‘Honderden’ transgenders willen teruggaan naar hun biologisch geslacht; ze worden ‘gemeden’ als ‘verraders’

Screenshot_34

(Door: Jack Montgomery – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

“Honderden” mensen, die dachten dat ze transgender waren, willen teruggaan naar hun oorspronkelijke sekse, volgens de oprichter van het nieuwe Detransition Advocacy Network [netwerk voor belangenbehartiging van mensen die terug willen  naar hun oorspronkelijke biologische staat] in Groot-Brittannië. 

Breitbart

De 28-jarige Charlie Evans, die bijna tien jaar als man leefde, nadat zij in haar tienerjaren van sekse veranderde, vertelde Sky News dat zij in contact  was gekomen met “honderden” transgenders die, net als zij, hun beslissing betreurden.

“Ik heb contact met 19- en 20-jarigen die een volledige geslachtsverandering hebben ondergaan en wensten dat ze dat niet hadden gedaan, en hun depressie is niet niet beter geworden, ze voelen zich er niet beter door,” vertelde ze de omroep. “Zij weten niet welke opties ze nu hebben”.

Evans suggereerde dat de transgenders die contact met haar opnamen omdat zij spijt hadden, vaak “omstreeks midden twintig zijn, het zijn meestal vrouwen en ze voelen zich vaak aangetrokken tot hetzelfde geslacht, en ook zijn ze vaak autistisch”. Dit stemt overeen met de publicatie van een onderzoek van de Boston Universiteit, waaruit bleek dat ongeveer 78% van de mensen die zich identificeren als transseksueel, niet-binair of “genderqueer” voldoen aan de criteria voor één of meer psychische stoornissen.

Evans maakt zich echter het meest zorgen over het feit dat er geen ondersteunend netwerk lijkt te zijn voor mensen die willen ‘teruggaan naar hun biologisch geslacht’, er was een als vrouw geboren persoon die haar benaderde en zei dat ze zich “gemeden voelde door de LGBT-gemeenschap, omdat zij als een verrader werd gezien” toen bekend werd dat ze wilde teruggaan naar haar oorspronkelijke sekse.

Om die reden richtte Evans het Detransition Advocacy Network op, dat tegen het einde van oktober zijn eerste bijeenkomst zal houden in de noordelijke stad Manchester.

Het uitzonderlijk onderzoek van Sky naar transgenders die spijt krijgen van hun geslachtsverandering volgt op een uitspraak van de arbeidsrechter dat het ministerie van Arbeid en Pensioenen (DWP) gerechtigd was om een christelijke arts te ontslaan die zei dat hij “een man van bijna twee meter met een baard geen mevrouw zou noemen”.

De rechtbank oordeelde dat dr. David Mackereth’s overtuiging dat ‘God de mens naar Zijn beeld schiep; naar het beeld van God schiep Hij hem; man en vrouw” “onverenigbaar was met de menselijke waardigheid “en dat die daarom niet onder de Equality Act [gelijkheidswetgeving] viel – die door veel religieuze en culturele minderheden wordt gebruikt om het hoofd te bieden aan pogingen om hun doen en laten in overeenstemming te brengen met de Britse sociale normen – of met de beperkte vrijheid van meningsuiting die er in het Verenigd Koninkrijk is.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Jack Montgomery

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Groot-Brittannië, Justitie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, moralisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

27 reacties op ‘Honderden’ transgenders willen teruggaan naar hun biologisch geslacht; ze worden ‘gemeden’ als ‘verraders’

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Geslachtelijke verandering. Ja het leek zo leuk. En de chirurgen verdienden er een vermogen aan. Maar het nieuwtje gaat er natuurlijk wel gauw vanaf. Berouw komt meestal pas na de zonde. Maar na de ombouwoperatie lijkt het me een beetje moeilijk, om de oorspronkelijke staat te herstellen. Volgens mij weten de genders daarna helemaal niet meer wie en wat ze zijn.

