“Klimaatverandering”: Nu draaien de ecofascisten compleet door!

Screenshot_34

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Bovenstaand briefje vonden twee collega´s van de Maltezer Reddingsdienst Ober-Ramstadt tijdens hun werk onder de ruitenwisser van de ambulance. Daar staat op geschreven: “Ook als u naar een noodgeval geroepen wordt, geeft u dat lang nog niet het recht om ons met de uitlaatgassen van uw auto te schaden. Denkt u daar maar eens over na.”

politikstube

Wij willen daarover graag een standpunt innemen en uitleggen waarom de motor van onze ambulance in actie altijd blijft draaien.

De Maltezer Hulpdienst bedrijft in Ober-Ramstadt behalve vrijwilligerswerk ook een beroepsmatige reddingsdienst. Hier worden de voertuigen permanent op de stroom aangesloten om de temperatuur in het voertuig op een acceptabel niveau te houden en bovendien de accu van de apparatuur, zoals de hartslagmonitor en het beademingsapparaat, op te laden.

Tijdens ons werk is het daarom heel belangrijk om de functie van de verwarming en de acculading van de apparatuur te garanderen. Daarom zijn onze voertuigen zodoende uitgerust dat de motoren blijven draaien, wat het voor ons mogelijk maakt om met een draaiende motor de sleutel uit het contact te nemen en het voertuig af te sluiten. Omdat de deur naar de patiëntenruimte geopend moet worden om onze rugzakken enz. te pakken, daalt daar dan natuurlijk de temperatuur. De ijzige temperaturen doen hier de rest. Daarom wordt het voertuig constant verwarmd.

De reden om het voertuig te verwarmen geldt in de eerste plaats het welbevinden van de patiënt. Daar komen dan, afhankelijk van het ziektebeeld, nog geneeskundige redenen bij, bijvoorbeeld het verhinderen van onderkoeling van de patiënt.

Daarom vragen we uw begrip wanneer u zich een keer door het voertuig gestoord voelt. Mocht u vragen hebben of meer willen weten over de Maltezer – we verheugen ons op uw bericht!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Groenen, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Klimaatverandering”: Nu draaien de ecofascisten compleet door!

 1. fleckie zegt:

  Waarom bemoeien die
  LUi zich niet met HET VERPESTEN. van de leefomgeving. met de binnenvoering van DUIZENDEN, gekleurd barbaars, vervuilend volk, ( i.p.v een gemeenschappdienende organisatie,
  negatief te beoordelen?!

  Geliked door 4 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Vergis je niet in dat soort tuig @ Fleckie.
   Dit is namelijk het gajes dat in elk hoekje en gaatje gaat lopen zoeken om ergens iets te vinden dat advocaten ingehuurd kunnen worden met echt nutteloze aanklachten.
   Wij hebben hier in Nederland ook legio van dat spul en dat kun je terugvinden in de shit die KOZP elk jaar over ons uitstort.
   Hetzelfde die Silvana Simons, overal spijkers op laag water zoeken om maar “aandacht” te krijgen voor haar “zaak”

   Geliked door 3 people

 2. Piet Snot zegt:

  In deze tijd mogen ze blij zijn dat de ruiten er nog in zaten.

  Like

 3. Nieuwe ziekte is niet meer sluimerend maar levensgevaarlijk geestelijk verstorend aanwezig: “Het Klimaat Syndroom Greta” voor de simpelen hier afgekort als KSG.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ook hier wordt dit schorriemorrie weer serieus genomen.

  Zolang we dit blijven doen zullen ze een grote bek op zetten.

  “Laat maar lullen” zou een veel betere houding zijn.

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ober Ramadanstadt krijgt binnenkort ambulances op batterijen.

  Like

 6. Cathja zegt:

  De brutaliteit en arrogantie kent voor steeds meer idioten blijkbaar geen grenzen meer. Als ik een van die reddingswerkers zou zijn, zou ik echt niet de moeite nemen om me te verontschuldigen.
  Deze mensen horen onbelemmerd hun werk te kunnen doen, zonder rot-opmerkingen van verstandelijk gestoorden.

  Geliked door 3 people

 7. Harry zegt:

  Laat dat groene tuig maar een duidelijke badge op hun borst dragen .
  Zodat de hulpdiensten weten dat als er iets met zo ‘n klootzak gebeurt , dat ze hem dan fijn in de berm kunnen laten liggen verrekken .
  Dan zal het groene koor wel een Tesla ambulance aan laten rukken .
  Die vervolgens niet weg kan omdat ie nog zes uur aan de lader moet blijven hangen .

  Ergo , laat dat linkse gebroed fijn verrekken !
  Letterlijk en figuurlijk !

  Geliked door 3 people

 8. Qvic zegt:

  Die mensen die overal nu op elk slakje zout legt, beseffen de realiteit niet. In hun utopia moet alles wijken voor hun ideaal. Het zijn zelf de grootste egoïsten die er maar bestaan, want bij elke persoonlijke confrontatie of discussie over het klimaat, gaan zij uit de weg. Want zij kunnen niet 1 argument onderbouwen van hoe en waarom en wat de eventuele oplossing daar voor is. Dit kenmerkt juist dat zij niet alleen borderline hebben, maar ook een narcistische persoonlijkheidsstoornis hebben. Die denken werkelijk dat zij alles beter weten en een übermensch gevoel hebben. Want in hun beleving moet iedereen aan hun wetten houden, maar zelf staan zij er boven. Als voorbeeld zie maar hoe die klimaatprotest kinderen schreeuwen, van alles moet anders. Maar zij zelf zijn niet bereid om voor hun eigen ideaal offers te brengen. Het moeten altijd andere zijn die de offers moeten brengen. Deze hypocritische houding en handelingen daarvan begrijpen zij zelf niet eens wat dat dan inhoudt. Van enige kennis wat betreft scheikunde/natuurkunde omtrent het klimaat, weten zij echt niets van. maar wel de mond vol hoe het wel moet. Dan kom je tot een oude spreuk. ” Inspraak zonder inzicht, is uitspraak zonder uitzicht ” Maar zelfs dat begrijpen zij niet eens. Zij leven letterlijk in hun eigen utopia.

  Geliked door 3 people

 9. guusvelraeds zegt:

  Makkelijk zat. Nagaan wie dat geschreven heeft en zodra hij/zij/het (we blijven inclusief) voor een noodgeval opgehaald moet worden rustig laten creperen.

  Geliked door 4 people

  • Eric zegt:

   Ja, en als ze het in de winter koud hebben en de verwarming aanzetten, onmiddellijk beboeten wegens gedrag dat niet in overéénstemming is met hun achterlijke ideologie !

   Geliked door 2 people

 10. gelukkig stoten de 5 miljoen immigranten nul stikstof en nul CO2 uit; of toch niet?

  Geliked door 2 people

 11. kampersrene zegt:

  Zou Greta hun inspiratie bron zijn….want ze zijn even onozel

  Like

 12. Wim zegt:

  Degene die dat briefje heeft geschreven is waarschijnlijk geen raddraaier, maar gewoon heel erg dom. Hij krijgt een keurig geformuleerd antwoord met redenen waarom de motor blijft draaien, wat dodelijker is dan een opgewonden tirade, hoe begrijpelijk die ook zou zijn.

  Geliked door 1 persoon

 13. Scarface zegt:

  Haal deze man maar op met een bakfiets of een hondenwagen als hij een hartaanval heeft gehad. Groen moet je doen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s