’Stoppen met deze miljoenen verslindende asielwaanzin’

Screenshot_50

(Door: Vincent Triest)

Geert Wilders vanavond naar informatieavond verbouwing AZC Gilze

GILZE EN RIJEN – Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) organiseert woensdag een informatieavond over de verbouwing van een asielzoekerscentrum in Gilze, om de geplande renovatie van 40 miljoen euro toe te lichten. Geert Wilders komt hoogstpersoonlijk naar die bijeenkomst toe. „Stoppen met deze asielwaanzin”, zegt de PVV-leider.

De renovatie van het AZC aan de Prinsenbosch in Gilze is geraamd op € 40 miljoen, en moet in 2020 starten. Het COA organiseert samen met de architect een inloopavond om de gang van zaken en de precieze details van de verbouwing toe te lichten.

Vanavond om 19.00 uur begint de informatieavond. Geert Wilders bezoekt de bijeenkomst samen met PVV-kamerlid Emiel van Dijk, die in Gilze woont. Al eerder liet de PVV-partijleider weten direct te willen stoppen met het project: „Ik ga erheen om me ter plaatse te laten informeren over het miljoenen verslindende project en de direct betrokkenen te adviseren te stoppen met deze asielwaanzin.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op ’Stoppen met deze miljoenen verslindende asielwaanzin’

 1. rottenpikwick zegt:

  Van mij krijgt iedereen die hier aan meewerkt, AZC Ebola! Incl. de Landverraders op Het Binnenhof! Ga er maar vanuit dat die 40 milj. na 5 jaar al 60 miljoen is geworden of nog meer! Onze Centen!

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Als de verbouwing doorgaat, kunnen asielzoekers voortaan zelf de dagelijkse hap bereiden.

  O ja, dat is natuurlijk een goede reden.

  ACH, BARST TOCH MET JE DURE VERBOUWING VOOR MOHAMMEDAANSE NEGERS!
  Die zijn toch veel te lui om hun eigen vreten te bereiden?

  Het enige wat ze berijden (met een ij) zijn hun fokmerries.

  Besteed die 40.000.000,00 liever aan de eigen bevolking!
  !@#$%^%$#@!@#$%%@!@#$^%&&^%$ 😡

  Geliked door 6 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Ja aan eigen bevolking …, ouder echtpaar., hij 103 zij 93 .., zelfstandig wonen ging niet meer .. maar een verzorgings huis was moeilijk te vinden.. , of het echt noodzakelijk was ., werd er gevraagd… , ha..,ha.., en voor die ….goudparels…. is geen moeite nog kosten te veel .., we maken tijden mee waar in elke logica op alle terreinen zoek is … ,
   Ton Ruygrok.

   Like

  • rottenpikwick zegt:

   Heerlijk gelachen!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    rottenpikwick 3 oktober 2019 om 09:04

    Wat valt er te lachen, joh?!

    Jouw reacties schieten van de ene kant naar de andere. Ik weet niet of anderen dit ook is opgevallen.

    Enne, voor alle duidelijkheid: ik zit hier niet om jou te vermaken, mocht je mijn reacties eventueel grappig vinden. Je gaat je maar ergens anders om bezeiken.

    Like

 3. Monalisa zegt:

  Zal niet gebeuren Rutte heeft maling aan u, lees het stuk van heer bron over de armoede in Duitsland

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Blijkbaar heeft Nederland geld zat, maar niet voor de echte Nederlander.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/wilders-verzet-zich-tegen-asielwaanzin-op-inloopavond-azc-gilze-en-rijen~ae9c0dd1/

  Wilders verzet zich tegen ‘asielwaanzin’ op inloopavond azc Gilze en Rijen

  ,,Nederland is knettergek geworden’’, liet de PVV-voorman weten. ,,Verzorgingstehuizen worden gesloten, mensen hebben geen huis en hier worden miljoenen over de balk gesmeten.’’ Wilders vindt vooral het bedrag van 40 miljoen te hoog. ,,55.000 euro per asielzoeker is gewoon te gek.’’

  Wilders verbaasde zich erover dat stikstof ineens ‘geen probleem meer is’. ,,Dat is meten met twee maten’’, aldus de politicus. Die opmerking zorgde voor enige onrust, vooral toen duidelijk werd dat er rond het asielzoekerscentrum bomen aangepakt moeten worden.

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  Infiltratie in smokkelbende Frankrijk, de politie werkt dus mee…

  Like

 7. Lucky zegt:

  Mensensmokkel in Duitsland, een toeristenvisum en hoppa!

  Like

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen in Frankrijk, alle kritiek ist verboten..
  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/03/investigation-launched-against-french-philosopher-islam-speech/

  Investigation Launched into French Philosopher over Islam Speech

  Onderzoek gelanceerd in Franse filosoof over islamtoespraak

  French authorities have launched an investigation into philosopher Eric Zemmour over a speech on Islam and immigration made at a right-wing convention last weekend.
  The Paris prosecutor’s office announced the investigation earlier this week over claims of “public provocation to discrimination, hatred, or violence” after he referred to immigrants as “colonisers” and spoke about the “Islamisation of the streets”, BFMTV reports.

  “In France, as in all Europe, all our problems are aggravated by immigration — schools, housing, unemployment, social deficits, public order, prisons — but all our problems are also aggravated by Islam. It’s double punishment,” he told conference attendees.

  Franse autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar filosoof Eric Zemmour naar aanleiding van een toespraak over de islam en immigratie afgelopen weekend op een rechtse conventie.
  Het parket van Parijs kondigde eerder deze week het onderzoek aan naar claims van “openbare provocatie tot discriminatie, haat of geweld” nadat hij immigranten “kolonisten” noemde en sprak over de “islamisering van de straten”, meldt BFMTV.

  “In Frankrijk, zoals in heel Europa, worden al onze problemen verergerd door immigratie – scholen, huisvesting, werkloosheid, sociale tekorten, openbare orde, gevangenissen – maar al onze problemen worden ook verergerd door de islam. Het is een dubbele straf, ‘vertelde hij de aanwezigen op de conferentie.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ronald B zegt:

  Walgelijk al die AZC’s……walgelijk, omdat AZC’s er in Europa helemaal niet horen te zijn!!! Al die zgn. asieleisers hebben door VELE VEILIGE LANDEN GEREISD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Terug naar waar ze het eerst over de grens zijn gegaan!!!!!!!! En dat met terugwerkende kracht van minimaal 30 jaar!!!!!!!

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/video-paul-cliteur-fvd-extremistische-invloed-saoedi-arabie-vrijheid-islam-te-verlaten-staat-hier-onder-druk/

  Video! Paul Cliteur (FVD): ‘Extremistische invloed Saoedi-Arabië: vrijheid islam te verlaten staat hier onder druk!’

  Senator Paul Cliteur (FVD) was gisteren in Rotterdam om te discussiëren over de vrijheid om de islam te verlaten. Dat gaat in Nederland niet gemakkelijk, zo legt hij uit. Diverse landen uit het Midden-Oosten wenden hun invloed aan om te zorgen dat helemaal bij ons moslims bij het geloof blijven – desnoods tegen hun wil.

  We moeten feller in actie komen voor de rechten van moslims om die ervoor kiezen om voortaan als ongelovige door het leven te gaan, vindt Cliteur. Hij vindt dit een grondrecht: “Dat is eigenlijk al een heel oud recht: dat hebben we in 1948 al neergelegd in de Universele Verklaring voor de rechten van de mens.”

  Like

 11. Rensk. zegt:

  Gebeurd niet. Oorzaak? Politici!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s