Islamachtergrond van de terreuraanslag in Parijs moest verdoezeld worden

Screenshot_27

(Door: “Eugen Prinz”E.J. Bron)

Verontwaardigde en boze politieagenten spelen explosieve informatie aan de pers door.

Over de vier mes-moorden in het hoofdbureau van politie in Parijs werd door het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken eerst de indruk verbreid dat het daarbij om een soort amokpartij door een medewerker gegaan zou zijn, die moeilijkheden had op zijn werkplek. Er werd geen terreuronderzoek door het verantwoordelijke Openbaar Ministerie ingesteld en de zaak werd als “misdrijf met dodelijke afloop” behandeld.

PI News (2)

Maar korte tijd latere sijpelde al door dat de dader, de 45-jarige Mickaël Harpon uit Gonesse, een plaatsje ten noorden van Parijs, geboren op het eiland Martinique, tot de islam bekeerd was. Bovendien kreeg “PI-News” uit een Franse bron de aanwijzing dat de informaticus met een gehoorbeschadiging, die bij de afdeling inlichtingendienst op het hoofdbureau van politie werkte, binnenkort op het matje moest komen bij zijn cheffin om uit te leggen waarom hij weigerde vrouwen een hand te geven.

Blamage voor het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken

Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken slaat nu een volledig incompetent figuur, nadat door de aanslag bleek dat het bij Mickaël Harpon om een “islamist” ging, die men zeer nalatig toegang tot streng geheime informatie mogelijk maakte. Daartoe behoort de als bijzonder gevoelig gekwalificeerde informatie over bedreigers, de data over de Syrië-terugkeerders en hun families en de privégegevens van de medewerkers van de eenheid van de geheime dienst.

Wat daar nog bijkomt: morgen vindt er in het Franse parlement een debat over immigratie plaats. Daarom zou de timing van de moorden niet onaangenamer kunnen zijn voor de regering. Genoeg redenen voor de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Castaner, om de verdenking van terreur zo lang mogelijk te verzwijgen, wat hij dan ook deed. Hij weigerde op een persconferentie na de aanval zelfs van een aanslag te spreken en noemde de mes-aanvallen bagatelliserend een “moorddadig parcours”.

“De man heeft nooit opvallend gedrag vertoond” (minister van Binnenlandse Zaken, Castaner, over de dader)

De aanwijzingen van de minister van Binnenlandse Zaken werden ook uitgevoerd: de krant “Le Parisien” bericht dat collega´s van de dader er voor hun getuigenissen door hun meerderen toe aangezet werden om de “islamistische verdenkingsmomenten” te verzwijgen.

Door de wol geverfde “islamist”

En daarvan waren er heel veel: al in januari 2015 becommentarieerde Mickaël Harpon de terreuraanslag op de redactie van “Charlie Hebdo” met de woorden: “Het recht is uitgevoerd!” Collega´s van de mes-moordenaar meldden deze uitspraak aan een meerdere. Behalve het maken van een aantekening in de aktes werd er echter niets ondernomen. Verder was op het moment van de aanslag al bekend dat de informaticus weigerde vrouwelijke collega´s een hand te geven of – zoals in Frankrijk gebruikelijk – met een kusje op de wang te begroeten. Hier nogmaals het citaat van de Franse minister van Binnenlandse Zaken:

“De man heeft nooit opvallend gedrag vertoond.”

Al op het moment van de aanslag waren er dus voldoende redenen om Harpon van deze gevoelige werkplek te verwijderen en hem in de gaten te houden. Wat echter na het eerste onderzoek na de terreuraanslag – want dat is het wat er in het hoofdbureau van politie heeft plaatsgevonden, en niets anders – aan het licht werd gebracht, werpt een nog veel slechter licht op de veiligheidsarchitectuur van de autoriteit.

De 45-jarige was niet, zoals oorspronkelijk werd verbreid, 18 maanden geleden tot de islam bekeerd, maar al ongeveer tien jaar geleden. Hij onderhield contacten met Salafisten en behoorde tot een radicale stroming van de islam, deelde de hoofdonderzoeker Jean-François Ricard zaterdag op een persconferentie in Parijs mee.

Met zijn vrouw wisselde Mickaël Harpon per mobiele telefoon uitsluitend religieuze berichten uit. Op zijn mobiele telefoon stonden in totaal 33 van zulke sms-berichten. Een buurman vertelt dat hij in de nacht voor de daad door een tweevoudige “Allahu Akbar schreeuw” uit zijn slaap werd gehaald.

