Het was heel indrukwekkend, het boerenprotest!

Screenshot_61.png

(Door: “Elise Nijmegen”)

Wauw, ik ben nog steeds onder de indruk van het boerenprotest van gisteren in Den Haag. Magnifiek was het, respect voor alle boeren en de organisatie. Het was bomvol en de saamhorigheid was sterk voelbaar maar, ook de woede van de boeren naar de politiek toe. Speciaal naar GroenLinks en D66, die denken dat als je miljoenen meer mensen naar Nederland haalt van weet ik veel waar, dat het dan handig is om minder voedsel te gaan produceren en daarbij geen enkel respect te tonen voor de boeren en hun harde werk. Toen vertegenwoordigers van deze partijen aan het woord kwamen, draaiden alle boeren en supporters zich om, schitterend moment, de trekkers begonnen te claxonneren en de nietszeggende holle woorden van deze politici verdwenen in het boegeroep van de terecht boze boeren. Zonder boeren geen eten en die veganisten moeten ook ophouden met klagen over de boeren, want ook maïs en andere ingrediënten van veganistische producten worden gemaakt door boeren…
https://www.bbc.com

Farmers Defence Force, één van de organisatoren van het boerenprotest, geeft de politiek 4 weken, heeft het kabinet dus een duidelijk ultimatum gegeven en is vastbesloten om weer terug te gaan naar Den Haag als de Tweede Kamer niet met concrete plannen komt, zo zegt de woordvoerder, Sieta van Keimpena.

Bart van Kemp, schapenhouder en voorman van protestgroep Agractie, heeft landbouwminister Carola Schouten een usb-stick gegeven met een uitgebreid en doorberekend voorstel, inclusief plannen voor lespakketten voor scholen, en wil binnen twee weken een antwoord van de minister. Boeren, die zorgen voor ons eten en drinken moeten gerespecteerd worden en misschien is het inderdaad geen slecht idee om 1 oktober uit te roepen tot Nationale boerendag.
https://ejbron.wordpress.com

Bijna niemand wil de richting op die het kabinet in is gegaan, de richting die wordt aangegeven door de EU en de VN, niet alleen de boeren, maar ook andere vrijheidslievende Nederlanders willen geen EU-superstaat die ons verteld hoe we moeten boeren, vissen, leven en geloven.

Het socialistisch-globalistische (communistische) plan is, zo laat onderstaand artikel weten, om van Europa een Europese Superstaat te maken door heel Europa in één land te verenigen met ik dacht ergens gelezen te hebben Nederland als hoofdstad.

Het ondemocratische karakter van de EU wordt goed duidelijk uit de woorden van de voorzitter van de Europese commissie, Jean-Claude Juncker: we besluiten iets, lanceren het en wachten een tijdje af. Als er geen opstanden uitbreken omdat de mensen eigenlijk niet weten wat we hebben besloten, gaan we door. Stapje voor stapje totdat er geen weg meer terug is…

De vrijheid van meningsuiting is vervangen door politieke correctheid en wie het wel waagt om de waarheid te vertellen die wordt gedemoniseerd en het kan zelfs leiden tot politiebezoekjes aan huis, kans op baanverlies, wordt gearresteerd en maakt kans om in de rechtbank terecht te komen.

Het is tijd dat we aan Den Haag duidelijk maken dat we geen onderdeel uit willen maken van de nieuwe dictatoriale “EU-superstaat”, onze Nederlandse identiteit en cultuur willen behouden, ons referendum terug willen en uit de EU willen stappen om vervolgens met andere onafhankelijke soevereine landen handelsverdragen te gaan sluiten buiten de EU om.
https://zlj13051967.wordpress.com

De EU duldt geen tegenspraak en is blijkbaar bereid om tot het uiterste te gaan. Guy Verhofstadt, ook zo’n globalist die één wereldregering ziet in de toekomst en nationalisme haat, zei dat politici die op een Brexit aandringen voorzichtig moeten zijn en niet in de voetsporen moeten treden van revolutionaire leiders die “onder de guillotine belandden”…

