Het masker is af bij de club van Van Agt

Screenshot_20

(Door: Likoed Nederland)

In een vorig artikel schreven wij hoe hoofdauteur Jan Tervoort van The Rights Forum (de anti-Israël club van Dries van Agt) van ontstellend antisemitisme blijk had gegeven.

In een tweet had hij de linkse politieke partijen opgeroepen om pro-Israël leden uit hun partijen te zetten. Hij noemde als voorbeeld drie Joodse leden van de PvdA en D66.

Hij zag namelijk een Joods – pardon, pro-Israël – complot waarbij de Britse Labour partij ten onrechte beschuldigd zou zijn van antisemitisme. Een onzinnige stelling natuurlijk, de bewijzen zijn overweldigend.

Slechts één voorbeeld: zelfs een derde van de eigen leden van de House of Lords (de Eerste Kamer) heeft zijn schaamte en woede uitgesproken over de “giftige atmosfeer” in de partij.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het masker is af bij de club van Van Agt

 1. Trucker zegt:

  Leeft die gore van Agt nog, dat levend perkament is samen met die Duisenburg leeghoofd en dat opdondertje Harry (niet deze op de blog 🙂 ) maar kan niet op zijn naam komen HET aanspreekpunt van de pro islamieten invaders en antisemieten in één naam.
  Die liepen te scanderen ‘hamas joden aan het gas’ KAN ZO MAAR in het kl*teland van die rukkert Rutten en consoorten.
  Die vieze nicht Rutte zorgt er dan wel voor dat (via zijn vriendjes) de enige stem in de woestijn, Geert Wilders uiteraard een veroordeling kan krijgen omdat hij driemaal ‘minder’ zei, dat is veel erger als galbakken die ”joden aan het gas roepen.
  Misschien vond die homo Rutte het fijn dat er geprotesteerd wordt tegen Israël en in dezelfde beweging het hele joodse volk, hij is een achterbaks vies stuk vreten dat zelfs verbergt dat hij een paal in zijn broek krijgt als hij venten ziet, zo éne zal zeker veel te verbergen hebben.
  BAH

  Geliked door 2 people

 2. Monalisa zegt:

  ik heb dit altijd een vies manneke gevonden als ik aan die drie van Breda nog moet denken

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Van Agt. Hetzelfde type als Corbyn. Je haalt ze er zo tussen uit. Zure sjagerijnige ouwe demente kutsokken, Vrouwen die daarbij horen zijn b.v. Claudia Roth Gretta de Duizenbergheks/Ploumenetc etc

  Geliked door 2 people

 4. shimoneliezer zegt:

  Jan Tervoort maakt zichzelf al verdacht als hij reageert op Els van Diggele’s pamflet “De misleidings industrie” door te stellen dat zij de zelf de lezer misleidt door haar, een onafhankelijke historica, te verwijten lid te zijn van een Israel-lobby. Een perfecte anti-zionistische (=anti-joods) denkwijze door alles vanuit één kant te beoordelen en haar te verwijten historische gegevens te verdonkeremanen, ondanks het feit dat zij geen geschiedenisboek schreef maar een pamflet tegen hoe de Nederlandse media ons dagelijks beetnemen, en dus de essentie van haar pamflet wordt genegeerd. Het is juist Tervoort die de lezers misleidt.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Shimoneliezer. Natuurlijk reageert Jantje Tervoort als een Cobra op een pamflet van Els van Diggele! Deze kerel is waarschijnlijk nog jong EN HIJ WIL WAT! (net als bij VERONICA). Hij weet dat “Times they are a changing” en hij moet zorgen voor appels voor de dorst als hij met pensioen gaat. Niemand zegt dat de aardige Suger Daddy’s uit Qatar en andere Emiraten blijven betalen. Dus, hij valt als een dolle hond iedereen aan die zijn stelling m.b.t. Israel niet deelt. Hij laat aan zijn Grand Signors zien dat hij effectief is. Hij is een goede jongen.

   Like

 5. Thomasson zegt:

  Ik respecteer mensen die zijn “recht toe, recht aan”: racisten, fascisten, islamofoben, White supremacists enz. Waarom? Omdat deze mensen durven hun ware mening uit te spreken. Dat doen ze, zonder er schaduwpersonen (lobbyisten) met hen een deal sluiten om een bepaalde mening te uiten (PR) en daarvoor dik betaald te worden. Dat geldt vooral voor organisaties en politici. De racist of White supremacist spreekt zijn haat uit en klaar. De Gutmenschen zoals “The Rights Forum” of de Labour, zijn van andere hout gesneden. Zij bedekken zichzelf in een dikke laag van valse menselijkheid, en spreken hun verontwaardiging vol krokodillentranen uit over onrecht in de wereld. De Palestijnen spannen natuurlijk de kroon in de kampioenschap zieligheid. Thans als wij de boel wat dieper analyseren, komt het misselijkmakend bedrog van de hele linkse “mantel der liefde” heel snel naar boven. Hebben de goede en vooral “rechtvaardige” mensen zoals Van Agt en Jan Tervoort OOIT voor de Tibetanen geprotesteerd? Kan hen het lot van de Oeiguren in de concentratiekampen in China werkelijk interesseren? Wie van de linksen biedt hulp aan de Falun Gong in de concentratiekampen waar ze vermoord worden en hun nieren, levers en harten worden verkocht? Heeft JANTJE TERVOORT daar ooit over geschreven? Zelfs de Palestijnen moeten aan bepaalde criteria voldoen. Toen ISIS de beest uithing in de Syrische Palestijnse vluchtelingenkamp Yarmouk, was “The Right Forum” muisstil. Waarom? Omdat de Palestijnen van Yarmouk vormen geen deel in de deal van QATAR of andere Emiraten.
  Daar wordt geen geld voor gestort op een gecijferde bankrekening.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Smeerlappen clubje !

  Like

 7. Jan zegt:

  Pat Condell, antisemitisme

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s