Stop de stikstofhysterie!

Screenshot_71

(Door: “Elise Nijmegen”)

De zogenaamde stikstofcrisis die ons land lam legt, zorgt ervoor dat aannemers failliet dreigen te gaan. De Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra heeft een brandbrief naar het kabinet gestuurd. Bouwbedrijven en aannemers raken in grote financiële problemen door plotseling stopgezette bouwprojecten, zo’n 18.000 waarvoor reeds investeringen zijn gedaan, materialen zijn ingekocht en medewerkers zijn ingepland.
www.rtlz.nl

De universiteit van Californië haalt de officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit. De bevindingen van de universiteit, gepubliceerd in het prestigieuze blad “Science”, komen erop neer dat er is ontdekt dat er in het gesteente van de planeet enorme hoeveelheden stikstof, dat essentieel is voor het plantenleven, zitten opgeslagen.

Deze ontdekking verandert de complete theorie dat de planeet opwarmt door menselijke CO2-uitstoot. Ben Houlton, milieuwetenschapper aan de Davis Universiteit van Californië, verklaart dat “dit tegen het eeuwenlange paradigma ingaat dat het fundament legde voor de klimaatwetenschappen.”

Stikstof doet in combinatie met CO2 allerlei bomen gretig groeien en dat schijnt de overheid nu net niet te willen aangezien de massale houtkap van de afgelopen jaren. Een nieuwe religie geleid door de klimaatsekte gaat ons hele leven veranderen en kleedt ons financieel uit om de rijken rijker te maken en de armen armer…
www.xandernieuws.net

De asielinvasie die de VN en de EU in Europa hebben geïnitieerd en die ze betalen met uw belastinggeld, leidt vaak terug naar multimiljonair Soros, die wereldwijd probeert de democratie te vernietigen om uiteindelijk de NWO te laten regeren. Een wereld die bestuurd wordt door één wereldregering, de VN, en zo laat onderstaand artikel weten zijn ons koningshuis, prinses Mabel en ook de politiek erbij betrokken.

De invloed van Soros, door sommigen ook wel een financiële terrorist genoemd, is ook in Nederland aanwezig, zo blijkt uit onderzoek van de NRC. Soros geeft zo’n 7 miljoen per jaar aan Nederlandse organisaties die het globalisme promoten, de discussie rond Zwarte Piet negatief stimuleren en ook inzetten op maatschappelijke thema’s zoals het etnisch profileren bij de politie.

De Open Society Foundation van Soros zou, net als in Hongarije, ook hier in Nederland verboden moeten worden. In Hongarije is het zelfs strafbaar gesteld om Soros-gerelateerde bedrijven te helpen. Hongarije is wel het nieuwe voorbeeldland van Europa wat mij betreft.
https://indignatie.nl

Onderstaand artikel stelt de vraag waarom de medische wereld toegang wil tot onze kinderen.

In 2016 heeft Harry Perry een zorgwekkende verklaring afgelegd, waarin hij zei: We moeten ons soort privé-idee doorbreken dat kinderen tot hun ouders behoren of kinderen tot hun families. Drie jaar later worden concepten als “kinderen behoren tot de gemeenschap” samengevoegd tot “meer goed” praatpunten over volksgezondheidsvaccinaties van politici die het beleid bepalen.

De vraag gaat niet meer over het feit of ouders hun kinderen wel of niet moeten vaccineren, maar over de vraag of ouders volledig van het beeld moeten worden verwijderd als het gaat over vaccinatiebeslissingen. Vaccinaties zijn een verdienmodel geworden van de NWO, een baby krijgt al vaccinaties, peuters, kleuters, jongeren, risicogroepen krijgen de griepprik, en ook de ouderen.

In Amerika, en dat zal hier in Nederland niet anders zijn, is het aantal vaccinaties drastisch omhooggegaan door de jaren heen. In 1962 kreeg een kind 3 vaccinaties: Polio, Small Pox en DTP. In 1983 kreeg een kind 24 vaccinaties: 2 als ze twee maanden zijn (DTP, OPV), 2 als ze 4 maanden zijn (DTP, OPV), bij 6 maanden (DTP), bij 15 maanden (MMR), 18 maanden (DTP), 4 jaar (DTP, OPV), 15 jaar (TD). In 2018 zijn dat er 72.
https://thehighwire.com

Hier een erg verontrustend filmpje van de gepensioneerde officier Simon Bean, die ons vertelt dat er brieven zijn ontvangen door diverse militaire personen, waaronder generaal Riley en admiraal Sir Roger Lane Nott, die zeggen dat, hoe het ook gaat met de Brexit op 31 oktober, de EU op 1 novemberin  de EU de controle overneemt van alle Europese militaire troepen en beveiligingsorganisaties.

