KLIMAATGEKTE

Screenshot_56

(Door: “Blaffertje”)

Ik en inmiddels vele anderen, waaronder ook columnisten van gerenommeerde kranten, vragen zich af waarom in Nederland een bomenkapgekte lijkt te zijn losgebarsten. In heel het land worden er jaarlijks tienduizenden bomen gekapt, ook monumentale bomen die gezond zijn ontkomen niet aan deze idiotie. Prachtige bomenlanen in de provincies worden opgeofferd, iedereen kent er vast wel een, waar je in de zomer onder een prachtig gesloten bladerdak rijdt.

Bossen vallen ten prooi. Bossen die al eeuwen bestaan vallen ten prooi aan een idiotie van de klimaatgekte onder het mom van verjonging. Nou ik kan de lezer wel beloven dat de bomen die worden terug geplant van het formaat satéprikker en niet meer dan 60 cm. hoog zijn, niet zo waardevol zijn voor het zuiveren van de lucht en het klimaat, dan zo’n volwassen exemplaar die er minsten 50 jaar over heeft gedaan om tot volle wasdom te komen. Nu blijkt dat de klimaatgekte hier debet aan is.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in klimaat. Bookmark de permalink .

30 reacties op KLIMAATGEKTE

 1. Tistochwat zegt:

  Vreselijk, afschuwelijk, verschrikkelijk. HORROR.
  Ik ken een stel idioten dat trots is op hun pelletkachel en elektrische auto.
  Ze zijn dol op windmolens en zonnepanelen, en stemmen op… Klavert.

  Geliked door 2 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Ach, de vrijgekomen ruimte kunnen wij mooi gebruiken om er huizen voor de diverse medemens te bouwen, lees niet voor de witte en oorspronkelijke bewoners van dit eens zo mooie land. Dit zal samen met het uitdunnen de boeren wel de bedoeling zijn.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Goed gezien , dát is de achterliggende gedachte !
   En er zijn idioten die denken dat de uitkeringstrekkers een bijdrage leveren aan de economie .
   Die snappen er dus helemaal niks van .

   Geliked door 3 people

 3. Jules Vismale zegt:

  In de straat waar ik woon langs het station in ‘s-Hertogenbosch (in de wijk ’t Zand) willen ze bijna alle bomen weghalen om er lelijke geluidsschermen voor in de paapst te zetten opdat we daar geen last meer zouden hebben van het groeiende treinverkeer! Gelukkig wordt daar al fel tegen geprotesteerd en dankzij die bomen hebben we tenminste zuurstof en het verminderen van stikstof.
  Daarbij is het verkeer daar al zo vreselijk vastgelopen dankzij dat walgelijke prutsstation (1998) zodat iedereen elkaar letterlijk van de sokken rijdt!
  Wat mij betreft krijgen al de klootzakken die hier Nederland willen ontdoen van de bomen dadelijk een zodanige longvergiftiging dat ze al wensten dat ze geen bomen weghaalden! In een maatschappij zonder bomen kun je namelijk niet overleven!

  Geliked door 3 people

  • Eigen volk eerst zegt:

   In Roemenië gebeurde het illegaal .. hier legaal.
   Dat zegt alles. Nederland is opgeofferd aan een stel gekken.
   Wat ze willen en bedenken zou ik nooit kunnen bedenken. Zo absurd is het. We lijken in een horrorwereld terechtgekomen.

   Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/06/11/sneller-5g-netwerk-al-in-2022-beschikbaar-a3963238

  Sneller 5G-netwerk al in 2022 beschikbaar
  Telecommunicatie Het satellietafluisterstation in Burum kan over ruim twee jaar verplaatst zijn. Daardoor krijgt Nederland eerder het snelle 5G-net.

  Het ministerie van Economische Zaken maakt meer vaart met de veiling van 5G-frequenties. Cruciale frequenties voor het 5G-net worden sneller beschikbaar gesteld. Het gaat om de 3,5 GHz-band, die nu nog in beslag genomen wordt door het satellietafluisterstation in Burum.

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  https://www.ad.nl/tech/is-5g-schadelijk-voor-de-gezondheid~a09354d4/

  Is 5G schadelijk voor de gezondheid?
  Het kabinet legt de rode loper uit voor de aanleg van 5G-zendmasten in Nederland. Gemeenten krijgen zelfs de plicht om mee te werken aan de aanleg van antenne-installaties voor supersnel internet. Omdat de antennes voor het 5G-netwerk over een kortere afstand werken, zijn er meer van nodig. Maar is dat niet schadelijk voor de gezondheid?