Hij vergeleek Boris Johnson en Jacob Rees-Moggmet met Georges Danton en Maximilien Robespierre, leidende figuren in de Franse revolutie die uiteindelijk werden geëxecuteerd door hun voormalige kameraden, en zei dat het belangrijk was om de senior conservatieven eraan te herinneren dat hun historische collega’s hun hoofd hadden verloren.
www.independent.co.uk

Wat de anti-Nederlandse pro-EU-Rutte kabinetten met ons land hebben gedaan, is onbeschrijfelijk en elk mens met gezond verstand ziet dat we de tegengestelde richting in zouden moeten gaan. Niet meer dictatuur, niet nog meer verplichtingen en regels die de bevolking financieel uitkleden, maar een beleid waarbij Nederland en de Nederlanders weer op de eerste plek staan.

Het verval van de Nederlandse staat kan niet langer verhuld worden met nietszeggende praatjes, zo zegt Gert-Jan Ludden. Kernwaarden als integriteit en moreel besef, iets wat de politiek blijkbaar niet meer kent, worden met gemak aan de kant geschoven.

Een “failed state”, zoals Blok ooit Suriname beschreef, is een juist woord voor de staat van ons land. Om maar een aantal dingen te noemen; Nederland als hofleverancier van xtc, wantoestanden bij het UWV, de rechtbanken, het Openbaar Ministerie, ING, NFI, en het VMBO en het gebrek aan democratie. De geschiedenis is ineens niet meer iets om trots op te zijn en namen van scholen, musea en pleinen worden aangepast, kerken worden omgebouwd tot islamitische haathuizen, Zwarte Piet wordt gediscrimineerd en zelfs Kerstmis mag op bepaalde plekken niet meer.

De huizenmarkt staat door het politieke wanbeleid op zijn kop en het kabinet blijft maar meer mensen binnenhalen die er uiteindelijk voor zorgen dat vele Nederlanders op straat komen te leven. Een kwart van alle universitaire studenten heeft een burnout, dat geldt ook voor vele politieagenten en mensen in de zorg, de ouderen worden verwaarloosd en ook de krijgsmacht is uitgekleed. Met dank aan Den Haag, dat economische en EU/VN-belangen voor die van Nederland en de Nederlanders zet.
www.parool.nl

Ik blijf persoonlijk nog lang nagenieten van het boerenprotest, respect voor alle boeren die urenlang op hun trekker hebben gezeten om de vaak lange tocht naar Den Haag te bewerkstelligen. En mocht de politiek, zoals we gewend zijn, weer veel praten en niets doen en de boeren trekken weer massaal naar Den Haag, dan ben ik er zeker weer bij! Dank aan alle boeren en de organisatoren!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

54 reacties op Het was heel indrukwekkend, het boerenprotest!

 1. Richard zegt:

  Ja zeker. Hart verwarmend!
  En toch blijkt uit de reacties dat de boeren compleet genegeerd gaan worden.
  De volkskrant heeft het boerenprotest neergehaald, en vandaag werd er nauwlijks aandacht aan besteed. Een klein berichtje dat de banken moeten helpen met het uitkopen van de boeren. Dus de plannen gaan gewoon door.

  Pure MINACHTING!!!

  Geliked door 6 people

 2. flyer210 zegt:

  Rutte en zijn ploeg zijn als paalwormen die ons schip van staat opvreten eerst zie je niet veel verschil maar intern is de boel verrot! Dank Elise voor je heldere betoog!

  Geliked door 5 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Thans proberen ze zelfs opeens het woord pinda als een soort racisme of kolonialisme te omschrijven! Je wordt toch strontziek van die akelige linkse figuren en allochtoonse idioten die daarachter zitten naar aanleiding van dit artikel:

  Diversiteitszeurpieten boos: ‘Woordje pinda kan echt niet meer!’

