europese landen… De EU, zoals ze er nu uitziet, is een dictatuur. Het ondemocratische karakter van de eurozone wordt goed duidelijk uit de woorden van de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker. In een openhartig interview in 1999 stelde hij over Europese besluitvorming: “Wij besluiten iets, lanceren het en wachten een tijdje af of er iets gebeurt. Als er dan geen geschreeuw of opstanden uitbreken, omdat de meeste mensen totaal niet begrijpen wat er besloten werd, dan gaan we door – stap voor stap, tot er geen weg terug meer is.’…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, dictatuur, Europa, EUSSR, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Het verzet tegen de EUSSR-dictatuur en haar marxisten

 1. Hovawart zegt:

  Als de politiek geen draagvlak genereert voor hun toekomstplannen, geen verschil meer kan betekenen tussen ieders belangen behartigen of het ondermijnen van de samenleving, het moedwillig proberen om mensen van een bepaald(e) volk, ras, nationaliteit, godsdienst of etniciteit tegen elkaar op te zetten, de jeugd indoctrineert en critici wegzetten als criminele zondaars, het lot tarten door onze toekomst te veranderen in een continent in duisternis en armoede, als ultiem wapen om hun communistische gedachtegoed op te kunnen leggen, uit te dragen, dat is Linksch Fascisme.

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Het wordt zeker tijd voor een bindend referendum maar dan zullen we dat toch massaal af moeten gaan dwingen want alles op alles zal er gezet worden door Rutte en Co om dat te verhinderen wetende alleen al wat de uitslag van een referendum over de EU zal opleveren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Zag net weer die enorme rij tractors. Het is een geweldig gezicht. Alleen al hoe ze over Den Haag praten vol op hun face. Hou er van. Waarom? Omdat het geheel terechte kritiek is. Ze worden met de dag dwingender. Ik weet je kunt niet iedereen naar de zin maken, maar ze zitten enkel maar in hun ivoren coconnetje. Hebben totaal niet door hoe ze met en voor de mensen aan de bak moeten. Ze hangen veel te veel naar de EU Die grote bek van Klaver doet ie maar eens open bij de EU. Strontjonk

  Geliked door 1 persoon

 4. ed zegt:

  Kan het niet vaak genoeg zeggen .70 jaar geleden geschreven door G.Orwell 1984 zou iedereen moeten lezen.

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Helaas heeft de overheid het referendum voorgoed de nek om gedraaid Balkanske.
  De enige hoop daarop is dat er nog eens een partij aan de macht komt die wel naar de stem van het volk wil luisteren maar Ik zie het donker in.
  Het stemvee is hier te ver geindoctrineerd en hangt elke avond met een goed gevoel voor de TV om naar de NOS te kijken en te luisteren.
  Overigens sinds Ik weet dat je uit Joego komt heb Ik plots een heel stuk meer begrip voor je wegens dat mijn overleden vriendin uit Bulgarije kwam.
  Verder hoef Ik je dan niks uit te leggen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Jozef Stalin streef niettemin OOK een Verenigd Europa na daar hij in 1941 al plannen maakte om met het Rode Leger Europa binnen te vallen gezien de duizenden tanks en vliegtuigen die hij bij de Duits/Russische grens had neergezet! En als dat was gebeurd dan had hij Europa net zo vreselijk geterroriseerd als dat Adolf Hitler deed!

  Like

 7. fleckie zegt:

  Mary, 2031 u. , ( kreeg mijn ‘aanvulling’ . ABSOLUUT NIET. geplaatst onder Uw reactie, , verdween meteen naar deze plaats,……( komt al eens meer voor, teken dat mijn reacties worden …… geobserveerd. …..’Balkenende CDA. ( Christelijk. Democratisch. APPEL ). . heeft daar ervaring in!!!’…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Stem PVV ? En wat kan die dan voor ons betekenen in de tweede kamer ? Het is telkens hetzelfde liedje; Als die arme Geert Wilders spreekt, roffelt de rest van de kamer op hun bankjes of ze lachen hem uit. Iedere motie van de PVV word verworpen. Dit is Nederland mensen, we zijn verworden tot een bananenrepubliek. Niet voor niets werd het referendum door de linksen afgeschaft, want wij brave burgers zouden eens onze stem gaan verheffen. Het voornoemde cordon sanitaire werd al beschreven, terwijl er ook nog eens sprake is van stembusfraude. Ook demonstreren tegen wantoestanden is een hachelijke zaak geworden. In sommige gevallen betekent het een aanvaring met de justitie. We zakken steeds verder weg in het moeras, en ik zou niet weten hoe dit alles nog goed moet komen,

  Geliked door 2 people

 9. Steven zegt:

  “Het word tijd voor een Nederlands referendum……” Tjaaa… ook die stem hebben ze snel van u afgepakt om de snode plannen van de EU door uw strot te drukken.
  Het enige wat straks nog verandering kan brengen in al die Europese landen is geweld en vernielingen zoals in Frankrijk gebeurt. Maar daar waagt de gemiddelde verwijfde kerel zich niet aan…. 50 jaar links onderwijs hebben alleen maar softies opgeleverd en daar maakt het agressieve volk dat we graag binnen halen mooi gebruik van. (of was dit toevallig al zo bedacht?)

