Onderschatte gevaren: de stille islamisering

Screenshot_21

(Door: Norman Hanert – Vertaling: E.J. Bron)

Behalve de gewelddadige jihadisten-scene komt het zogenaamde legalistische “islamisme” steeds meer in het vizier van de veiligheidsautoriteiten en media. Onlangs was de “politieke islam” onderwerp in de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. In hun jaarrapporten waarschuwen de kantoren van de Binnenlandse Veiligheidsdienst al langere tijd voor het gevaar dat uitgaat van radicale moslims, die hun doelen met politieke middelen binnen de bestaande rechtsorde willen doordrukken.

philosophia perennis

Om deze strategie te realiseren, is er in de loop der tijd een dicht netwerk van organisaties en moskeeën ontstaan, via welke een stapsgewijze doordrukking van de sharia in het dagelijks leven, een zogenaamde islamisering van onderen, geprobeerd wordt.

SPD: bagatellisering van de Salafisten

In welke mate deze radicale islam nog altijd onderschat wordt, maakt een ontwikkeling in Berlijn duidelijk. Daar had in mei de Senator Binnenlandse Zaken, Andreas Geisel (SPD), met uitspraken over het deradicaliseren van radicale moslims opzien gebaard. Geisel zei dat wanneer bij Salafisten “de afkeer van geweld heeft plaatsgevonden, moeten we iemand vinden die hen geloofwaardig opneemt – daarvoor is het legalistische spectrum geschikt.”

De uitspraken van Geisel zorgden vooral bij joodse instellingen voor grote irritatie. Men wees o.a. op de omstandigheid dat de Moslimbroeders gelieerd zijn aan de Palestijnse Hamas.

Na de enorme kritiek maakte de Berlijnse Senator Binnenlandse Zaken duidelijk dat hij geen samenwerking zou plannen met de Moslimbroeders, ook zouden er geen “legalisten” bij de deradicalisering van radicale moslims moeten helpen.

“European Jihad: Future of the Past?”

Over het probleem van de deradicalisering van radicale moslims heeft de denktank Globesec een onderzoek met de titel “European Jihad: Future of the Past?” gepubliceerd. De basis van het onderzoek waren de voorbeelden van 326 Jihadisten in verschillende Europese landen. DE onderzoekers van Globesec wijzen er op dat een groot aantal van deze moslims tot het eind van het jaar 2023 uit de gevangenis ontslagen wordt.

Bij het onderzoek werd duidelijk dat de rol van vrouwen binnen de Jihadisten-scene als gewone “ISIS-bruiden” tot nu toe blijkbaar werd onderschat. Tot de onderzochte voorbeelden behoorden namelijk ook vrouwelijke planners van terreuraanslagen, ronselaars voor de Islamitische Staat en propagandistes voor de islamitische heilige oorlog. Tegen deze achtergrond gaat Globesec er van uit dat vrouwen in de toekomst een grotere rol bij de ontwikkeling van een Europese Jihad zullen spelen.

De onderzoekers waarschuwen ervoor dat Europa ook op terroristische uitdagingen bedacht moet zijn die door radicale moslima´s georganiseerd worden.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Norman Hanert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Europa, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Onderschatte gevaren: de stille islamisering

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen, globale genocide van Christenen

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Die hoofddoeken kunnen ook zo godvergeten schel schreeuwen. Teringhekel aan. Effe normaal doen.Net ook weer op de buis een hoofddoek. Schreeuwt voor Irak. Ik zeg: ga erheen en help je zusters en houd anders je bek, want je bent nou hier.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/10/05/er-worden-in-nl-op-grote-schaal-meisjes-met-niet-westerse-achtergrond-uitgehuwelijkt-door-eigen-ouders-en-familie/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Er worden in NL op grote schaal meisjes met niet-westerse achtergrond uitgehuwelijkt door eigen ouders en familie’

  Volgens de organisatie zijn er op dit moment duizenden Nederlandse meisjes die vastzitten in een gedwongen huwelijk. En het aantal zou zelfs nog groeien. In veel gevallen gaan de gedwongen huwelijken gepaard met seksueel misbruik en eergerelateerd geweld. Alles wordt er aan gedaan om de perfecte en vooral gehoorzame echtgenoten van de meisjes te maken. Dit betekent vooral dat ze niet mogen ‘verwesteren’.

  Het komt bij Nederlanders met een niet-westerse achtergrond veel vaker voor dan we denken. En die groep groeit

  Like

  • Wakkere Joost zegt:

   volgens de organisatie zijn er op dit moment duizenden Nederlandse meisjes die vastzitten in een gedwongen huwelijk

   Niks Nederlandse meisjes laat me niet lachen.Moslima’s met een dubbel paspoort
   etc.Vul zelf maar aan.