  Geliked door 7 people

 2. Harry zegt:

  Kortom , het is een groep die “ niet goed in hun vel zit “ of “ totaal verdwaasd “ zijn .
  Ze proberen wat , om aan hun gevoel van ongenoegen te ontsnappen , maar kennelijk schort het niet aan hun sekse . Er zit tussen hun oren het een en ander niet goed .

  Wat een ellende voor die artsen ,
  die van een penis een vagina moeten proberen te boetseren .

  Als je ziek bent en je gaat verhuizen word je toch ook niet beter ?

  Maar hoe moet dat dan omgekeerd ?
  Een vagina is best een leuk en handig apparaat , als je er goed mee om kunt gaan .
  Ik bedoel dan de originele versie .
  Maar ik ben – hoewel medisch totaal niet onderlegd – er van overtuigd dat je daar niks goeds meer uit kunt produceren . Even los van baby perikelen .
  Je kunt van een koffieboon koffie produceren , maar je kunt van een bakkie koffie nooit meer een koffieboon maken .

  Geliked door 8 people

 3. Harry Willemse zegt:

  Altijd gezegd, stapelgek. En nu maar een beetje gaan shoppen. Och ik vind man zijn niet zo leuk, laat ik vrouw zijn nog maar eens proberen, of visa versa. En psychiaters die dit promoten zien hier een geweldig verdienmodel in.

  Geliked door 4 people

 4. Pingback: Vele transgenders willen terug naar hun biologisch geslacht en dat geeft problemen | JDreport.com

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Quote.
  Evans maakt zich echter het meest zorgen over het feit dat er geen ondersteunend netwerk lijkt te zijn voor mensen die willen ‘teruggaan naar hun biologisch geslacht’, er was een als vrouw geboren persoon die haar benaderde en zei dat ze zich “gemeden voelde door de LGBT-gemeenschap, omdat zij als een verrader werd gezien” toen bekend werd dat ze wilde teruggaan naar haar oorspronkelijke sekse.
  Tja dan heb je een probleem nietwaar.
  Je laat je ombouwen en doet dat lekker op kosten van de gemeenschap en achteraf zie je je eigen idioterie in en verwacht je van de gemeenschap dat ze weer op draait voor je waandenkbeelden.
  Maar er is nog een andere mogelijkheid en dat is namelijk een rood pilletje zodat we van jankers al jij verlost zijn.
  Barst niet policor vanavond Hermandat op de stoep of zo.
  Ons aller Jaap Mollema had aan niemand zo”n hekel aan dat soort spul omdat hij mij duidelijk uit legde in een nachtelijk telefoongesprek dat al die jankers in principe gewoon aandachtzoekers waren (zijn)
  Jaap een overtuigd homo had ook een gruwelijke hekel aan die gekken die een keer per jaar de Amsterdamse grachten op moeten om te laten zien dat ze verknipt zijn.
  Zo vind het een het ander wel blijkt nu.

  Geliked door 5 people

 6. henk verhoef zegt:

  gewoon dat oprot pilletje geven
  zijn ze niet ongelukkig meer en hoeven andere mensen niet
  naar dat gelul te luisteren

  Geliked door 3 people

 7. Monalisa zegt:

  Het ombouwen kost wat voor de zorgverzekeraar, dan zie je een vent in vrouwen kleding met een baard op zijn gezicht en haren op zijn ballon kuiten en als hij zijn mond opendoet da schrikte van hun stem. Maar als een vrouw borstkanker heeft gehad en deze borsten zijn verwijderd, en een protégé moet hebben als namaak borsten is daar geen geld voor. Het is zelf al zo ver in Nederland als u een moedervlek hebt die wat groeit moet het verwijderen worden bij een dermatoloog en al zelf betalen 15 minuten werk voor 175 euro. Maar voor ombouwen is overal geld voor.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Maar de uiteindelijke schuldige aan deze RAMP VOOR BETROKKENEN en de mensheid als geheel is de politiek die heeft toegestaan dat dit met belasting-/verzekeringsgeld uitgevoerd kon worden.
  Als dit in een referendum aan de bevolking was voorgelegd vóór de eerste transitie dan zou genderombouw nooit zijn goedgekeurd.
  Nog nader beschouwd is dit te wijten aan het totale gebrek aan belangstelling van de bevolking voor waar de politiek mee bezig is.