  Toch zijn er zorgen. In 2017 stuurden 180 wetenschappers en artsen uit 36 landen een brandbrief aan de Europese Unie. Zij menen dat de uitrol van 5G zal leiden tot een ‘enorme toename’ van onvrijwillige blootstelling aan elektromagnetische straling. Hun boodschap is duidelijk. ‘5G zal de blootstelling aan radiofrequente elektromagnetische velden aanzienlijk verhogen bovenop de reeds bestaande 2G, 3G, 4G en WiFi. Die straling is bewezen schadelijk voor mens en milieu’. De wetenschappers geven aan dat uit sommige onderzoeken blijkt dat er een verband is tussen straling en hersentumoren, Alzheimer en onvruchtbaarheid bij mannen

  Geliked door 2 people

 6. vangie1206j zegt:

  Onvruchtbaarheid bij mannen!! Dat is goed voor milieu en klimaat.
  Rol dat 5G netwerk uit in Afrika en voer die zenders vermogen op tot 100KW.

  Geliked door 4 people

 7. henk verhoef zegt:

  veel lieden die zich druk maken over de schadelijkheid van de g5 straling zitten wel aan de/het drank/drugs/suiker vet en doen de voortplanting act zonder bescherming en stellen de gr
  ensen van land open voor overwinnaars bezetters en kiezen dan ook nog idioten om ze te besturen
  hoe serieus moet ik die bezorgtheid dan nemen
  VOORAL als ik mij bedenk dat BV in de bijsluiter bij slaappillen staat na innemen pil geen alcohol consumerenmen en geen auto rijden
  en kijk
  wat nog fraaier is
  OMDAT de nedelrwander straks toch echt die nieuwe wel veel duurdere ephones gaat kopen ( op de pof natuurlijk)en dan ook nog een abonnementje nemen- ja dan ben je fgeitelijk net zo dom bezig als met hetb importetren van de hoogopgeleide apothekers uit alleppo
  Je hebt het helemaal niet nodig die g5 om een uurtje met een “vreindIN ” onzin te vertellen
  nu reeds gebruikt men dat ding vpoornamelijk voor communiocvatie terwijl men niets overbrengt– want men is vergeten– 50 of meer pct vqa communicatie is luisteren ( is er nog iemand die weet wat luistren is??)
  gezien dat men rteeds weinig /niets van de pensioenen snapt heb je ook een g5 apparaat niet nodig( gebrek aan inteligentie en levert g5 zelfs KI )
  dus lekker echootje laten maken van je |kindje ” in de buik dan weet je dat je roze/blauw bent=— moet denken

  Like

  • vangie1206j zegt:

   U heeft gelijk maar schakel uw taal correctie is in.
   Het is een beetje moeilijk te lezen met al die typ fouten.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Punten, komma’s, aanhalingstekens, hoofdletters.
    Allemaal zaken waar Henk Verhoef dringend behoefte aan heeft.
    Tamelijk ergerlijk dus.
    Bovendien is er geen zicht op het begin of eind van ’n zin.

    Waarschijnlijk te veel G5 ingeademd.

    Geliked door 1 persoon

   • henk verhoef zegt:

    84 jaar en na 12 jaar weer aan de chemo– dan gaat de moteriek er een beetje aan
    en zit je er naast/dubbel raken- bovendien gaat dan het denken ook sneller dan de vingers willen– dat denken zalk voior veel nedelranders wel niket begrepen worden
    Kanker is trouwens eigen schuld– heet tabak roken
    dus eigen schuld en niet zeiken

    Geliked door 2 people

   • vangie1206j zegt:

    Hallo Henk dit wist ik natuurlijk niet schrijf wat je kan en ik lees je berichten dan kost het maar wat meer moeite.
    Welgemeend beterschap.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Henk Verhoef.
    Da’s rot om te lezen Henk.
    Van harte beterschap en het allerbeste.
    Groetjes, Paul.

    Like

  • Lucky zegt:

   Henk, veel sterkte en een spoedig herstel toegewenst!

   Like

 8. windmolens zijn massamoordenaars van vogels en insecten en kosten miljarden euro subsidie

  Like

 9. bozeoudeman zegt:

