Dit boek mag niet worden gepresenteerd bij vrouwenorganisatie Roermond wegens ‘teveel islamkritiek’

Screenshot_23

(Door: Bert Brussen)

GroenLinkse wethouder Roermond kent namelijk ‘veel moslims die heel anders staan tegenover vrouwen’

Lees op deze doodstille vrijdagmiddag even mee met het immer professionele Limburgse regiokanaal L1. Daar zijn ze er namelijk achter gekomen dat ‘het expertisecentrum voor vrouwenvraagstukken’ (FAM) te Roermond een op 29 oktober aanstaande geplande boekpresentatie weer heeft geschrapt. Reden: het te presenteren boek De weg naar gelijkwaardigheid! – van een ‘patriarchaal’ economisch, kapitalistisch systeem, naar een ‘post-patriarchale’ sociale en duurzame samenleving!, geschreven door Huub Salman en uitgegeven door Uitgeverij Boekscout, bevat ‘te veel kritische passages over de islam’.

En dat mag natuurlijk niet, kritisch schrijven over de islam, laat staan in de context van vrouwenrechten, want iedereen weet immers dat de islam louter vrede en tolerantie betekent en dat geen wezen binnen de islam zo gelijkwaardig wordt behandeld als de vrouw.

Lees verder>>>
Post online
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, sarcasme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Dit boek mag niet worden gepresenteerd bij vrouwenorganisatie Roermond wegens ‘teveel islamkritiek’

 1. Wolf zegt:

  Dat vuile rooie wijf zouden ze dat boek via haar grote linkse muil in haar strot moeten proppen!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Dat linkse kreng wordt dadelijk zelf wel een keer aangerand en verkracht door die “vrouwonvriendelijke” moslimmannen en dan zal ze het tot aan de dag van haar dood gaan betreuren dat ze toch zo aardig voor hen was geweest! Dat soort lui is het allerbeste in het bedriegen en verloochenen van anderen maar dat doen ze nog beter bij zichzelf!

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Is tante trut bang dat de moslims die ze kent en die helemaal vol gelijkwaardigheid zitten (volgens haar)helemaal in de put komen te zitten als ze weten zouden komen dat ze deze boekbespreking wel door heeft laten gaan? Kennelijk is ze toch niet zo zeker van die moslims, die ze kent. Is ze bang dat ze haar laten vallen? Is ze bang dat deze moslims boos worden? Al zouden ze boos worden zegt het iets over hun zelfvertrouwen. Of denkt ze dat deze moslims, die zij zo goed kent niet voor zichzelf op kunnen komen, omdat ze nog niet helemaal volwassen zijn? Zijn dat de punten dat de boekbespreking niet door kan gaan? Ze ziet deze moslims dus als niet helemaal volwaardige mensen. Tja en zo wordt het idd nooit wat met moslims.Ik zou zo niet behandeld willen worden. Opbokken. Kritiek mag altijd. Ik bepaal zelf of het terecht is of niet. Is het niet terecht naar mijn idee dan negeren die hap. Lijkt mij beter dat ook moslims zelf gaan bepalen of iets terecht is of niet. Daar hoeft een ander niet voor in te springen. Daar is het ook totaal fout gegaan met die groep. Dat gepamper en geknuffel geeft mensen het idee dat ze eigenlijk niet voor vol aangezien worden. Ook hier kent tante trut het woord verantwoordelijkheid niet. Snapt niet wat dat woord precies betekent. De hele ambtenarij is er mee behept. Daar gaat het ook finaal fout.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Wel, O.k dit moet je weten……
  Als ik zeg “islam is een moordenaar”, dan veroordelen de rechters mij voor oproepen tot haat.
  MAAR, als de imam van Gonesse, waar de bekeerde medewerker van de Politie les kreeg, zegt dat de Koran EEN ATOOMBOM IS, dan heeft hij wel gelijk en mag dit zeggen ?

