AMSTERDAM – SODOM & GOMORRA…

Screenshot_60

(Door: “Driek”)

Gomorra is een reis naar de donkerste kant van de menselijke ziel. De Gomorra van Napels vertoont maar weinig overeenkomsten met het geromantiseerde beeld van de maffia uit de Godfather-films. De Napolitaanse kust lijdt onder een schrikbewind: in iedere stad wordt de bevolking omgekocht, gerekruteerd of afgeschoten. Saviano wist voor zijn onderzoek in de Gomorra te infiltreren. Hij schreef over zijn ervaringen dit bloedstollende verslag, dat een internationale bestseller werd.

Het boek Gomorra werd in Italië lovend ontvangen en bekroond. Momenteel zijn er wereldwijd meer dat een miljoen exemplaren in druk, in Nederland en België werden ruim 16.000 exemplaren verkocht. Roberto Saviano (1979) is geboren in Napels, waar hij nog steeds woont en werkt als onderzoeksjournalist. Het schrijven van dit boek heeft ertoe geleid dat hij door de Gomorra gezocht wordt en ondergedoken moet leven. Hij heeft nu vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, vijf beveiligers om zich heen.

Inmiddels doet Amsterdam niet onder voor de stad Napels. In de eens zo veilige stad Amsterdam vliegen de kogels je om de oren. Plofkraken. Overvallen en geweld. En nu Frau Halsema burgemeester is van Amsterdam, is het een verloren stad, waar je des avonds, wanneer de stad in duisternis is gehuld, niet meer veilig bent. Want rovend gewelddadig gepeupel uit exotische landen creëren een tweede Napels.

Uitgave : Rothschild & Bach, 2007.
Dit boek is een imprint van Foreign Media Books bv.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, Criminaliteit, Groenen, Links fascisme, Maffia, Marxisme, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op AMSTERDAM – SODOM & GOMORRA…

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  De Napolitaanse mafia heet Camora, niet Gomorra. Helaas maakte de door mij zeer gerespecteerde Paul Cliteur dezelfde fout.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Correctie. Camorra, met dubbel R.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  En nou durft die vreselijke Sylvana Simons de Nederlanders nog de schuld te geven over dat WIJ verantwoordelijk zouden zijn voor de dood van al dat gespuis dat Nederland onveilig maakt! Lees hier maar eens hoe gestoord dat akelige wijf daarover is:

  Sylvana beschuldigt ons land van moord: ‘Nederland werkt actief mee aan dood van vluchtelingen in Middellandse Zee!’

  In haar officiële reactie op de Troonrede is BIJ1-frontvrouw Sylvana Simons niet mals voor Nederland. Ze vindt dat de regering veel te veel bezig is met hoeveel geld (kijkt ze eigenlijk ook in haar eigen portemonnee?) de gemiddelde Nederlander in de portemonnee heeft.
  Dat zijn maar bijzaken, suggereert het raadslid. We mogen namelijk ook wel eens stoppen met het vermoorden van vluchtelingen, vindt ze.
  O ja? Hebben wij hier in Nederland soms talloze vluchtelingen, asielzoekers en moslims vermoord? Nee, die zijn hier juist binnengehaald door linkse “Nederlanders” die altijd vreemden boven hun eigen soort verkiezen en zolang anderen daar last van hebben laat dat links hoegenaamd oud!

  Het is best komisch. De Troonrede kwam uit, en allerlei politieke randfiguren denken dat Nederland er op zit te wachten dat zij een reactie gaan zitten geven daarop. Henk Otten? Nobody cares, mister Lehman Brothers.
  En ook de éénpitter uit de Amsterdamse gemeenteraad, Sylvana Simons, denkt dat zij een belangwekkend perspectief heeft toe te voegen aan de woorden van de Koning (naar hem hoeven we allang niet meer te luisteren) en de cijfers van de regering.

  Volgens Sylvana had er namelijk best wel wat meer rekening mogen gehouden worden (dat is al veel te lang hier gedaan en daar dankbaarheid voor terugverwachten? Forget it!) met vluchtelingen. Nederland is hen namelijk aan het verzuipen in de Middellandse Zee, zo verkondigde ze zonder blikken of blozen in een video:

  Het Nederland dat de rest van de wereld aanspreekt op het schenden van mensenrechten is ook het Nederland dat actief meewerkt aan de dood van talloze vluchtelingen die verdrinken in de Middellandse Zee.”
  U begrijpt: niet de schuld van de mensensmokkelaars, van de onverantwoordelijke NGO-taxischepen of Zuid-Europese landen die al deze boten steeds maar weer een veilige haven brengen.
  Nee, Nederland. Een land dat niet eens aan de Middellandse Zee ligt (wij hebben echter totaal NIET om dat soort uitvreters gevraagd want die kregen namelijk van links te horen dat Europa een soort peperkoekhuisje is of een waar Luilekkerland!) maar op de één of andere magische manier tóch verantwoordelijk is voor de dood van duizenden mensen.

