De Groene sprong voorwaarts . . . (2)

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De Groene sprong voorwaarts . . . (2)

 1. Rensk. zegt:

  Klaver en zn maat Pol Pot: we gaan nu de dieren halveren en als dat klaar is gaan we de mensenpopulatie halveren en de middelen daarvoor laten we al bij bosjes binnen komen. Bij dat laatste gaan we ook nog een coalitie aan met D66. Klaver: ik droom er van dat wij van GL de meest intelligente,meest integere en meest harde werkers de halve wereld in ons bezit hebben en er geen vervelende kutburgers in de nabijheid lopen. Ze mogen nu nog de middelvinger opsteken naar mij, maar wacht maar. Ik krijg de kutburger wel.

  Geliked door 6 people

 2. Wachteres zegt:

  Een goed idee voor al die mensen die straks toch geen werk meer hebben.

  Misschien mogen ze daar een tuintje beginnen …

  Geliked door 4 people

 3. Kees zegt:

  Dat is inderdaad een grote sprong voorwaarts in het uitroeien van de Nederlandse bevolking! Er geldt nog steeds: Geen boeren = geen eten.

  Geliked door 3 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ja Nederland wordt steeds mooier, langs de ‘snel’wegen zie je het ene na het andere trieste industrieterrein aan je voorbij komen, lange rijen met windmolens en ‘zonneweides’.
  Je ziet het zo, hier zijn visionairs aan het werk geweest.

  “Politici zijn overal hetzelfde. Ze beloven bruggen te bouwen, zelfs waar geen rivier is.”
  (Nikita Chroesjtsjov)

  Geliked door 5 people

 5. Tistochwat zegt:

  Ik zeg: stoppen met fokken in Afrika! DAT IS DE OPLOSSING, communistische ellendeling!
  De beste manier om ‘de planeet te redden’ is als de gehele mensheid uitsterft.
  Dan zijn we ook meteen af van de bio-industrie, die ook ik verschrikkelijk vind, maar om andere redenen dan die van jou, smerige hypocriete plucheplakker!
  Ik denk aan het welzijn van dieren, JIJ DENKT ALLEEN MAAR AAN GELD EN MACHT!
  Stik toch in je windturbines en zonnepanelen, jij misleidende schoft!
  JIJ BENT EEN DIERENSADIST, KLAVER! Weleens foto’s gezien van zwaar verminkte vogels? Zoals van die nog levende ooievaar met een vleugel die nog maar aan één draadje vastzat? 😥

  Voor het geval de Stasi meeleest: ik ben bereid om zelf het goede voorbeeld te geven: kom mijn leven maar halen, míts het humaan gebeurt.
  Ik ben het bestaan onder een angstaanjagende, communistische dictatuur tóch al spuugzat.
  Jullie hebben mijn levensvreugde verwoest en veranderd in angst voor een onleefbare toekomst vol armoede.

  Ja, ik ga nog wel door zolang ik nog gevoel voor humor heb, maar het wordt steeds moeilijker.
  ‘SOCIALISTISCHE’ ROTZAKKEN!
  Jullie bezorgen me paniekaanvallen. Weten jullie wel hoe dat voelt, vuile communistische donderhonden?

  *KWAAD, HEEL VERSCHRIKKELIJK KWAAD*

  Excusez les mots, mes amis, maar die linkse, rood-groene duivels halen het slechtste in me naar boven.

  Geliked door 4 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het Rood-Groen-Linkse gender, Yasser Feras, heeft gisteren tegenover de boeren heel duidelijk laten merken, dat het gender niet erg veel slim verstand heeft. Het domme gender is namelijk bezig de Nederlandse landbouw en veeteelt om zeep te helpen.Het Rood-Groen-Linkse gender, Yasser Feras, gelooft in de hysterische obsessie van het in de achterkamertjes gefantaseerde, maar niet bestaande, klimaatprobleem. Tegelijkertijd is het domme gender druk doende alsmaar meer exoten het land binnen te halen. Maar het Rood-Groen-Linkse gender, Yasser Feras, heeft er nog niet over nagedenkt, wat wij moeten gaan eten, als er hier in polderland straks een slordige 18 miljoen, misschien wel 20 miljoen of meer, mensen wonen en de boeren van hun land zijn verdreven. Tegen die tijd staan bijna alle polders onder water en vol met windmolens en onnepanelen, omdat er zo nodig natuurgebied van gemaakt moest worden. En dan zijn ook bijna alle bomen gekapt, omdat dat nodig is voor het razendsnelle 5G internet, waarmee dan gemakkelijk grote inbreuk op onze privacy kan worden gefaciliteerd. Maar wat gaan we dan eten ??? Kennelijk meent het Rood-Groen-Linkse gender, Yasser Feras, dat ons eten uit windmolens en zonnepanelen komt. Ik zal u nu een geheimpje vertellen. Windmolens en zonnepanelen maken geen eten. En natuurgebieden leveren niet veel eten. Ons eten komt van het boerenland. En de boeren uit Polderland doen hun uiterste best, om voldoende eten te produceren. Maar wij hebben in Polderland eigenlijk al te weinig boerenland. Daarom moeten wij heel veel eten uit het buitenland importeren. Dat wordt uiteraard stil gezwegen, omdat er anders paniek zou ontstaan bij de mensen. Als straks van het boerenland natuurgebied gemaakt is en er ergens in het buitenland een flinke misoogst is, dan is een hongerwinter is Polderland niet ondenkbaar. De bomen groeien al lang niet meer tot in de hemel. De vette jaren zijn voorbij en de magere staan voor de deur. Maar dat gaat het denkniveau van het Rood-Groen-Linkse gender, Yasser Feras, uiteraard te boven.

