Dichterlijke vrijheid wordt straks realiteit

Screenshot_69

(Door: “bozeoudeman”)

Bomen worden in het ooit boomvriendelijk Nederland gerooid dat het een lust voor het ‘links progressieve’ DDR-oog is. Weg met dat groen dat daar vaak al eeuwen maar wat staat te staan. Want dat moet echt gebeuren hoor, het moet van de maffia van de EU en natuurlijk de geldharkers uit de VN, want die vijftien miljoen islamieten en zwarte Afrikanen die binnen vijf jaar hier onder welkomstliederen te verwachten zijn, willen wel luxueus wonend van hun uitkeringen genieten.

Dus weg met die boeren die deels voor onze voeding zorgen, hun land moet worden afgepakt en volgebouwd met woningen, woningen en woningen. Dat vindt dat ‘milieuvriendelijke’ jongetje in kleuterpyjama vast en zeker ook. Dus bouwen, bouwen, bouwen, niet voor onze eigen woningzoekenden, maar voor onze ‘cultureel en religieus hoogstaande meesters’ die met miljoenen gaan komen.

Bouw dus de Veluwe nu toch ook maar vol, nietwaar, Maarten, totaal stuk onbenul van een bijna corrupt te noemen Van Rossum dynastie. “We gaan toch zeker niet de Veluwe volbouwen”, sprak dit leeghoofdig PvdA stuk onbenul ooit eind jaren negentig op tv, toen de bouwwaanzin van Kok begon om de financiële tweedracht in Nederland te promoten. Wel, nu is het bijna zover, stuk leeghoofdig amoebe.

Als ik nu ten aanzien van deze in mijn ogen als hersenloze demente opa geboren dwaas hardop zou vragen ‘Folkert, waar ben je als we je nodig hebben’, zou ik dan ook door een heel ‘onpartijdig’ persoon bij dat eveneens zeer onpartijdige openbaar ministerie worden gevrijwaard van vervolging? Of geldt dat alleen als je dit enkel en slechts hypothetisch ‘verzucht’ ten aanzien van een ‘rechts’ of nog erger ‘populistisch’ persoon?

Dus verzucht ik maar in stilte wat ik graag hardop zou willen doen. Dat mag denk ik nog net zolang ‘links/progressief’ nog geen gedachtepolitie heeft opgericht in dit eens vrije land. Mengele ‘wetenschappers’ zijn gelukkig nog niet zover dat ze gedachten in beeld kunnen brengen, anders zou gelden: ‘If my thought-dreams could be seen, they’d probably put my head in a guillotine’.

Ja, in sommige (veel) opzichten was Bob Dylan zijn tijd ver vooruit. Ideeën en opmerkingen die toen, in de jaren zestig, nog een soort komische onzinzinnen uit dichterlijke vrijheid leken, of ontsproten uit geest-verheldering na een idem verruimend genotsmiddel te hebben geprobeerd, staan nu helaas al bijna in realiteit aan de deur te tikken. Hallo, wakker worden mensheid!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Dichterlijke vrijheid wordt straks realiteit

 1. delamontagne zegt:

  Een “goed-mens” ? of een Goedige sul;
  * *
  BELGIË: Een man uit Deurne, 63 jaar oud, was zo goed om een z.g.n. Vluchtelingen echtpaar onderdak te verlenen.
  Toen hij ze eenmaal in z’n huis had toegelaten steelden zij zijn bezittingen uit huis, verkochten het en uiteindelijk moest de man de nachten op balcon doorbrengen.
  Nog later moest hij zich daar ook wassen, eten deed hij er al.
  De politie die er hoogte van kreeg, ging naar het huis en hoorde van de man het hele verhaal.
  Hij was in feite een slaaf in eigen woning.
  De “vluchtelingen” werden meegnomen voor verhoor en moeten voor het gerecht verschijnen.
  Ze zullen waarschijnlijk Zware straffen krijgen ? ?
  BRON:
  https://www.7sur7.be/faits-divers/une-famille-retenait-et-exploitait-un-sexagenaire-depuis-des-mois-a-deurne~a36e75c8/?referrer=https://t.co/mQflu4clcH&referrer=https://lesobservateurs.ch/2019/10/03/belgique-la-famille-immigree-quil-accueillait-chez-lui-le-depouillait-et-le-faisait-dormir-sur-le-balcon/

  Geliked door 4 people

  • Steven zegt:

   ..En ZO DOM is half Nederland nou ook. Ze eerst WELKOM heten en daarna worden vermoord, verkracht en in elkaar geschopt door die lui waarvan je dacht dat ze hulp nodig hadden … DEBIEL VOLK!!!

   Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   delamontagne 3 oktober 2019 om 20:41

   Een stomme zak, die nu hopelijk zijn lesje heeft geleerd.
   Ik heb geen medelijden met dergelijke leeghoofden.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Ben je erg boos, boze.
  Wees blij dat je het van je af kan schrijven.
  Prima hoor!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Boze oude man, het is zo maar een gedachte maar zou er link bestaan van Soros naar Biden??

  malsion@orange.fr

  Like

 4. ruud 2 zegt:

  De waanzinnigen die hout gestookte centrales laten bouwen zijn volkomen van de pot gepleurd.
  In veel steden zie je statige lanen veranderen in haastige straten zonder bomen, alles gerooid voor energie, een wanstaltige wet op voorspraak van de VVD in Brussel aangenomen, waar ik woon is zeker voor 1800 meter aan 2 zijden bomen van 70 en 80 cm middellijn omgezaagd, terwijl ik nog geen vluchteling gezien heb die zijn eigen apen mee heeft genomen.