  Nou jongens, pak de dikke Van Dale er maar weer eens bij: we moeten weer een woord uit ons collectieve vocabulaire schrappen omdat het te ‘beledigend’ is. Ditmaal gaat het om ‘pinda’, wat refereert naar Indische Nederlanders.
  Het gros heeft er zelf geen problemen mee, maar na een glossy Pinda is het heuse “Dekolonisatie Netwerk” wóédend.
  En jaren geleden wilden ze zelfs het woord neger en Turk uit de woordenboeken verwijderen of een openbare boekverbranding daar gaan organiseren!

  Soms worden al die DENK- en Sylvana-achtige activisten voor wie het belangrijkste probleem het saneren (maar niet witwassen!) van onze Nederlandse taal is, toch echt een vermoeiende parodie op zichzelf.
  Vandaag hebben ze zichzelf weer eens overtroffen door het woordje ‘pinda’ de oorlog te verklaren. Er kwam namelijk een glossy uit vóór (en dóór!) Indische Nederlanders, en die heette Pinda. En nu is de maat vol, hoor. Kan niet meer. Walgelijk gewoon. Kolonialisme:

  “‘Pinda’ is een van oorsprong koloniale en racistische term, die historisch gezien werd gebruikt als scheldwoord voor Indische Nederlanders. Daarom is de titel van dit magazine zeer pijnlijk voor veel mensen met een Indische achtergrond. Deze zwaarbeladen, problematische term kan niet simpelweg gepresenteerd worden als een leuk en onschuldig koosnaampje dat met humor geassocieerd zou moeten worden. Door er grappig over te doen bagatelliseer en legitimeer je het gebruik ervan door niet-Indische Nederlanders. We willen niet dat onze kinderen in de klas of tijdens het buitenspelen worden geconfronteerd met kwetsende woorden als pinda.”
  Zeker niet alle Nederlanders van Indische afkomst (de echte pinda’s kun je evenmin verbieden en Walt Disney was zelfs gek op pinda’s!) zitten te wachten op deze vorm van aanstelliger censuur. Ik bedoel: de voorkant van de Pinda staat vol met Indische Nederlanders die hebben meegewerkt aan het blad, onder wie bijvoorbeeld ook een oud-PvdA-Kamerlid. Zijn dat dan ook allemaal racisten? Of zijn het gewoon hypocriete mensen die er geen zin in hebben om altijd de hysterische activistische dramaqueen uit te hangen.

  De kat van mijn ouders heette Pinda vanwege de indo-afkomst van mijn familie. Houd eens op met dit gedram, huilies. Jullie bepalen dit niet en gekwetstheid is geen argument. Groetjes, een pinda.”
  Zo, en dan nu even een lekkere boterham met pindakaas eten. Daar heb ik ineens (“Ze zeggen dat je sterk wordt van pindakaas’) een onverklaarbare zin in gekregen.

  Daarbij weet die stomme klootzak van een Guy Verhofstadt niet eens dat Maximilien Robespierre een Franse dictator was die juist een gruwelijke afkeer had van corruptie, rijkdom en machtslust en hij woonde zelfs niet eens in een paleis!
  Zo had Robespierre in 1789 de aartsbisschop van Aix eens stevige oren gewassen door deze duidelijk te maken dat de weelde niet alleen maar voor rijken was bestemd, zij gewoon dit met de armen te delen en erop te wijzen dat het mislukte brood (in 1789 waren in Frankrijk de oogsten grotendeels mislukt en zo brak ook de Franse Revolutie uit) nog niet eens de moeite waard was om aan de straat honden te eten te geven!
  En het duurt echt niet lang meer eer de revoluties uit 1789 en 1989 wederom herhaald gaan worden omdat de politiek toch niets leert van hun fouten!

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Misschien kunnen ze het woord “pinda” dan vervangen voor “blanda”.
   Maar dat roept ook weer onherroepelijk, onoverkomenlijke moeilijkheden op.
   Zit ’t woord “BLANK” in, kan nie……..
   Misschien ’t woord “Makamba” inplaats van pinda, dan worden in ieder geval de blanken, sorry de “whites” beledigd.
   EN DA’S MINDER ERG……….

   Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Ik vond het ook geweldig. Wat ook een geestige actie was: de kinderen uit Ommen, die in een lange rij speelgoedtraktors naar school gingen. Beetje humor kan de Nederlander wel gebruiken.

