‘Respect’ voor de alles gelovende sukkeltjes?

Screenshot_52

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik vergelijk de klimaathysterie niet voor de eerste keer met de stigmatiserende en dwangmatige Midden-Oosterse religies. Vandaar dat ik de term klimaatreligie heb geïntroduceerd en BLIJF  handhaven. De overeenkomsten zijn namelijk pijnlijk evident. PURE indoctrinatie en een ronduit smerig ge- en misbruik van kleine kinderen en door gierende hormonen overgevoelige irrationele pubertjes die met bangmakerij en keiharde leugens (en Bijbelsprookjes) gedwongen (!) worden op een voor hen bepaalde (!) manier te denken en te handelen. Het doel ‘heiligt’ tenslotte alle  middelen…! De globalisering van (uitsluitend!) de westerse wereld… Hoe DOM kun je zijn?!

Niet dat het al niet duidelijk WAS, maar de boeren hebben overduidelijk laten zien dat de hypocriete klimaatleugen vanaf de basis (en de boeren ZIJN de basis!) alles vernietigt. Gluiperig huftertje Klaver gaf ze glimlachend dan ook allemaal gelijk en “ze mochten hun middelvinger naar hem opsteken, en terecht”. Toen hij wegging kon je het slijmspoor volgen… Mag ik even een teiltje? Blehhh! Dat het hem echter totaal NIETS interesseert en hij stompzinnig zowel de sociale als ecologische klimaatvernietiging blijft stimuleren, maakte hij aan het eind nog even duidelijk want de veestapel MOET en ZAL gehalveerd worden. En DÀT, gebaseerd op de grootste aanname (!) Leest u: leugen(!) ooit ÈN terwijl ze aan de andere kant middels de uitsluitend linkse (!) vluchtelingen/mensenhandel-industrie alsmaar ‘traditioneel’-héél-veel-offer-vleeseters BLIJVEN binnenhalen!

Ofwel; ú zit straks sojabonen en gedroogde wormen te eten, terwijl ZIJ overmatig veel traditioneel-naar-het-oosten-gericht-onverdoofd-vlees naar binnen zitten te proppen. ZIJ hoeven tenslotte NIET mee in deze totaal doorgeslagen klimaat onzin want ‘vrijheid’ van ‘religie’ en aanverwante ‘cultuur’-gerelateerde tradities (en zogenaamde ‘wetten’) zijn véél belangrijker! Nog een jaar of twintig en we hebben twee groepen in Europa: enerzijds de Mozgûhls, anderzijds de nichterige-trans-geslachtloos-opgeleukte-Frankenstein-creaties met hun iedereen-is-lief-geïndoctrineerde ‘mens’beeld die elkaar heel erg gaan knuffelen…

Bilderberggroep

We zitten midden in de door de mij al eerder beschreven Bilderberggroep (opgezet door prins Bernhard!) bedachte transitie van Europa naar een grenzeloze staat – en derhalve over enige tijd een islamitisch kalifaat – waarbij het normaal moet zijn dat zowel in gedachten, ‘religie’ als evolutionaire ontwikkeling, 1400 jaar achtergebleven volkeren binnen kunnen komen die zich hier op kosten van ONS geld als konijnen vermenigvuldigen en de boel met hun doorgefokte breintjes (neven met nichten geen probleem) overnemen. Doorgefokte dieren vertonen bewezen (!) afwijkend en voor de gemeenschap gevaarlijk gedrag waarvan het fokken verboden wordt en de betreffende dieren worden afgemaakt. Van mensen is het niet ‘ethisch’ om dit te zeggen en zal het wel weer onder de noemer racisme vallen, maar het zal me een varkensvlees-worst wezen! Het is tenslotte WÈL de waarheid! Wat moeten we hier met mensen die KEER op KEER (!) ‘traditioneel’ (en dus binnen hun ‘cultuur’ verplicht!) rond een koffiepotje op de grond zitten en daarmee de vloerbedekking in de huiskamer in brand zetten, rookmelders laten afgaan en de brandweer voor de zoveelste maal laten uitrukken? Wie beweert dat dit slechts in een enkel geval voorkomt, liegt kei-en-keihard! Familie van mij werkt in een verpleeghuis in Nijmegen waar ze dit sinds de komst van ‘statushouders’, die ze (door de gemeente ‘gefinancierd’ en dus van úw belastinggeld!) in het gebouw lieten wonen, tot ergernis toe meemaakten. Bij vér dementerende mensen ÈN mensen met een down-syndroom notabene! Drie keer raden wie er opdraait voor de kosten van de vloerbedekking en het uitrukken van de brandweer… Ú dus!

De echte ‘oplossing’ voor dit verzonnen klimaat’probleem’? Minder mensen! Minder mensen betekent namelijk minder auto’s, minder files, minder vleesconsumptie, minder bouwen, minder zorg en MÉÉR werk! Vooral MINDER, MINDER, MINDER traditioneel-mega-vlees-etend-door-Allah-verplicht-doorfok-volk binnen laten derhalve, want dan gaat u uw zelf verzonnen en gecreëerde stikstof ‘probleem’ niet oplossen. Of denkt u wèrkelijk dat ZIJ zich HIER anders gaan gedragen dan in hun in economische ontwikkeling VÈR achtergebleven ‘thuis’land?

De Bilderberggroep bestaat uit vele ‘top’functionarissen en ‘leiding’gevenden van Europese landen en dit uiterst selecte, qua aantal mínimale (!) ronduit krankzinnige gezelschap bepaalt voor ONS wat er in Europa gebeuren zal! Rutte en zijn klein-kind-giebel-maatje Alexander van ‘Blauw-met-gele-sterretjes’ zijn net als Bernard en Beatrix (van Oranje…?), Merkel en vele Brussel-gerelateerde lamstralen als Juncker en Verhofstad lid van dit clubje uiterst hypocriete (schijt-aan-u-en-weg-met-u) egocentrische narcisten.

ZIJ ontwrichten Europa HEEL bewust en sturen aan op een burgeroorlog in het eens zo stabiele en sociale continent! Dat zij daar derhalve, zowel financieel, mentaal als fysiek, dan ook de eerste slachtoffers van mogen zijn! Schijt-aan-ons?-weg-met-Ú!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op ‘Respect’ voor de alles gelovende sukkeltjes?

 1. Kees zegt:

  Ik vrees dat ze heel goed voor zichzelf zullen zorgen tegen dat die burgeroorlog uitbreekt, zoals de nazi’s naar Zuid Amerika vluchtten, zo zullen zij dat ook doen.

  Geliked door 2 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dat zou me niets verbazen Kees. Echter, in tegenstelling tot toen weten we door de technische vooruitgang die gasten waar ook ter wereld heel snel op te sporen. Ze zullen hun straf wegens hoogverraad niet ontlopen.

   Like

   • henk verhoef zegt:

    en wie gaat die opsporing dan doen als je zelf ook kilos boter op je hoofd hebt
    Straf opgelegd door rechter die nu de blokkeer friezen veroordeelt en de turken in de trouwstoet vrijspreekt bij gebrek aan bewijs
    Na 1945 kwam ook de veroordeling– juist ja- het 17 jarig meisje wat met een boeren duitse jongen gevreeien had werd veroordeeld en de aangever van bv anne FRANK nee ofschoon de moffen er een heel goede admin op nahielden– nee die wilden we NIET vinden

    zou de mens nu echt veranderd zijn??

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s