Kleinste leger ooit behaalt monsteroverwinning

Screenshot_26

(Door: “Weethetwel”)

Het record van het kleinste leger dat een monsteroverwinning behaalde, stond tot nu toe op naam van de Spanjaard Hernán Cortés. Hij landde in 1519 op de kust van Zuid-Amerika met 534 manschappen. Ze troffen daar de zeer hoogstaande Azteekse cultuur en werden allerhartelijkst ontvangen. Dat weerhield ze er niet van om van het ene op het andere moment te veranderen in een kwaadaardige moordmachine. Dat waren de Azteekse goedmenschen met hun hoogstaande omgangsvormen niet gewend en voor ze het wisten waren 11 miljoen Azteken onderworpen aan de Spanjaarden. Vanaf dat moment werd het land stelselmatig beroofd en geplunderd met als resultaat de totale ondergang van het Azteekse Rijk.

Maar dit record is in 2019 met glans gebroken. En het gebeurde allemaal in Nederland. Een klein duf legertje van een man of tien, geholpen door 130 politici en wat slippendragers van kranten en televisie, is erin geslaagd een heel volk van 17 miljoen mensen te verslaan en van zijn toekomst te beroven. Dat legertje heet de Raad van State en het merkwaardige is dat zonder een schot te lossen zij de heerschappij over het hele volk hebben overgedragen aan een tiran met de naam Stikstof en zijn zwarte helper PFOS. Tien kantoorklerken in vergadering bijeen bepalen dat de broodwinning van het land wordt stopgezet. Dat duizenden nóg minder kans hebben op een woning. Met zijn tienen leiden ze de ondergang van de welvaart in. En ze winnen de veldslag met glans.

Het volk blijft in onderdanige verwarring achter, niet in het laatst door zoveel onbenul. Het is een briljante vondst van de Raad van State om de schuld aan Stikstof en PFOS te geven en zelf buiten schot te blijven. Want Stikstof en PFOS kun je bij een volksgericht nu eenmaal niet ophangen aan de hoogste boom.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Kleinste leger ooit behaalt monsteroverwinning

 1. Meine zegt:

  Niets nieuws, in de vorige eeuw was er een “onderzoek” de basis voor wetgeving dat mest niet meer op het land gesproeid mocht worden, maar dat het geinjecteerd moest worden. Dat onderzoek was blijkbaar een ambtenaar die dacht dat als het geinjecteerd werd, zou het minder stinken. Agrariers werden verplicht tot aanschaf van een overbodig ding, of moesten zoiets huren. Enorme boetes werden opgelegd aan boeren die de mest op de oude manier verspreiden. Een paar jaar geleden gingen een paar mensen achter dat onderzoek aan. Het bleek niet te bestaan.

  Hoeveel gezinnen zijn er niet in de problemen gekomen door deze onzin ???

  https://www.v-focus.nl/2018/07/wur-levert-verdwenen-ammoniakdata-af-bij-researchteam-v-focus/

  http://www.scientanova.com/2013/01/06/1301-mestinjectie-onmiddellijk-verbieden-verhoogt-de-voedselveiligheid/

  Geliked door 2 people

 2. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Sterk omschreven! Perfecte vergelijking!

  Like

 3. koplampkapot zegt:

  De Raad van State is ook al weer zo’n club die door “de Kroon” extraparlementair benoemd wordt. Een rechtsprekend orgaan bemand met Dorknopers. What could possibly go wrong?

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  En het ooit LINKS keek toe en zag dat het goed was, alle gewone mensen terug naar 1800. Joepie!

  Like

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Zeer sterke vergelijking !

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Als je bij je volle verstand lid bent van D66 zit er een steekje los, er staat een valse sleutel voor de muziek van D66 en daarom loopt alles mis. Zo’n nitwith als Thom de Graaf is voorzitter van de Raad van State de man laat een spoor van vernieling na in Nederland, en zo lopen er nog een paar rond en dat beslist over het lot van Nederland en het erge is dat er ook nog gevolg aan wordt gegeven door de kliek in Den Haag met “het moet van Brussel” groter bewijs van onvermogen krijgen we niet, ophoepelen is het enige antwoord.

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Wanneer trappen ze die tien opvreters eruit ??

  Like

 8. RvS door linkse elite gekozen, want de gewone man snapt niet wat deze Raad doet. En de elite draagt zelf weer genomineerde hoog gekwalificeerde afdankers aan.

  Like

 9. John zegt:

  Een dump plaats van afgedankte politieke figuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s