Dader mes-aanval bekeerde zich tot de islam

Screenshot_72

(Door: Pieter Van Berkel)

De man die donderdag vier agenten doodstak in Parijs voordat hij zelf werd doodgeschoten, had zich 18 maanden geleden tot de islam bekeerd. Dat schrijft Le Figaro op basis van politiebronnen. Zijn vrouw werd gisteren opgepakt en zou ook moslima zijn. Er heerst alsnog veel onduidelijkheid en verwarring over de zaak.

De 45-jarige dader was geboren op het Franse eiland Martinique en werkte als informaticus op de technische dienst van de inlichtingendienst van de Parijse prefectuur. Hij leed aan gehoorverlies en was gedeeltelijk doofstom. Hij zou zich 18 maanden geleden tot de islam bekeerd hebben. Zijn vrouw, die gisteren werd opgepakt, zou ook moslima zijn.

Lees verder>>>
(h/t Marc)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, nieuw fascisme, Parijs, politie, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Dader mes-aanval bekeerde zich tot de islam

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Wake up call:
  Het gevaar van de ideologie ‘islam’.
  Dader heeft zich achttien maanden geleden tot de islam bekeerd.
  Aangenomen kan worden dat hij zich in de koran heeft verdiept.
  Daar OPDRACHT gevonden om medemensen, die als christenen of ongelovig bekend zijn, te doden.
  In principe kan deze activiteit van ELKE moslim verwacht worden. Hier kan een samenleving zich niet tegen beveiligen met orthodoxe middelen. De enige remedie is om ALLE moslims uit de samenleving te verwijderen wegens latent levensgevaar.
  WAARSCHUWING om niet opnieuw in slaap te vallen. Deze dader gebruikte een mes. Een willekeurig andere moslim kan ook een zwaar explosief gebruiken op een plaats waar veel ‘ongelovigen’ aanwezig zijn.
  Dit is niet zomaar een loze fantasie maar een theoretische mogelijkheid waarvan VELE voorvallen op talloze plaatsen bekend zijn.
  Er is aanleiding om in actie te komen. ‘
  ISLAM — weg ermee.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 6 people

 2. koddebeier zegt:

  Tot de islam bekeerd…………..Hadden we anders verwacht dan ????

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Hoe lang duurt het nog voordat de politiek en de domme massa doorkrijgen dat de islam een gevaar is voor de samenleving ?????

  Geliked door 2 people

 4. henk verhoef zegt:

  de islaam is een 50 jaar in nedelrand en was toen reeds een 300 jaar in het voormalige Nederlands Oost Indie
  dus enige ervaring kan je nedelrandse volk niet ontzeggen
  MAAR ook reeds een 1500(of minder want daarvoor slechts twee “vaten bieren”( batavieren) die de rijn af kwamen zakken op een vlotje\0_) jaar hebben we te doen met het gristendom
  en het gristendom werkte toch ook lekker vredelievend als je maar aanhing en geloofde wat zij opdroegen en anders — hoeveel zijn er uit die gristenen idee vermoord
  zelfgde verhaal communisme/socialisme- zELDE ELLENDE – MACHT EN MOORDEN
  Probleem is de mens- hij wil, en zal de baas zijn, kost wat hetkost
  ERGO stoppen met ideologien en gewoon weer meer zoogdier worden wat we van nature zijn
  Daty betekend onder anderen – niet meer voor de lol doden of je een ziekte vreten maar ook een ander wat laten
  Poezen weten het al 8 miljoen jaren– als je alle muizen/ratten dood voor de lol – heb je morgen niet meer te eten- en ga je gewoon dood
  De mens rommelt pas een 400-500 duizend jaar rond– ergo moet nog veel leren
  maar moet je eens zien hoe snel poes leert en hoe vaak het beest zijn kop stoot en zelfs zijn kop verspeelt
  Heb een ongeschonde vertrouwen in de natuur dat die zonder enig probleem dat probleem mens sooner than later oplost en dan echt oplost en geen nooit werkende politiek pleister plakt als doekkie voor bloeden