Direct voor de daad had Harpon twee messen gekocht, eentje van metaal en eentje van keramiek. Bij zijn bloedige terreurveldtocht, die slechts enkele minuten duurde, trad hij extreem brutaal op, zoals blijkt uit de sectie op de slachtoffers.

Aan zijn uit Marokko afkomstige vrouw had hij de koop via een sms-bericht meegedeeld. De vrouw, die alleen maar verhuld de straat opgaat, antwoordde: “Alleen Allah zal over je oordelen”. Ze is nog steeds in verzekerde bewaring, en dat is goed. Op de Facebook-pagina van de terrorist is de video van een imam te vinden, die zegt: “Wat telt, is voor de islam te sterven.”

De Parijse politieagenten en hun vakbonden zijn verontwaardigd en boos. Boos over het feit dat een “islamist” ongehinderd op deze plek kon werken en boos over de omgang van de minister van Binnenlandse Zaken met de terreuraanslag. De hoeders van de wet werken sowieso op grond van de Gele Hesjes beweging en de uitwassen van de migratie aan de grenzen van de belastbaarheid. De zenuwen liggen bloot, zoals ook het hoge zelfmoordcijfer bij Franse politieagenten bewijst.

Commentaar:

Wie wil weten hoe het er bij ons over enkele jaren zal uitzien, hoeft alleen maar daarheen te kijken waar de ontwikkeling al een stuk verder voortgeschreden is. Over uiterlijk 10 jaar zal het er in Duitsland net zo aan toegaan als in Frankrijk. De Duitse regering doet er alles aan dat we op deze weg blijven, hoewel het duidelijk is waarheen deze leidt. Niet te vergeten de mainstream media, die deze noodlottige massa-immigratie eveneens zo goed mogelijk ondersteunen. En in het geval van de terreuraanslag in het hoofdbureau van de politie in Parijs hebben ze maar al te snel en gewillig het sprookje van de ontevreden medewerker, die is doorgedraaid, verbreid. Vermoedelijk wordt dadelijk een psychische ziekte in het spel gebracht om te redden wat er nog aan aanzien te redden valt.

Dat het ook anders kan, toont de berichtgeving op “PI-News” aan. Het resultaat: men zal de mainstream media in het vervolg nog minder vertrouwen en bij de zoektocht naar de waarheid nog vaker de alternatieve media bezoeken. En dat is goed.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Parijs, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Islamachtergrond van de terreuraanslag in Parijs moest verdoezeld worden

 1. Corné zegt:

  Ach, Hoessein Obama heeft nog nooooooit het woord moslimterrorist over zijn lippen gekregen. Die verrader van de wereldvrede wordt hier in NL ook nog op handen gedragen. Uiteraaard door links. Maar ook de aanslag in Utrecht werd verzacht. Ook hier verdoezelt men het liefst de waarheid. Inderdaad staat ons nog veel te wachten. Maar het duurt niet lang meer of er komt een burgeroorlog. Onvermijdelijk. Want de islam hoort hier niet. Overal ter wereld zie je hetzelfde beeld. Waar de islam is, is oorlog, geweld en onvoorstelbaar sadisme.

  Geliked door 6 people

  • ronjaspers zegt:

   Corne.Dat is de hele opzet van de satanische globalistische elite,dat er een oorlog/genocide komt.De satanische elite willen een New World Order,daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.

   Like

 2. Cleo zegt:

  Wanneer lopen ook de ‘orde-troepen’ van Macron over naar het kamp van de Gilets Jaunes?! Voor dergelijke verraderlijke ministers en ‘president’ wíl je gewoon niet werken 🤬!

  Geliked door 1 persoon

 3. Arthur Schop zegt:

  Als politieagent in djellaba over straat lopen lijkt me toch niet zo onopvallend.
  Waarom neemt een veiligheidsdienst onveilige personen in dienst?
  Aanval met messteken exclusief voor moslims.

  Like

 4. Jack Terrible zegt:

  Twee collega’s van mij voorspellen ook een burgeroorlog in Nederland. Ik kan me daar slechts bij aansluiten.