  Geliked door 3 people

 5. Klaas Dijkstra zegt:

  Schitterend verwoord!
  Jetzt geht los…..
  VERVLOEKT IS DIT KABINET
  LANG LEVE DE BOEREN..!!

  Geliked door 2 people

 6. Kuu zegt:

  Den Haag zal met een zeer goede visie moeten komen, want de boeren laten zich niet in de maling nemen.
  Misschien kunnen de boeren ook komen helpen met de immigratie-problematiek. U weet wel: trekkers en zo…

  Geliked door 1 persoon

 7. John van antwerpen zegt:

  Jesse Klaver ging af als een gieter. Vind je het gek als je een omhoog gevallen pantoffelheld
  bent. Laat ze inderdaad eerst schiphol maar eens onder de loep nemen.
  Maar dat doen ze natuurlijk niet. Want de mensen uit Bloemendaal en Wassenaar moeten
  5 keer per jaar op vakantie. Zakenreizen niet meegerekend. Nederland wordt economisch
  gegijzeld door rijke lui en cultureel door pantoffelhelden. Boeren…ga zo door.

  Geliked door 3 people

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Toch is het pas dertig jaar geleden dat ze precies hetzelfde deden, en nu dertig jaar later zijn we nog geen steek opgeschoten.
  https://www.dumpert.nl/item/7767241_43a5b214

  Like

 9. vangie1206j zegt:

  De tijd van praten is in Nederland een gepasseerd station want de politici horen ons niet meer door hun oeverloos tsunami gezwets.
  Naar de burger luisteren willen en kunnen ze niet.
  Alleen hun destructieve beleid is belangrijk.
  Het wordt tijd voor keiharde acties te beginnen met de boeren en een algemene staking totdat Den Haag lees Rutte opkomt voor de WITTE NEDERLANDERS en een totale buitenlander import stopt.
  De EU duidelijk maakt dat wij in Nederland de baas zijn en niet die dictators uit Brussel.

  Geliked door 5 people

 10. Piet Snot zegt:

  90% van wat wij vreten komt uit het buitenland. Maar omdat het over Nederlandse boeren gaat, vergeten we dat maar even. Het beste verkopen ze niet hier in Nederland.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Dus wat nou, zonder Nederlandse boeren geen vreten. Dat kunnen wij niet eens kopen hier.

   Like

   • M. zegt:

    Met de halveren van de boeren stort onze economie in en heeft er niemand meer wat te vreten want dan krijgen we ernstige tekorten.
    Zonder boer geen vreten of tegen torenhoge prijzen ongezond voedsel want bij schaarste gaat de prijs paar keer over de kop.

    Daarbij genereren ze een hoop aandacht waar de leugenpers niet omheen kan omdat het zichtbaar is voor iedereen en dat komt ons allemaal ten goede.
    Tenminste als we ons land weer gezond willen maken komt elke aandacht die de leugens van den Haag blootlegt voor iedereen als een geschenk uit de hemel.
    De boeren lieten de saamhorigheid zien die wij als volk al een tijdje kwijt zijn omdat veel mensen drukker zijn om elkaar te bestrijden met futiliteiten onderling dan dat ze de handen ineen slaan tegen de linkse waanzin dat ons land vernield.
    We hebben allemaal hetzelfde doel ons land leefbaar houden voor iedereen.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Zo kunnen wij hier ook “echte !” Gouda-kaas en oude kaas etc, kopen.
   Maar of die ook in Gouda gemaakt worden ? ?’