  ‘Speciale’ redenaties zijn natuurlijk de specialiteit van Sylvana Simons en BIJ1. Maar dat Nederland zich schuldig maakt aan de moord op vluchtelingen? Die is niet alleen speciaal, maar grenst zelfs aan tegen smaad en laster.
  Nee, de ware schuldigen zijn gewoon de linkse politici in de EU die de grenzen wagenwijd voor dat ongedierte openden en zij er alles voor over hadden om hier naar toe te komen! Ze hebben zelfs ontzettend veel geld aan de mensensmokkelaars betaald of zijn vrijwillig met gammele bootjes de Middellandse Zee opgegaan terwijl velen van hen niet eens konden zwemmen!
  Wie zich namelijk doelbewust op een gevaarlijke reis of plek begeeft weet gewoon dat men dat niet kan overelven, iets wat haast hetzelfde is als je zonder zuurstofapparatuur de Mount Everest beklimt!
  Laat Sylvana gewoon haar huichelachtige smoelwerk dichthouden in plaats van ons wederom schuldgevoelens aan te praten!

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  De Amsterdamse politie kan al niets meer uitrichten tegen de mocro maffia bendes, zij zijn heer en meester in Amsterdam, en hun macht word steeds groter en groter. Dus hoe lang zal het nog duren eer Femke Halsema haar burgemeester-stoel moet afstaan aan een of andere godfather uit de Amsterdamse onderwereld. Men spreekt wel eens van een onderwereld en een bovenwereld. Zo gauw deze twee in elkaar ineen vloeien heb je de poppen aan het dansen. En dit is nu precies wat er gaande is in Amsterdam. Misschien verword heel Amsterdam nog eens tot een Sharia gecontroleerde zone.

  Geliked door 1 persoon

 5. Onschuldige Bijstander zegt:

  Het is de Camorra, niet de Gomorra, gewoon Gomorra dus en de serie Gomorrah is hiervan afgeleid, topboek en dito serie

  Like

 6. henk verhoef zegt:

  het mooie van die boeken en zo is
  DE mens LEERT toch nooit

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Maar Femke heeft – uit veiligheidsoverwegingen – struiken laten weghalen.

  Je moet wel erg intelligent zijn om daar op te komen. De veiligheid in Amsterdam is met sprongen omhoog gegaan.

  Lekker puh!

  Geliked door 3 people

 8. delamontagne zegt:

  Wat mij trof in het artikel van boze “oude”-man ( https://ejbron.wordpress.com/2019/10/01/leo-lucassen-leugens/#more-222260 )
  was deze alinea:”……….Opgegroeid in de jaren vijftig/zestig zag mijn geboortestad er zoveel vriendelijker, leuker, toleranter en normaler uit.
  De dagen dat er zoveel minder criminaliteit was, toen een moord nog een bijzonderheid was en zeker niet bijna dagelijks voorkwam……….,etc”

  Ben wel niet er geboren maar kwamen er vaak.
  Familie-lid woonde in de Herenstr, Hoek Herengracht.
  Paar minuten lopen en je was op de Dam.
  Daar zag je toen niet die gekkigheid die je er nu ziet.
  En onveilig ? ?, dat was een “boekenwoord”.
  Ben er al in geen 20 jaren meer geweest en als ik de verhalen/reacties lees, hoeft dat voor mij ook niet meer.
  Ik zie in gedachten hoe ’t vroeger was.

  Geliked door 3 people

 9. Thomasson zegt:

  Er is toch een verschil tussen Napels en Amsterdam. De leden van de Napolitaanse Gomorra zijn Italianen net als de rest van de bevolking. Men kan ze “theoretisch” (als iemand dat durft) berechten en in de gevangenis houden, maar niet verjagen. De exotische maffia van Amsterdam bestaat uit mensen DIE IN NEDERLAND NIETS TE ZOEKEN HEBBEN. Zij zijn op de eerste plaats onderdanen van een ander land. Dat dat niet gebeurt hoort ,misschien, bij een duistere tweede agenda. Men is niet niet echt geintereseerd deze mensen te stoppen en zeker niet weg te sturen.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   “………die niets te zoeken hebben………..”
   Bovendien zegt hun Koning zelf dat zij er niet horen en NOOIT
   Europeanen zullen worden.

   Like

 10. Lucky zegt:

  Off topic,
  Parijs, 4 agenten gedood in mesaanval.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7533375/Knifeman-attacks-police-officers-Paris-police-station.html

  ‘Two policewomen are among four officers killed’ in knife rampage by civilian worker inside Paris police headquarters before attacker is shot dead

  Four officers and the attacker have died in the attack, reports said
  The attack took place in the historic centre of the city near Notre Dame
  Premises were cordoned off at lunchtime and emergency services are at scene
  The metro station of Cité, near the police headquarters, has been shut down

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s