   Like

 4. Klaas zegt:

  ++++++++++
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Islamitisch_bankieren 

  Zo verbiedt de sharia rente of riba.  
  +++++++++++++++++++++

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/video-emmanuel-macron-heeft-lucide-momentje-begrijpt-migratie-plotseling-komen-vaak-uit-veilige-landen/

  Video: Emmanuel Macron heeft lucide moment, begrijpt migratie ineens: “komen vaak uit veilige landen”

  De Franse president Emmanuel Macron, onder meer bekend van het geflopte ‘nationale debat’ en de demonstraties van de ‘Gele hesjes’, laat weer eens van zich horen. Volgens de Fransman is het nu anno 2019 overduidelijk dat niet alle migratie positief uitpakt en “moeten we de dapperheid hebben om migratie beperken en erkennen dat migranten in veel gevallen uit veilige landen komen”. Wat een visie, ongelooflijk!

  Like

  • Nemesis zegt:

   het zal toch niet dat ie op een keer het licht ziet? Maar gaat echter gewoon door met de import.

   Like

   • M. zegt:

    Nee het licht zal hij niet zien.
    Om de zoveel tijd geven ze het volk het idee dat ze het licht zien zodat het volk weer achteroverleunt en denkt dat het vanzelf weer goed komt omdat wat criminelen met hoge functies het licht ineens schijnen te zien.
    Ondertussen pompen ze het land verder vol.
    Dat gaat zo in alle landen die men graag aan puin ziet.
    U weet wel, die landen net als ons land waar de mensen maar op hun eigen ondergang blijven stemmen en de politici elkaar al feliciteren nog voor de stemmen geteld zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Helemaal juist, en dat bedoelde ik ook met mijn reactie.

    Like

  • henk verhoef zegt:

   steeds meer fransen vinden het een grote baal hooi
   zonder enig prestige== want als je je oma moet trouwen is tot daar aan toe maar dat je niet eens een echte vriendin hebt ben je veel erger dan die baal hooi Hollande
   Niemand trekt zich ook meer iets van hem aan
   MAAAAAR je wie/wat dan want marietje ja dat wil men ook niet echt
   dus dan maar weer gele hesjes aan en luid gillen dat we dat willen en eisen– gelukkig voor emanululletje dan men iedere keer wat anders roept
   en dan kijkt men met afschuw naar het tuiig– de grootste groep — veelal van … afkomst – oh dat snapte u al
   Parijs is nu zo klein geworden want de meeste gebieden erom heen zijn niet meer toegankelijk voor politie
   Vooral de toeristen industrie bedrijven en winkels zijn erg blij – immers je hoeft niet meer te werken– want wie komt er nog kopen MAAR als parijzenaar hoef je niet meer lekker goedkoop op vakantie in egypte– want de metro ziet er al net zo vies uit als in egypte en net zo vol met moslims- in soepjurken en vuiniszakken over de kop( die zakken doe je over je vrouw en het vuil donder je zo op straat)
   en nu dus gillen dat we werk willen– klinkt logies he
   Zie wel aardige overeenkomsten met nederland —
   ook daar vindt men ruttetrutje niet leuk meer maar ja ,wie dan —

   Like

 6. Lucky zegt:

  Alle tijd voor rottigheid?
  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/05/sweden-90-percent-2015-migrants-residency-status-are-unemployed/

  Sweden: Around 90 Per Cent of 2015 Migrants with Residency Status Are Unemployed

  Zweden: ongeveer 90 procent van 2015 migranten met verblijfsstatus zijn werkloos

  Just under 90 per cent of the asylum seekers who came to Sweden at the height of the migrant crisis and have gained permanent residency are unemployed.
  Of the 40,019 migrants with permanent residency status who are eligible to work, only 4,574 of them support themselves independently through working, according to Statistics Sweden’s integration database for health insurance and labour market studies (LISA).

  A further 9,970 migrants receive money to study in Sweden, while another 18,405 are on municipal welfare programmes. Eight of the ten municipalities which took in the most migrants per population in 2015 also have unemployment rates far above the national average, Aftonbladet reports.

  Iets minder dan 90 procent van de asielzoekers die naar Zweden kwamen op het hoogtepunt van de migrantencrisis en permanent verblijf hebben verkregen, zijn werkloos.
  Van de 40.019 migranten met een permanente verblijfsstatus die in aanmerking komen om te werken, ondersteunen slechts 4.574 van hen zelfstandig door te werken, volgens de integratiedatabase van Statistics Sweden voor ziektekostenverzekering en arbeidsmarktstudies (LISA).

  Nog eens 9.970 migranten ontvangen geld om te studeren in Zweden, terwijl nog eens 18.405 deel uitmaken van gemeentelijke welzijnsprogramma’s. Acht van de tien gemeenten die in 2015 de meeste migranten per bevolking hebben opgenomen, hebben ook werkloosheidspercentages die ver boven het nationale gemiddelde liggen, meldt Aftonbladet

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Er bestaat geen islamisme,geen gematigde of radicale islam.islam is islam,Het is politiek,militair,strafrecht (sharia) overgoten met een religieus sausje (ideologie) islam is martelen,afslachten van mens en dier,verkrachten,pedofilie,bestialiteit,necrofilie,plunderen,slavernij,haat,agressie en geweld.

  Like

 8. Er moet een fabrikant komen om toiletrollen te laten bedrukken met de kop van mo, zou het verkopen denken jullie?
  geintje!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Als je aan de bal bent kan de tegenstander niet scoren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s