Duitsers grotendeels tegen Nobelprijs voor de Vrede voor Greta Thunberg

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit een peiling van “YouGov” in opdracht van het RND bleek: een meerderheid van de Duitsers vindt het geen goed idee om de Nobelprijs voor de Vrede te verlenen aan Greta Thunberg.  

Die Freie Welt

Ze heeft de “Right Livehood Award” al ontvangen, die in de hele wereld ook wel bekendstaat als “Alternatieve Nobelprijs” (“Tagesschau”, “Spiegel-Online”). Maar zal Greta THunberg nu ook de Nobelprijs voor de Vrede krijgen, waarvoor ze eveneens werd voorgedragen?

In Duitsland heeft het instituut “YouGov” in opdracht van het Redactienetwerk Duitsland (RND) 2000 burgers boven de 18 jaar geënquêteerd met de vraag of Greta Thunberg de Nobelprijs voor de Vrede zou moeten krijgen. Het resultaat: ongeveer twee derde deel van de geënquêteerden is er tegen dat Greta deze prijs krijgt (“Tagesspiegel”, “T-Online”, “Märkische Allgemeine”, “Die Rheinpfalz”). 66% stemde tegen, 15% voor en 19% had geen mening, zei men.

Vermoedelijk nauwelijks een andere teenager heeft de laatste tijd wereldwijd zoveel aandacht van de media gekregen als Greta Thunberg. Ze werd door Al Gore, Angela Merkel, paus Franciscus, Barack Obama, de VN, de EU en het Wereldeconomieforum ontvangen. Voor 2018 nog onbekend, wordt ze nu voorgedragen voor alle denkbare prijzen. In Duitsland heeft ze al de “Gouden Camera” ontvangen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Duitsland, gezond realisme, klimaatfascisme, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Duitsers grotendeels tegen Nobelprijs voor de Vrede voor Greta Thunberg

 1. Rensk. zegt:

  Nobelprijs is toch al niks meer waard. Stelt geen reet meer vo

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Welke vrede dit meisje is een bal oorlog!

  Geliked door 1 persoon

 3. Saeftinghe zegt:

  Een tiener waar een kleinigheidje aan mankeert, die heel boos naar Trump kan kijken, een enorm grote mond heeft, door anderen geschreven toespraken voorleest.
  Die de generatie die gezorgd heeft dat zij in luxe kan leven uitscheldt .

  Is die voorgedragen voor een Nobelprijs????
  Welke simpele zielen hebben dat gedaan?

  Nu is die Nobelprijs ook niet meer zo geweldig sinds Obama hem kreeg voor hij iets had gedaan om er voor in aanmerking te komen.

  Zou het kind niet gewoon op school behoren te zitten en huiswerk maken?

  Geliked door 6 people

 4. Jules Vismale zegt:

  Ik kan me totaal niet voorstellen dat Greta Thunberg opeens voor de wereldvrede heeft gezorgd daar er oftewel geheime oorlogen worden gevoerd in de wereld of echte oorlogen!
  Als zij trouwens ging meedoen aan de hekken-, narren- en monsterfeesten in het midden en zuiden van Duitsland rond Halloween en Carnaval dan zou Greta juist het risico lopen dat zij hierna door bepaalde “heksen, monsters, narren, clowns” enz. werd opgejaagd die haar hierna tijdelijk vn haar schoenen beroofden, in een primitieve draaimolen stopten, haar overgoten met confetti of anders Greta over de schouder gingen dragen waarna bepaalde “heksen” met een bezem haar achterwerk gingen tuchtigen!

  Geliked door 1 persoon

 5. Trucker zegt:

  Wat heeft dat kind te zien met vrede?
  Dat Nobelprijsgedoe is gewoon een politiek correct clubje waar iedereen en alles in past die pro islam(ieten) invaders, links, multukul, klimaatgeneuzel, homo-geleuter, en absolute tegenstander is van nationalisme of verstandig rechts.
  De BOOM IN voor mijn part, die Hussein Obama heeft een Nobelprijs gekregen omdat hij een islamieten neger is punt aan de lijn.
  Ronald Reagan had hem moeten krijgen want onder zijn bewind is de muur gevallen, kan die neger islamiet Hussein Huppeldepup niet zeggen.

  Geliked door 4 people

 6. Wijze van Zion zegt:

  Sinds Yasser Arafat, en Barak Obama, stelt deze prijs helemaal niets meer voor.
  Je kunt ‘m net zo goed aan Aboe Bakr al-Baghdadi geven, topman van Islamitische Staat voor zijn streven naar de zuivere islam…..

  Geliked door 4 people

 7. andre zegt:

  als Greta rond de 50 is komt ze weer terug op ons netvlies en zal ze uitbarsten in tranen, en haar excuus aanbieden.

