HILVERSUM – Naast Den Haag is er ook een boerenprotest voor het gebouw van de NOS op het Mediapark in Hilversum

Screenshot_39.png

Er zijn zo’n 120 boeren aanwezig. De boeren protesteren over verschillende onderwerpen. Onder meer de groeiende overheidsbemoeienis is hen een doorn in het oog. Ook de stikstofproblematiek, waardoor boeren hoogstwaarschijnlijk minder mogen uitstoten, is een probleem. 

Het protest bij de NOS gaat vooral over de beeldvorming over boeren in de media. De boeren vinden dat ze niet de juiste aandacht krijgen. “Radio en tv, het wordt tijd voor het eerlijke verhaal. En daar werken jullie niet aan mee”, valt te lezen op een van de spandoeken voor het gebouw.

“We zijn klaar met de berichtgeving van de media”, zegt een melkveehouder tegen mediapartner NOS. “Iedere keer die halve waarheden, het is eenzijdig. Boeren komen er niet netjes vanaf. We horen eigenlijk nooit iets over de kringloop die de landbouw heeft. In plaats van dat Nederland trots is op de boeren, worden we afgekraakt. De druppel loopt over en dat is vandaag.”

Een deel van de boeren werd tijdens hun protest naar binnen geroepen om vanochtend hun verhaal te doen in een praatprogramma op NPO Radio 1. Na hun protest in Hilversum sluiten de boeren zich aan bij de protesten in Den Haag.

Bron:
www.nhnieuws.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op HILVERSUM – Naast Den Haag is er ook een boerenprotest voor het gebouw van de NOS op het Mediapark in Hilversum

 1. guusvelraeds zegt:

  Een boer werd naar binnengehaald? Werd hij niet tegenover 6 milieu activisten gezet? De boer werd naar binnen gehaald om betrokkenheid en neutraliteit te veinzen.

  Geliked door 2 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Dat de NOS geen juiste berichtgeving doet weten we allemaal. De nos is spreekbuis van uitsluitend links en anders niets. De NOS is een propagandazender, geen nieuwszender. De NOS zou niet misstaan in de DDR van toen. Nu is de DDR opgegaan in de EUssr, waar nederland ook bij hoort

  Geliked door 6 people

  • droevige mof zegt:

   De DDR-propaganda was ruw en transparant in vergelijking met de NOS, Tagesschau en ZDF. Nieuwsuur gisteravond. Een zeker zeer intelligente Jeroen Wollaars trekt aan de touwtjes. Grafieken, diagrammen en enquêteresultaten worden als waarheid gepresenteerd. Niet Jeroen vertelt ons dat de boeren het mis hebben, het is slechts een meerderheid van de Nederlanders die minder stikstof willen.
   (Mijn populistische mening is dat de peilingen in de kantine in Hilversum zijn gedaan.)

   Like

 3. fleckie zegt:

  De boeren moeten oppassen . dat ze. niet. op een. zijspoor ‘gerangeerd’ worden, door bepaalde ‘gladjanussen’, die. ‘DAARIN’. getraind. zijn !!…….( de clerus was daar OOK. altijd goed in!!

  Geliked door 4 people

 4. M. zegt:

  Ik ook !
  De complete main stream media zou ontmanteld moeten worden want de maatschappelijke schade die men veroorzaakt met hun leugens is enorm.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Jammer genoeg hebben de linkse klootzakken in Nederland nog steeds geen genoeg van het demoniseren van boeren! Lees maar eens dit artikel hoe het tonen van een bepaalde Amerikaanse vlag zogenaamd “racistisch en extreem-rechts” zou overkomen:

  Linkse Twitteraars boos want boeren wapperen met Confederale Vlag

  De beschuldigingen van racisme en dat de boeren ‘alt-right‘ zouden zijn, vliegen voorbij op Twitter. Een typische cultuurkloof en gedram (wat kun je anders van dat ondankbare tuig van links verwachten?) om niks, als je het mij vraagt.

