Getuige van de ondergang

Screenshot_10

(Door: Paul Craig Roberts – Vertaling: E.J. Bron)

Ik ben overvallen door een vreselijk angst. Als ik kijk naar de snelheid van haar ondergang, overleef ik waarschijnlijk de westerse civilisatie, of het weinige dat van haar overblijft, niet.

Contra magazine

De leider van de Britse Labour Party, Jeremy Corbyn (foto),denkt dat hij tot minister-president kan worden gekozen door te beloven de Britse grens voor alle nieuwkomers te openen en deze onder te brengen door huizen en kantoorgebouwen in beslag te nemen. Dit betekent natuurlijk een “Legerkamp der heiligen”-moment (“Legerkamp der heiligen” is een apocalyptische roman uit het jaar 1973 van de Franse schrijver Jean Raspail) voor Groot-Brittannië.

De huidige Franse president en de Duitse bondskanselier, evenals de chefs van de Europese Unie, vertegenwoordigen dezelfde mening. Er zou geen Europa moeten bestaan. Alleen Hongarije, Italië (?) en Polen hebben een andere mening en staan er op Hongaars, Pools en Italiaans te blijven.

Helaas heeft de Democratische Partij in de VS dezelfde opvattingen als Corbyn. Een van de redenen waarom zij Trump wil aanklagen, is dat hij als chef van de uitvoerende macht probeert de immigratiewetten van de Verenigde Staten probeert door te drukken tegen de oppositie van de Democraten.

Het actuele bestand aan Democraten komt overeen met het actuele bestand aan CEO´s en raden van beheer. Ze zijn gefocust op de korte termijn. Wat ze nu kunnen krijgen, is het allerbelangrijkst. Meer geld door het vertrek van Amerikaanse banen en het aanstellen van buitenlanders met arbeidsvisums, door open grenzen de goedkopere arbeidskrachten en immigrantenstemmen voor de Democraten binnenbrengen. Hallo “prestatiepremies”, tot ziens Amerika.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Paul Craig Roberts

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Demografie, Derde Wereld, Europa, gezond realisme, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Getuige van de ondergang

 1. Rensk. zegt:

  Ik zelf ben geen bang uitgevallen vrouw in vergelijking met veel anderen. Toch bekruipt ook mij voortdurend een unheimisch gevoel als ik onze politici hoor praten. Ik voel door wat ze zeggen en vooral door wat ze niet zeggen we niets maar dan ook niets van deze mensen te verwachten hebben. De ware zin van het woord verantwoording dat kennen ze gewoonweg niet. Uiteraard vinden ze van zichzelf natuurlijk wel dat ze enorm verantwoordelijk zijn en ontzettend veel werk verzetten met naar hun eigen woorden zeer ¨complexe¨ zaken. Complexe zaken, die ze door niets te doen complex hebben gemaakt. Makkelijk om ze te leven, maar ze maken er anderen en in dit geval een heel continent mee kapot. De boeren hebben nu hun stem laten horen, maar daarbij gaat het om hun belang (wat zeker belangrijk is) Maar er zijn zaken die minstens zo belangrijk zijn als waar de boeren mee komen en die stem is er gewoonweg niet.

  Geliked door 4 people

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. bozeoudeman zegt:

  In en in treurig maar waar, enkel een revolutie tegen dit boosaardige tuig kan de wereld nog redden, maar wie start die revolutie? Normale mensen doen dat niet omdat die zich beseffen wat voor ellende daar uit voortkomt en zo hebben de kwaadaardige gedrochten bij voorbaat gewonnen. Kijk naar die Engelse kabouter en zie wat je ziet: een kwaadaardige gnoom net als dat Greta gedrocht. De haat spat uit dat demonisch kind haar ogen. Deze ‘demonen’ willen de wereld vernietigen omdat ze vol haat zitten. Soros demonen steunen hen want zij verdienen er aan. Hebzucht is goed, nog meer hebzucht beter, kijk naar types als Gates, Suckerberg, Clinton en Obama en de overleden ‘heilige’ Jobs. Wie in Nederland zeg ik niet, want dan zit ik vanavond vast.

