Franse leger al door “islamisten” ondermijnd?

 

Gelovige soldaten van het Franse leger: “Wij zweren op Allah, zijn echter gedwongen om met ´varkens´ te werken.” Dan kan er toch niks misgaan?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
politikstube

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Franse leger al door “islamisten” ondermijnd?

 1. raider zegt:

  Dus een moslim leger met dank aan alle landen die daar aan hebben me gewerkt .
  uitgezonderd le pen en wilders die werken tegen foei of het sprankje hoop.

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Ik weet echter dat tijdens WO I en WO II er ook talloze Afrikanen en Aziaten, waaronder moslims, in het Franse leger dienden en dezen ook streefden naar onafhankelijkheid. De Duitsers hadden vaak zo de pest aan deze allochtoonse soldaten (en daar zaten heel wat Marokkanen,, Algerijnen, Senegalezen, Tunesiërs enz. onder!) omdat ze heel kwaadaardig konden zijn dat de Duitsers geregeld zulk soort lui meteen overhoop schoten als ze die te pakken kregen!
  Nog niet zolang geleden is uit onderzoeken gebleken dat zelfs veel Afro-Amerikanen in het Amerikaanse leger, dat op 6 juni 1944 Frankrijk binnenviel, zich gigantisch misdroegen tegen Fransen en Belgische burgers in de vorm van aanrandingen, verkrachtingen, mishandelingen, berovingen en af en toe zelfs moord niet schuwden!
  Sarcastisch genoeg hebben de nazi’s tijdens WO II vele tienduizenden moslims in Joegoslavië en Rusland in de Waffen-SS ingelijfd en die waren vaak nog veel wreder tegen joden, zigeuners, Serviërs, Russen, partizanen e.v.a. dan de Duitsers! Radicale moslims in het leger opnemen is gewoon het binnenhalen van het paard van Troje omdat je hen vrijwel toch niet kunt vertrouwen!

  Like

 3. henk verhoef zegt:

  wat moet europa of frankrijk- nederrland uberhaubt met een leger
  Tegen wie gaan we dan vechten- en nog beter– waarvoor gaan we dan vechten

  U werkt nu al om fijn meer dan de helft van uw salaris in te leveren wqarvan zaken betaalt worden waar u het niet mee eens ben= u mag niets roepen– probeer maar eens minder minder — en als je je kinderen wil beschermen- dan benm je blokkeer fries en moet je werkstrsaf doen
  een huis kan je je niet meer veroorloven

  Het /de bezetting komt gewoon binnen en gaat via illegaal opvang in azc met mielle nooit meer weg
  en het leger mag niet eens pief paf poef roepen anders komt u voort oorlogmisdaden gewoonvoor gerecht en de “slachtoffers ” worden dan geholpem door nedelandse “beschermers van rechtstaat– op uw kosten uiteraard
  Bescherming eigen bevolking– bedoelt u nu de 3-4 generatie macros dan wel de zoveeltste generatie suri,s die alle bescherming heeft tegen die boze blanke die moe is na het werken bij het cbr

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Ik las recent geleden in de Telegraaf dat in het geheim talloze jongeren in Nederland opnieuw op vrijwillige wijze de dienstplicht aannemen en ze voelen daar dat saamhorigheid en respect voor hogere rangen beter werkt dan overbetuttelen, verwennerij en rotzooi veroorzaken!

   Like

  • Lucky zegt:

   Om in te zetten tegen de eigen bevolking?

   Like

 4. gans zegt:

  Als de macht van het getal toenemen, is de coup dichtbij . Dat brengt groot veranderingen tot gevolg voor volk en vaderland ,
  Olie voor schuld? Noem maar op.!

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Dit zit bij u Nederlandse politie ook.u bent gewaarschuwd.

  Like

 6. henk verhoef zegt:

  oh nu het kalf verdronken is gaat de franse politie kijken en onderzoeken hoe het feitelijk zit met die moslims bij politie en leger- MAAR nog niet bij /onder de gewone ambtenaar oetkerings uitdeler en toewijzer verblijfs vergunning en huis en de rechters en zo
  ERgo over een jaar of 5 rapport aan de dan moslim mr president dat het best meevalt
  en dan rapport bij wc papier
  Nederland gebuert alles zowie zo 5 jaar later en mag zo,n onderzoek uberhaubt niet
  want discri en wordt de kroeskopkapster boos bij dwdd

  Like

 7. Jan zegt:

  Paris police stabber supported previous terror attacks such as Bataclan, Charlie Hebdo
  http://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmYjSFdix7bL5NQQoJH1S9MkRT9thBQ48tt3ENpHsq2TNf

  Like

 8. Straks is er een leegloop bij Macrons speciale politie eenheden. Deze mannen, en zie alstublieft de video’s van Niemands knecht op twitter met dagelijkse up-dates, oefenen alvast op de burgers, waar het echt keihard en zeer gewelddadig aan toe gaat. Deze mannen melden zich als eerste aan bij het te vormen Europese leger, ontworpen als terreurleger, niet om tegen Rusland te moeten vechten.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Rusland , maar OOK. De OEKRAINE zijn begerenswaardig vanwege de enorme voorraad DELFSTOFFEN, dus. HET. vijandbeeld. van Rusland is even? op de achtergrond. geraakt?!
  Misschien? dat Russisch gas wel Duitsland mag ‘bereiken’? Maar Nederland ?!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Allemaal terug naar huis?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s