Jesse Klaver is de meest arrogante politicus van Nederland – en dat wil wat zeggen

Screenshot_57

(Door: Michael van der Galien)

Het optreden van GroenLinks-opperhoofd Jesse Klaver tijdens het boerenprotest van 1 oktober op het Malieveld bewijst dat hij van alle politici het meest ‘met de neus omhoog’ rondloopt,.

Eindelijk. Ein-de-lijk. Het heeft jaren geduurd, maar gisteren liet boerend Nederland zijn tanden zien aan de politiek. Het is, maakten ze duidelijk tijdens hun demonstratie op het Malieveld (en daarbuiten), genoeg geweest zo.

Boeren moeten met respect behandeld worden. De plannen om de stikstofuitstoot te reduceren door de veestapel te reduceren, kan slechts met één woord beschreven worden: knettergek! En de oorlog tegen stikstof is nu definitief doorgeslagen. Laat boeren gewoon met rust en geeft ze het respect dat ze verdienen. Vandaag nog. Klaar.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Groenen, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Jesse Klaver is de meest arrogante politicus van Nederland – en dat wil wat zeggen

 1. Monalisa zegt:

  Deze kan er ook wat van: Retourtje Los Angeles

  Alsof er een traditie wordt voortgezet: Marianne Thieme was vorig jaar volgens EenVandaag een van de minst aanwezige Kamerleden. Daardoor miste ze essentiële stemmingen over moties van wantrouwen. In een reactie gaf ze aan ’haar tijd te besteden aan andere manieren om zich nuttig te maken voor de partij’.

  Dat wil zeggen: zij verkondigde vooral buiten de Kamer haar boodschap van de dierenpartij, met lezingen, films en fotoshoots, vaak vliegreizen ver weg. Daarbij baarde bijvoorbeeld haar retourtje Los Angeles opzien. Het tripje van 48 uur naar de westkust van de Verenigde Staten was slechts een van de veertig buitenlandse reizen die Thieme ondernam. Tegenover De Telegraaf verklaarde ze dat je nu eenmaal ’geen revolutie kunt beginnen op de fiets’.

  Door Thiemes veelvuldige afwezigheid had de Partij voor de Dieren effectief maar vier in plaats van vijf Tweede Kamerleden. Voorzichtig werd in de fractie voorgesteld een nieuw Kamerlid te laten beëdigen om het ’binnenparlementaire werk’ te doen, zodat Thieme zich volledig op de buitenwereld kan richten.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Die lezingen etc. zullen wel een behoorlijke opbrengst hebben. ( net als de zogeheten democraat ? Obama, met zijn redevoeringen. in. den. vreemde, ( die. hij. vanzelfsprekend.? verdeeld. heeft, onder. zijn democratische. kleurgenoten?!! ) …….spekt immers de kas.?……( Want alleen voor niks gaat de zon op, nietwaar)…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

  • koosv8 zegt:

   Staat ze in het buitenland de dieren toe te spreken voor haar REVOLUTIE. HET IS BEDROG IN OPTIMA FORMA niets anders!!!
   De dieren in NEDERLAND KUNNEN BARSTEN.
   ONVERDOOFT SLACHTEN? De meest lugubere dood voor dier en MENS. …… WAAROM? Er worden begonnen aan de zijde waar de grote bloedbanen zitten, en pas aan het einde bij de zenuwbanen, dat is toch niet zo erg………toch?? Dieren activist of islamiet, en wat voor geloof ook. Verbieden dat hypocriete geleuter.!!!!

   Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Waarschijnlijk was ze al langer van plan de Kamer te verlaten en was ze zich aan het oriënteren voor een volgende functie.
   Ze is vorig jaar ook lang afwezig geweest door ziekte, er werden verder geen mededelingen gedaan over wat ze mankeerde, dat was privé.
   Je ziet het wel vaker bij mensen die langere tijd op een post zitten, tegen de tijd dat ze hun buik vol hebben gaan ze draaien om maar zo min mogelijk te hoeven doen, ziektewet is een beproefd middel.
   En als Kamerlid heb je ruime mogelijkheden, de betaling loopt gewoon door.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die Klaver is helemaal van God los, van de pot gerukt, en van de ratten besnuffeld.
   Wat ’n arrogantie.
   Maar wat mij in de eerste plaats opviel waren z’n doortrapte leugens.
   Iedereen weet dat Groen Links en D66 samen het plan voor halvering van de veestapels hebben gemaakt.
   En nu stond deze minkukel ijskoud te beweren dat hij voor de boeren vocht en dóór zou gaan met z’n strijd…

   Wat ’n ongelofelijke leugenaar!

   Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Jesse Klaver. Het is een halve marokkaan. Dat arrogante zit in heel veel van die mannen uit die landen. Laten ze zeggen dat het de genen zijn, die hem vertellen hoe goed ie is. Overigens zijn er ook Nederlanders die daar een abonnement op hebben. Halsema b.v. Of Kaag of Ollongren. Linkse tuttebellen. Laatst nog een man gesproken, die zichzelf pontificaal in het zonnetje zette, hoe goed ie was in zn werk. Is nu gepensioneerd. Gaap.

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia Millenaar zegt:

  Dit menneke, is gladder dan een aal in een bak snot, brrrr….

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Vanmorgen op WNL een arrogant Pechtold adept , ene Paternotte van D’66 .
  Geen haar beter dan de chronische mongolenbende van groen-links .
  Die meldde : “ we moeten kijken hoe we de boeren kunnen helpen “ ………..

  Nee , niet écht helpen , degenen die ermee willen stoppen omdat ze het linkse D’66 getreiter zat zijn , moeten met een afkoopsommetje maar oprotten !
  Dat is zijn perceptie van “ helpen “ .
  We zouden die hele linkse kliek moeten “ helpen “ .
  Naar de verdommenis .

  25 jaar geleden vertelde een hooggeplaatste ambtenaar ( ene De Bruin uit mijn woonplaats , hij was van boeren kom-af ) , me al , dat D 66 ambtenaren de pest aan de boerenstand hadden .
  Ze bezaten véél te veel grond !
  Afgunst en snode plannen waren de aanleiding , volgens hem .

  Helaas werkt de Goebbels doctrine nog steeds .
  Hoe krijgen we de suffe Nederlandse bevolking eens zo alert , dat ze proberen te begrijpen welke catastrofe ze tegemoet rennen .

  Eigenlijk jammer dat de boeren zo fatsoenlijk zijn .
  Als het omgekeerd was had het linkse geteisem alle antifa knokploegen opgetrommeld .
  Voor mijn part hadden de boeren die halve geitenneuker zó hard in z’n bast geknepen , dat ie z’n héle broek volgescheten had !
  Je zag het venijn op zijn rot-kop , de haat zit diep geworteld !

  Geliked door 2 people

  • Wakkere Joost zegt:

   Hallelujaaaaa!
   Goed geantwoord.

   Like

  • fleckie zegt:

   Tja, DE. boodschap hoe gr.l. denkt, werd al veel eerder. ‘ter. kennis. gebracht ‘ door madam Halsema, die orakelde. HOE. of. groen/ links dacht de boeren behoorlijk te decimeren, ( zelf. door mij vaak erop geattendeerd, maar. wat. deed. men. met. de. telkens. herhaalde. waarschuwing??!!……….en. per maand blijft ze herhaald worden, plus de agendering betr. …” de motie van Halsema!! als. uitvoerders van deze.!! twee . feiten!!)……<~<~<~<~<~<~<~

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Het Haagse gepeupel zal zich enorm vergissen als ze lak denken te kunnen hebben aan de boeren.
   Als de boeren eenmaal boos worden zullen ze ondanks alle “veiligheidsmaatregelen” opgezocht worden in hun ivoren toren.
   Bovendien zal het hele land ontwricht worden door acties van de boeren die al gauw bijval zullen krijgen van andere organisaties…
   Eens kijken hoe die smerige troep die Rutte zijn “regering” noemt zal kronkelen in hun onmacht…!

