VIDEO Jensen: “Ik sta 100% achter de boeren”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Jensen: “Ik sta 100% achter de boeren”

 1. Wachteres zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/nu-al-honderden-kilometers-file-en-chaos-boeren-ondanks-verbod-met-tractoren-de-snelweg-op~a977a5f9/?referrer=https://www.google.nl/

  Nu al honderden kilometers file en chaos: boeren ondanks verbod met tractoren de snelweg op

  VIDEO!

  Boeren onderwegDuizenden boeren die vandaag op het Malieveld in Den Haag gaan demonstreren voor een beter landbouwbeleid trekken zich niks aan van het verbod om met hun tractoren over de snelweg te rijden. Vanmorgen vroeg reed een colonne van tientallen tractor al over de A12, de A27, A28 en de A2 richting Den Haag met honderden kilometers file tot gevolg. Vooral op de A27 staat het verkeer vast.

  Like

  • M zegt:

   Eerlijke mensen hebben niets te maken met de wetten van criminelen.
   Criminelen die ons het leven willen afnemen daar hebben we een broertje dood aan.
   Daar vegen we onze reet mee af want ze vegen ook hun reet af met ons leven.

   Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Ik vind het goed dat de boeren Den Haag op de plek zetten. Maar blijf wel vinden dat de mensen echt teveel vreten. Vlees eten? Prima. Maar laat de mensen eens normale porties gaan eten. Meesten zijn veel te vet. En ieder jaar zie je meer moeizaam lopende mensen, die gewoon veel te dik zijn. Niet normaal.

  Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   Wat dacht je van schocolade ,cola, chips ??

   Like

  • rottenpikwick zegt:

   Ik wist niet wat ik hoorde; de gem. Kaaskop (VR)eet 77 kilo vlees per jaar!! En dan zijn er ook nog best wel veel mensen die bewust minder of geen vlees eten. Er zullen dus mensen zijn die meer dan 100 kg/jaar vreten! Nou ja, Rensk. geeft het al aan! Jesse, Klaver, Dierenpartij ea. hebben hier wél een punt! De natuur holt achteruit!

   Like

 3. M. zegt:

  Precies, FUCK YOU !!!
  Ze hebben alle reden om bang te zijn voor wat ze zelf opzettelijk teweeg hebben gebracht.
  De enige mensen die radicaal zijn de linkse leugenaars, deze mensen komen slechts op voor de toekomst die opzettelijk word verneukt door die Haagse leugenaars.

  Like

 4. M. zegt:

  Heel Nederland staat toe te kijken hoe de wet en media misbruikt worden voor politieke doeleinden en hoe het tuig dat voor dezelfde politieke doeleinden strijd met de wet en media beschermd worden en men vind dat normaal???

  Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3336943/hier-moet-je-je-als-boer-altijd-verdedigen

  Mix van academische kennis, boerenslimheid en noeste arbeid basis voor succes
  ’Hier moet je je als boer altijd verdedigen’

  ’s Lands boeren, ze worden tot in alle uithoeken van de aarde geprezen als de besten, omdat ze als het moet zelfs op een postzegel bevredigend kunnen oogsten. Academische kennis gecombineerd met boerenslimheid en noeste arbeidsdrift zorgen voor het succes, maar met gepaste trots die status koesteren zit er niet in.

  Kennis en de juiste genen als succesformule, goed voor een jaaropbrengst van 14 miljoen kroppen ijsbergsla, 2,7 miljoen spitskolen, 250.000 biologisch geteelde kroppen sla, een half miljoen overige groenten.

  De winst wordt verhoogd door typisch Nederlands innovatief denken. Per kilo tomaten gebruiken ze 6 tot 10 liter water, in Zuid-Spanje en Noord-Afrika is 60 tot 100 liter voor een kilo de norm.

  Eén koe van hem levert jaarlijks ruim 10.000 liter melk op, elders heb je meer koeien nodig voor dezelfde ’oogst’ (en dus meer mest, meer CO2-uitstoot). Maar wat zegt Thieme? ’Boeren als Bruins melken de koeien helemaal uit.’

  „Een loze kreet van iemand met een andere agenda”, zegt de melkveehouder. „Jarenlange interne bestudering heeft er voor gezorgd dat onze koeien top zijn. Ze krijgen betere voeding dan de gemiddelde profvoetballer.”

  Like

 6. Lucky zegt:

  Belazerd …
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/kabinet-vernaggelt-boeren-al-de-dag-na-demonstratie-toezegging-geen-halvering-veestapel-wordt-genuanceerd/

  Kabinet vernaggelt boeren al de dag na demonstratie: toezegging geen halvering veestapel wordt ‘genuanceerd’

  Gisteren verkondigde landbouwminister Carola Schouten het al luid en duidelijk bij de boerenopstand in Den Haag: er komt onder haar bewind geen halvering van de veestapel, ondanks wat veeteelthatende D66-Kamerleden allemaal zeggen en opperen. Een hart onder de riem voor de boeren, dus. Maar amper een dag later blijkt het ministerie al andere plannen te hebben…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s