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ook iets eigenaardigs ondanks dat we tegenwoordig al veel gewend zijn van overheden en media, Elsevier schrijft;
  “Opvallend is dat persbureau ANP in eerste instantie schreef dat de dader volgens lokale media ‘een geradicaliseerde medewerker van het hoofdbureau’ was. Later op de middag, toen meer informatie naar buiten was gekomen over de steekpartij, werd alleen melding gemaakt van een ‘administratief medewerker’, wiens motief niet duidelijk zou zijn. Volgens BFMTV, een 24 uurs-nieuwszender die in Parijs is gevestigd, ging het waarschijnlijk om een ‘intern conflict binnen de politie’.”
  Conclusie is dus dat er weer wat onder de pet gehouden wordt.
  Dan nog zoiets, volgens mij is een doofstomme iemand die doof geboren is en eigenlijk niet kan praten, sommigen leren op latere leeftijd ‘praten’ mede door apparatuur die het mogelijk maakt iets te horen.
  Deze man is op latere leeftijd doof geworden maar kon dus allang praten en dus is hij niet “stom”(dat wil zeggen stil). Dat stil is ook betrekkelijk, wij gingen vroeger zwemmen bij Effatha in Voorburg en daar zaten doofstommen. De kinderen maakten de meest vreemde geluiden, vaak snoeihard.

  Maar dat terzijde, inmiddels zijn we vele aanslagen verder en komt steeds bovendrijven dat het óf bekeerlingen zijn óf mensen die lange tijd alleen in naam moslim waren maar plots heel erg vroom werden.
  Denk aan degenen die tot kort voor hun daad nog alles deden wat god verboden had, van drank tot drugsmisbruik en/of handel daarin.
  Net zoiets als “Rooms-katholieken” die alleen op kerstavond nog in de kerk komen.
  Met dit verschil dat moslims niet geloven in maar zich onderwerpen aan.
  Dat is meer dan zomaar een klein verschil, er hoeft maar 1 imam te zijn die hem wijsmaakt dat hij de opgelopen schade in moet halen en je hebt de poppen aan het dansen.
  Ze hebben zeg maar iets goed te maken voor de jaren dat ze gezondigd hebben.
  Vergeet niet dat ook deze man niet in een opwelling heeft gehandeld maar met voorbedachte rade te werk ging, hij ging met een keramisch mes naar binnen dat niet wordt opgemerkt door de veiligheidsapparatuur.

  Geliked door 2 people

 6. danny zegt:

  Heeft niets met de islam te maken joh!

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Welnee; hij was een beetje verward. Misschien een te laag bloedsuikergehalte?

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Misschien. een. hashhiesh-beginnende- grnieter. die in het begin allerhande fantasieën ‘beleeft’, ( net als de sprookjes verteld uit de 10000 en een nacht, in Arabische landen waren/ zijn? reizende, van dorp naar dorp-sprookjesvertellers, waarschijnlijk ook door de hashhiesh, ( of door KAT,( aldaar. een soort ligusterplant).

    Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Een razende mohammedaan kan niet eens in bedwang worden gehouden door vier agenten en een politiehond (wat een verrukkelijk dier!).

  Ik zou de reet onder die mohammedaan vandaan hebben geknald.

  https://dagelijksnieuwtje.nl/2019/10/03/politie-valt-moskee-binnen-en-ziet-in-het-hoekje-man-bidden-wacht-tot-hij-zich-omdraait/?fbclid=IwAR0nxZOJeqCa_niUM2mjBxOycLsP9g8nLBAmU83AOKNbx42qV_L8zNL_fqM

  Geliked door 3 people

  • Lucky zegt:

   Het kán wel hoor, maar men moet zoooo voorzichtig omgaan met dat soort figuren….

   Geliked door 3 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Het is idd wat Lucky zegt: ze moeten erg voorzichtig zijn. Ze moeten zich inhouden om niet als racist te worden bestempeld. Als ze ze net zo hardhandig aanpakken als autochtonen bestaat er een grote kans op aangifte van excessief geweld en de muzelman gaat vrijuit en de diender wordt zeer waarschijnlijk ontslagen. Weg baan; zit je met je hypotheek en een pensioenopbouw gat. Dat ga je toch niet riskeren?