  Hier is het allemaal om te doen:

  Die Confederale Vlag (een oranje vlag met een blauw kruis met witte sterren daarin) heeft natuurlijk een behoorlijke lading in de Verenigde Staten. Daar wordt de vlag namelijk geassocieerd met de zuidelijke staten die vochten voor (onder andere) het behoud van slavernij.
  Niet zo leuk voor de zwarte Amerikanen om zo’n vlag te zien wapperen dus. En hoe hadden ze het gevonden als die boeren met een rode vlag zouden wapperen met een afbeelding van een hamer en sikkel daarin?

  Voor Nederlandse boeren heeft die vlag echter totaal niets met de slavernij te maken. De enige associatie die zij bij die vlag hebben, is die van het boerenbestaan in staten als Texas en Tennessee. De countrymuziek van Johnny Cash en natuurlijk The Dukes of Hazard met hun General Lee uit de jaren ’80 en hun auto’s waren ook altijd zo versierd

  Links Nederland gaat echter weer verontwaardigd los op Twitter omdat zij de vlag enkel en alleen weten te associëren met slavernij. Daarmee gaan ze er dus maar direct vanuit dat Nederlandse boeren (sinds wanneer zijn Nederlandse boeren racistisch als ze het overwegende Nederlandse volk voorzien van groente, fruit en vlees?) dat óók doen, ondanks dat er verder totaal geen uitingen tijdens die protestactie zijn geweest die duiden op dergelijke extreem gedachtegoed.

  Linkse Twitteraars zouden boeren met hun Confederate Flag eigenlijk moeten vergelijken met van die boekhandeltjes in Vietnam waar Mein Kampf gewoon tussen de roddelmagazines ligt. De associatie die wij er bij hebben, is er voor hen gewoon niet. Met andere woorden: niet zo aanstellen dus.
  Of weten die linkse twitteraars soms ook niet dat de grootste links-extremist, Jozef Stalin, in de jaren 20/30 in Oekraïne en andere Russische deelstaten vele miljoenen boeren en dorpsbewoners van honger liet omkomen omdat hij al het graanlieven aan het buitenland, waaronder Nazi-Duitsland, verkocht!

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En plotseling zeggen nagenoeg alle politici dat ze sympathiseren met de boeren, best knap dat ze dat al die tijd zo goed verborgen hebben weten te houden. Mij was het in elk geval nog niet opgevallen.
  Grote afwezige…… Mark Rutte, niet gezien, niet gehoord, niks noppes nada.
  Politici die naar het Malieveld gingen deden dat met beveiliging.
  Ja je moet er ook niet aan denken dat ze iets overkomt…. Nou goed, even dan 😀

  Ook de media kregen pas op de valreep in de gaten dat de burgers van Nederland voor het leeuwendeel achter de boeren staan en prompt werd de toon iets gewijzigd, wel komen ze tussendoor even met wat statistieken die toch weer de boeren de schuld geven.
  Stikstofuitstoot agrarisch Nederland 46% – Verkeer (inclusief luchthavens) 11%
  Zouden ze het zelf geloven ?

  Geliked door 4 people

 7. koosv8 zegt:

  N = Nepnieuws
  O = Onder
  S = Staats toezicht.

  Geliked door 6 people

 8. Piet Snot zegt:

  Als we op 1 oktober iets geleerd hebben, is dat de autoriteiten soms best wel een stapje opzij doen. De afspraak was eerst 5 trekkers, toen 75 trekkers (en de rest bij het ADO-stadion). Uiteindelijk stonden er 0 trekkers op de aangewezen plek, en HONDERDEN trekkers op en naast het Malieveld. Allemaal nog strak geparkeerd ook. Hee, dat was niet de afspraak.
  https://www.geenstijl.nl/5149841/koop-dan-5-betaalbare-trekkers-op-marktplaats/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s