5G, chemtrails, globalisme, vaccinaties en de EU hebben een negatieve invloed op het welzijn van de mens

Screenshot_22

(Door: “Elise Nijmegen”)

De gevaren van 5G voor de gezondheid en vrijheid van mens en dier worden, net zoals de gevaren van de islam, de chemtrails, en de totalitaire EU, niet erkend door globalistisch ingestelde politici. 5G was oorspronkelijk een oorlogswapen dat nu, nog meer ontwikkeld, op de wereldbevolking wordt losgelaten. Hieronder een volledige documentaire van Sacha Stone, die de existentiële 5G-bedreiging voor de mensheid blootlegt op een manier die we nooit voor mogelijk hadden gehouden.
https://prepareforchange.net

In China, waar ze al wat verder zijn met de 5G gekoppeld aan camera’s en AI-systemen, is, nadat het “sociale krediet” puntensysteem op rolletjes loopt, nu besloten door de communistische regering in Beijing dat vanaf 1 december de volgende stap naar totale controle volgt.

Verplichte gezichtsherkenning als je je pc of smartphone gebruikt en verder worden alle telefoonnummers, zowel vaste als mobiele, strikt persoonsgebonden. SIM-kaarten mogen niet meer aan derden worden verkocht of worden overgedragen, het is opnieuw een aanslag op de vrijheid van meningsuiting, aangezien de overheid daar de mensen met een kritische blik die berichten plaatsen op social media identificeert, oppakt en vervolgt. Daarbij is er een verbod op gezichtsbedekking ingesteld.
www.xandernieuws.net

En het gaat nog een stapje verder. Duizenden mensen in China zijn blootgesteld aan “MindControl”-technologie en zoeken naar antwoorden. Via online forums hebben velen verteld hoe ze plotseling geest veranderende symptomen ervoeren, stemmen hoorden of beelden zagen die anderen niet konden zien. Ze geloven dat ze het doelwit zijn geweest van de autoriteiten als onwetende proefpersonen van “mind control technologie”.

De symptomen zijn vergelijkbaar met die gemeld door verschillenden Amerikaanse diplomaten die werkzaam zijn bij het Amerikaanse consulaat in Guangzhou City, in de Chinese provincie Guangdong. Hersenscans van getroffen Amerikaanse ambassadepersoneel onthulden afgebroken hersenweefsel, meldde “The Guardian” in juni. Chinese autoriteiten hebben het bestaan van dergelijke technologie toegegeven. En het begint met 5G, en daarom is het van groot belang dat wij, net zoals Israël, het niet gaan krijgen!
https://m.theepochtimes.com

Omdat u zich niet kunt voorstellen dat politici, volksvertegenwoordigers oorspronkelijk, dingen doen die slecht zijn voor de gezondheid en veiligheid van mensen betekent dit nog niet dat ze het niet doen. Ik kon me ook niet voorstellen dat ze vanuit vliegtuigen stoffen in de lucht sproeien om de zon te blokkeren tegen de zogenaamde (niet bestaande) opwarming van de aarde door de zon. Toch is het zo!

Professor Chris Exley, ´s werelds toonaangevende expert op het gebied van aluminiumtoxiciteit, heeft de toxiciteit van aluminium 34 jaar lang bestudeerd en zegt dat het “monumentaal dom” zou zijn om de lucht te besproeien met aluminiumoxide-Nano deeltjes.

Nano-deeltjes van aluminiumoxide in de lucht kunnen snel bij onze hersenen komen door de hippocampus binnen te gaan en kunnen de kern bereiken. Hij legt uit hoe aluminiumoxide langzaam oplost in ons lichaam, waardoor zeer giftig AI3+ vrijkomt. Wanneer het een bepaald punt bereikt, doden cellen zichzelf (geprogrammeerde celdood of apoptose) en dit is het mechanisme van Altzheimer.