  Geliked door 2 people

 7. Monalisa zegt:

  Dit doen ze al jaren in Duitsland, als je op de 3 rijd vanaf Würzburg naar Neurenberg ziet u Lings en rechts velden vol staan met zonnepanelen.

  Geliked door 2 people

 8. rottenpikwick zegt:

  Een Ondernemer naar mijn hart! Boeren, kwekers, met bloemrijke sloten en bermen hebben mijn sympathie!

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   In ZEELAND hebben boerengeneraties het land’watervrij’ gemaakt, door sloten te graven, …afvoerkanalen, ( “ dulven”) met een regelmaat van …… om de zoveel. meter naar een ‘gemaal’, dat bij. eb. het slootwater ( quelwatef). weer. in zee pompt……..>~<~<~<~<~~

   Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  Het Nederlands elektriciteitsnetwerk staat nu al onder grote druk. Dit is een groot gevaar voor de stabiliteit van levering. Doordat de elektriciteit van wind en zon energie niet gedoseerd kan worden heb je risico dat de spanning teveel oploopt met als gevolg een breakdown van het netwerk. Overtollig stroom leveren (gratis!!!!!!!!) aan Duitsland of ander buurland werd in verleden gedaan maar dat werk niet meer omdat zij met hetzelfde probleem zitten. Normale energie centrale zoals kolen, gas en atoom kun je een pitje lager of hoger zetten zodat je een adequaat en stabiel stroomnetwerk in de lucht kunt houden. Wind en zon energie en ook biomassa is de meest inefficiënte manier van stroom voorziening. De meest logische rede dat ze toch opgetuigd worden is dat er bepaalde groepen zijn die er financieel wel bij varen want er kan geen verlies geleden worden omdat de overheid (lees belasting geld) garant staat met subsidies. Zou de wind en zon energie volledig aan de markt overgelaten worden (dus kosten baten analyse en opbrengst en verlies balans) dan waren de windmolens en zonneparken een kort leven beschoren. Nu wordt de consument een poot uitgedraaid en de energie cowboys die met dikke subsidies verlies gevende wind en zonnen parken bouwen lachen zich kapot. De consument wordt intussen doodgegooid met klimaat en milieu propaganda om te zorgen dat de vrije jongens op de energiemarkten zolang mogelijk miljoenen kunnen opstrijken van ons belastinggeld. Belastinggeld dat beter uitgegeven had kunnen worden aan goede zorg, onderwijs, veiligheid en fatsoenlijke infrastructuur. Het achterliggende doel van de klimaat leugen is centraliseren van macht, belastinggeld, pensioenengelden en het invoeren van een plan economie centraal aangestuurd vanuit Brussel. Heel Europa gelijk arm dat is het doel.

  Geliked door 3 people

 10. Orelius zegt:

  Nee ze maken er geen natuurgebieden van , die kale van d66 zei het vanmiddag zelf , ze willen er huizen bouwen . en je weet zelf wel voor wie he . d66 is helemaal buitenlander geil , nu net zo erg als groenslinks . Dus ze willen de hard werkende boeren opofferen voor die zogenaamde vluchtelingen . Het zijn volk en landverraders , de nsbers van nu . Wat zit er in die koppen , van mensen die daar op stemmen. Het zijn de zogenaamde hoog opgeleide die daar op stemmen . Nou ze zijn misschien hoog opgeleid maar beslist niet intelligent . Wel heeeel arrogant . Die klaver die zat bij van nieuwkerk (moest ook lachen) gewoon te lachen terwijl de woordvoerders van de boeren aan de andere kant van de tafel zaten. Met dat lachen gaven ze aan , jullie kunnen demonstreren wat je wil maar wij duwen onze plannen gewoon door jullie strot. Ze luisteren niet naar wat het volk wil , terwijl ze daar zitten om ons land te regeren zo als het volk het wenst . Wij betalen dat tuig dat getriefel . Wanneer worden we nou eens heel erg boos want , die lui hebben schijt aan het volk en ze leven als Lodewijk de veertiende . je snapt natuurlijk wel waar het tijd voor is . Genoeg is genoeg.

  Geliked door 5 people

 11. kampersrene zegt:

  weg met de boeren…..leve de voedselbanken !

  Like

 12. Nemesis zegt:

  Er bestaan onkruiden die kunnen onder de meest erbarmelijke omstandigheden groeien en zich uitbreiden, als, dan groeien ze tegen de klippen op en ze zijn gewoonweg niet te bestrijden, met de hand ondoenlijk en de middelen die het nog een beetje pakten als je er vroeg genoeg bij was, die zijn al jàren en jàren verboden en niemand kent ze meer.
  Ik hoop dus van harte dat deze leuke onkruiden beginnen te groeien in de zonnepanelen tuinen en die panelen mooi overwoekeren.

  Like

 13. Eigen volk eerst zegt:

  De boeren in Zuid Afrika worden vermoord door de zwarten. Gevolg… Zuid Afrika is failliet en er is honger. Dit gaat ook met Nederland gebeuren als we links hun gang laten gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s