  Nu moeten we alles maar veranderen en ons CV keteltje vervangen omdat we CO2 opwarming hebben en daar overheen ook nog eens een oh oh stikstof drama. We moeten allemaal maar over op de warmtepomp, maar na de warmte pomp? De brandstofcel? Deze staat al in de steigers hoor…….

  Maar als Greta een jaar of 50 is gaat ze jankend vertellen dat ze een slechte jeugd heeft gehad en niet naar school mocht op vrijdag maar dat ze ook sexueel misbruikt was door de globalisten en alles toch een leugen is geweest. We leven nu en aardgas is fantastisch zal ze roepen, er is geen CO2 probleem en snif snif het stikstof verhaal moest ik ook maar vertellen. We moeten allemaal weer terug naar dat oude vertrouwde CV keteltje van vroeguh.

  Wat een kutkind zeg! Duitsers hebben gelijk en nog even dan roepen ook de Duitsers “fuck de nazi’s want die zitten in Den Haag!”

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Als Obama, Yasser Arrafat en de EU de Nobelprijs voor de vrede kunnen krijgen dan mag Greta Thunberg wat mij betreft hem ook hebben. Greta heeft in elk geval nog geen bommen gegooid op landen waar ze zogenaamd de vrede wil herstellen (de klimaat ongelovigen wil straffen) of erger de democratie wil invoeren door eerst het gebied plat te gooien met bommen.

  Nobelprijs commissie ooit een nobel instituut is verworden tot een politiek correct bordeel.

  Like

 9. Steven zegt:

  Misschien kan ze in het vervolg ook “door anderen geschreven” PRO Immigratie berichten voorlezen…dat de wereld vergaat als we niet nog meer parasieten willen accepteren. DOM mokkel!

  Like

 10. Lucky zegt:

  Betreffende stikstof: Limburg vergaat in de stikstof uit het Ruhrgebied van Duitsland.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/het-is-allemaal-de-schuld-van-de-boeren-maar-een-derde-van-stikstof-is-afkomstig-uit-het-buitenland/

  “Het is allemaal de schuld van de boeren”, echter is één derde van het stikstof afkomstig uit het buitenland

  De stikstofsoap gaat maar door en door en door! Vandaag publiceerde het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een infographic met daarin verwerkt gegevens over de herkomst van diverse stikstofdeposities. Behalve dat de herkomst eigenlijk moeilijk is vast te stellen, blijkt dat bijna één derde van het stikstof ‘afkomstig is uit het buitenland’.

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1180508852778885120&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dagelijksestandaard.nl%2F2019%2F10%2Fhet-is-allemaal-de-schuld-van-de-boeren-maar-een-derde-van-stikstof-is-afkomstig-uit-het-buitenland%2F

  Like

  • andre zegt:

   Beste Lucky en iedereen die dit leest. Het is een drama foto toch? alles bloedrood waar het best druk is. Onze lucht samenstelling is even gezegd grof 20% zuurstof en 80% stikstof met een heel klein beetje CO2 en wat ini mini stikstof verbindingen. Wat je hier zit is echt en dat komt omdat wij in elke centra veel zuurstof verbruiken maar geen stikstof gas. Dit stikstofgas blijft gelijk alleen het zuurstof gehalte gaat naar beneden in de centra waardoor het stikstof gehalte meer lijkt maar niet mee doet en GELIJK blijft. Laat je niet in de maling nemen.

   Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:


  Putin heeft ook kritiek

  Like

 12. jan j zegt:

  Deze mentaal gestoorde puber hoort in een psychiatrische inrichting thuis.
  ik ben ervan overtuigd dat ze de lucht vervuild door niet te leven als een neanderthaler.
  Wellicht gebruikt ze elektrische apparaten die gevoed worden met elektriciteit die opgewekt wordt door luchtvervuilende el. centrales en verwarmd ze de woning of kamer met energie die vervuilend werkt
  Ook zal ze misschien met het vliegtuig van de ene naar het andere poppenkast gaan om onzin uit te mogen kraaien. etc etc
  Alles wat je tegenwoordig doet is slecht voor het milieu

  Like

 13. Henk der Niederlánder zegt:

  Onze regels zijn ruim 400 keer strenger dan in Duitsland. Daar is meer dan 20 mol per hectare per jaar toegestaan, hier staat de streep al op 0,05 mol/ha/jaar. Het ministerie van I&W geeft al toe: 32% van de neerslag van stikstofoxiden en ammoniak in Nederland komt uit het buitenland. Als wij onze veeteelt ietsje over de grens gooien, wordt dat alleen maar erger. Nu al importeren we 61 miljard aan landbouwproducten.

  Het PAS-systeem wilde per project een uitzondering maken, en daarmee per activiteit bepalen wat wel of niet is toegestaan. Het had het meest zorgvuldige systeem van de EU kunnen worden. Helaas afgekeurd, dus mag er niets meer. We willen een miljoen woningen bouwen voor 2030 omdat de bevolking jaarlijks met honderdduizend groeit.