Diegenen die in dienst zijn bij de politie, het leger, speciale eenheden etc.  zullen ontslagen worden door de individuele EU-lidstaten en zullen een nieuw contract moeten ondertekenen die hen in dienst stelt van de EU. De EU zal de controle overnemen over de inlichtingendiensten en andere nationale veiligheidsdiensten.
https://youtu.be

Het is natuurlijk zo dat de EU de EU-lidstaten controleert en dicteert en streeft naar een Europa zonder een enkel soeverein land, met een EU-rechtssysteem, een EU-politie en een EU-leger, maar daar zullen de Visegrád-landen gelukkig niet aan meewerken.

Mijns inziens zou Nederland, net als Engeland gaat doen aan het einde van de maand, onmiddellijk uit de EU moeten stappen. We wachten het af hoe de EU verdergaat met het creëren van een EU-superstaat, een Europa onder de controle van de EU, die weer onder de controle staat van de VN.

De partij die al jaren vecht voor het behoud van ons Nederland, die al jaren de waarheid zegt over het politieke kartel, de islam en de EU en die mijns inziens de grootste partij van Nederland is, mag van mij het stokje overnemen van dit incapabele anti-Nederlandse Rutte-kabinet.

Nederland weer voor de Nederlanders, grenzen dicht en uit de EU zodat we weer zelf beslissingen kunnen nemen over cruciale zaken en zoals Hongarije het zo mooi zegt: Zelf weer kunnen beslissen met wie we wel en niet samen willen leven in ons land.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Stop de stikstofhysterie!

 1. henk verhoef zegt:

  in lnden megt domme mensen worden de domste zaken gedaan en zelfs met instemmimng () stemgedrag) van die dommerikken
  Dat ze zelf nooit opgelet heben op school – ja daar waren we al achterGemeente amsterstan–= GROEN KLiKS geeft 8 miljoen soepsidie voor vermaak maar VOORAL betalen (a) sociale beschermers van het recht om toch permenante oetkerings toestemming– ook wel verblijfs vergunning genoemd te verk45rigen
  NO ja oma kan verrekken want he3eft voor dat alemaal betaald
  U kan mij toch niet wijsmaken dat je niet dom bent als je op groenlinks stemt dan wel er jou partijtje mee gaat samenwerken( d33 of zo)
  zelfde verhaal stikstof

  Oh boze stemmen vinden boeren asociaal als ze schilhol zouden stillegen maar de millieuclubs bereijden rechtzaak voor om schiphol op slit te doen
  \Met wat linkse rechters of lbhgvd figuren bij OM en de rechterlijke macht lukt dit zonde problemen anders doet de raad van Staten het wel
  Die rot boeren en trump tocjh
  Oh ene ex top ambtenaar van madurodam– de niets zeggende brammetje groenn linkl oink is buiten groien links 2 ekamer lid en caoch yassertje faras- die is wel OOK directeur millieu defentie gesteund met oa soepsidie geld – verleend door WEER ambtenaren( nee nu niet denken nederlqnd is corrupte nartco staat)

  Mu hebben we gelukkig beschermers van de rechtstaat ( gerardjje lhb fvder) die bij dwdd voorstelde om de drugs maar te legaliseren dan ben je gelijk misdadigers kwijt ( en zijn vette boterham natuurlijk- maar zover nadenken!!)
  Stel voor dat we dan ook gelijk vaststellen dat poten rammen ook niet meer strafbaar is en dat van die lieden van daken donderen ook gewoon een volks traditie feessie is op kosten belastingbetaler

  Like

  • hannah zegt:

   ik ben toch echt niet blij met het vreemde/slechte Nederlands van de heer Verhoef …

   Like

   • henk verhoef zegt:

    wil u ook niet blij maken want dat zal toch niet lukken
    MAAR misschien dat een heel klein beetje nadenken wel zal lukken
    Blijf zaaien en eens zal er een zaadje ontkiemen
    Ja mijn nederlands is van voor 1956 want toen vertrokken als expat voor een nu ex koloniaal vervoersbedrijf naar onze voormalige kolonie en alleen nog op bezoek hoofdkantoor geweest tot pensioen ( bedrijf is ook langgeleden overgenomen door buitenland–) herkende nedrland ook niet meer terug in 1993 – pensioenleeftijd 58 ivm tropenjaren en was er met mijn niet nedelrandse hoogopgeleide echtgenote uiteraard niet welkom–MOCHT ik gewild hebben

    Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Die ‘stikstofcrisis’ is een extra reden om het verdrag van Schengen uit 1985 onmiddellijk op te heffen en weer grensbewaking in te gaan stellen. Bovendien is Nederland reeds het meest overbevolkte landje van Europa en 1 op de 5 kinderen in de Randstad heeft astmaklachten vanwege de luchtvervuiling. De ‘stikstofcrisis’ zou de PVV dan ook wellicht kunnen helpen in haar gelijk.

