Athene wil 10.000 illegalen naar het vasteland halen: “Er zijn meer migranten dan inwoners”

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de aankomst van duizenden migranten op de eilanden in het oosten van de Egeïsche Zee wil de Griekse regering nu meer dan 10.000 illegalen vanuit de registratiekampen daar naar het vasteland overbrengen. Dat werd na een ontmoeting van de Griekse minister van Burgerbescherming, Chryssochoidis, met alle gouverneurs van de 13 regio´s van Griekenland besloten.

Duits - Zuerst

“Het kan niet anders. Er zijn op enkele eilanden meer migranten dan inwoners”, zei de gouverneur van het schiereiland Peloponnes, Panagiotis Nikas, voor de Griekse televisie (ERT) na de ontmoeting. “We moeten nu handelen en mensen opnemen”.

In april was het aantal van de op de eilanden levende migranten gedaald naar 14.000. Sindsdien zijn er echter weer migranten aangekomen. In augustus kwamen er volgens informatie van de UNHCR 8.103 migranten op de eilanden aan. Op de eilanden Lesbos, Chios, Samos, Leros en Kos bevinden zich op dit moment meer dan 29.000 migranten. Dat is het grootste aantal migranten dat sinds de inwerkingtreding van het EU/Turkije-vluchtelingenakkoord in maart 2016 op de eilanden leeft.

Het vluchtelingenakkoord tussen de EU en Turkije voorzier er in dat de EU alle vluchtelingen en migranten, die illegaal via Turkije naar de Griekse eilanden komen, terug kan sturen. De verwerking van de asielaanvragen schiet echter vanwege het personeelsgebrek op de Griekse eilanden maar langzaam op.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Athene wil 10.000 illegalen naar het vasteland halen: “Er zijn meer migranten dan inwoners”

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Komen er elke maand 8 tot 10.000 bij dat wel zeggen elke maand 8 tot 10.000 naar het vasteland die dan door kunnen reizen naar het noorden en aan de Hongaarse grens stranden met het gevolg weer dagenlang nieuwsitems bij de NOS om te laten zien wat een tuig die Victor Orban wel is.
  Het plaatje is makkelijk in te kleuren.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Ik denk echter dat talloze Grieken ondertussen al die immigranten ook meer dan zat zijn, zeker nou ze zichzelf al jarenlang hebben geruïneerd door uit de Europese ruif te eten! En dat komt er dan ook van als je op een te grote voet gaat leven en je “weldoeners” je later opzadelen met allerlei gespuis waar je geen klap aan hebt!

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ik vrees dat u “de Grieken” en hun politici door elkaar haalt, de gewone Griek kon daar net zoveel aan doen als u en ik tegen Rutte en consorten. Niks dus.
    De gewone Griek op die eilanden is sterk afhankelijk van het toerisme, en die kan dus zijn normale inkomen de eerst komende jaren wel op zijn buik schrijven.

    Geliked door 1 persoon

 2. Lucky zegt:

  Nederland, dit jaar gaat de bevolkingsgroei over de 100.000….

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Dit zal bobzelf niet luik vinden, hij woont in Athene

  Like

 4. henk verhoef zegt:

  als je ze naar het vaste land haalt kunnen ze zo verder lopen naaar berlijn of amsterstan
  want daar willen ze heen

  Franje timmermans had toch die stop geregeld met zijn vriend erdogan voor een donatie in het erdogan fonds van een paar miljard euro

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  Rutte III krijgt sinds deze week onvoorwaardelijke steun van GroenLinks. Daarmee kunnen VVD en CDA verder op de ingeslagen weg van klimaatactivisme, voortgaande immigratie en Europese eenmak ing. Dit beleid is desastreus voor Nederland.
  Tijdens de Algemene Financiële Beschouwingen bood Thierry Baudet enkele concrete alternatieven. Als we niet al ons geld uitgeven aan zinloos beleid, houden we geld over voor verlaging van de BTW, afschaffen van de erf- en schenkbelasting, het openen van de woningmarkt voor starters en het beschermen van de pensioenen van onze ouderen. We kunnen het eigen risico in de zorg drastisch terugschroeven en het onderwijs voor iedereen verbeteren.
  Het kán gewoon. De keuze is aan u, aan ons: aan de kiezers in Nederland. Kies voor PVV

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  De Hiddemeister gaat op onderzoek in de asielindustrie, ik ben zéér benieuwd!

  Geliked door 3 people

 7. Willem zegt:

  Goed zo Theo!

  Like

 8. Lucky zegt:

  Duitse vrouw, die werkzaam was met vluchtelingen, verteld openlijk over haar slechte ervaringen haar verlies van alle vertrouwen en de leugens van de politiek.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ludo zegt:

  Zorg nu eens gewoon dat je de volgende keer op de goede partij stemt, de partij die hier iets mee kan doen, inplaats van hier wat te lullen en te klagen.
  Het kan zo simpel zijn!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   PVV wil de islamitisch scholen afschaffen, dat maakt het alleen maar erger, dus ik kijk wel uit. Dat komen er nog meer islamieten op de openbare scholen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s