Ondertussen in Australië

Screenshot_70

(Door: Wim van Schaik)

Vanwege het “Australisch model”, waarbij geen bootvluchtelingen worden toegelaten, denken we vaak dat het met de islamisering in Australië wel meevalt. Maar onder de quotaregeling en het hervestigingsprogramma van de UNHCR kwamen honderdduizenden moslims het land binnen. De islam is daardoor keihard gegroeid in Australië. Net als in Europa probeert de linkse Australische ‘elite’ de gewone man al jaren lang zand in de ogen te strooien en te laten geloven wat ze zichzelf wijsmaakt: “Islam in Australië is een dynamisch, evoluerend verhaal met een rijke geschiedenis, waarop Australië extreem trots kan zijn”. De islam zou zelfs in belangrijke mate bijdragen tot het succes van Australië en de hedendaagse cultuur. Deze verkooppraatjes van de verkwanselaars van de westerse waarden kloppen niet.

Neem het verhaal van dat jongetje van vijf. Het begon met bed plassen en niet meer naar school willen. Eerst dachten de ouders dat het kwam door de overgang naar een ander leerjaar. Toen kwamen ze er achter dat hun zoontje dagelijks door vijf klasgenoten in het toilet werd gepest. Het begon met vragen of hij besneden was. Daarna werd het kind uitgescholden voor “Joods ongedierte”, “vuile Jood” en “Joodse kakkerlak”.

Moeder kreeg op de Hawthorn West Primary School (Melbourne) te horen dat het geen antisemitisme was, maar ‘gewoon’ pesten. Om toch maar vooral de andere kinderen niet aan te hoeven spreken, moest het jongetje voortaan gebruik maken van een ander toilet. Dat hielp natuurlijk niet. Toen de huisarts bij het kind een acute angststoornis vaststelde, haalden de ouders hun zoontje van school en gaven het voortaan thuisonderwijs.

Een ander geval van wegkijken betreft een 12-jarige scholier. Door een klasgenoot van Cheltenham Secondary College (Melbourne) werd hij naar een park gelokt en moest daar voorover buigen en de voeten van een moslimjongen kussen, anders zou hij door negen andere 12- en 13-jarigen in elkaar geslagen worden. Hij gaf toe. Alles werd gefilmd en op Instagram geplaatst. In de daaropvolgende maanden werd hij voortdurend uitgescholden voor “Joodse aap”, werd hij dagelijks van school gevolgd, en zo zwaar mishandeld dat hij naar het ziekenhuis moest. Uiteindelijk verliet hij de school.

Ook in dit geval weigerde de school de ernst  van de gebeurtenissen in te zien. Ze zeiden glashard dat het niet op het schoolterrein gebeurd was en er daarom niks aan deden. Wel wilden ze nog kwijt dat ze dit beslist geen antisemitisme vonden, zelfs geen pesten. Het was ‘slechts’ een ‘op zichzelf staand incident’…

Toen de ouders de publiciteit zochten, wilden de directeuren van beide scholen geen commentaar geven. Een woordvoerder van het Victorian Department of Education and Training kwam namens beide scholen met de ons zo bekend in de oren klinkende dooddoeners: “Antisemitisme en racistisch pesten worden niet getolereerd op scholen in Victoria. Alle leerlingen hebben het recht om zich veilig en ondersteund te voelen door hun school. We nemen het welzijn en de veiligheid van leerlingen zeer serieus en zetten ons in om ervoor te zorgen dat scholen inclusieve en veilige leeromgevingen zijn voor alle leerlingen.”

Beide gevallen werden gemeld aan de Anti-Defamation Commission (ADC). Volgens ADC-voorzitter Abramovich is er sprake van een “zich snel uitbreidende en monumentale crisis”. Steeds meer gezinnen voelen zich gedwongen om hun kinderen van de openbare school te halen en hen in te schrijven op Joodse dagscholen vanwege een groeiend gevoel van onveiligheid en de angst dat hun kinderen schade oplopen alleen vanwege wie ze zijn.

Het ministerie van Onderwijs in Victoria en de scholen leggen geen verband tussen antisemitisme en de toename van islam in Australië. Dat verbaast ons niet. Dat ook de ouders en ADC dit verband niet (durven) noemen, tekent de situatie in Australië. Politieke correctheid en angst om zich uit te spreken alom. De waarheid spreken mag niet. Ondertussen gaat de  islamisering bij onze antipoden ongehinderd door.

De rechtse Australische senator Fraser Anning legde in een reactie op de aanslagen van Christchurch, Nieuw Zeeland, dat verband met de islam wel: “Laat ons duidelijk zijn, terwijl moslims misschien vandaag de slachtoffers waren, zijn zij normaal gezien de daders. Wereldwijd vermoorden moslims in de naam van hun geloof op een industriële schaal. De volledige religie van de islam is simpelweg een gewelddadige ideologie van een zevende-eeuwse despoot die zich voordoet als een religieuze leider, die een eindeloze oorlog rechtvaardigt tegen iedereen die zich ertegen keert en oproept tot moord op ongelovigen en afvalligen. De echte oorzaak van bloedvergieten op de straten van Nieuw-Zeeland vandaag is in de eerste plaats het immigratieprogramma waarmee moslimfanaten naar Nieuw-Zeeland konden migreren.”