  Like

 3. Lucky zegt:

  Mensen draaien door…we moeten baby’s eten.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/kijk-dan-klimaatgekkie-draaft-door-wil-dat-we-allemaal-onze-kinderen-opeten-tegen-klimaatverandering/

  Kijk dan: Klimaatgekkie draaft door, wil dat we allemaal “onze kinderen opeten” tegen klimaatverandering

  Bij een bijeenkomst van de radicaal-linkse Amerikaanse politica Alexandria Ocasio-Cortez nam een compleet gestoorde klimaathysterica het woord. Zij vond dat we “nog maar een paar maanden de tijd” hebben om de klimaatverandering te stoppen, en stelde als maatregel voor dat we “baby’s moeten eten.”

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Uit de EU NU !! Om zelf weer kunnen beslissen met wie we wel en niet samen willen leven in ons land en met wie we handel willen drijven in de wereld.!! Weg met de EU dictatuur !

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  En uit de EU om de Brusselse roversbende weg te houden bij onze rijkelijk gevulde
  pensioenpotten !

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Koddebeier, daar smeek ik al om vanaf dag 1 dat dke EU misdaadinstelling het licht zagen dat, vanaf dag 1 worden we beroofd en opgezadeld met gewelddadige barbaren die maar 1 doel hebben nl. Geweld & Parasitisme.
   Die troep moet eruit en met troep bedoel ik die EU misdaadbende en die massa vreemdelingen, nu die hele troep naar Afrika sturen.

   Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  In Duitsland werden de protesten van de boeren niet gemeld. Te gevaarlijk. Daarom :
  No news are good news

  De enige uitzondering was de AfD-vriendelijke Junge Freiheit
  https://jungefreiheit.de/allgemein/2019/hollands-bauern-gehen-auf-die-barrikaden/

  Geliked door 3 people

 7. vangie1206j zegt:

  Ik heb al eerder geschreven Mark Rutte veracht het Nederlandse volk.
  Je kan dit aan alles merken van hem.
  Liegen beloftes niet nakomen het land laten volstromen met moordenaars en verkrachters.
  Nederland kapot maken met zijn waanzinnige CO2 nu stikstof energie transitie en wat er allemaal nog bedacht zal worden.
  De EU is een club dictators die onder terreur dwang ons hun wil oplegt en als we dat weigeren zware financiële sancties te gemoed kunnen verwachten.
  Het leven van de autochtone Nederlanders wordt straks misschien een hel zelfs van onze kinderen willen zij bepalen wat daar mee gebeurt.
  Je zal maar als een blanke geboren zijn in Europa ben je straks je leven niet meer zeker want zelfs je zelf beschikking recht probeert de EU je af te nemen.
  Wat is er toch met de mensheid gebeurt zeg de laatste 5-10 jaar dat er niets meer goed is wat wij doen.
  Zoals dat gore LGTBxyz idioterie zou dat toch zijn ontstaan door een te hoog CO2 STIKSTOF MENTAAN of uitlaat gassen van dat moslim volk.
  Wie het weet mag het zeggen.

  Geliked door 3 people

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen, plastic soep door China!
  https://www.breitbart.com/environment/2019/10/03/study-chinese-cargo-ships-dump-73-trash-atlantic-ocean/

  Study: Chinese Cargo Ships Dump 73% of Trash in Atlantic Ocean

  Studie: Chinese vrachtschepen dumpen 73% van het afval in de Atlantische Oceaan

  International researchers estimate that as much as 73 percent of the garbage in the Atlantic Ocean originates from Chinese merchant vessels, Canada’s National Post reported on Tuesday.
  Researchers from Canada and South Africa studied waste washed up on the beaches of Inaccessible Island, an island in the heart of the southern Atlantic Ocean, on a series of trips that began in 1984. Nearly three-quarters of the trash they sifted through originated in Asia, produced by China. The research challenges long assumptions that plastic debris at sea primarily originates on land.

  “When we were [on the island] last year, it was really shocking how much drink bottles had just come to dominate,” lead author Peter Ryan told the BBC. “What was really shocking was how the origin had shifted from largely South American, which is what you would expect from somewhere like Inaccessible Island, because it’s downwind from South America, to predominantly Asian.”

  Internationale onderzoekers schatten dat maar liefst 73 procent van het afval in de Atlantische Oceaan afkomstig is van Chinese koopvaardijschepen, meldde de National Post van Canada dinsdag.
  Onderzoekers uit Canada en Zuid-Afrika bestudeerden afval dat was aangespoeld op de stranden van Inaccessible Island, een eiland in het hart van de zuidelijke Atlantische Oceaan, tijdens een reeks reizen die in 1984 begon. Bijna driekwart van het afval dat ze doorzochten, was afkomstig uit Azië, geproduceerd door China. Het onderzoek daagt lange veronderstellingen uit dat plastic afval op zee voornamelijk afkomstig is van land.