  Like

 9. vangie1206j zegt:

  Ik hoop dat dit proces onomkeerbaar is.
  Gerechtigheid achterlijke dwazen.

  Like

 10. Trucker zegt:

  Moet eerlijk zeggen dat ik het leven van pakweg mieren veel interessanter vind dan het geneuzel van lieden hij/zij/wetenhet(nog)nietwatzezijn.
  Heb op mijn achteruit een bruggetje gebouwd over een gootje zodat ze van de éne bestemming naar de andere kunnen en ik zit dan op mijn knieën hun noeste arbeid te bewonderen.
  Ze stoppen niet met van alles te sleuren en het jammere is (in feite) dat ze onderdeel zijn van de voedselketen, de vogels eten ze graag, zeker op een regenachtige dag, dan krioelt het van de mussen, kauwen, pimpelmezen, eksters (heb ergens een nest), merels en mag trots zijn meer als twintig jaar een koppel egels 🙂
  Wat ging het over sex… nee geneuzel van aanstellers die peinzen dat het spel tussen hun benen niet het juiste is.
  WAT EEN GEZEIK is me dat.

  Geliked door 3 people

  • Wachteres zegt:

   Oeps, Trucker. Wij doen alles om ervoor te zorgen dat de mieren bij ons verdwijnen.

   Ze vreten zelfs de houten onderdelen van ons huis op.

   Mieren zijn een plaag in ons dorp.

   Like

   • Harry zegt:

    Het hout royaal insmeren met petroleum , doet wonderen Wachteres !
    En een scheut op de grond waar ze vertoeven doet het ook goed .
    Maar niet teveel mekkeren over het milieu !
    We hebben wel grotere problemen .

    Like

   • Trucker zegt:

    Is één nest die ik laat is toch buiten, voor de duidelijkheid binnen verdelg ik ze ook net als ieder ander hoor.
    Hout… het is toch niet de boktor die bij jullie te gast is, één larve die je niet opmerkt bij de behandeling van hout en het is tevergeefs binnen de kortste keren zijn ze er terug.
    Heb bij mij een kompleet dak van men schuur (meer als honderd jaar oud) moeten vernieuwen had niet alles ingesmeerd.
    Ik gebruik een produkt dat reeds lang verboden is (iets met creo… 🙂 ) ben niet zo’n groene jongen en de oude produkten zijn de beste 🙂

    Like

 11. oudmarinier zegt:

  Zoals ik al zei …HET is een MENTALE aandoening …een geestelijke STORING . In de trant van , ” Ja ik ben een man , maar ik VOEL me vrouw en vice versa”…bla bla bla….. I.p.v. deze peperdure operaties uit te laten voeren (ongeacht of men dit zelf betaald of dat de belasting betaler hier voor opdraaid,) , lijkt het me een stuk goedkoper , om die mensen een goede psychiater aan de hand te doen , en die er voor kan zorgen dat deze mensen zichzelf accepteren en door het leven gaan als het geslacht waarin men GEBOREN is . ( Een gevoel , zoals deze mensen vaak beweren , , is maar een GEVOEL, wat NIET betekent dat dit altijd juist is. ) Betreffende chirurgen , zouden hier gewoon NIET aan mee moeten willen werken. Indien men een beetje ethica in z’n donder had. Want NU blijkt dus dat honderden , misschien wel duizenden transformatoren , zich ongelukkig voelen. Ja dankje de Koekoek….Maar goed eenmaal omgebouwd ..BLIJFT omgebouwd…en daar zit je dan… Verder , goede voorlichting , zou ook veel helpen…. Van de situatie zoals nu boven water komt …NA bijv. 10 , 15 , 20 jaar etc etc etc …

  Geliked door 2 people

 12. Republikein zegt:

  Jezusmiena, moet daar ook alweer een vereniging voor worden opgericht?
  Leipe wereld, toch, niet dan?