  Ja, maar dat moet echt gebeuren hoor, het moet van de maffia van EU/VN en natuurlijk onze VNO, want die vijftien miljoen islamieten en zwarte Afrikanen die binnen vijf jaar hier onder welkoms liederen te verwachten zijn willen wel luxueus wonend van hun uitkeringen genieten. Dus weg met die boeren die deels voor onze voeding zorgen, hun land moet worden afgepakt en volgebouwd met woningen, woningen en woningen. Dat vind dat ‘milieuvriendelijke’ jongetje in kleuterpyjama vast en zeker ook. Dus bouwen, bouwen, bouwen, niet voor onze eigen woningzoekenden maar voor onze cultureel en religieus hoogstaande meesters die met miljoenen gaan komen.
  Bouw dus de Veluwe nu toch ook maar vol, nietwaar, Maarten, totaal stuk onbenul van een corrupt te noemen Van Rossum dynastie. “We gaan toch zeker niet de Veluwe volbouwen”, sprak dit leeghoofdig PvdA stuk onbenul ooit eind jaren negentig op TV toen de bouwwaanzin van Kok begon om de financiële tweedracht in Nederland te promoten. Wel, nu is het bijna zover stuk leeghoofdig amoebe. Als ik nu ten aanzien van deze als hersenloze demente opa geboren dwaas zou vragen ‘Folkert, waar ben je als we je nodig hebben’, zou ik dan ook worden gevrijwaard van vervolging? Of geldt dat alleen als je dit enkel en slechts hypothetisch ‘verzucht’ ten aanzien van een ‘rechts’ of nog erger ‘populistisch’ persoon? Dus verzucht ik maar in stilte wat ik graag hardop zou willen doen. Dat mag denk ik nog net zolang ‘links’ nog geen gedachtepolitie heeft gevormd.

  Geliked door 1 persoon

 10. rottenpikwick zegt:

  Volgens mij is er maar 1 remedie voor bijna alle kwalen die wél werkt; BEVOLKINGSREDUCTIE!

  Geliked door 1 persoon

 11. rottenpikwick zegt:

  Bij Natuurmonumenten en andere organisaties zijn ze inmiddels gestopt met kappen omdat dit te veel weerstand opriep, ook bij de leden. Dat kappen had een reden en daar kan ik best wel in meegaan. De Nederlandse “natuur” is te veel versnipperd, zijn veelal kleine stukje natuur waar de dieren in opgesloten zitten. Om de dieren de ruimte te geven zijn er (open) onderlinge veilige verbindingen aangelegd, ‘snelwegen voor dieren’. Maar hiervoor moesten er helaas wel bomen sneuvelen. (geweldig die bomenlanen!!) Natuurmonumenten gaat wel door met (noodzakelijk) kappen, maar in overleg met de buurt ea.

  Like

 12. rottenpikwick zegt:

  Vergeten te vermelden; Complimenten aan “Blaffertje”! Mag van mij zo op de voorpagina van een (“nette”) krant!

  Like

 13. Lucky zegt:

  Nee toch…..wie is hier nou knettergek?
  https://www.geenstijl.nl/5149852/wetenschappers-kappen-met-subsidie-biomassa/

  Wetenschappers: ‘Kappen met subsidie biomassa’
  Tijd voor #biomassaschaamte

  Terwijl u van het gas af moet en D66-Stientje uw houtkachel vogelvrij verklaart, wil ons kabinet 11.400.000.000 euro subsidie geven om in het buitenland bomen (bekend van CO2 opnemen) te kappen, in milieuvervuilende schepen te flikkeren en dan op volstrekt inefficiënte wijze te verbranden om het klimaat te redden te voldoen aan het Klimaatakkoord. Snapt u dat niet? Allemaal wetenschappers in het AD ook niet: “Het is een waanidee dat het in één klap verbranden van biomassa in deze enorme hoeveelheden duurzaam is.”

  Geliked door 2 people

 14. Jan zegt:

  Klimaatverandering zorgt in Zweden voor hersenverweking

  Church of Sweden proclaimed Greta Thunberg ‘successor’ to Jesus Christ
  https://www.washingtonexaminer.com/news/church-of-sweden-proclaims-greta-thunberg-successor-to-jesus-christ-in-resurfaced-tweet

  Like

 15. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/03/putin-greta-thunberg-is-a-poorly-informed-teenager/

  Vladimir Putin: Greta Thunberg Is a ‘Poorly Informed Teenager’

  Vladimir Poetin: Greta Thunberg is een ‘slecht geïnformeerde tiener’

  Like

 16. Lucky zegt:

  Binnenkort ook in Amsterdam deze klimaat-pipo’s

  Like

 17. vangie1206j zegt:

  Moeten u of ik is een boom kappen in je eigen tuin zonder een kap vergunning te hebben aangevraagd tegen belachelijke kosten. Nou dan weten die eeuwige koffie drinkers ons te vinden met …….boetes.

  Like

 18. vangie1206j zegt:

  Boom! In je eigen tuin vergeten maten boom .
  Ik dacht een stam diameter van meer dan 10 cm en hoogte van 3 meter.??
  Misschien kloppen die getallen niet meer maar dat was mij toen verteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s