   Geliked door 1 persoon

 5. boorzalf zegt:

  De titel is verkeerd: Yasser Arafat Feras is de meest arrogante politicus van Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 6. flrckie zegt:

  Misschien kent men een Duitse uitdrukking. “ Dummheit. und. Stolz. wachsen. auf. einem. Holz”?

  Geliked door 2 people

 7. Richard zegt:

  [video src="https://media.giphy.com/media/U1aN4HTfJ2SmgB2BBK/giphy.mp4" /]

  Like

 8. henk verhoef zegt:

  gaat dan de uitslag van de as verkiezingen worden !!!– pvv 55 zetels FvD 40 en de rest van de 20 partijtjes allemaal 3 zeteltjes
  of blijft het volk gewoon stemmen omdat ze niet beter willen
  ben bang dat er niets veranderd en GL en d66 en pvda en sp cda.cu en DENK en noem de kluiverduikers gewoon dan gelijk zakkenvullers

  gaat goed he in de gemeente den haag– wie is er daar eerlijk of capabel( bijde tegelijk zal helemaal onmogelijk zijn)

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/jesse-klaver-zakt-weg-in-hallucinant-moeras-geeft-nu-zelfs-de-banken-de-schuld-van-de-situatie-in-agrarische-sector/

  Jesse Klaver nu helemaal kierewiet: geeft banken de schuld van de problemen van de boeren

  GroenLinks-leider Jesse Klaver doet er alles aan om zijn trieste toespraak op het Malieveld af te zwakken en om te buigen in iets positiefs. Nu probeert de GroenLinksert de relatie met boeren te lijmen door de schuld van de problemen neer te leggen bij de financiële sector. Volgens Klaver is het namelijk de schuld van de banken dat de boeren in de schulden zitten. Pertinente onzin. En het is evenmin hét grootste probleem van de agrarische sector.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Maar hij zou weleens van een koude kermis thuis kunnen komen, buiten de randstad zal het niet meevallen nog stemmen te krijgen want vergis je maar niet, de boeren waren er dan wel met de rug naartoe gaan staan ze hebben echt wel gehoord wat hij zei.
  D66 idem dito.
  Je moet onderhand wel lef hebben als inwoner van een plattelandsgemeente er nog openlijk voor uit te komen daarop te stemmen. Wethouders van GroenLinks of D66 die al te nadrukkelijk op de voorgrond treden, kijk maar uit. Voor je het weet kijkt de hele gemeenschap je met de nek aan.

  Geliked door 1 persoon

 11. Steven zegt:

  Men kan zich beter druk maken om de VELE criminelen, messentrekkers, agressieve allochtonen en niet meer te behandelen jeugd.. laat ze dit soort gasten gaan reduceren want daar heeft het land véél meer last van!!
  Laat ze zich DRUK gaan maken om de EXPLODERENDE weed-rokers in het land. In iedere garage staan de jeugd tegenwoordig weed te paffen, te zuipen, te dealen en al hun afval door de garages heen te gooien…..en vervolgens ZEIKEN ze iedere hoek vol!

  Geliked door 1 persoon

  • Kuu zegt:

   Drugs vallen volgens D66 natuurlijk onder verworven vrijheden en cultuur….

   Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   Keek even uit het raam, keek zo in een auto met 2 “normaal ogende” blanke kerels die net een envelopje openden met ‘wit spul’. Rondom mij huis wordt al jaren gedeald. Zodra ik buiten ben ruik ik altijd wel ergens hasj. Een vriend woont bij 2 scholen. In de pauzes staan leerlingen te blowen. Om de lucht te maskeren gaan ze elkaar met spuitbussen te lijf! Hoe wil je ooit al die ZOOI de wereld uitkrijgen? (Shariapolitie??) Bij de Jeugdzorg is een miljardentekort, zegt genoeg! Dit land is DOODZIEK (gemaakt)!

