De Nederlandse toekomst behoort niet aan de globalisten!

Screenshot_18

(Door: “Balkanske priče”)

Globalisme is gelijk aan socialisme. De EU is een verkapte vorm van communisme, die iedere vorm van nationaliteit wil vervangen door een globale vorm van socialisme ten voordele van de banken, waar de staat geld aan de markt onttrekt middels belastingen en het vervolgens uitgeeft zoals die overheid dat het ‘beste’ acht. En vrijheid binnen dit globalistische systeem is een utopie, die wordt verkocht met de ellende van anderen en de daaropvolgende filantropie… In Oost-Europa moet werkelijk niemand iets hebben van de opvattingen der EU-communistische dictatuur. “We zijn niet bereid te doen wat Brussel dicteert als dat niet goed is voor de Hongaren”, zei Orbán in een gesprek op de Hongaarse radio.“We hoeven niet bang te zijn voor de bureaucraten van Brussel, die ons heimelijk willen opleggen wat ze boven onze hoofden in Brussel beslist hebben”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, EUSSR, Globalisering, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op De Nederlandse toekomst behoort niet aan de globalisten!

 1. henk verhoef zegt:

  helemqal gelijk -het hoort toe aan de grootste bekken en leugesn

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd voor een volks tribunaal, om die verraders achter tralies te zetten, hoewel de doodstraf eigenlijk beter zou zijn !

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoor het Wilders nog zeggen helemaal aan het begin van de “vluchtelingen”stroom;
  “Opvangen in de eigen regio en indien noodzakelijk die landen helpen bij de opvang”.
  Als dat was gedaan was nu het leeuwendeel van de Syriërs teruggekeerd naar hun land en had Europa vele miljarden in de zak kunnen houden.
  In plaats daarvan werd Wilders weggezet als inhumaan.
  Nee het is humaan om ze hier toe te laten en ze voor eeuwig aan het overheidsinfuus te laten hangen, de burger betaalt wel.

  Geliked door 3 people

 4. Kuu zegt:

  Indoctrinatie via schoolboeken.
  http://www.cultuurondervuur.nu

  Geliked door 1 persoon

 5. andre zegt:

  Wat de toekomst van europa gaat worden? Dit kan best wel eens heel beroerd uit gaan pakken net als voor amerika. Het enge is als Trunp geen 2de termijn krijgt is er een burgeroorlog! En Europa krijgt weer de muur in Berlijn alleen zit dan links rechts en rechts links van de muur. Denk er maar eens over na want de globalisten gaan nooit opgeven.

  Geliked door 2 people

 6. Tineke zegt:

  Wat ik nou zo erg vind is,dat de schuldige landverraders van nu het stokje al lang en breed hebben overgegeven als de pleuris uitbreekt.
  En dat weten zij ook.
  Dus ontlopen zij hun straf.
  Wie maalt er over,pak hem beet, 15 jaar nog over Rutte en consorten?

  Geliked door 2 people

  • andre zegt:

   Nou Tineke dat zijn heel veel mensen. Want als ik Rutte nu tegen kom of over 15 jaar met consorten kunnen ze een beuk op hun koker krijgen. Dit is geen agressie maar onmacht en een prijs die je mag pakken net als heel Nederland dit voelt. Natuurlijk gaat dit nooit gebeuren want Mark Rutte en consorten hebben niet het lef om zich in de echte wereld te vertonen.

   Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Ze zullen er niet mee wegkomen al hun daden zijn al gedocumenteerd en tot panklare zaken gemaakt.
   Al hun poppetjes zitten overal en worden nu her en der verwijderd en ingewisseld zodat het onmogelijk word om elkaar nog de hand boven het hoofd te houden voor hun eigen rechtbank.
   Waarna de weg voor veroordeling voor deze verraders en criminelen open staat.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s