Linkse Italiaanse regering wil staatsburgerschap voor migrantenkinderen

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe linkse Italiaanse regering zou aan de in Italië geboren kinderen van immigranten het staatsburgerschap willen verlenen. De wet zou volgende week in het parlement in Rome ingebracht kunnen worden. Twee jaar geleden had de toenmalige linkse regering al zo´n voorstel gedaan, maar uiteindelijk werd het idee niet ondersteund door de parlementariërs. Met de val van Salvini staat niets de immigratievriendelijke plannen van de regering-Conte in de weg.

Mitteleuropa

In Italië veranderde de migratiepolitiek drastisch met de vorming van een nieuwe linkse regering, die eerst de havens opende voor de smokkelaars die migranten vervoeren. Met het Akkoord van Malta, dat begin deze week werd ondertekend, besloten zij al een verdeling van de migranten. Volgens een bericht van deskundigen willen de linkse partijen door het verlenen van het staatsburgerschap nieuwe kiezers winnen.

“De Ocean Viking ligt in Marseille voor anker en is klaar voor haar volgende zeemissie”, schreef de NGO “SOS Mediterrannée”vrijdag op een sociaal netwerk, waarop foto´s van het schip werden gepubliceerd waarmee de afgelopen weken honderden migranten Europa hebben bereikt.

Een maand geleden, toen Matteo Salvini minister van Binnenlandse Zaken was, zouden deze taferelen onvoorstelbaar geweest zijn. De Romeinse migratiepolitiek veranderde echter dramatisch met de vorming van de nieuwe linkse regering-Conte. Ze staat nu niet alleen toe dat schepen van smokkelaars aanleggen, maar dringt ook aan op de verdeling van de nieuwkomers over heel Europa.

Maandag al waren de ministers van Binnenlandse Zaken van Italië, Frankrijk, Duitsland en Malta overeengekomen om de via de Middellandse Zee komende migranten te verdelen. Allemaal onder de EU-lidstaten die vrijwillig immigranten opnemen. Het noodgevalmechanisme, zoals de procedure genoemd wordt, duurt zes maanden. De exacte verdeelquota worden later door de partijen bepaald.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Matteo Salvini, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Linkse Italiaanse regering wil staatsburgerschap voor migrantenkinderen

 1. Monalisa zegt:

  Ach ook zij komen er achter dat dit geen goed plan is. Ze zullen later huilen

  Like

 2. Dit alles met dank aan geheime besprekingen met Conte en Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Desnoods over lijken voor het pluche. Alles voor het pluche. Dat is het waar het bij alle West-Europese regeringen om draait.

  Geliked door 2 people

 4. Daan Kranenburg zegt:

  Ik zou zeggen gelijk doen Italiaanse regering is een aanwinst voor jullie land en je krijgt de fokkers er gratis bij!

  Like

 5. Claudia Millenaar zegt:

  Q; Volgens een bericht van deskundigen willen de linkse partijen door het verlenen van het staatsburgerschap nieuwe kiezers winnen.
  Laten we dan maar hopen, als straks de poen echt op is, de nieuwe staatsburgers als eerste bij deze linkse kliek ‘te rade’ gaat…

  Maar zo ik het lees, gaat de mensensmokkel dus gewoon verder! Dit is handel in mensen, mensen die hier aan de onderkant van de onderkant van de maatschappij terecht komen.

  Er zijn nu al protesten van de nieuwe staatsburgers die er veelal niet al te zachtzinnig aan toe gaan… De Europese Unie zal in een groot shithole veranderen.

  Geliked door 2 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Kijk maar aan kinderen krijgen papieren en dan later Papa derbij Mama derbij Oompje derbij zijn vrouw derbij.Tantetje derbij
  Moet het nog voorgekouwd worden??

  Geliked door 2 people

 7. Marijke zegt:

  Mooi! Allemaal Italianen. *Italië als vakantieland schrappen doet*

  Like

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Hoe geschift kun je zijn als links doorgedraaide idioot. Diezelfde idioten hebben het ook voor het zeggen in nederland. Die vinden ook alles goed als het maar uit brussel komt. De eigen bevolking kon vroeger al aan het gas maar dat is nu ook al op. De regering gaat zich nu beraden op methoden om de autochtone bevolking uit te schakelen. Misschien kunnen ze advies krijgen van de duitsers, die hebben daar tenslotte ervaring mee.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   scherpschutter1943.Het extreem linkse nageboorte zijn de “nuttige idioten” van de satanische elite.Het linkse nageboorte word gebruikt door de satanische elite om landen van binnenuit te slopen,en om op een oorlog/genocide aan te sturen.Dit alles voor een New World Order.

   Like

 9. kampersrene zegt:

  De enigen die er rijk van zullen worden en het voorstel toejuichen…..zijn de bananenimporteurs

  Like

 10. henk verhoef zegt:

  rapportje over lil en broertje gelezen ???
  Wat een ontwikkeld land toch he met niet corrupte organisaties en ngo,s en politici en mede burgers
  DAN wel schijt hebben aan de uitspraak toch ook linkse rechters van GL/D33MET MEDEWERKENIG VAN DE “BESCHERMERS VAN DE RECHTSTAAT) – dat ze op moeten donderen- maar ineens wil dat zelfde linkse tuig wel dat rechters handhaven bij millieu waanzin zaken
  heT RAPPORT IS VERNIETIGEND– MAAR NIEMAND DIE ZEGT– SOEPSDIDIE KRAAN DICHT EN AMBTENAREN OP STRAAT
  een rijbewijsje fixen is al te moeilijk

  en het volk– ach– wel zijn zo gelukkig( behalve de niet beschermde vrouwen dan- de een wordt thuis mishandeld de tweede wordt er iets van de geslachtdelen verwijderd=
  en de rest wordt bestolen – de werkende dan- door de staat om het aan de “wij zijn hier de baas” te geven
  ern wat stemmen we
  ?? goed he