Hij heeft ook bewezen dat ijzer – dat naast aluminium ook in hoge concentraties in regenwater wordt aangetroffen – de oxidatie stress op neuronen met een factor 10 vergroot, waardoor de progressie van de ziekte versneld.
https://player.fm

Ondertussen heeft de Vaticaanse politie invallen gedaan bij de kantoren van het Staatssecretariaat van de Heilige Stoel en de AIF, omdat er sprake zou zijn van onregelmatigheden,  aldus de verklaring van het Vaticaan.
www.worldunity.me

Een top-aanklager van Oekraïne heropent het onderzoek naar Biden, nu China nog!
www.worldunity.me

Een Italiaans laboratorium heeft ontdekt dat de abortuscellen (vaak aangeduid met MRC-5 en WI-38) die in het vaccin tegen de waterpokken worden gestopt niet alleen een compleet genoom van een menselijk persoon bevatten, maar ook nog eens genetisch gemanipuleerd zijn, waardoor de ingeënte persoon vatbaarder wordt voor diverse vormen van kanker. Deze “menselijke diploïde” cellen zitten niet alleen in het waterpokken vaccin Varivax, maar ook in onder andere Twinrix en Proquad (MMRV/BMR) Quote uit het artikel; ”De vaccinindustrie injecteert kinderen met ontworpen kanker.”

De griepprik voor 2019-2020 is nu al totaal zinloos, aangezien de “wetenschappers” het vaccin hebben samengesteld met de verkeerde virussoorten. Duizenden mensen gaan zich laten inenten met een chemische cocktail die hen geen enkele bescherming biedt.
www.xandernieuws.net

Laten we ervoor zorgen met zijn allen dat 5G er niet komt, we uit de EU gaan en dat onze kinderen op kunnen groeien in een mooi, veilig en vrij Nederland waar boeren alle vrijheid krijgen om te boeren, de vissers mogen puls vissen, de democratie wordt hersteld en de tolerantie blijft bestaan.

Dit is ons land, het land van en voor de Nederlanders en voor iedereen die zich aanpast en zijn steentje bijdraagt.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op 5G, chemtrails, globalisme, vaccinaties en de EU hebben een negatieve invloed op het welzijn van de mens

 1. Lars 030 zegt:

  En weer een BAM rake column, Elise. Dat ie maar veel gelezen en gedeeld mag worden. Spread the truth! Ontmasker & ontmantel.

  #Pakjelandterug #Kominverzet @identitair

  Geliked door 3 people

 2. henk verhoef zegt:

  g 5 tegen houden is net zo makkelijk als een goede regering kiezen
  Gewoon hokje rood maken of geen abonmnementje( wat je uberhaubt niet nodig hebt omdat merendeel nog niet kan poepen zonder pil) nemen voor iets waarvan je niet eens weet wat je er mee moet
  KI kan je doen– mooi he- laten we eens beginnen met normale inteligence te gebruiken
  MAAR het staat natuurlijk wel interessant en misschien wordt je wel voor vol aangezoien net zoals die laag IQ narco macro in een dure auto

  Geliked door 2 people

 3. Skeptic zegt:

  Artikelen zoals dit over chemtrails en aantoonbare nonsens over 5G brengen schade toe aan de geloofwaardigheid van deze geweldige, soms op het randje zittende website. Het zorgt ervoor dat ik niet kan refereren naar deze site zonder als een gekkie te worden weggezet.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Skeptic 6 oktober 2019 om 12:52

   En degenen die de klimaatkrankzinnigheid geloven en die niet zien dat we door de islam worden veroverd, zijn geen ‘gekkies’?

   Geliked door 4 people

   • Skeptic zegt:

    Ik doel hier alleen op Chemtrails en 5G. Dat zijn discussies die m.i meer thuis horen op een site als Xandernieuws. Ik sta volledig achter alle artikelen met betrekking tot klimaat en islamisering zoals hier veelvuldig te vinden. Chemtrails zijn aantoonbare onzin evenals alle spookverhalen over 5G. Die berichten werden ook verspreid bij de introductie van 3G en 4G. 5G is gewoon een evolutie van 4G. Er wordt hierboven zelfs gesproken over Mind Control Technologie. En 5G als militair wapen! Come on! Er is echter wel een ander aspect. Ik vind het niet direct prettig dat er steeds meer camera’s komen met gezichtsherkenning en dat iedereen continu in de gaten wordt gehouden. En 5G zorgt ervoor dat die technologie verder kan worden uitgebreid en geïntensiveerd.