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  In zijn gedachtengang is er helemaal niks mis met wat er gebeurd is.
  Dit is gewoon hoe deze islamisten gewoon denken.
  Het klinkt misschien raar wat Ik hier schrijf maar de feiten liegen er niet om.
  Het gaat om de feiten niet om het feit.
  Ik bedoel hiermee te zeggen dat er ondertussen zowat elke week van dit soort aanslagen zijn en dat is niet alleen met een mes of vuurwapen maar kijk om je heen en zie wat er gebeurd en zowat elke dag in de kranten staat.
  Mensen worden door zogenaamd straatschoffies in elkaar geslagen of geschopt.
  Ouderen worden op manieren beroofd door ze gruwelijk te mishandelen denken en hoopt dat tuig dat er geen aangifte gedaan word.
  Er word zo links en rechts met handgranaten gestrooid en de media hebben het lef niet te noemen om te schrijven om welke nationaliteiten het gaat.
  Nederland en trouwens heel west Europa is een grote beerput geworden door de invoer van alle soorten tuig van de richel en elke paar dagen staat het tuig uit Den Haag te kwatsen dat ze iets aan deze import gaan doen, maar ondertussen is er nog nooit zo veel import geweest als nu het geval is.
  Te zelfder tijd viert de corruptie hoogtij, want willen we het eens hebben over verkiezing en manipulatie.
  Iedereen die zijn ogen een klein beetje open heeft ziet het gebeuren, maar gaan liever naar een feest met een DJ en de nodige dope durft het hele geval niet te benoemen.
  Het is niet alleen de MSM die het volk in slaap houdt maar het volk wil zelf ook blijven slapen.

  Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  Men wil graag nog veel meer moorden daarom zwijgt men er over zodat het nog wat erger kan worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Eric zegt:

  De enigen die echt erg “in de war” lijken zijn Macron en zijn bende. Het is aangewezen om deze psychiatrische gevallen op te laten nemen en vol valium te spuiten. Op die wijze verdwijnt het immense gevaar dat ervan uitgaat. En dan alle islamieten systematisch uitschakelen. Als de Franse politie en het leger nu de touwtjes niet in handen nemen is het met Frankrijk voorgoed afgelopen !

  Like

 8. hannah zegt:

  mijn vriend werkt in Forte- de- France (Martinique) bij de Prefectuur en begrijpt niet hoe deze man in Parijs niet aan een antecedentenonderzoek onderhevig is geweest …

  Like

 9. Stef zegt:

  Verdoezeld worden zoals de brand van de Notre Dame.

  Geliked door 1 persoon

 10. De smerige regering Macron is erger dan een stinkend riool.

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Z’n vrouw per direct het land uitschoppen want die wist van de hoed tot de rand.
  De NOS speelde het Franse overheidsspelletje graag mee en was blij te kunnen rapporteren dat het waarschijnlijk geen aanslag was. De NOS maakt namelijk nooit gebruik van alarmbellen.
  Het was allemaal te mooi om waar te zijn ‘geen terroristische aanslag’. Oh, dus hij zal wel gepest zijn op het werk als doofstomme.
  Wat later komt er een nieuw bericht : ’18 maanden geleden bekeerd tot de islam ‘, nou dan weet je het wel als doorgewinterde islamvolger.
  Frankrijk zit met een enorm probleem, door te ontkennen geven ze eigenlijk al aan dat het land diep in de islamitische stront zit en dat ze het niet aankunnen.

  Like

 12. Henk der Niederlánder zegt:

  @ Guardia.
  Ik heb een vraag aan je.
  Ik wil even weten hoe goed je spaans is in verband met het boek Vlucht van de boom te promoten is Spanje via wat interessante websites

  Like

 13. Lucky zegt:

  Italië
  https://www.wochenblick.at/schockierende-serie-auch-in-italien-doppelter-polizistenmord/

  Schockierende Serie: Auch in Italien doppelter Polizistenmord

  Schokkende serie: Ook in Italië dubbele politie moord

  Zwei Tote, vier Verletzte. Das ist die Bilanz einer Bluttat vom vergangenen Freitag im Polizeipräsidium in Triest. Ein zuvor verhafteter Dieb aus der Dominikanischen Republik entriss einem Beamten die Schusswaffe und schoss damit auf umstehende Polizisten. Nachrichtenagenturen konnten auch bereits eine Diagnose stellen: Der Schütze wäre psychisch krank.

  Twee doden, vier gewonden. Dit is het resultaat van een bloedige moord afgelopen vrijdag op het politiehoofdkwartier in Triëst. Een eerder gearresteerde dief uit de Dominicaanse Republiek griste het vuurwapen van een officier en gebruikte het om op omliggende politieagenten te schieten. Persagentschappen zouden al een diagnose kunnen stellen: de schutter zou geestesziek zijn.

  Like

 14. Pingback: Islamachtergrond van de terreuraanslag in Parijs moest verdoezeld worden! | eunmask

 15. BezigeBij63 zegt:

  Het ultieme gevaar van globalisering is een wereldwijde islamisering.

  Like

 16. Th. Griekspoor zegt:

  Dat islamitisch terrorrisme verzwegen wordt weten we nu met z’n Allen wel, , het wordt nu tijd dat daar eens he if tegenop getreden gaat worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s