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    I.K. Bennurklaarmee 4 oktober 2019 om 22:58

    Inderdaad.
    Maar het is toch diep triest en angstaanjagend dat men hier al onderdanig buigt en kruipt voor de mohammedaanse bezetters?
    En daar komt dan nog bij dat de schoften die ons ‘regeren’ AL ons geld zullen stelen voor hun communistische plannen, zoals de klimaatgekte! Die wordt met de dag ‘demonischer’; mark my words!
    Er staan ons onvoorstelbare verschrikkingen te wachten en er is geen ontkomen meer aan.
    Wie denkt dat het ooit nog goedkomt, vergist zich, maar ik gun hun die ijdele hoop wel.

    Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ja, een beschamende vertoning, de arrestatie van die moslim in de moskee De enige die voor zijn taak berekend was , was die politiehond. De rest van die politieambtenaren passen beter in het uniform van het leger des heils dan in een politie-uniform, stelletje amateurs/lafaards. Zo zie je maar weer waar verkeerde selectiecriteria toe kunnen leiden.

   Geliked door 3 people

   • ronjaspers zegt:

    scherpschutter1943.Ik geloof niet dat het zozeer aan de politieagenten ligt maar meer aan het beleid van de politietop.De agenten zullen de opdracht krijgen van de politietop om moslims met fluwelen handschoenen te behandelen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    ronjaspers 6 oktober 2019 om 01:00

    De agenten zullen de opdracht krijgen van de politietop om moslims met fluwelen handschoenen te behandelen.

    Tuurlijk, de iftarbezoekers kruipen voor de mohammedaan.
    Op deze manier zou ik geen politieagent willen zijn.
    Evenmin wil ik deurwaarder of belastinginspecteur zijn: die keren zich tegen de eigen bevolking, op bevel van de ‘elite’.

    Like

  • Trucker zegt:

   Hey Tis jij weet wel wat te doen met islamieten invaders weet ik… momentje

   HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

   kwam echt niet bij van het lachen als ik naar dat filmpje kijk.
   Fluwelen handschoenen of niet is in deze ondergeschikt want ze kwamen om die haatbaard in een vrouwenjurk “op te halen”, het hoe is echt Benny Hill, het muziekje kan er zo onder.
   Drie “mannen” en één model MET EEN HOND en ze lopen weg.
   HILARISCH, enne voor de duidelijkheid veel “mannen” (deze video noopt mij aanhalingstekens te gebruiken) zijn net zo’n schijters als dit model met haar vlechtje.
   Deze video bewijst wat ik al talloze keren heb gepend vrouwen deugen niet bij interventies (misschien als “afeleidingsmanouevre”) en sommige “mannen” net zo weinig.
   Lang haar, wie vertrouwt is met de straat weet dat ideaal is om iemand tegen de grond te werken dat is ook de reden dat ik altijd verwonder dat die modellen met hun haartjes van onder de stoere pet mogen wapperen, zie al zo’n wicht aan mijn deur staan die mij komt halen.
   Belachelijke rotzooi

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 6 oktober 2019 om 13:43

    het hoe is echt Benny Hill, het muziekje kan er zo onder

    Zoiets?
    Vanaf 0:17

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Benyy Hill dat was nog eens humor en de onvergetelijke Tommy Cooper, dat was de tijd dat er nog slapstick humor gemaakt werd voor simpele zielen als ik.
    Moest niks hebben van dat elitaire rotzooi gedoe met Koot en bie en aanverwante dat was nu eens bekakte humor de hedendaagse stand uppers dat is pas een gruwel met hun politiek correct gezeik ken er geen éne die ik ooit zou willen bekijken te meer daar ze zo laf zijn om voluit te gaan over de Christelijke religie maar hun SMOEL houden over de islam.
    Hedendaagse humor is daardoor verworden tot eenheidsworst die (voor mij) smaakt als iets vies en klef en rottig !

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 6 oktober 2019 om 18:31

    Nou, Trucker, sommige dingen van Koot & Bie vind ik hartstikke leuk.
    Neem nu deze; zo parkeer ik ook ongeveer:

    En deze dan? Hiervan lig ik compleet in een deuk:

    En deze simpele onderbroekenlol kan ik ook wel waarderen: 😆

    de hedendaagse stand uppers dat is pas een gruwel met hun politiek correct gezeik

    Helemaal mee eens!