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Onvoorstelbaar dat dit ‘gedoe’ ook nog door links wordt gestimuleerd.

  In Zweden – het meest linkse land – komt het voor dat kinderen van 5 0f 6 jaar op school aan het twijfellen worden gebracht:

  “Je ziet eruit als een meisje, maar ben je wel een meisje? Weet je dat wel zeker”?

  En als de ouders ook links zijn dan laten ze soms toe dat het kind wordt omgebouwd.

  Links wordt steeds crimineler in zijn opvattingen.

  Geliked door 2 people

 14. Ad zegt:

  Walk like a woman talk like a man

  Like

 15. Henk der Niederlánder zegt:

  Kijk maar even naar het kostenplaatje.
  En dan komen ze na een jaar vertellen dat het eigenlijk toch niks is.

  Het ziekenfonds vergoedt slechts 80 à 90% van de feitelijke ziekenhuisonkosten. Het persoonlijke aandeel in de kostprijs van vaginoplastie bedraagt ongeveer 3500 euro (exclusief BTW).
  Indien je opteert voor een orchidectomie + borstvergroting, dan bedraagt het persoonlijke aandeel ongeveer 1750 euro, en bij vaginoplastie in tweede tijd leg je ongeveer nog eens 1750 euro op.
  De epithese (siliconenprothese om een maximale diepte en breedte van de vagina te krijgen en te behouden) kost 300 euro en een dilatatieset 40 euro.

  https://transgenderinfo.be/m/zorg/vervrouwelijking/geslachtschirurgie/

  Like

 16. aad zegt:

  Ja, dan weet je het is een keer wat het is om een man te zijn. Geen kleffe kussen meer van vriendinnen. Geen knuffels en aanrakingen meer. En je wordt ook nog eens lekker depressief als je stopt met je testosteron kuur.En antidepressiva helpt je niet, en maakt het alleen maar erger. Wat was er nou zo spannend aan. Had je gedacht, nu je zo’n knots van een uitgegroeide clitoris piemel hebt dat er rijen vrouwen zijn die voor je klaar liggen. Nee niet dus. En dan nog die saaie kleding keuze, standaard landelijke clubkleur zwart T shirt, spijkerbroek en stomme schoenen. Als je te lang stopt met testosteron aanvulling komt zelfkwelling, een beetje eenzaamheid en een sprong in het diepe als je het tenminste hoog genoeg zoekt, komt steeds dichter bij. Die mooie bos met krullen, of dat mooie lange haar. Kut je kop word kaal, en op straat wordt het ook stil, geen geroep, geen gefluit, geen getinte opmerkingen, nou ja, dat vond je toch al niks. Heel veel vitamine D, vitamine B12 injectie’s en testosteron blijven gebruiken, waarschijnlijk de rest van je leven om je te behoeden voor een depressie. Maar gelukkig kan je nu tegen een boom zeiken, maar of die luistert naar jouw gezeik, dat betwijfel ik.

  Geliked door 1 persoon

 17. Wachteres zegt:

  Twijfelen is juist. Ik kreeg weer een dubbele l bij het aanslaan. Grrr

  Like

  • Republikein zegt:

   Nou, jij en Harry?

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Nou Republikein , ik had liever gehad , dat je koningsgezind was en mij niet zo voor gek zette !
    Heb je die selfie van Wachteres gekregen ?

    Like

  • Harry zegt:

   Dubbele letters krijg je als je een knopje te lang vasthoudt , Wachteres .
   Ik kreeg onlangs ook al klachten van een vriendin , dat ik haar koude-startknop te lang beroerde .
   Vrouwen en laptops hebben twee overeenkomsten .
   Ze zitten allebei op je schoot te plakken en als je iets niet helemaal goed doet is het resultaat meteen een chagrijnig zootje !

   Like

   • Wachteres zegt:

    Volgens Tistochwat lijkt de foto sprekend.en die vriendin kijkt meteen al chagrijnig. 😛

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s