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Nou Skeptic.
    Het werkt hier al jaar en dag zo.
    Je plaatst een artikel en daarover komt al dan niet een discussie.
    Nou weet Ik niet of de artikelen van Elise direct geplaatst worden door Elise of dat Bert ze van een andere site plukt met toestemming maar over het algemeen kan Ik in ieder geval goed leven met hetgeen Elise doet.
    Zo ver Ik weet maakt Elise hier in ieder geval geen gebruik van de mogelijkheid om te reageren, dus het eenvoudigste wat je kunt doen is je mening geven zoals je nu ook deed.
    Bert heeft namelijk niet zo veel op met censuur en daarom plaatst hij ook ongeveer alles.
    Ik weet bijna zeker dat Bert ook wel eens artikelen plaatst waar hij niet helemaal in mee kan gaan maar hij censureert ze niet.
    Of het moeten natuurlijk idioten verhalen zijn.

    Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Waar rook is is vuur?

   Geliked door 2 people

  • diků zegt:

   Wegkijken is de nieuwe mode tegenwoordig. 5G is een zeer gevaarlijke techniek. Lees je eens wat beter in.

   Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Skeptic (6 oktober 2019 om 12:52)

   Dames en Heren.

   Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
   Sommige zaken zijn anders, dan u denkt.
   Wat niet màg zijn, is ook niet.
   Wat moet zijn, wordt u voor gekauwd en door de strot geduwd.
   De waarheid is verborgen in het volle zicht.
   Tussen de regels door is meer te lezen, dan u denkt.
   Zalig zijn zij, die kijken en zien.
   Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
   Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
   Ziellug zijn de onnozelen van geest. Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.

   De een steekt zijn kop in het zand. De ander steekt zijn nek uit.
   Als je met de stroom meedrijft, ben je net zo marginaal als de grijze massa.
   In 1940 zei de Nederlandse regering: “Gaat u rustig slapen wij waken”, maar de boot, om naar Engeland te vluchten, was reeds besproken en hun koffers waren reeds gepakt en stonden voor het grijpen.
   De main stream media brengen alleen echt nieuws, geen complotten, geen fake news en geen valse vlaggen. (???)
   Wees braaf en loop mee in het gareel.
   Slaapt u rustig verder. U wordt wel wakker, als het te laat is.
   De toekomst zal uitwijzen, wie gelijk had en wie de “gekkie” is.

   Like

  • Tineke zegt:

   Wat een vreemde reactie Skeptic.
   Als U iemand naar deze website verwijst,kunnen ze hun eigen mening vormen.
   Wat voor u aantoonbare nonsens is,hoeft dat toch niet voor een ander te zijn?
   Of kunnen ze niet zelf nadenken,in het circuit waarin u zich bevindt?

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ik ben het wel met je eens @ Skeptic .
   Dat chemtrails gedoe , hangt me ook de keel uit .
   Heb een neef die gezagvoerder is op een Boeing 747 , heb hem eens gevraagd naar die “chemtrails” .
   Klinkklare onzin , zei hij !
   “Denk je nou echt dat ik mijn eigen familie ( mijn zuster ),
   met chemicaliën zou besproeien ” ?
   Nee , natuurlijk niet !
   “Hoe komen ze bij die waanzin” , vroeg hij zich af .
   Denk je nou echt dat als wij 15 ton brandstof tanken , dat we dan zeggen : “doe me ook maar drie ton “chemtrailvloeistof” ?
   En dan zeg je tegen je co-piloot , “zet boven Haarlem de klep maar open , of zo ” ?
   Dit is echt van de zotte !
   Ik ben bang dat ik ook wat van mijn geloofwaardigheid verloren heb , bij hem , om daar zelfs maar naar te informeren !
   En dat terwijl ze me allemaal heel serieus nemen .
   En of wij denken dat het onderhoudspersoneel en de boordwerktuigkundigen dat allemaal maar voor zoete koek zouden slikken en toestaan dat hun eigen familie daar mee besproeid zou worden ?
   Tja , waar zit het logisch verstand ?
   Maar het is me opgevallen dat gelovige mensen daar ook gemakkelijker voor openstaan .
   Maar dat is ook wel weer logisch , niet ? Die hebben geen last van logica .
   Wie het één gelooft , zonder een sprankje bewijs , gelooft ook het andere gemakkelijker .
   Sommigen steken gewoon zo in elkaar .
   Ik zie op tv soms ook lui die met allerhande elektronische apparatuur proberen aan te tonen , dat er spoken en geesten bestaan in oude gebouwen .
   Waar trek je de grens ?
   Mogelijk is het een oud relikwie uit de middeleeuwen wat nog steeds in sommige geesten huist , het geloof in tovenarij , spoken , heksen , geesten , etc .
   We zouden dat toch onderhand overgroeid moeten zijn ?
   Het is haast 2020 , toch ?