   Like

 11. henk verhoef zegt:

  vind dat wat het linkse GL gespuis allermaal voorstelt ook niet erg goed klinken
  die hebben het nu over dan neemt de bank die de lening verstrekte ( moets die bank wel van de politiek) de verliezen maar voor zijn rekening zodat wij het geld naar de illegalen kansloze ongewenst migranten kunnen blijven smijten
  Valt me ook op nu yassertje eikletjes pyama( of is het eikenprocessierupsje) Faras niert zo lekker ligt bij de mkeute er in eens andere schorpioenen onde de snuiftegels vandaan komen en op naar venuluelaanse toestanden maatregelen reppen
  helaas de kiezer

  oliebrandstof voertuigen uit amsterdam weren voor een poosjer – want de elec auto– net zo vervuilend ,maar alleen niet bij de auto maar bij elec opwek[plaats) komt eraan
  nou ja parkeer plaatsen weg– kan je daar woonruimte creeren voor de nooit wat gaan bijdragende “wij zijn hier de baas” illegalen vertroetelingen van de partij van de burgemeester

  Like

 12. Sinjo zegt:

  Tegenwoordig zal je bepaalde “ingewortelde” termen gewoon niet meer mogen hanteren. Gouden eeuw etc.
  Mijn voorstel: verwijder de uitdrukking “lachen als een boer die kiespijn heeft”.
  Dat is kwetsend voor de boer, die zijn (puntgave) tanden heeft laten zien.
  De twee van “die beide partijtjes” kunnen zij missen als kiespijn.

  Geliked door 1 persoon

 13. fleckie zegt:

  Met aanhangers, waar ze normaal. na of tijdens het ‘combijnen, ( maai -,+ het dorsen van de granen, ) vervoeren naar de molenaars, daarna het ‘geperste’ stro’, maar van te voren het gedroogde/ geperste hooi, etc. vervoeren naar de schuren, …….( bij dreiging van regen, rijdt IEMAND. naast. de. combijn, om het graan, ( tarwe, rogge , of gerst, erwten, etc.meteen ‘over te hevelen,…(’tijdens het maaien!! ernaast. rijdend!!!). (. vrouwen kunnen net zo goed trekker rijden als. een man!! weten ook wat de kleine. of. grote. geering is!! en waarom, enz.!!…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 14. Lucky zegt:

  Wat men kapot wil maken…..
  https://www.topics.nl/zo-belangrijk-zijn-boeren-elke-boer-houdt-tien-mensen-aan-het-werk-in-nederland-a13427420ad/ad34866b1096e23f585c40913aa3b72cca74b1c99fa7fab5be929642a65b5871/?utm_term=ankeiler&referrerBrand=eindhovensdagblad&utm_campaign=topics-integratie-niet-ingelogd&utm_medium=referral&utm_source=ED&utm_content=topics

  Zo belangrijk zijn boeren: ‘Elke boer houdt tien mensen aan het werk in Nederland’

  De boeren wijzen er graag op dat zij het zijn die voor ons voedsel zorgen. Dat is terecht, alleen produceren boeren veel en veel meer dan we in Nederland kunnen opeten. Nederland is een agrarische grootmacht in de wereld. Nederland is een van de grootste voedselexporteurs ter wereld. Het economisch belang van de sector is groot. Boeren en tuinders produceerden voor een kleine 30 miljard euro aan landbouwproducten.

  Elke boer houdt dus ruim tien mensen aan het werk in Nederland. En de landbouw levert een forse bijdrage aan de handelsbalans. Per jaar exporteert Nederland voor zo’n 45 miljard euro aan landbouwgoederen.

  Like

 15. Lucky zegt:

  MUST SEE!!!

  Geliked door 1 persoon

 16. Torsten Himmelstoss zegt:

  Wat iedereen is vergeten: je krijgt in dit vreselijk politiek correcte, bange landje alleen
  wat voor elkaar als iedereen zegt: nou moet het gelazer afgelopen wezen.
  De boeren hebben dat dus bewezen. Het voorgaande is een kwestie van VOLHOUDEN,
  want daar houden ze binnen de Haagse 4-kante kilometer niet van…
  Wat de boeren deden is dus ook mogelijk met het stoppen van de geschifte aanhangers
  van veroveringsideologie islam!

  Geliked door 2 people

 17. Lucky zegt:

  Achterliggende oorzaak voor de afbreuk van Nederlandse boerenbedrijven, die verantwoordelijk zijn voor 1/3 van de Nederlandse economie?

  Door handelsverdragen raken we de controle over ons voedsel kwijt!