  “Toen we vorig jaar [op het eiland] waren, was het echt schokkend hoeveel drankflessen net waren gaan domineren,” vertelde hoofdauteur Peter Ryan aan de BBC. “Wat echt schokkend was, was hoe de oorsprong was verschoven van grotendeels Zuid-Amerikaans, wat je zou verwachten van ergens als Inaccessible Island, omdat het tegenwind is uit Zuid-Amerika, naar overwegend Aziatisch.”

  Geliked door 1 persoon

 9. flyer210 zegt:

  Geheel mee eens!

  Geliked door 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Ik stik van die waanzinnige misdadige klimaatmaffia, de waanzin die er uit gestrooid wordt door die idiote klimaatmaffia is stikkend.

  Geliked door 3 people

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Neem aan dat meer mensen zich afvragen waar de stikstof idioterie plots vandaan komt, zelf heb ik enige tijd gedacht dat Urgenda de aanstichter ervan was, maar dat blijkt ten onrechte.
  De werkelijke aanstichter is ene meneer Johan Vollebroek (1949)
  Meneer heeft scheikunde gestudeerd en heeft oa bij Royal Haskoning gewerkt als “milieudeskundige”.
  In die functie heeft hij veel in Indonesië, India en Jordanië gewerkt, een expat dus die flink zijn zakken heeft lopen vullen, expats leven vaak van hun onkostenvergoeding en storten hun maandsalaris op een spaarrekening en dat telt lekker aan op den duur.
  Daarna begon hij Mobillisation for the Envirement want ja in het Engels klinkt het allemaal veel interessanter natuurlijk.
  Milieugroepen beschouwen hem als een activist-adviseur die zowel technisch als juridisch goed is onderlegd en bedrijven kan betrappen op het niet naleven van vergunningen en overheden op gebrekkige handhaving.
  Onder boeren is hij berucht door het grote aantal bezwaarprocedures dat hij voert.
  En je verwacht het niet, hij is sinds 1980 vegetariër en heeft marathons gelopen en vertoont grote gelijkenis met Dolf Jansen, een lopend geraamte dus.
  En dit stuk ongeluk wil Nederland dus aan de bedelstraf brengen.
  Erger nog, vooralsnog heeft men nog geen methode om hem te stoppen. En door zijn vele juridische successen is hij waarschijnlijk alleen maar fanatieker geworden, Volkert 2.0 dus.

  Geliked door 5 people

 12. Lucky zegt:

  De infantiele linkse geest

  Geliked door 3 people

 13. Cefas zegt:

  Hoge raad is verantwoordelijk voor dit bezopen en knettergekke besluit en laat zich gijzelen door de gifgroene maffia.

  Geliked door 1 persoon

 14. koosv8 zegt:

  We zijn nog eerder kapot van niet vervuilen, dan van wel….hallo WAKKER!!!

  Geliked door 1 persoon

 15. henk verhoef zegt:

  en in 2025 goed klimaat met de sharia en geen stroom meer’
  dan zijn we echt tevreden en is nederland af

  Like

 16. Bob Fleumer zegt:

  De regering kan het rapport van Remkes ook gewoon in de onderste la leggen en het niet uitvoeren. De lafheid is blijkbaar zo groot dat niemand een echt besluit durft te nemen dus buigen ze voor het onbenul. Een maand geleden hoorden we niets over stikstof en nu zou Nederland naar de knoppen gaan daardoor? Als de regering geen echte oplossingen te bieden heeft moeten ze in het landsbelang opstappen zodat meer bekwame mensen hun plaats in kunnen nemen.

  Like

 17. Jan zegt:

  Klimaathysterie in Amerika bereikt voorlopig dieptepunt

  One of Ocasio-Cortez’s constituents loses her mind over climate change during AOC’s townhall, claims we only have a few months left: “We got to start eating babies! We don’t have enough time! … We have to get rid of the babies! … We need to eat the babies!”
  https://vladtepesblog.com/2019/10/03/constituent-of-cortez-buys-the-climate-crap-hook-line-and-sinker/

  Nog een kannibaal

  Like

 18. Tom zegt:

  Ze helpen onze economie en onze concurrentiepositie volledig om zeep.

  Landen als China, India en Rusland lachen zich kapot. Als men zo doorgaat zijn wij straks samen met de landen in Afrika derde wereldlanden.

  Ik begrijp niet dat de VVD achterban niet ingrijpt. Het kan toch niet zo zijn dat alle rijke VVD-ers hun zakken vullen met deze klimaatonzin?
  Dit kan nooit lang goed blijven gaan… De huizenprijzen exploderen straks want er wordt steeds minder bijgebouwd terwijl het werkeloosheidscijfer straks ook explosief gaat stijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s