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  De brexit-waanzin, gevangenis voor Boris Johnson?

  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/02/court-rule-if-boris-can-be-jailed-refusing-delay-brexit/

  Court to Rule if Boris Can Be Jailed for Refusing to Delay Brexit

  Rechtbank gaat beslissen of Boris gevangen kan worden gezet wegens weigering om Brexit uit te stellen

  A Scottish judge could force Prime Minister Boris Johnson to request a Brexit extension or face a fine or imprisonment.
  The legal bid has been launched by anti-Brexit campaigner Jolyon Maugham QC and member of the leftist Scottish Nationalist Party (SNP) Joanna Cherry. Both were involved in the successful Supreme Court challenge against the government over the suspension of parliament last week. The case is being funded by millionaire green energy industrialist Dale Vince.

  Een Schotse rechter kan premier Boris Johnson dwingen om een ​​Brexit-verlenging aan te vragen of een boete of gevangenisstraf te krijgen.
  Het wettelijke bod is gelanceerd door anti-Brexit-campagnevoerder Jolyon Maugham QC en lid van de linkse Schotse Nationalistische Partij (SNP) Joanna Cherry. Beide waren vorige week betrokken bij de succesvolle Supreme Court-uitdaging tegen de regering vanwege de schorsing van het parlement. De zaak wordt gefinancierd door miljonair groene energie-industrieel Dale Vince.

  Like

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen, turkijedeal?
  https://www.breitbart.com/middle-east/2019/10/02/greece-struggles-to-cope-as-migrant-arrivals-crossing-from-turkey-soar/

  Greece Struggles to Cope as Migrant Arrivals Crossing from Turkey Soar

  Griekenland worstelt om het hoofd te bieden als migranten blijven aankomen vanuit Turkije

  Skála Sykaminéas (Greece) (AFP) The hulking Greek coastguard officer gazed intently as another group of migrants, the fifth of the day, boarded a minibus after landing on a beach on the island of Lesbos.
  “We’re taking it day by day,” he sighed, amid talk of a new refugee crisis, four years after nearly one million asylum seekers arrived on Europe’s doorstep, sparking EU-wide panic.

  The UN refugee agency (UNHCR) announced on Tuesday that arrivals by sea from Turkey to Greece, mostly Afghan and Syrian families, increased to 10,258 in September.

  Skála Sykaminéas (Griekenland) (AFP) De kolossale Griekse kustwachtofficier staarde aandachtig toen een andere groep migranten, de vijfde van de dag, aan boord van een minibus ging na een landing op een strand op het eiland Lesbos.
  “We nemen het elke dag op”, zuchtte hij, te midden van een nieuwe vluchtelingencrisis, vier jaar nadat bijna een miljoen asielzoekers op de stoep van Europa arriveerden en paniek veroorzaakte in de hele EU.

  Het vluchtelingenagentschap van de VN (UNHCR) heeft dinsdag aangekondigd dat het aantal aankomsten over zee vanuit Turkije naar Griekenland, voornamelijk Afghaanse en Syrische gezinnen, in september is gestegen tot 10.258.

  Like

 12. Lucky zegt:

  Iets anders,
  Open grenzen doel: verwoesting van de VS, maar hetzelfde geldt voor Europa.

  Geliked door 2 people

 13. ronjaspers zegt:

  De e.u. is een onderdeel van de New World Order. 1 wereldregering,1 wereldvaluta (cashloze maatschappij,onderhuidse chip) 1 wereldreligie.De huidige politici voeren de opdrachten uit van de werkelijke machthebbers (ik beperk mij tot europa) De bilderberg groep,de illuminatie en het vaticaan.Dus vergeet de politiek en de politici,zij hebben absoluut geen macht of zeggenschap,het zijn “marionetpoppen” van de satanische globalistische elite.

  Geliked door 2 people

 14. Lucky zegt:

  Italië
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/italiaanse-oud-minister-matteo-salvini-is-bezorgd-over-migratie-aantal-landingen-met-wel-152-gestegen/

  “152% meer migranten, Italië verandert in vluchtelingenkamp!” – Matteo Salvini uiterst bezorgd

  De Italiaanse oud-minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, is uiterst bezorgd over het aantal kustlandingen door bootmigranten sinds hij geen deel meer uitmaakt van de Italiaanse regering. De huidige centrum-linkse regering staat toe dat de NGO’s, die in het SAR-gebied op de Middellandse Zee opereren, Italiaanse havens aandoen -onder meer vanwege toezeggingen uit Duitsland. Nu blijken het aantal landingen flink te stijgen. Salvini is bezorgd, via Libero Quotidiano.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s