  Geliked door 1 persoon

 18. duinsnip zegt:

  Zolang in het stemhokje er geen afrekening plaatsvind met het globalisme (en daar ziet het helaas niet naar uit, dat merk je aan de totale desinteresse bij de gehersenspoelde massa) zal de elite zich niets aantrekken van boze minderheden. Alleen een totale crash van de maatschappij zal iets gaan veranderen en dat komt zeker, want het ene gat met het andere dichten houdt een keer op.
  De schuldenberg is fenominaal hoog en ontploft eenmaal. Maar tot zolang is het struisvogelgedrag.

  Geliked door 2 people

 19. sjuad zegt:

  Boerenopstand.

  Mijn neus boerenopstand,,!
  De boeren gaven het voorbeeld maar de gierput van de onderbuikstal van alles naast de boeren is overvol.
  ‘Zij’ de Haagse zakkenrollers framen als boerenopstand waar 70% van de Nederlanders straks hun puss over het zal uitspuiten, het protest is veel breder en massaal ondersteund.
  En terecht, laat hun maar naar Ford Brussel vluchten om te ontkomen aan de pusspest waaraan zij politiek zullen sterven!
  Alaaf,.! Met carnaval 2020 is het zover!

  Geliked door 4 people

 20. Lucky zegt:

  Aha!
  https://www.geenstijl.nl/5149309/maar-in-welke-puntenwolk-komen-we-hiermee-terecht/

  NEDERLAND! We gaan het CETA-verdrag STOPPEN

  Wat we nu gaan doen, is een tegenaanval op Ollongren inzetten om de democratie weer eens te redden uit de klauwen van Brussel

  De vrije markt is leuk, maar het neoliberale CETA zet onze democratie buitenspel. Bedrijven kunnen zich dankij CETA-paragraaf SIDS (wiki) namelijk als individu vermommen en een landelijke of lokale overheid voor de rechter slepen als ze hun zin niet krijgen. Voorbeeld? Stel, Nederland besluit dat we geen plofkippen uit Oekraïne meer willen invoeren. Dan kan de Oekraïense pluimvee-oligarch een miljardenclaim bij de Nederlandse overheid leggen, want in het EU Associatieverdrag (dat we ook al nooit hadden moeten tekenen) staat dat we wél plofkippen uit Kiev afnemen. Als de rechter dan besluit dat de oligarch gelijk heeft (in een zaak die niet publiek is en geen beroepsmogelijkheid kent), kost het de belastingbetaler miljoenen of zelfs miljarden – en krijg je alsnog die waterige karpatenkip op je bord. CETA stoppen is in het belang van onze democratie.

  Geliked door 3 people

 21. Lucky zegt:

  https://www.boerderij.nl/Home/Nieuws/2019/1/Boeren-demonstreren-voor-eerlijke-handel-386163E/?intcmp=related-content

  Boeren demonstreren voor eerlijke handel

  Eerlijke handel, zelfde eisen stellen aan producten die de EU binnenkomen, anders de EU grenzen sluiten. Wij als boeren verdienen niets aan deze vrijhandelsverdragen. De enige die profiteren zijn de multinationals.”

  Als beste voorbeeld wijst Geurts naar de handelsovereenkomst van de EU met Oekraïne. „Hierdoor komen eiproducten en kippenvlees in grote getale de EU binnen. Producten afkomstig uit giga-megastallen voorzien van legbatterijen die hier verboden zijn. Andere dierenwelzijnseisen worden daar niet gehanteerd. Onze pluimveehouders hebben aanzienlijk kostprijsverhogende investeringen gedaan, die ze vervolgens niet krijgen uitbetaald. Ze worden weggeconcurreerd.”

  Een ander concreet voorbeeld volgens Geurts is de import van rundvlees uit Canada. “Sinds de voorlopige inwerkingtreding van CETA kan hormoonvlees uit Canada Europa binnenkomen

  Geliked door 4 people

 22. jack black zegt:

  Ergo !
  Geen geouwehoer met een boer !
  Eruit met die klootzakken die heel Europa naar de kloten helpen !
  Fuck the EU en de hele
  Links/Groen/Rooie Rotzooi daartoe !