  Geliked door 5 people

 4. ruud beijer zegt:

  Ook rutte en de verraders die op hem stemmen daarvan hoop ik dat ze zielige asielparasieten in hun buurt krijgen. Fijn voor hun blonde dochter.

  Geliked door 3 people

 5. Gerrit zegt:

  We gingen op vakantie in Engeland. Overtocht via Calais. Zagen daar elke avond honderden zwarte mensen lopen die overdag in parken slapen en dan in de avond naar de terminals gaan om in vrachtauto”s te klimmen. Na een overnachting naar de boot. Staan zeer veel personenauto”s te wachten met een Pools kenteken. Met kinderen en vaak Oma. Dan ter plekke in een kleine stad. Als voetganger de weg vragen is onmogelijk want veel mensen zeggen “Ik kom uit Polen….” Je hoorde ook niets anders spreken op straat. We konden niets anders constateren dat ook Engeland is overspoeld door Oostblokkers.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het blijft bizar dat met name Linkse partijen voorstander zijn van immigratie en het ‘opvangen’ van zogenaamde vluchtelingen.
  Waarom zeg ik dit?
  De mensen die binnenkomen hebben geen opleiding, spreken de taal niet en zodra ze dus (al dan niet gedwongen) de arbeidsmarkt betreden komen ze alleen in aanmerking voor zwaar en/of vuil laaggeschoold werk.
  Bij een groot aanbod komt de prijs/vergoeding/beloning onder druk te staan.
  Lonen in de onderste regionen zijn nu al niet om over naar huis te schrijven, Links zegt nog steeds dat ze arbeiderspartijen zijn maar door ongebreidelde import van laag- of niet opgeleide mensen komen juist arbeiders in het gedrang. Hun loon wordt niet of nauwelijks verhoogd en hun huisvesting komt nóg verder onder druk te staan.
  Voor wie komen Linkse partijen nou op ? Wie zien ze zelf als achterban ?
  Je hoort ze zelden of nooit over loonontwikkeling, de hele pensioendiscussie gaat aan ze voorbij, ze lopen met de mainstream mee maar een eigen geluid hebben ze niet.
  Gepensioneerden kunnen wat hun betreft in de stront zakken, kennelijk zijn ze vergeten dat dat de arbeiders van gisteren zijn.
  Waar zijn Linkse partijen dan druk mee ?
  Nou met ongehinderde immigratie bijvoorbeeld en het “milieu”.
  Het eerste is niet bepaald in het voordeel van “de arbeider” en het tweede interesseert “de arbeider” geen bal!
  Hoezo dan nog spreken van “arbeiderspartij”?
  Waar zijn ze als de zorg wordt afgebroken, als verzorgingshuizen worden gesloten en het personeel “afgestoten” (ontslagen dus), ze schitteren door afwezigheid!
  Waar zijn ze als pensioenfondsen na vele jaren van niet indexeren zelfs al praten over korten?
  Je hoort ze niet.
  Toch zijn het de (voormalige) leden van vakbonden en socialistische partijen die het gelag betalen.
  En toch staan ze straks op 1 mei weer met gebalde vuist de Internationale te zingen.
  “Ontwaakt verworpenen der aarde”
  “Makkers! ten laatste male
  tot de strijd ons geschaard
  en de Internationale
  zal morgen heersen op Aard”.
  Rot op, de Jesse Klavers, de Jeroen Dijsselbloems en de Diederik Samsoms hebben nog nooit een dag van hun leven gewerkt of van een laag inkomen rond moeten komen.
  Salonsocialisten !

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Krankzinnig!
  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/05/uk-court-rules-biblical-belief-in-two-sexes-incompatible-with-human-dignity/

  UK Court Rules Biblical Belief in Two Sexes ‘Incompatible with Human Dignity’

  UK Court beslist bijbels geloof in twee geslachten ‘onverenigbaar met menselijke waardigheid’

  A British employment tribunal has ruled that a Christian doctor’s biblical understanding of sexuality and lack of belief in transgenderism is “incompatible with human dignity.”
  After being fired from his job in 2018 for refusing to use pronouns that do not correspond to a person’s biological sex, disability assessor Dr David Mackereth filed a complaint against the Department of Work and Pensions (DWP) for harassment and discrimination under the Equality Act.