  Like

  • Lot zegt:

   Kan iemand mij vertellen, wie zo gek is opdrachten te geven om zomaar bomen te kappen? Wij denken steeds aan de verborgen overheid. Is het niet gewoon de lokale gemeente? En moet daar geen overleg over gepleegd worden met de bewoners?
   En ze laten ook van die zielige stumpen staan.

   STel dat ze liegen en zeggen de bomen waren oud. Dan moeten we eisen dat er grote soorten voor terugkomen.

   Hier op de heide in het Gooi hebben ze van groenlinks ook alles kapot gemaakt.
   Normaal horen schapen het korte gras te knibbelen. Zetten ze er koeien neer die bijna het gras niet kunnen eten. Ze moeten dan ook bijgevoederd worden. De koeievlaaien leveren wel weer gras op, wat oorspronkelijke zandgrondvegetatie aantast. Die koeien staan tegen de bomen te hossen uit verveling, omdat ze er helemaal niet thuis horen, maar horen op een groen sappig veld te staan. Overal zijn bomen aangetast, daar wordt door de stieren flink tegenaan gehost alsof het een tegenstander betreft.
   m.n de heide tussen hilversum en bussum is aangedaan. Hebben ze bankje geplaatst, met daarop een bordje, met dank aan groenlinks (voor het bankje jaja maar ondertussen)
   Hebben ze asielzoekers met grote elektrische kettingzagers! het freule heide af laten zagen. Zelf gezien, waren Afrikanen. Vroeger waren daar mooie paarse velden. m.n onder de Nieuwe Crailose weg van Hilversum naar Laren. Koeien liggen noordelijker hele velden freule heide plat en kaal.
   Ik dacht ze willen misschien wel ons overtuigen er asielhuizen te bouwen ofzo.
   Toen kwam ik erachter dat ze er een weg wilden bouwen van de A1 naar het mediapark. Hoewel veel t.v. al in Aalsmeer is. Ook een enorme kaalslag op bremstruiken die liefelijk langs de vele zandpadjes over de heide waren aangelegd die maanden lang gele bloemen hebben. Het is gewoon niet leuk meer. Hoe precies in welke volgorde weet ik niet. Er was veel protest over de snelweg, want het is meer een park waar veel mensen komen. Ik denk dat het afgeblazen is. Ze wilden toen weer een ondergrondse tunnel maken. Toe maar met het geld. Je weet nooit of ze alles zo kapot maken omdat toch de groenlinkse hoog tronige mensen hun zin willen hebben. Dat mensen het opgeven.
   En net als de bomenkap. Plannen verdwijnen in de la, na de ahum informatie(inspraak)bijeenkomst. En later worden ze gewoon toch uitgevoerd, en dan ligt het er voordat je het weet. Het begint al met informatiebijeenkomst. Dat is fout, we hebben recht op inspraakbijeenkomst. Zoveel mensen in Nederland die wat kunnen doen en toch wordt de bestuurswet in andere gevallen zo overtreden.

   Like

 5. Thomasson zegt:

  Eind jaren ’70 en begin jaren ’80 hadden jongeren en ouderen het lef om massa demonstraties tegen de plaatsing van Kruisraketten te houden. Mensen die deze tijden hadden beleefd, kunnen nog herinneren: “Alle Kernwapens de Wereld uit, te beginnen in Nederland”. Zo ver ik weet, had de regering gezwicht voor het publieke opinie. De Kruisraketten kwamen niet. Waar zijn de Mient Jan Faber’s van deze tijd? De tijd van nu is veel gevaarlijker dan de tijd waarin paar armtierige Kruisraketten zouden worden geplaatst op Nederlandse bodem. Nederland zit nu met een tikkende bom. Het land wordt overspoeld met tsunami zwermen van het alle laagste gespuis uit islamitische landen en Afrika. Kruisraketten zouden door de NAVO worden geplaatst en verder niets. a) Kruisraketten vervuilen het milieu niet. Het gespuis in de AZC’s poept en plast net als de koeien en schapen in het veld. De AZC’s gebruiken faciliteiten die energie verslinden. Als de onuitgenodigde Herrschaft plus aanhang (familiehereniging) onderkomen krijgen en er wordt voor hen gebouwd, produceren ze MEER CO2 en STIKSTOF dan alle koeien, schapen, varkens en kippen in de boerderijen van Nederland. Zeker als ze heel snel ook een auto onder hun kont hebben. b) Kruisraketten beroven mensen niet, verkrachten geen vrouwen in de omgeving, vallen niemand met een mes op straat, leven niet op de kosten van de sociale dienst en .. ZE HEBBEN NIETS MET DE JIHAD.

  Like

 6. Lot zegt:

  Aardgas en Aardolie is oneindig, omdat het vanuit het binnenste van de aarde komt als koolstof 100km diepte, en niet de door Rockefeller bedachte als diertjes uit zee wat daar ooit was en eindig zou zijn: zie de film
  The uncertainty has settled, van marijn Poels. Een eyeopener. Zie met name bij 117 minuten – 126 minuten wat de uitleg is gegeven door de Russische Professor Kutcherov. Dat olievelden zich weer vulden na 50 jaar, en nu zijn er windmolens op de noordzee-olie, en dure steenkoolcentrales op de gasvelden.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13753:nederlands-volk-oor-aan-genaaid-met-gas-uit-groningen&catid=23:lezersbrieven&Itemid=36 helemaal onderin de pagina is de film, ja zoals de titel zegt, wij zijn genaaid met gas
  en
  als je alleen youtube wilt zien: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5181&v=GuoxLggqI_g De ‘The uncertainty has settled’ film

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s