  Geliked door 4 people

 23. Lucky zegt:

  https://www.pigbusiness.nl/artikel/187540-ceta-80.000-ton-canadees-varkensvlees-voor-de-eu-markt/

  CETA: 80.000 ton Canadees varkensvlees voor de EU-markt

  Als uitvloeisel van de de EU-Canadese handelsovereenkomst CETA mag de Canadese vleessector jaarlijks 80.000 ton varkensvlees zonder invoerheffingen naar de EU-markt exporteren. Of ze daarvan gebruik maakt is nog maar de vraag. Buurland VS is een interessante afzetmark, bovendien zijn slechts weinig Canadese vleesbedrijven gecheckt en gecertificeerd voor de export naar Europa.
  Deze week presenteerde de regering aan de Tweede Kamer de memorie van toelichting op de CETA.In de EU-Canada Comprehensive Economic and Trade Agreement (CETA) spreken de EU en Canada af om voor ruim 98 procent van de producten de douanerechten op de wederzijdse handelsstromen af te schaffen. Nagenoeg alle tarieven op landbouwproducten worden geëlimineerd

  Geliked door 1 persoon

 24. Eigen volk eerst zegt:

  Prachtig geschreven. Ik heb de hele dag genoten van eindelijk een groep die in protest kwam. Waarom deed niet heel Nederland mee?
  De bouw, de zorg, het onderwijs? Die hebben ook vreselijk te lijden onder deze regering.?
  Waarom staan ouders niet massaal op om de indoctrinatie van hun kinderen te stoppen. Kinderen worden zo bang gemaakt voor het klimaat dat ze depressief worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   Waarom deed niet heel Nederland mee?
   De bouw, de zorg, het onderwijs? Die hebben ook vreselijk te lijden onder deze regering.?
   Waarom staan ouders niet massaal op om de indoctrinatie van hun kinderen te stoppen.
   Waarom doen de AOW’ers niet mee. ook dit vraag ik mij af. Waarom niet massaal Nederland plat leggen.

   Geliked door 1 persoon

 25. Piet Snot zegt:

  Aan alle reageerders, ik ben weg hier.
  Ik wordt er een beetje moe van om elke dag weer dezelfde herhalingen aan reacties te lezen.
  Ik irriteer mij mateloos aan al dat gecensureerd hier zonder reden.
  Jullie denken dat het wordpress is die iets laat verdwijnen, niets daarvan.
  Ik heb niets met jullie, en jullie niet met mij. We mogen mekaar niet eens.
  We irriteren mekaar enkel. En ik heb helemaal niks met slijmballen, en dat zijn er veel.
  Veel succes met de strijd achter je rollator, en de koffietafel praatjes in het ouwe mannen huis.

  Like

 26. delamontagne zegt:

  Even een Moslim-mopje er tussendoor, ter “afkoeling”…………..

  Geliked door 2 people

 27. Republikein zegt:

  Eénarmige pianospelers moeten gratis optreden (Iowa).

  Like

 28. Jules Vismale zegt:

  Het lijkt erop dat het Piet Snot hier ongeveer hetzelfde is vergaan als de neo-communist Henk Gerrits op de (opgeheven) site van Michel Krielaars! Die laatste kerel had niettemin een schrijfstijl alsof hij de lagere school nog niet eens had afgemaakt en hij probeerde de massamoord op de Poolse officieren bij Katyn rond 1943 altijd aan de Duitsers toe te schrijven!
  Daarbij ben ik zelfs nog heel blij dat Gerrits NOOIT de site van E.J. Bron heeft ontdekt want hij was zelfs vast nog in staat geweest ons allemaal voor nazi’s uit te maken en hij verheerlijkte altijd die akelige Jozef Stalin! Ik moet er zelfs niet aan denken of Gerrits had misschien zelfs ongetwijfeld nog de webmaster uitgemaakt voor Adolf Hitler, iets wat ik die valsaard van een Gerrits nooit had kunnen vergeven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s