  In its decision this week, the panel declared that Dr Mackereth’s biblical belief that “God made humans male or female” was “incompatible with human dignity”.

  Een Britse arbeidsrechtbank heeft geoordeeld dat het bijbelse begrip van een christelijke arts over seksualiteit en het gebrek aan geloof in transgenderisme “onverenigbaar is met menselijke waardigheid.”
  Nadat hij in 2018 werd ontslagen vanwege zijn weigering om voornaamwoorden te gebruiken die niet overeenkomen met iemands biologische geslacht, diende dr.Maxereth een klacht in bij de Department of Work and Pensions (DWP) wegens intimidatie en discriminatie op grond van de Equality Act.

  In zijn beslissing van deze week verklaarde het panel dat Dr. Mackereth’s bijbelse overtuiging dat “God de mens mannelijk of vrouwelijk maakte” “onverenigbaar was met de menselijke waardigheid”.

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/05/catholic-art-festival-draws-ire-of-pro-abortion-lobby-with-virgin-mary-statue/

  Catholic Art Festival Draws Ire of Pro-Abortion Lobby with Virgin Mary Statue

  Katholiek kunstfestival trekt de toorn van de pro-abortus lobby met het beeld van de Maagd Maria

  A contemporary Catholic art festival in the south of France has sparked the wrath of the abortion industry because of the central presence of a bronze statue depicting the Virgin Mary as “Notre-Dame des Innocents.”
  The larger than life-size bronze, sculpted by the acclaimed Dutch artist Daphné Du Barry, portrays a weeping Virgin Mary reaching down in compassion toward a number of babies whose lives were taken in the womb. The work was chosen as the symbol of this year’s Biennale of Contemporary Sacred Art, the theme of which is “Ode to Life.”

  The title of the work — Our Lady of the Innocents — evokes the “holy innocents” massacred by King Herod after the birth of Christ in an effort to kill the newborn “king of the Jews”.

  Een hedendaags katholiek kunstfestival in Zuid-Frankrijk heeft de toorn van de abortusindustrie aangewakkerd vanwege de centrale aanwezigheid van een bronzen beeld dat de Maagd Maria als “Notre-Dame des Innocents” voorstelt.
  Het meer dan levensgrote brons, gebeeldhouwd door de veelgeprezen Nederlandse kunstenaar Daphné Du Barry, portretteert een huilende Maagd Maria die zich vol medeleven uitstrekt naar een aantal baby’s wiens leven in de baarmoeder werd genomen. Het werk werd gekozen als het symbool van de Biënnale van hedendaagse heilige kunst van dit jaar, waarvan het thema “Ode aan het leven” is.

  De titel van het werk – Onze-Lieve-Vrouw van de Onschuldigen – roept de “heilige onschuldigen” op die door koning Herodes zijn afgeslacht na de geboorte van Christus in een poging om de pasgeboren “koning van de Joden” te doden.

  Like

 9. henk verhoef zegt:

  weet u – als er een revoltie/volkopstand zou komen dan drijft ook net als nu de grootste ellende boven en jan blijft ook dan de sjaak

  gewoon via het rode hokje is een heel aardige efficiente manier
  Moet je er wel ook op bedacht zijn dat het linkse tuig blijft ageren tegen die gekozenen– kijk even naar links amerika en Trump en hoe bv de linkse europese wereld dan reageert
  wanneer dringt het door dat politici het grootste stelletje misdadigers zijn en de media de moordenaars van die misdadigers

  Like

 10. Jan zegt:

  GB-Afghanistan 1:0

  This video is currently going viral in Europe.

  It shows a man executing a citizen’s arrest on a man from Afghanistan who had earlier punched a 60 year old man and threatened to stab other passengers on a London train.

  “Look at me! I’m strong”

  https://tinyurl.com/y535zybq

  Geliked door 1 persoon

 11. Toekomstige geschiedschrijvers zullen het hebben over “Een verdwenen continent, het oude Europa”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s