Een golf van (gespeelde) afschuw ging door de politiek correcte elite, en een tienerjongen die niet tegen de waarheid kon, sloeg een ei stuk op het hoofd van de dappere senator. En dan zien we toch nog een verschil met de situatie hier: de senator haalde uit naar de jongen, die minstens één rake klap naar het hoofd moest incasseren…

(https://ajn.timesofisrael.com)

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Australië, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Ondertussen in Australië

 1. Rensk. zegt:

  In dat kamp bij de Koerden begint al weer een nieuw kalifaat van IS. Notabene vrouwen hebben daar een islamitische rechtbank opgericht. Onderschat dus nooooooooooit en te nimmer de rol van vrouwen. Die kunnen net zo kwaardaardig zijn als mannen.

  Die vrouwen krijgen dan weer de goedkeuring van de mannen en zo houden ze elkaar in de wurggreep. Ik denk dat er maar 1 onorthodox middel is om het probleem IS daar bij de Koerden op te lossen. Soms moet je voor korte tijd buiten de hokjes en regels denken. Omdat je anders geen eerlijke strijd kunt hebben als je je zelf houdt aan de regels en wetten van de democratie en de tegenstanders totaal niet. Een andere oplossing is er absoluut niet.

  Geliked door 6 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Laat de koerden hun gang gaan en afrekenen met het kalifaat in hun kampen. En laat minister bloks ophouden met het schijnheilige gedoe dat hij tegen de doodstraf is voor deze isis moordenaars. Hak ze de kop af dan zijn we er van af. Doet Isis ook bij degenen die ze te pakken krijgen Zij kennen geen genade.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  MELBOURNE, AUSTRALIË; Een Joodse leerling wordt gedwongen de schoenen van een moslim-klasgenoot te kussen.
  Een ander filmde het “gebeuren”………..

  BRON:
  https://www.theage.com.au/national/victoria/jewish-boys-taunted-in-anti-semitic-bullying-at-melbourne-schools-20191003-p52xen.html

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Hier kun je zien hoe de Islam eruit ziet, onderwerping.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/zie-joodse-jongetjes-worden-antisemitisch-kapotgepest-moeten-voeten-van-moslim-leeftijdsgenootjes-kussen/

  Leon der Winter schreef hierover jaren geleden een klein artikel in een Duitse krant. Waarschijnlijk zijn ze vergeten het te verwijderen.
  https://www.welt.de/print-welt/article354109/Islam-heisst-auf-deutsch-Unterwerfung.html

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Maar één oplossing: deporteer de moslims, retour naar eigen zandbak !

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   koddebeier misschien kunnen we er een beter woord aan geven, naar hun mediteraine klimaat. Ik weet niet wat die mensen denken, maar ik was eens in Egypte en logisch eindigde in het ziekenhuis nadat ik mij niet goed voelde denk ik van eten in het hotel. Ik dacht dat ik zwanger was en zei dat. De verpleegster zei dat zij 3 kinderen had. Ik kon de zandheuvels zien vanuit de trein die van noord naar zuid rijdt. Ik dacht hoe ga je je kinderen voeden. Kennelijk zien zij dat heel anders. Maar ze kunnen het wel makkelijk tegen ons gebruiken bij een zwakke leftie.

   Geliked door 1 persoon

 6. rottenpikwick zegt:

  Zou niet mogen in Het Heilige der Heilige, waar Vrede en Verdraagzaamheid gepredikt wordt!
  https://stumpertjes.nl/2019/10/03/politie-valt-moskee-binnen/?embed=true

  Like

 7. Ton Ruygrok zegt:

  Ondertussen in France … moslim .. dood en verderf… maar niks aan de hand hoor… ja meneer hoorde wel eens stemmetjes… van binnen dan … nou ja dan ga je mensensteken… logisch toch…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Ik voorzie enorme toename van moslimgeweld tegen de niet moslim bevolking. Waarom? Omdat de moslims in aantal steeds meer toenemen in Europa ( ook in nederland) en zij op basis van hun numerieke en gewelddadige overmacht vrij spel hebben om hun doelstelling te bereiken , en dat is hun gastland onderwerpen aan de islam. Zo simpel is het.

  Like

 9. Jan zegt:

  Ondertussn in Australië

  (Waarom maakt de politie dat gedegenereerde wijf niet ter plekke af?)

  Like

 10. Jan zegt:

  Australië, gecapituleerd voor geitenneukers

  Like

 11. Jan zegt:

  Australië volledig nazi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s