Tegelwijsheid . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, dictatuur, Globalisering, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tegelwijsheid . . .

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Heer schilder.
  Zo lang hier gekozen wordt op regeringen die zich gedragen als ambtenaren van Brussel zal de Islamisering door gaan.
  Wat veel mensen maar niet willen begrijpen is dat Brussel het uitvoerend orgaan is van de VN en Brussel daarmee het doorgeefluik is naar de nationale regeringen toe.
  De ministers vinden het wel goed zo want ze hoeven zich niet druk te maken over beleid en zitten op hun gemak achterover een riant salaris te verdienen.
  De mensen in den lande worden bezig gehouden met allerlei lastenverzwaringen (die aangestuurd worden door Brussel) en geven daar de eigen regering de schuld van, maar de schuld die de regering trefd is eigenlijk meer de uitlevering van het land aan Brussel en daarmee aan de VN.
  De constructie is niet voor iedereen duidelijk maar zelfs als mark Rutte met zijn VVD de marge in geholpen zou worden, dan nog zijn er een heleboel zaken die ondertekend zijn door de voorbije regeringen die alleen maar opgelost kunnen worden door een Nexit.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Op moment dat moslims ergens binnendringen zullen ze niet eerder stoppen totdat de hele omgeving geïslamiseerd is. Dan is er pas rust en vrede. De islamitische vrede. Maar ook dan is er nog geen vrede. Dan barst het gevecht los, wie is de beste moslim. Dat gevecht kent geen winnaars alleen verliezers. Kijk naar de islamitische wereld. Daar gebeurd wat ook bij ons gaat gebeuren als we de islam niet terugdringen.

  Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  👍👍

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De dreiging van islamisering is al genoeg om de angst te kunnen laten regeren………

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Er komt geen wereldwijd islamitisch kalifaat,de “soldaten van allah” worden gebruikt voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese en westerse bevolking.Als na jaren van oorlog tussen de moslims en niet moslims de bevolking flink is uitgedund worden ook de moslims opgeruimd.Wat er wel komt is een New World Order van de satanische globalistische elite:1 wereldregering,1 wereldvaluta (cashloze maatschappij,onderhuidse chip) 1 wereldreligie.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Rechts ziet en benoemt het, links is blind of kijkt weg!

  Veel komt overwaaien vanuit de nieuwe wereld., veelal achterbakse hypocrisie.

  Ik heb onderzoek gedaan naar en geschreven over het verdachte verleden van Ilhan Omar.

  Nu heeft Judicial Watch een juridische klacht ingediend bij het Congres om mogelijke immigratie, huwelijk en belastingfraude te onderzoeken. Nu zijn er legitieme vragen in het openbaar.

  De reden dat er geen actie is ondernomen op staatsniveau is mogelijk omdat de procureur-generaal van Omar’s staat Minnesota Keith Ellison is!

  Keith Ellison staat bekend om zijn bewondering voor Louis Farrakhan, zijn connecties met CAIR, de Amerikaanse tak van de Moslimbroederschap, en zijn minachting voor Israël.

  Nu breken er gênante problemen rond Ilhan Omar uit.

  Voordat je deze Glenn Beck video (hieronder) over Ilhan en haar familie ziet, wil ik twee opmerkingen maken.

  Onlangs ontdekte screenshots laten zien dat Ilhan’s ooit legale echtgenoot, en de broer die ze ontkende, Ahmed Elmi, homo is. Waarom zou ze met een homo trouwen?

  En ze woonden in hetzelfde huis met haar op geloof gebaseerde man en hun twee kinderen!

  https://politichicks.com/2019/07/barry-shaw-ilhan-omar-her-husbands-and-her-father/

  Als je je dat afvraagt zit er meer dan een steekje los.

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/paniek-koerden-dreigen-controle-te-verliezen-over-isis-kamp/

  Paniek! Koerden dreigen controle te verliezen over ISIS-kamp

  Koerden waarschuwen dat ze de controle dreigen te verliezen over één van de grootste gevangenenkampen, vol met buitenlandse jihadisten. Het kamp bevat zo’n 70.000 vrouwen en kinderen.

  Paniek in de tent. Letterlijk. Gevangeniskamp Al-Hol in Noordoost-Syrië, dreigt mogelijk te worden opengebroken van binnenuit. Er is schijnbaar een soort massarevolte aan het ontstaan. Zo zijn er al diverse schietincidenten geweest met zeker vier vrouwelijke slachtoffers als gevolg.

  Like

 8. Lucky zegt:

  Blijf daar weg!!!
  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/02/kidnapped-italian-aid-worker-allegedly-forced-convert-islam/

  Kidnapped Italian Aid Worker Allegedly Forced to Convert to Islam

  Ontvoerde Italiaanse hulpverlener zou zich moeten hebben bekeren tot de islam

  Italian intelligence officials have claimed that kidnapped aid worker Silvia Romano is alive and was forced to convert to Islam and marry a Somalian man.
  The 23-year-old Italian national was kidnapped in Kenya in November of last year and taken prisoner in the village of Chakama, 50 miles from Nairobi.

  Intelligence officials said she was then taken to territory in southern Somalia controlled by the radical Islamist organisation al-Shabab. Her captors then forced her to convert to Islam, Il Giornale reports.

  Italiaanse inlichtingenfunctionarissen hebben beweerd dat de ontvoerde hulpverlener Silvia Romano leeft en werd gedwongen zich te bekeren tot de islam en met een Somalische man te trouwen.
  De 23-jarige Italiaanse onderdaan werd in november vorig jaar in Kenia gekidnapt en gevangen genomen in het dorp Chakama, 80 km van Nairobi.

  Inlichtingenfunctionarissen zeiden dat ze vervolgens werd meegenomen naar territorium in Zuid-Somalië dat werd gecontroleerd door de radicale islamitische organisatie al-Shabab. Haar ontvoerders dwongen haar toen om zich te bekeren tot de islam, meldt Il Giornale.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s