   Geliked door 1 persoon

 12. Peter zegt:

  D66 ,en Groen Links ,ze waren ooit samen nog geen 10 zetels waard,en dat komt gelukkig weer terug ,men zou een Drempel in moeten stellen ,zijn we zo van dat gespuis af .

  Geliked door 1 persoon

 13. de 1 miljoen Ned. moslims stoten maximaal nul CO2 en maximaal nul stikstof uit; of toch niet?
  De Minister, GL en Dom66 zwijgen erover

  Geliked door 1 persoon

 14. Corinne zegt:

  Een maand stage lopen bij de boer. Zien ze met eigen ogen wat het betekent om boer te zijn. Eerst kijken dan pas doen.

  Geliked door 1 persoon

 15. fleckie zegt:

  Als ‘s- avonds ‘ goed rusten’ voor de boer zou moeten beginnen begint, gaat. hij meestal machines nog nakijken, doorsmeren, etc. en bij het vee kijken of alles nog in orde is!! ( dat. Igebeurt dus elke dag, , ook ‘s- zondags, als de koeien ook gemolken worden, ‘. S- morgens, en na de middag, en dan nog het zogeheten. ‘afvoeren’ ‘avonds, Of. , laat in de middag., ……etc….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 16. Thomasson zegt:

  Er zijn twee soorten Nederland. a) Nederland van de capitulatie en verraad. Van zwakke tot zombie gemaakte mensen en de bende verraders die ze naar de verdommenis leiden. Dit Nederland is in de Randstad en de meeste grote en middelgrote steden, en b) Nederland van de Nederlanders in de provincies, waar ook de boeren bijhoren. Deze trotse mensen ZIJN NIET VAN PLAN TE CAPITULEREN. Deze fatsoenlijke mensen zijn niet van plan naar de doctrine van verraderlijke D66 en Groen Links uit te wijken. Stukken drek net als Penthouse Pechdrol en Yasser Klaver denken voor geen secunde dat het vreten in hun koelkast komt van de hardwerkende boer, en zijn geen product van de zwarte of bruine kloten van hun vriendjes in de AZC’s of Sharia wijken. Daar worden uitsluitend nieuwe Jihad terroristen geproduceerd. Maar daar denken Geitenneuker als Yasser Klaver en parasieten als Pechdrol en de hele D66 bende niet aan.

  Geliked door 1 persoon

 17. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Linkse ‘tolerantie’

  Geliked door 1 persoon

 19. Hovawart zegt:

  Bij de Mythbusters is al eens aangetoond, je kunt een drol blijven opwrijven (Polishing a Turd) maar het zal altijd een gladde keutel blijven…..zelfs het onwelriekende karakter blijkt niet te maskeren.

  Like

 20. Jan zegt:

  Socialisten menen dat zij een ander kunnen voorschrijv3n hoe zij moeten leven, wie zich verzet wordt kapot gemaakt

  Piers Morgan: Liberals have become unbearable. They want to tell you how to lead you life and if you don’t do as they say, they’ll try to ruin it.
  https://tinyurl.com/y6ewhuhh

  Like

 21. Hovawart zegt:

  De Groen-Linksche Hetze jegens de varkenshouderij speelt de islamisering in de kaart, of is er geen sprake meer van toeval?

  Geliked door 1 persoon

 22. Ludo zegt:

  Er zijn al vele wetenschappers die de milieu gekte tegenspreken, dat het niet zo een vaart gaat zoals de media het laat uitschijnen. Ik denk veel liever eerst na vooralleer ik net zoals al die andere gekkies ga demonstreren, en daar dan zonder schroom je eigen kinderen voor inzet (opofferd) indoctrinatie noemen ze dat op de dag van vandaag, een ander woord voor brainwash

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s