CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Monalisa”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON

 1. Rensk. zegt:

  Gisteren Carola Schouten in Nieuwsuur. Haar werd gevraagd, waarom men niet eerder maatregelen had genomen, terwijl ze al wisten wat er aan zat te komen uit de Raad. Tja zegt Carola we weten dat pas toen het echt een probleem werd.Helemaal goed heb ik het niet weergegeven, maar hier komt het wel op neer. Dan Aaldersberg die werd gevraagd in Nieuwsuur, waarom ze niet eerder stappen hadden ondernomen wat die criminaliteit betreft. Ook hier weer hetzelfde aan de hand als bij Schouten: hij zegt: met de wetenschap van nu hadden we misschien wat eerder stappen moeten nemen.

  En Aaldersberg en Schouten bleven herhalen: dat de materie te complex was om tot een oplossing te komen. Te complex. Ik denk dat ze het zelf complex maken. Door de boel de boel te laten. Heb mensen meegemaakt die daar ook een abonnement op hadden om iets complex te maken. Problemen maken en vervolgens is het te complex om het op te lossen. Dom volk deze politici.

  Voor mij betekent dit: politici zijn niet in staat vooruit te denken en houden nergens rekening mee,Pas als het te laat is gaat men aan de gang om de put te dempen. En de vraag is of die put nog te dempen is.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Ze nemen geen stappen want ze voeren een racistische agenda van meer buitenland en minder eigen volk uit daarom negeert men het volk ook al jaren.
   De enige stappen die ze nemen zijn stappen die de situatie in ons land doen verergeren en die de eigen bevolking zoveel mogelijk vernachelt.
   In een land waar de leugen regeert heeft stemmen geen enkel nut en zal men allemaal op de ondergang blijven stemmen precies zoals de agenda het graag ziet.

   Geliked door 3 people

  • Jan zegt:

   Bij socialisten is het onderwerp nooit het onderwerp. De stikstofhetze en de daaruit voortkomende hetze tegen de boeren is niets anders dan ‘iedereen meot vegetarier worden want dieren eten is zielig’. Kijk niet raar op als gekken van ‘Lekker dier’een dikke vinger in de pap hebben.

   Geliked door 1 persoon

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Henk S. Hoeft echt niet in war te zitten.. er zijn genoeg behandelaars en psychologen die Henk kunnen genezen van zijn klimatologische wandaden… zij .. turnen .. je naadloos om tot een .. look alike.. van …., ZweedseGreet.
  A.Ruygrok.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s