  Hoe bizar laag 0,05 mol per hectare per jaar is, blijkt als je gaat rekenen. Ik heb in de regeling nog niet gevonden of ze het element stikstof (N2) bedoelen die voor 78,5% in onze atmosfeer zit, of het atoom stikstof. Daardoor kan ik er een factor twee naast zitten, wat compleet verwaarloosbaar is bij de factor ruim 400 hierboven.

  Ammonium (NH4+) weegt 18 gram per mol. Nitraat (NO3-) weegt 62 gram per mol. Gemiddeld 40 gram per mol. Bij ons plafond mag er 2 gram ammoniumnitraat per hectare per jaar op het land komen. Dat is een halve theelepel op twee voetbalvelden. De regels zijn nog extremer dan Thierry Baudet al inschatte.

  Ik wil niemand op ideeën brengen, maar als iemand jaarlijks voor € 2,89 een busje van 100 gram Pokonpoeder koopt en dat zorgvuldig uitstrooit op een hectare Natura2000-gebied, dan overschrijdt deze milieuterrorist de norm al 23 keer. In ieder busje zit immers 45,7 gram ammoniumnitraat. (De 16% stikstof geeft 16 gram stikstof, daar komt nog zuurstof en waterstof bij.)

  Even wachten Bij ons zijn de regels 400 keer strenger als in Duitsland.
  Welt bij mij de vraag op; hebben de bomen in Duitsland dan 400 keer minder last van stikstof of gaat het erom dat er weer te graaien valt en een deel van onze veestapel in het buitenland gefokt moeten gaan worden???
  Ik denk niet dat Ik ver uit de buurt zal zitten met die graaiers daar in Den Haag.
  Hou maar in de gaten waar straks nadat ze zijn uitgerangeerd ze commisariaten gaan scoren en binnen directies aangesteld worden tegen een megasalaris.

  https://www.geenstijl.nl/5149888/feynman-en-of-feiten-de-pokongranaat/#more

  Like

 14. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/05/australian-father-pulls-son-out-of-school-over-climate-change-brainwashing/

  Australian Father Pulls Son Out of School over Climate Change ‘Brainwashing’

  Australische vader haalt zoon uit school vanwege klimaatverandering ‘Brainwashing’

  An Australian man has pulled his son out of a local school which upset pupils by teaching alarmist climate change theory as a scientific fact.
  Matthew Karlos said that he decided to remove his 10-year-old son Max from the school when teachers asked the schoolchildren to “dress up as hippies, and sing this song, Big Yellow Taxi.”

  A climate change sceptic, Karlos told local media it is “ridiculous, absolutely ridiculous” to be scaring kids with stories of the end of the world.

  Een Australische man heeft zijn zoon uit een plaatselijke school gehaald die leerlingen van streek maakte door de theorie van de alarmistische klimaatverandering als een wetenschappelijk feit te onderwijzen.
  Matthew Karlos zei dat hij besloot zijn 10-jarige zoon Max van de school te verwijderen toen leraren de schoolkinderen vroegen “zich te verkleden als hippies en dit lied te zingen, Big Yellow Taxi.”

  Karlos, een scepticus van de klimaatverandering, vertelde de lokale media dat het “belachelijk, absoluut belachelijk” is om kinderen bang te maken met verhalen over het einde van de wereld.

  Like

 15. Eric zegt:

  Als oorlogshitser Obama die prijs kon krijgen, waarom zou dat kleine, hysterische wicht hem dan niet kunnen ontvangen? We weten dat Zweden het domste land op het Noordelijk halfrond is, van dat land kan je zo goed als alles verwachten. Het verbaast me dat men Stalin nooit de prijs voor de natuurkunde heeft gegeven, of Hitler die van de literatuur. Maar goed, binnenkort is het Zweedse feestje afgelopen, dan wordt het land officieel herdoopt tot Zwedistan, wordt de islam de officiële religie en de ongelovigen mogen zich dan dhimmi’s noemen, die mits het betalen van extra belastingen hun hoofd kunnen behouden. De Nobelprijs voor de Vrede kan vanaf dat ogenblik elk jaar aan de Religion, of Peace toegekend worden! En dat die religie vredevol is en deugt bewijzen de dagelijkse slachtpartijen die ze aanricht.

  Like

 16. Andersom zegt:

  Een Nobelprijs voor een kindsoldaat die het groene geloof van de linkse kerk verspreidt? Klinkt als een absurditeit, maar passend in de huidige tijdgeest. Zolang we dit laten gebeuren, kan je dit zien als passieve ondersteuning. We hebben de politiek en media tegen, daar zal het voornaamste tegengeluid vandaan moeten komen.

  Like

 17. fleckie zegt:

  Hoe dikwijls al is het einde van de wereld aangekondigd, door..’.VOORUITZIENDEN’?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s