  Like

 11. fleckie zegt:

  De als hoofdzetel hebbende stad Rome, waar de overwegend despotische , instantie bij de grootkapitalisten, Bilderbergers, zich manifesteert, met nog in hun achterhoofd het idee van: ..).pag.154, .Umb.Eco’s ‘naam v.d.Roos.’ ….” HOE het Volk Gods verdeeld zou moeten. zijn: :: in HERDERS,( ofwel de GEESTELIJKHEID) …….HONDEN, ofwel de. soldaten,…….en SCHAPEN.
  het. volk, ……. EN. ‘’voorheen’ zouden ze bang moeten zijn omdat men aan de eenvoudigen van geest, kracht bijzette. met o.a.een enkel dreigement. , zoals de voorspelling dat iemand die. NIET. gehoorzaamde iets vreselijks. en. uiteraard bovennatuurlijks kan overkomen’’ ( overgenomen uit het boek van Umberto. Eco, ‘de naam van de Roos, pagina 42 en
  154. Met ..dat. “vreselijke” worden we nu inderdaad echt geconfronteerd, op de keper beschouwd, hoe. DE. clerus, r.k. Of. evangelisch. ‘maneuvreert’!!!…………………
  Veel eerder. geattendeerd op het boek ‘Bonifatius, grondlegger van Europa’, ( met mijn opmerking er achteraan…” tel uit de winst”!!! …………….. Op ejbron 1.11.2017, onder ‘waarom de oude goden beter zijn dan God, en Allah’……………>>>>>>>>>>>>>>…………..
  Op ej.bron 12.8.2019 onder “ Wilders wil Nederland de- islamiseren, no..16+17. …………………
  Zoals men erover kan ‘denken’ oordelen’ ……een ‘goed ‘geoliede geld- opbrengende’ religie,( opgedrongen in o.a. ons land. toendertijd!! )

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Het zijn trouwens zelfs niet eens de islam, links en de immigranten die Italië ontzettend veel schade berokkenen maar zelfs duizenden wilde zwijnen! En dat die geen onderscheid maken tussen welke menselijke partij dan ook bewijst dit artikel:

  Wilde zwijnen snuiven voor 20.000 euro cocaïne op in bos

  Een groep criminele drugsdealers loopt voor bijna 20.000 euro aan inkomsten mis, nadat ze een aantal kilo coke in een bos in Italië hadden verstopt. Ze hoopten de politie te slim af te zijn, maar met een groepje wilde snuifsnuiten hadden ze geen rekening gehouden.
  De zwijnen wroetten de pakketten coke volledig kapot met hun snuiten, meldt de Britse Metro vrijdag. Het is alleen niet bekend hoe de dieren hun vermoedelijke eerste drugsinname hebben ervaren.
  Voor veel italianen is het al niet eens te hopen dat die zwijnen aan drugs verslaafd raken want wie weet worden ze daar ontzettend agressief van!

  Door een afgetapt telefoongesprek tussen de dealers werd de politie op de hoogte gebracht van de ‘coke-zwijnen’. In het gesprek hoorde de politie dat de dealers hun beklag deden over de varkens in de Valdichiana-vallei.
  Criminelen die klagen bij de politie kunnen anders net zo goed bij Satan te biecht gaan voor hun zonden!

  Het telefoontje leidde uiteindelijk tot de aanhouding van vier verdachten; drie Albanezen en een Italiaan. De cokebende zou elke maand een paar kilo cocaïne hebben verhandeld in nachtclubs in de Italiaanse stad Arezzo.
  Dit vergif zal dus nooit in handen komen van drugsverslaafden en wie weet vonden de zwijnen het zelfs nog lekker ook!

  De drugsdealers zijn niet de enige mensen die zich zorgen maken over de overlast en het aantal wilde zwijnen in Italië. Ook boeren zijn ongelukkig met de schade die de beesten aanrichten. Ook automobilisten ondervinden flinke overlast. De zwijnen zouden constant verantwoordelijk zijn voor een toename van het aantal ongelukken op de Italiaanse wegen.
  Het is anders maar de vraag wie de Italianen toch liever kwijt willen: die wilde zwijnen of anders de immigranten, vluchtelingen, asielzoekers, moslims of links!

  “Het is niet langer alleen een kwestie van compensatie, maar een kwestie van persoonlijke veiligheid en het moet worden opgelost”, vindt Ettore Prandini hoofd van de Italiaanse vereniging van landbouwers, Coldiretti. “De overheid moet op met een gedegen plan komen zonder administratieve obstakels, anders wordt het probleem alleen maar erger.”

  Gaan ze anders daar ook de problemen omtrent dat menselijke uitschot oplossen? Hopelijk dringen die zwijnen een keer de moskeeën , asielzoekerscentra’s of de kantoren van de linkse oppositie binnen waar ze alles verslinden, de boel bevuilen of deze groepen met hun besmettelijke beten een bloedvergiftiging van hier tot Tokio bezorgen of hen anders gewoon wegjagen uit Italië!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s