  Vervolg dan maar gerechterlijk en veroordeel Zemmour, mijzelf ( = Mevr Tassin ) en heel veel anderen, er blijven er nog genoeg over.

  De Gonesser imam had gezegd dat BEKEERLINGEN niet de korhaan in het Frans mogen lezen, WANT DAN LEGGEN ZIJ DIE VERKEERD UIT ! 1 !
  Als imams zoals die uit Gonesse het over de islam en de koran hebben tegen de “bekeerden” krijgen zij de zegen mee van Macron en Castaner ( Min. van Binnenlandse Zaken ) en Schiappa en het hele zooitje.

  De imam van Gonesse, waar de bekeerde Fransman van Antiliaanse afkomst Harpon, die 4 mensen vermoordde, les kreeg, is EEN MEESTER IN TAKKI-YA

  En dan zijn de vermoordde mensen zeker ook de schuld van een verkeerde vertaling van de koran naar het Frans ? ?
  Men vraagt zich dan af waarom en hoe de jihaatdisten van ISIS die geen syllable Frans spreken, hebben kunnen radicaliseren.

  Die imam van Gonesse, de leraar van de moordenaar, speelt 2 verschillende kaartspelen.
  Hij is lid van de moslimbroederschap, Salafist die oproept zodra dit mogelijk is, om een islamitische staat op te richten.
  En aan de andere kant doet hij zich voor als “gematigd”.

  Een woedende Christine Tassin van Resistance Republicaine………..

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  wegens te wenig islamkritiek’

  Like

 5. M. zegt:

  Hier hebben we wederom betaalde waanzin, vrouwen die strijden om hun eigen rechten te beknotten.

  Like

 6. henk verhoef zegt:

  denk soms wel eens
  zou dat vrouwen probleem komen omdat er te weinig mannen en te veel mietjes zijn in nederland
  als je tegenwoordig geen mietje ben dan ben je vreemd
  en vrouwen SCHIJNEN toch een echt vent te willen
  Venten hebben nu eenmaal weinig gevoel en willen heersen en hebben niets met gezeik over begrepen worden en yoga
  Naar plafond kijken en mond houden en dat is preceir wat mo altijd doet
  Maar zelfs de aanrecht werkt niet meer– bestel maar wat op je g5 mobieltje

  Like

 7. Lucky zegt:

  Vrouwonvriendelijk en mensonterend!
  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/gedwongen-uitgehuwelijkte-fatima-meisjes-zoals-ik-worden-verkocht-als-golden-tickets/

  Gedwongen uitgehuwelijkte Fatima: ‘Meisjes zoals ik worden verkocht als golden tickets’

  Ze werd thuis seksueel mishandeld door haar broers, haar moeder sloeg haar met een trapleuning als ze niet luisterde. En haar vader huwelijkte haar uit aan een vreemde man in het buitenland die het hoogste bedrag voor haar over had. De jeugd van Fatima (een gefingeerde naam) was een lange lijdensweg. Zij is helaas niet het enige meisje met hetzelfde verhaal.

  Maar Fatima werd niet alleen lichamelijk en seksueel misbruikt. Ze werd ook psychisch mishandeld. Al op jonge leeftijd probeerde haar familie haar te koppelen aan een man in het buitenland. ”Ze leggen vijftienduizend, twintigduizend of zelf vijfentwintigduizend dollar voor ons neer. Wat mensen niet beseffen is dat wij ‘golden tickets’ zijn voor landen uit het Midden-Oosten. Vooral als je hier geboren bent”, vertelt Fatima. ”Voor iemand uit landen zoals Syrië, Irak, Iran, Egypte ben jij eigenlijk het ‘ticket’ naar Europa.”

  Als het meisje met de man is getrouwd is het voor hem makkelijker om naar Nederland te komen. ”Die is natuurlijk blij, want hij krijgt een verblijfsvergunning.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s