   Het doet inderdaad geen goed aan de geloofwaardigheid , van de site ,
   en van óns !

   Like

   • M. zegt:

    Wat een waanzin, heeft de gelovige het weer gedaan?
    Die hebben geen logica nodig?
    De Waarheid kan nooit zonder logica.
    Er zijn hele rechtszaken gaande in verschillende landen waar men al aangetoond heeft dat er aluminium, barium, strontium en nog wat zaken die het daglicht niet kunnen verdragen dagelijks boven ons worden uit gesproeid.
    Niet zo best voor alles wat leeft, en zelfs al het gezonde slagroom zou zijn wat men uit sproeit om de zon af te dekken omdat iedere simpele ziel wijs gemaakt is dat we opwarmen ook al hebben we een winterjas aan, dan is dat ook schadelijk voor al het leven.
    Gewoon simpele basis kennis die men op de lagere school al leert.
    Het zijn niet de lijnvluchten die om de zon heen vliegen om hem te bedekken.
    Weer modificatie, kloten met de ionensfeer om stormen te sturen en regen te maken wat algemeen bekend is.
    Ze doen er zelf niet eens meer geheimzinnig over en het is overal al bekend zelfs Prince had het op zijn wangen staan voor hij overleed.
    Voordat je mensen gaat beledigen eerst even verdiepen in de materie zodat je niet jezelf gaat beledigen door anderen te beledigen uit gebrek aan kennis.
    Dat niets ineens alles werd is logica zeker ?

    Like

 4. ruud 2 zegt:

  Wat een triest bericht is dit.

  Like

 5. Eigen volk eerst zegt:

  Alles om de Europeanen te vernietigen.

  Geliked door 4 people

 6. Lucky zegt:

  Interessant stuk om te lezen,
  http://finalwakeupcall.info/blog/2015/10/21/agenda-21-veranderd-in-2030/

  Agenda 21 veranderd in 2030

  De meest recente belangrijke stappen voorwaarts werden eind vorige maand genomen, tijdens de 70e Vergadering van de Verenigde Naties, in New York alwaar alle goed gecoördineerde acties naar de één-wereldregering werden gepresenteerd, maar waarover nauwelijks iemand, of de media over praat, laat staan de importantie begrepen hebben.

  Door te herkennen welk onderdeel binnen ons dagelijks leven reeds is gerealiseerd, kun je vaststellen hoever de agenda inmiddels gevorderd is.

  Creatie van racistische misdrijven
  Voortdurend veranderingen om verwarring te stichten
  De ondermijning van het gezag van docenten op scholen
  Onderwijs van seks en homoseksualiteit aan kinderen
  Enorme immigratie influx om de nationale identiteit te vernietigen
  Bevordering van overmatig drinken
  Bevordering van drugs misbruik
  Het leeglopen van kerken – ter ondermijning van elke vorm van sociale cohesie
  Juridisch systeem met vooroordeel tegen slachtoffers van misdrijven
  Toenemende afhankelijkheid van overheidsuitkeringen – en deze weer in te trekken zoals nu gebeurt.
  Controle en manipulatie van de media
  Stimulering van de vernietiging van de familieband

  De punten zoals ‘enorme immigratie influx om de nationale identiteit te vernietigen’ – ‘het onderricht van seks aan jonge kinderen’ – ‘gezagsondermijning van docenten’ -‘lege kerken’- en ‘het beheersen van de media’, zijn duidelijk overal te in de westerse wereld waarneembaar.

  illuminati-agenda Naar buiten toe is voor de mensheid Agenda 21 gemodificeerd en omgedoopt in de “nieuwe universele Agenda”. Officieel bekend als het programma van Agenda 2030, dat wordt opgehemeld als de manier om de hele wereld te laten samenwerken om het leven voor iedereen te verbeteren. Deze agenda is gepresenteerd als de bewonderenswaardige ‘nieuwe agenda’ waarop de wereld wacht, met meer globalisering en meer centralisatie!