    Nee, dan Toon Hermans met zijn verhaaltje over Sinterklaas en Zwarte Piet:

    Geliked door 1 persoon

 8. danny zegt:

  De Franse autoriteiten hadden deze man zeker niet op de korrel, zoals iedere keer, het geval is.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Gelukkig hebben ze dat stuk islam-uitschot in Parijs meteen overhoop geschoten en kan hij zo geen slachtoffers meer maken! Jammer dat ze dit niet in Nederland doen!

   Geliked door 3 people

 9. Lucky zegt:

  Zojuist meldden ze bij ’t journaal dat hij waarschijnlijk tóch uit terroristisch motief handelde.

  Like

 10. Let op, steeds meer terreuraanslagen van BINNENUIT, zoals vermeld in het 1000 en één nacht sprookjesboek.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/celstrafje-van-18-maanden-voor-vrouw-tegen-muur-smijten-en-andere-vrouw-de-schedel-breken/

  Celstrafje van 18 maanden voor vrouw tegen muur smijten en andere vrouw de schedel breken

  Nabil O. (23) krijgt 24 maanden cel, waarvan 6 voorwaardelijk, voor de zware mishandeling van twee vrouwen. Eentje fietste er namelijk over de stoep en moest daarom met haar hoofd tegen de muur. De ander schoot te hulp en verdiende daarom een gebroken schedel…

  Laat dat even inwerken: Een man met vier overvallen en een geweldsdelict op z’n naam, die een vrouw op de fiets met haar hoofd tegen de muur drukt en aanvalt, vervolgens ook nog eens een andere vrouw volledig het gezicht verbouwt, ziet de rechtbank allemaal als ‘een moment van uitbarsting’ en ‘geen gevaar voor de maatschappij’. What the fuck.

  Geliked door 4 people

 12. djanggo braamhaar zegt:

  Er zijn veel meer aanvallen met ALLAH AKBAR
  Roept iemand ALLAH AKBAR dan zegd politie en media verwarde persoon.
  Ze zijn allemaal bang voor ALLAH AKBAR want er is weer nieuwe kalifaat

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Dat is nu het verschil tussen de katholieke godsdienst en die 700 anderen wij bidden als we ons bekeren een islamiet steekt iemand neer…..lang leve de islam en zijn gelovigen (grapje)

  Like

 14. Drs.E.N.Schilder zegt:

  HET resultaat van de ‘politieke’ quota waarbij afkomst en huidskleur voorrang krijgen op kennis en kunde en… betrouwbaarheid! Zelfs psychologische testen (politie en defensie) mogen klaarblijkelijk falen om maar aan de kunstmatige quota te voldoen… Waneer het hun ‘heilige’ hersenspoeling betreft zijn moslims NOOIT en te nimmer te vertrouwen!

  Like

 15. Torsten Himmelstoss zegt:

  Agent met hond(!!!) in essalam-haatbunker en niet zonder reden!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1831895348/agenten-met-politiehond-overmeesteren-man-in-moskee

  Like

 16. Lucky zegt:

  Ondertussen in Frankrijk,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/04/macrons-france-27000-police-march-against-poor-working-conditions/

  Macron’s France: 27,000 Police March Against Poor Working Conditions

  Macron’s Frankrijk: 27.000 politiemars tegen slechte arbeidsomstandigheden

  Around 27,000 police officers took to the streets of Paris this week in a protest directed at French President Emmanuel Macron over lack of resources and poor working conditions.
  The organisers of the protest, named March of the Angry, labelled it “historic” and “never seen before” as the profession counted around 150,000 individuals in total across the entire country.

  Part of the protest included highlighting the surge in suicides among officers, with 52 police suicides occurring since the start of this year alone, Liberation reports.

  Ongeveer 27.000 politieagenten gingen deze week de straten van Parijs op uit protest tegen de Franse president Emmanuel Macron wegens gebrek aan middelen en slechte arbeidsomstandigheden.
  De organisatoren van het protest, March of the Angry genaamd, bestempelden het als ‘historisch’ en ‘nooit eerder gezien’, aangezien het beroep in totaal ongeveer 150.000 mensen in het hele land telde.

  Onderdeel van het protest was onder meer het benadrukken van de toename van zelfmoorden onder officieren, waarbij alleen al sinds het begin van dit jaar 52 politie-zelfmoorden plaatsvonden, meldt Liberation.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s