  Onder het mom in het belang van alle natiestaten, is de één-paraplu van de Nieuwe Wereld Orde opgericht, die op de planeet duurzaam leven moet bieden, en de klimaatverandering stoppen. – Helaas zijn ook nog vandaag de dag te veel mensen te zelfgenoegzaam en absoluut onwetend van de vele waarschuwingen die overal zichtbaar zijn. Ze denken nog steeds dat de autoriteiten er zijn om voor hen te zorgen, en de uitleg op deze site als onmogelijk beschouwen, en dus afdoen als een verzonnen samenzwering. Helaas is dit NIET het geval.

  Geliked door 4 people

  • Lucky zegt:

   Geen enkele vrijheid meer…
   Agenda21/2030 is the action plan to inventory and controll:
   All land
   All water
   All plants
   All minerals
   All animals
   All construction
   All means of production
   All information
   All energie
   All education
   Ans all human beings in the WORLD

   Agenda21 / 2030 is het actieplan voor inventarisatie en controle:
   Alle land
   Al het water
   Alle planten
   Alle mineralen
   Alle dieren
   Alle constructie
   Alle productiemiddelen
   Alle informatie
   Alle energie
   Alle onderwijs
   Ans alle menselijke wezens in de WERELD

   Geliked door 2 people

 7. Steven zegt:

  Tja.. misschien is dit wat ze bedoelen met het reduceren van de mensheid naar 500.000. 5G stooft on allemaal als ik op de verhalen af moet gaan.
  Ze zijn overal bezig mensen de nek om te draaien… en eigenlijk willen ze je gewoon uit de weg ruimen.
  Begin het experiment maar voor de deur van de tweede en eerste kamer… zet er om te beginnen maar 50 van de 5G masten neer, zet er voor de zekerheid ook een stuk of 10 binnen en laat het tuig vooral maar veel overuren draaien!

  Geliked door 4 people

 8. Aegolius cs zegt:

  De nazi achtergronden van de “EU te Brussel” (NL tekst)

  Klik om toegang te krijgen tot HET%20NAZI-FUNDAMENT%20ONDER%20DE%20EU.pdf

  © 2010 Dr. Rath Health Foundation

  In samenhang met video van Dr. Rath. Alleen in het Duits beschikbaar maar de beelden uit het verleden verduidelijken wat er nu speelt.
  Dr. Rath – EU Politiek Perspectief

  Geliked door 1 persoon

 9. Albert zegt:

  Ik heb geprobeerd de youtube van ‘5G APOCALYPSE – DE EXTINCTIE EVENT’ te volgen, maar werd na 5 min al moe van alle flitsende beelden en de kunstmatige storingen in het beeld. Na 10 minuten gestopt met volgen. Waarom maakt men dit zo?

  Voor mij verliest deze documentaire zo zijn geloofwaardigheid (helaas). Dit gedrag zie je vaak op National Geographic en Discovery, bij documentaires zonder echte inhoud. Dan wordt die leegte gecompenseerd door spektakel, het toevoegen van snelle beeldovergangen en flitsende beelden.

  Als ze de feitelijkheden gewoon in rust, orde en harmonie presenteren, dan is het veel krachtiger en geloofwaardiger. Dan blijft niet een gevoel achter maar de kern waar het om gaat.
  Voor het verzoek om dit door te geven en anderen te informeren hebben we juist de kern van feiten nodig, een emotie uitdragen leidt tot niets.

  Jammer, want ik denk dat er enorm behoefde is aan objectieve informatie over de gevaren van 5G.

  Geliked door 2 people

 10. diků zegt:

  Een uitstekend stuk. 100% eens. Ik voel mij helaas iedere dag een soort roepende in de woestijn. Herken je dit gevoel?

  Like

 11. Lucky zegt:

  Dit gebeurt er nu met de boeren….
  Resultaat van agenda 21/ 2030
  Door een zgn eco-emergency het afhandig maken van land.
  Zo krijgt men controle over al het land en wordt privébezit steeds verder onmogelijk gemaakt

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s